Har haft en bra helg

Hinner inte skriva så mycket. Har iaf haft en bra helg. Har varit hos Fredriks syster i Umeå och hälsat  på en massa kompisar. Skitkul!!!

Det kommer bilder senare. Vi mår alla bra iaf. Har bara mycket att göra.

Kram kram

Det har löst sig.

Elliot sov nästan 5 timmar på raken inatt så jag känner mig pigg som en lärka. Så himla pigg kände jag mig att jag tog ett lakan och klippte upp det och testade att sy en egen dopklänning. Det gick skitbra. Nu ska jag bara hitta ett snyggt tyg och sy klänningen på "riktigt". Behöver bara göra några små ändringar i designen. Frågade Fredrik vad han tyckte och fick bra ideer från honom också. 

Känns så himla bra nu att allt löst sig. Pratade med mormor imorse och hon sade att hon hade kvar av tyget då hon gjorde dopklänningen till mig (för 26 år sedan) så om det går och skogen med min klänning så kunde hon sy en ny överdel till gamla klänningen (den delen det var fläcken på). Oj vad det blev rörigt det där... 

Vår snälla granne Harriet hade läst att det krånglade för mig med fläckbortagningen så hon ringde imorse och erbjöd sig att komma över med bleksalt. Tack snälla för erbjudandet =)
 
Har som sagt sytt ihop en liten prototyp till klänning för att se om det funkade. Kom på en design igårkväll som jag klottrade ner på ett papper.



Min klotterlapp från igårkväll. Kan vara svårt att förstå..

Tänkte bara köra på och klippa på känn men så stannade jag upp och tillät mig själv att tänka igenom hur jag skulle göra och mätade ordentligt så då gick de ju bra.



Här är en nytagen bild på klänningen. Jag har inte sytt ihop nånting än. Hade tänkt att använda den här som mall då jag ska klippa ut det fina tyget. Har bara tagit en vit body och sytt en kjol till den med öppning bak så att det ska vara enkelt att hålla i honom under dopakten.



Hade tänkt att använda breda långa blå sidenband, satte bara på det guldiga så att ni ska förstå hur jag tänker. Har sytt veck längst upp på kjolen.



Har bara nålat fast den på bodyn. Funderar på om man ska ha en ljusblå body istället för vit för då behöver man inte oroa sig att det blir två olika vita färger på överdelen och underdelen. Kan se konstigt ut då. Ska se vad jag kan hitta i Umeå.



Bakifrån. Tänkte sy fast fina band eller sätta fast fina knappar så att kjolen hålls ihop längst upp. Annars tror jag att det blir för öppet. Och så hade jag tänkt sy en spets längst ner på klänningen och brodera namn och datum nere på klänningen. Känns väldigt bra det här.. Tror att jag kan fixa det. Fick en massa bra respons från min kompis Annika igår också så då känns det ännu bättre =)

Men nått som jag inte vet hur man gör är en hätta. Ska jag ha en? Vill nästan det. Elliot skulle bli så söt i en men hur gör man en? Har letat och letat mönster på internet men inte hittat något. Tack och lov att man har mormor så att man kan fråga henne. Ska dit imorgon efter att jag lämnat Milton på dagis.



Hittade den här som man kan köpa men det vill jag ju inte göra. Måste komma på ett bra sätt... klurar...



Har varit och köpt nytt tyg så jag ska sy nya kuddfodral av det till soffan.



Svärmor skickade lite bilder på Milton. Att han var söt =) Hade fått sina två första tänder.



Miltons dop.


Barnparadiset

Hittade denna sida genom föräldrar och barn tidningen och blev kär i lite leksaker som jag tror att jag ska skicka efter till mig själv. Barnen får inte leka med dem *skrattar* 




Älskar detta dockskåp som man får måla själv. Gu va skoj... Kostar bara 345 kr. Det tycker inte jag att det var så farligt dyrt. 

Så här står det:

Vackert och annorlunda dockhus. Baksidan av huset är öppet. Hela familjen kan vara med och pyssla med! *OBS* Denna produkt kräver montering (ihopsättning). Säljs i byggsats i omålat trä. Ej lämplig för barn under 3 år. Mått: 51 x 38,5 x 27,5cm




Mycket stor tredimensionellt träpussel som fyller två funktioner. Du inte bara pusslar ett pussel utan du bygger samtidigt upp en leksak som du sedan kan leka med. Det behövs inga verktyg för att sätta ihop pussel bitar. Pussel är ett väldigt roligt leksak för barn från 3 år. Den utveckla fantasin och kreativitet. 65x43x52cm. 269 kr.



3 d pussel fisk. 15x13x27cm .   59 kr.


Traktorpussel 69 kr



Pussel hundar 79 kr.

Att det var härliga pussel. Vill ha dockskåpet så himla mycket. Tycker att det var billigt. Ska ta mig en funderare om jag har pengar till att köpa ett dockskåp. Är egentligen en ganska onödig utgift för mina barn är ju för små att leka med det och jag skulle nog inte låta dem göra det heller. Är rädd om min saker... 

Har fått ett dockskåp av min syster som hon har gjort själv. Väldigt snyggt och så har hon tillverkat alla möblerna själv också.
Ska sätta ut en bild på det då jag har tagit hem det. Den står nämligen hemma hos mamma och pappa nu.

Har ju ett eget docksåp som jag fick av mamma och pappa då jag fyllde 6 eller 7 år. Pappa har gjort det själv och jag var så glad för det. Är fortfarande glad över det. Började fixa till det för ett par år sedan men det tog stopp när jag flyttade in hos Fredrik i hans lilla hus på 36 kvm. Det fick inte plats där, var ju nästan lika stort som huset hehehehe...

Kanske ska ta in det nu och fortsätta med renoverandet. Billigare att tapetsera om inuti den än hemma på väggarna.

Jag och Therese funderar på att starta en pysselklubb. Fick inspiration av Pink friday Lisa. Skulle vara jättekul. Då skulle jag kunna fixa till dockskåpet och göra möbler och grejer. Frågan är ju bara vad vi gör med barnen. De kan ju få målarpenslar och grejja på de också men bästa vore väl om vi hade några pappor som kunde ta dem. Ska surra ihop oss lite. =)


Fyndade på Tradera igår. Budade på klädpaket. Fick 14 par skjortor och tröjor och 8 par byxor (både jeans och mjukis) för 200 kr plus frakt. Det är till Milton. Bra att ha mycket med dagiskläder.

Oj nu vaknade Elliot. Ska ta hand om han nu.

Ha de gött!!

dopklänningar

Dopklänningen som jag hade då jag var liten hade fortfarande en stor fläck kvar efter att jag tvättat den 2 gånger i maskin igår så jag har börjat titta efter en annan dopklänning.

Hittade en hemsida som hade så här fina klänningar. http://www.littlefairies.se/

Förstora bild...


Helt underbar klänning. Skulle vilja ha den till Elliots dop men den kostar 1990 kr. Lite för dyrt.



2150 kr.



2450 kr.


2850 kr.

Du som har lite mer pengar än mig och vill spendera mycket på en klänning kan gå in på http://www.littlefairies.se/ och beställa de här fina klänningarna där.

DOPKLÄNNING/BAPTISMAL DRESS med HÄTTA (pojkar/flickor)-NYTT

Jag har hållit på och budat på den här klänningen på tradera men jag får ge mig. Vi är bara två stycken som budar men han vill inte ge sig så jag gör väl det. Budgivningen går ut om 23 minuter spännande =)

Den finns även ute på blocket för 299 kr.
Klicka för att se nästa bild

Hittade den här klänningen på blocket. 620 kr plus frakt.

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Hittade även dessa på blocket.

Ska leta åt mönster på dopklänningar och se efter ifall det är svårt att sy en själv.

Ha de gött

En massa bilder igen

Dagen då vi var och fiskade i stugan under påskhelgen

Skrev ju att vi var till stugan i måndags och fiskade. Här kommer bilderna därifrån.



Jag traskade över isen med Elliot morrandes i bärselen på magen men han somnade ganska snabbt. Blev väl trött på att höra mitt pustande och stånkande. Är ju inte så van att gå. Helst inte med gummistövlar på moddig is. Jättejobbigt var det.



Mormor och morfars stuga. Är hemskt mysigt där. Man tager vad man haver heter det och här stämmer det verkligen. Stolarna är bilstolar från morfars gamla bilar.



Mysiga inbyggda sängar. Blev så himla bra då de öppnade upp. Rummet med sängarna var förut ett separat rum med dörr. Men morfar tog motorsågen och sågade upp en större öppning och det blev ju så bra. Det blev en helt annan stuga. 

Elden värmde gott under dagen. Det blåste storm utanför så trots att solen var framme så blev det kallt att vara ute längre stunder.





Milton leker för fulla muggar.



Åh vad han blev blöt. Fredrik sa att han inte behövde galonisarna på sig, han hade fel. Som tur var hade jag med mig extrakläder och galonkläder åt honom så han fick på sig torra kläder.



Glad Milton





Elliot vaknade efter ett tag och var så glad över att få sitta hos mormor. =)






Var tydligen jobbigt att vara ute. Milton som inte sovit något under hela dagen däckade i soffan då vi kom hem.  Även Elliot sov som en stock.


Sundsvallsresan igår.

Var till Sundvall igår. Blev en hel del grejer men mycket av vad jag behövde köpa blev inte köpt.
 
Skulle behöva nya skor, en jacka, fler par byxor, en kjol och strumpbyxor men jag får titta efter det på fredag då jag åker till Umeå.

Hittade i alla fall ett par byxor åt mig själv, ett par byxor och en skjorta åt Elliot och en skjorta åt Milton.  

Skjorta Grön
Elliot skjorta.Syns inte på bilden men det är lite turkost i skjortan, väldigt snyggt. Milton fick en liknande skjorta.

Hittade även ett nytt duschdraperi på lagerhaus, en skivspelare (fick den av mamma) på Clas Ohlssons och några ramar på ikea...


Bauhaus

Var och vandrade runt på Bauhaus en liten stund och hittade så mycket fint. Köpte inget men det var roligt att titta.



Gigantiska kycklingar. Tyckte de såg så jäkla roliga ut. De liksom stirrar på en..



Två lessa killar. Ville att jag skulle skynda på lite...


Jag vill ha en pergola, ska se ut ungefär så här med stengolv och grova stolpar men jag skulle vilja ha lite mer sidor på den så att grönskan kan växa upp som väggar på den.



Som de har gjort på den här pergolan.



Om jag haft en pergola så skulle jag vilja ha den här soffan som jag hittade på Bauhaus. "Bara" 12000 kr.



Fejkade stockar. Är väl tänkt att man ska sätta dem i taket och vips så han man bjälkar.



I have died and gone to tapethimlen hahahaha...

Tapetrea på bauhaus. VILL HA! VILL HA! VILL HA!!!!!!!!!!

Här är lite tapeter som INTE var på rean.





Sitter bara och funderar på var jag skulle kunna tapetsera dessa tapeter.. så snygga.







Den här var mycket mer turkos i verkligheten.









Den här lilafärgen tycker jag var så himla snygg. Priset är bra också. 69 kr rullen.



Känner igen den här tapeten från någon "riktig" tapetaffär. Är jättedyr där. Här kostar den 279 kr rullen och den ser exakt likadan ut.



Den här blev konstig på kort. Tapeten är svart och bladen är glansigt svarta. Blev tvärt om på kort.


Barnens hus

Drog med Fredrik på barnens hus för att testa barnvagnar. Hittade en hel hög med snygga barnvagnar men jag ville titta på en Carena twinbuggy för jag har sett dem på blocket och funderat på att skaffa en men denna gång hade jag tänkt göra lite efterforskningar innan jag köper något. Brukar inte bli så bra då jag köper på impuls. Till och med Fredrik tyckte att den verkade bra.



Många barnvagnar fanns det =)



Lila fin vagn =)



Bra pris på denna sulky 1200 kr. Lättstyrd och fin.



En carena double swift. Går på ca 4500 kr men man kunde få den för 1000 kr mindre eftersom den var i fjolårets färg - brun.



Här är Carenan som jag var ute efter. Tar inte så mycket plats ihopfälld. Verkar bra =)



Hittade även denna snygga sittvagn. Tycker om blommorna.





Ska ju ha dop om en månad och jag hämtade dopklänningen hos mormor i veckan. Tyvärr så var det en fläck på den som inte ser så trevlig ut. Håller på att tvätta den 2:a gången nu. Får hoppas tat den går bort då. Hittade den här fina dopklänningen på barnens hus. Den skulle jag vilja ha men känner att det var dyrt med 800 kronor för något Elliot ska ha på sig i 1 timme.

Nä nu måste jag upp och kolla klänningen annars så får jag väl sy en egen eller köpa en ny helt enkelt. Vil linte ha en stor fläck på klänningen han ska ha på sig. Lite noga är jag...

Ha de gött.

Hinner inte med så mycket

Livet går väldigt mycket snabbare med 2  små barn än innan. Allt susar förbi i världens fart och man håller bara i sig för glatta livet.

Hinner inte med att blogga lika mycket som jag skulle vilja. Har haft fullt upp under påskhelgen med att umgås med mina föräldrar och min mormor och så Fredriks mormor och morfar och moster.

På fredagen så var vi på fisketävling på Bölestjärna. Rekordmycke fisk togs upp. Hela 104 fiskar, 39 KG fiskades upp. Har aldrig fåtts så mycket fisk någonsin på tävlingen som hålls varje år på långfredagen. Jätteskojigt.





Åt en massa mat och bullar hos mormor hela helgen och Elliot lekte påskkyckling. Hittade denna gula dräkt på en loppis och lyckades pruta ner den till 5 kronor. Byxa, sockar, kofta och vantar ett riktigt skamligt pris.
 


Milton kom hem från dagis med de här förra veckan. Jag kanske är partisk men jag tycker att de var snygga. Det som var bra var att ägget var fyllt med godis också och Milton gav bort det till oss. Han ville hellre ha russin.

Resten av påskhelgen har vi spenderat ute på isen, fiskandes. Tycker inte att det är så jättekul men jag hängde med trots att det blåste friskt. Fick ont i kroppen.

Idag så har jag spenderat dagen med Therese, Mikaela, Emma och barnen. Vi köpte fika och gick upp på församlingshemmet. Det var skitjobbigt att gå men det var nog bra för mig. Tyckte synd om Mikaela som pustade på uppför backen till kyrkan gravid som hon är...


Ska åka till Sundsvall imorgon på lite shopping. Ska hitta lite kläder åt familjen till dopet. Men jag har bliivt hemskt förtjust i en massa kläder på rockefella.se som Erika rekommenderade. Verkligen snygga kläder men jag tycker nog att det var liiiiite dyrt.


Snygga jeans till Milton. 500 kr.

Ska ta och ge lilleman mat nu.

Ha de gött!!!!!

Nu är det äntligen vår

Vaknade glad oc lycklig imorse av varma solstrålar som smekte mina kinder... Så kunde det ju ha låtit men jag vaknade svärandes över att solen lös mig i ögonen för att gubben inte orkat vrida igen persiennen igårkväll.. Önskar att jag kunde vakna och vara på gott humör någongång..

Iaf så är jag då på gott humör nu. Känner mig alldeles sprallig och glad och det är tack vare solen. Känns så himla skönt idag.

Har blivit på ett sånt jäkla shoppinghumör också. Sitter och tittar igenom hemsida efter hemsida efter kläder som jag och barnen kan ha på dopet och hittar hur mycket som helst snyggt men inte så mycket som lämpar sig för dop.

Jag och Therese har pratat väldigt mycket om bilar och rockabillykläder så jag letade åt lite sådana sidor. Fanns en hel uppsjö har jag nu märkt.

Är också väldigt sugen på en ny bil. Ska lägga upp min volvo 142 på blocket nu i veckan och se om jag kan få den såld. Det skulle vara bra de och så vill vi ha vår volvo v70 såld också. Ingen som är intresserad?



Hittade denna kjol i ellos men den fanns inte i min storlek. Så himla typiskt.




Från nitrohead kommer denna underbara klänning. Vill ju ha en sådan men passar nog inte i dem.



Även denna klänning kommer från nitrohead.










Dessa underbara smycken hittade jag på en hemsida som heter perborupdesign. Älskar ringarna.


Tradera

Skrev in rockabilly i sökfönstret och fick upp hur mycket som helst på tradera. Vilka härliga kläder. Har så kul att sitta och leta snygga kläder och skicka bilder till Therese.





Önskar att man kunde gå i sådana skor. Bodde jag inne i en stad så skulle jag ha fler högklackade skor. Älskar skor men är inte så stor vits att ha något sånt här ute i skogen där jag bor. 

Blev VÄLDIGT kär i de här skorna. Kostar "bara" 4000 kr.


Maloles: Shana


Älskar du skor så gå in här.














Helt underbara klänningar.

Allt är tydligen underbart idag *skrattar*



Den här kjolen hittade jag på hms hemsida. Snygg eller hur?



Blocket




Hittade en fin pv på blocket, eller fin och fin, prisvärd =)



Det här är en fin pv.









VILL HA EN NY BIL. Min drömbil är en pontiac firebird från 60 talet. Åhhh....



Mamma sa att jag fick köpa något till mig själv i födelsedagspresent från henne och pappa och jag hittade det här på blocket. En kille som säljer sin lp samling med 300 skivor och så hade han en lp spelare till salu också. DET vill  jag ha. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mera så att jag kan ringa till honom och höra om det är kvar. Och att mamma ska vakna så jag kan höra med henne om jag kunde få köpa den.

Ska ringa till henne nu =)

Ha det så bra.

Ännu en trevlig dag

Har haft ännu en trevlig dag tillsammans med Therese och barnen. Milton har pratat om Tim hela helgen och var eld  och lågor över att få fara dit och leka. Tim och Milton lekte och lekte tills de var så trötta att de bara grinade. Ett tag så grät alla 4 samtidigt och då tyckte vi att det var dax för en promenad. Gick inte långt och inte snabbt men det räckte för mig och mina höfter. var hur skönt som helst. Bra att få komma ut lite. Annars så kör jag ju bil vart jag än ska. Inte lätt då man har 2 mil till närmsta vän.

Har varit jättekul idag iaf, alltid roligt att få nya vänner =)

Gör om hos mig

Äntligen så  har roomservice, äntligen hemma och bygglov börjat om. Ser så många inredningsprogram som möjligt. Älskar inredningsprogrammen då man kan sitta och få en massa inspiration och diskutera ifall man tycker det är snyggt eller inte. Det är några program som både jag och Fredrik ser på tillsammans, som han inte tycker är dåliga. Just nu på Room service så är det kändisar som gör om hemma hos folk tillsammans med Johnny och Mattias. Det är väldigt intressant att se hur det blir och förvånande ibland. 

Foto:





Måste säja att om någon ska göra om hos oss så skulle jag välja Lulu Carter, Simon och Thomas eller Jon på room service att göra den stora förvandligen. Älskar dem och deras galna ideer.









Hur snyggt sovrum som helst som Simon och Tomas inrett i sitt inreddningsprogram Simon and Tomas. Vill du ha hjälp av Simon and Tomas så gå in på deras hemsida London W8.



I förra veckans Room service var det Peter Siepens som var designer och han gjorde ett riktigt bra jobb med en funkisvilla. Är själv väldigt förtjust i funkis. Blev förvånad över hur lugnt och stilrent det blev då Peter själv är så väldigt flamsig och utåt. Ska bli intressant att se på onsdag då det är Dregens tur.  

Nya bilder

Har äntligen tagit  mig i kragen och laddat in mina bilder ur kameran. Det var ju bara 200 stycken eller nått sånt.





Veckan före jag fyllde år så bakade jag och Milton muffins. Elliot tyckte att det var jättetråkigt och somnade. Milton skulle sympatisova lite han också och låtsades sova mot bordet..



Dixie vill vara med på familjefotot också.


Min födelsedag 28 mars.


Blev en ganska så lång födelsedag för mig. Var tvungen att kliva upp kl 5 för att hinna med att plocka fram allt och göra iordning barnen innan vi skulle åka till mormor. Fredrik och pappa åkte därifrån kl 7 till Angeldonstävlingenoch jag och barnen var med mormor, min mamma och syster men det var bara mormor som var vaken då vi kom dit.



Milton väckte sin mormor och jag var så snäll och väckte systeryster. Tog en massa kort på henne men hon reagerade inte. Har nog jobbat för mycket stackarn.. Helt slut.







Ställde mig upp på skotern och tog lite kort på alla deltagarna, tyvärr så var det inte så många med i år. Blåste så in i bombens. Var rena rama stormen men på bilderna så ser det ganska så lugnt ut.



Elin och mamma frös.



Syrran låtsas göra någonting produktivt. Åh vad jag tycker att pappas mössa är ful. Ska gömma den då han inte tittar hihi...  



Milton frös och ville hem 5 minuter efter att vi kommit ner på isen. Elliot stortrivdes nerpackad i vagnen som han var. Han sov som en stock.



Hittade en bil som parkerat så snyggt.

Syrran sa: Varför har han parkerat där för? Vilken konstig parkering.
Hon insåg inte att den stod uppe på snödrivan för att den kört i diket.

Åkte hem till mormor igen efter att ha fått i sig en hög med varma mackor och fått isiga fingrar och en röd snygg näsa.

Syrran gjorde en supergod tårta åt mig och så fick jag supersnygga gardiner från indiska av henne och en jättebra bok av mamma och pappa och pengar av mormor.



Indiskagardinerna... de blir snygga i sovrummet =)



Vi har väldigt väluppfostrade hundar, alla tigger då Milton äter skorpa men ingen tog den ur handen på honom iaf.


Vi avslutade kvällen med smörgåstårta, chips ostbågar och saft. Gissa om man var stinn.


Dax för dop


Har suttit och gjort inbjudningskort till Elliots dop. Det blir den 16 maj. Hade inte tänkt ut det ordentligt känner jag för nu då jag hör av folk som fått inbjudningar så är det många som inte kan komma. Syrran har jobbarhelg (lyckades pricka den, hon jobbar bara var tredje helg såklart men jag hoppas att hon kan byta med någon) Fredriks syster Annika är utomlands, vår vän Annika fyller 40 år dagen efter så hon har fullt upp hela helgen men vi hoppas änd att de kan komma.

Helst skulle jag bara vilja byta helg så att alla kan komma men nu är ju inbjudningarna utskickade och kyrkan är bokad.

Det var förövrigt helt bokat i kyrkan hela maj. Det var konfirmationer och bröllop varje helg. Har ingen lust att dela med någon. Ja, jag är lite egoistisk.



Så här blev iaf några av inbjudningarna.


Badpojkar




Milton har kul i badkaret. Lyckades ta kort precis då han tappade greppet på duschmunstycket. Var blött i hela badrummet.



Så här glad är Elliot efter att ha badat =)

Milton var så glad för att han fick bada lillebror. Måste tvättas ordentligt säger han.


Bara min konstiga humor.


Jag kan erkänna att jag har en konstig humor men jag tyckte att det här var skitkul och skrattade åt det här länge häromkvällen då vi skulle äta.



Det här är min tallrik med broccoli.



Det här är Fredriks jätteportion. Han tog för sig och skulle vara nyttig han också sa han. Skrattar ihjäl mig.



Är samma sak här. Räven har gått över gården och så har det frusit till i spåren. Nu då det regnat så har snön runt om spåren smält ner så nu är spåren ovanför snön. Syns inte så jättebra. Tycker bara att det var så fränt. Har aldrig sett nått liknande förut.





Här såg man lite bättre. Låg på knä och fotade längst med marken. Grannarna måste ha funderat vad f*n jag höll på med.


Torsdagen den 2 april




Var ju med Emma och Therese i torsdags och då var vi på en utförsäljning av militärkläder.



Tycker att den här kamoflagedräkten var skitkul. Tänkte köpa den åt Fredrik men så såg jag priset. 1200 kr.

Nä nu ska man kanske kliva ur pyjamasen och klä på sig nånting. Vi har en riktig slapparsöndag idag då vi bara tar det lugnt tillsammans. Elliot sover och Milton har just lagt sig. Så himla skönt.

Ta hand om er.

Ha de gött. 

Nyheter på engelska tapetmagasinet

Har suttit och tittat efter tapeter ikväll. Mamma och pappa ska tapetsera om "mitt" rum och jag skulle vilja hitta någon snygg tapet till det rummet.

Gick in på engelska tapetmagasinet. Där har de alttid något snyggt.

Här är lite vårnyheter

Lyxiga tapeter från Boussac



Tycker om de två tapeterna på ytterkanterna. De blir man glada av.

Nytt från Cole & Son



Föll för biltapeten


Nyheter från Nina Campbell..



Tycker allihopa var fina men den med fjärilar som är längst till vänster är min favorit.


Underbar ny tapetkollektion från Sanderson..




Tycker om dem allihop. Röda var finast.



Fisktapet från Nina Cambell

Floral 100 Damson från Signature Prints

Namn: Floral 100 Damson

Tillverkare: Signature Prints

Får spara en hel del för denna tapet


Pris: 3195 kr / rulle

Ska bara gå och bli rik  innan jag kan köpa den.

Ha de gött

Vill åka bort

Har varit så fruktansvärt sugen på att ta bilen och bara köra iväg. Är så less på att sitta hemma hela tiden men Fredrik vill aldrig åka någonstanns. Milton sov hos farmor och farfar natten till idag och då tyckte väl jag att vi kunde åka bort då, fara till Sundsvall eller Umeå och hälsa på men det gick ju inte. Får ta ungarna och åka själv då.. Håll på att bli tokig. 

Hade förövrigt en väldigt trevlig torsdag. Det är sådana dagar som får en att hålla ihop. Umgicks med Therese och Tyra hela dagen och den dan bara flög förbi. Vi var på föräldraträff i Kvarnå. Vi blev bjudna på världens goaste pasta hos Annika och Tomas. Man åt så man höll på att spricka. Fick receptet idag. Tack tack, nu ska jag laga mat så att det står härliga till. =) 

Efter maten så hämtade vi Milton på dagis och så gick vi en promenad  på byn och hämtade Tim på hans dagis. Det spöregnade men det gjorde inte mycket. Vi hade då trevligt iaf. Ska åka dit på måndag så Milton och Tim ska få leka av sig. De älskar varandra redan efetr att bara ha lekt ihop 1 gång. Helt otroligt.

 

Svärmor skickade ett kort på Fredrik då han var bebis.. Söt va han då =)

På tal om Fredrik så tog han hunden och gick. Han har räknat ut att det ska ta ungefär 3 timmar att gå in på byn (2 mil) så han skulle kolla om den teorin håller. Jag ringde just till honom och han hade hunnit 6 km då på en timme. Får se hur lång tid det tar. Jag och Elliot ska snart åka in på byn också men vi tar bilen. Fredrik brukar få några sådana tokryck emellanåt men jag pallar inte att börja gå 2 mil när jag är så otränad.

Jag passar på att äta lite lärdagsgodis och titta på lite hemsidor istället medans han är borta. Elliot sitter så snällt i sin babysitter så då går det ju bra =) Han har upptäckt sina fötter så han sitter och stirrar på dem.



Avslutar med dessa bilder

Ha det gött

Är så jäkla trött

Förstår inte hur jag kan vara tröttare idag då jag fått sova inatt jämfört med igår då jag varit uppe större delen av natten.

Har sovit en stund på soffan nu medans Elliot sov i vagnen men Dixie väckte mig och ville ha mat så då tänkte jag att jag skulle passa på och titta på en massa hemsidor som jag sparat men inte hunnit titta igenom än. Finns mycket roligt att titta på.



Från skynmobile.com kommer dessa snygga laptopklistermärken så att man kan hotta upp sin laptop lite. Önskar jag hade en dator så jag fick köpa så här snygga klistermärken till den.


Frapp.se

frapps hemsida så hittade jag mitt favorittyg och jag satt länge och diskuterade med mig själv om jag skulle köpa lite av det och sy upp några snygga kuddar men det får nog vänta tills min ekonomi är bättre =/





Tyg havstulpan från Mairo. Finns på Frapp.se för 379 kr metern.

Bordslampa Coil
 

Lampan Coil från Bengt & Lotta är designad av Bengt Lindberg och Lotta Glave. Lampfoten är tillverkad i järn och lampskärmen i textil. Lampskärmen finns i färgerna svart och vit.


Storlek: H: 39 cm


Storlek lampskärm: H: 28 cm, Diameter: 20 cm


Material: Järn & textil


Design: Lotta Glave och Bengt Lindberg



KitchenAid köksmaskin med köttkvarn Röd

Frapp säljer dessa snygga hushållsassistenter, nu på rea. 5995 kr (tidigare pris 7054 kr)

Frapp har så många snygga grejer men tyvärr så är de lite för dyra för mig. Ska kolla lite på tradera istället tror jag.

Text och bilder från Frapps hemsida.



Favoritsaker.se

Det var bra länge sedan jag var in på denna sida men idag så tog jag mig en snabbtitt här och hittade en hel del roliga saker.


Småbakelserna från Bombadill har fått ny stor kompis i form av matta! Den underbara kanelbullemattan är hela 130 cm i diameter och väcker garanterat uppmärksamhet på golvet i barnrummet.

Bomull. Diameter 130 cm.

PRIS: 1 495,00 KR


Om man vil vara konstant kanelbullesugen så ska man köpa denna matta till barnen.



Chokladbollen har vuxit och blivit stor! De små bakelserna från populära Bombill finns nu som underbart mjuka och gosiga kuddar. Perfekt mjuk som liten sittpuff eller kudde. Diameter 30 cm. Tillverkad av velour med 100% polyesterfyllning. CE-märkt. Handtvätt 30 grader.

PRIS: 379,00 KR



Stor kaka som är perfekt som sittkudde för de små eller som soffkudde till de större kakmonstren.

Dammsugarekudden har längden 40 cm och är 20 cm i dia­meter. Tillverkad av velour med 100% polyesterfyllning. CE-märkt. Handtvätt 30 grader.

PRIS: 379,00 KR




Stor kudde i form av kanelbulle. Av velour med sydda pärlsocker. En fin favorit att använda som sittkudde eller som garanterat uppmärksammad kudde i soffan! Diameter 45 cm och höjd 20 cm. Tillverkad av velour med 100% polyesterfyllning. CE-märkt. Handtvätt 30 grader.

Småbakelserna från Bombadill har fått nya större kompisar i form av matta och sittkuddar. Garanterat kalorifritt & kramvänligt!

Bombadills härliga kakor och bakelser skapas av formgivaren Birgitta Sjöberg. Godsakerna har gjort succé och vunnit Formidable priset i kategorin lek på Formex-mässan med följande motivering: Teddybjörnen Fredriksson bjuder GI Joe och Bratz på saft och bullkalas. Traditionen att göra mjukleksaker i plysch fortsätter med ny kraft. Och vem vill inte smaka på en härlig bit stoppad prinsesstårta?

PRIS: 399,00 KR

Texter och bilder kommer från favoritsakers hemsida

Nä nu vaknar Elliot så jag får väl gå och ta upp honom nu och titta vidare sedan då han sover igen (om han somnar om idag)

Ha de gött
       
RSS 2.0