Syr

Är hemma igen efter en hel vecka i Lycksele. Vi har haft det jättebra hela veckan och har hittat på en massa saker att göra.

Vi har bland anant åkt buss med lillasyster genom staden Lycksele, Ungarna tyckte att det var skitkul och Milton satt med ett stort leende under hela bussresan. Tack Elin!!

Var även på badhuset, inte en utan två gånger under veckan. Första gången så åkte jag dit själv med syrran och simmade och njöt av att få vara barnfri (tack mormor och morfar för vakten) och sedan på torsdagen så åkte jag dit själv med barnen. Milton tyckte att det var jätteskojigt men Elliot var rädd från början och vägrade släppa taget om mig och var stel som en pinne. Men det gick över så småningom. Vill åka dit mera med barnen. Det gick ju så bra.

Blev en del shoppat i stadens secondhandaffärer och jag hade flera kassar med tyg med mig hem därifrån och jag har redan börjat sy av dem. Håller på med ett barnlapptäcke nu, som nog får följa med till marknan i Junsele. Therese ska bara få bedömma om det är tillräckligt bra först. 

Har sorterat upp tygerna i två högar. En med tyger som ska bli kuddar och lapptäcken och dylikt och en som jag kan sy kläder av. Ska bli jättekul att få komma igång nu, känner att jag gärna blir sittandes framför datorn eller tvn för mycket. Ska gå och sy.

Älskar Lyckseles secondhand affärer just för att det är så billigt. Gardinerna gick på 5 kr styck (jag köpte 13 par) och jag såg inte en möbel över 250 kr. Hittade en massa leksaker också som jag köpte till barnen i julklapp. Har bestämt mig för att vara mer miljövänlig och köpa begagnat istället för att köpa nytt... det går sådär...

Åkte hem igår, fast jag åkte över Umeå hem och hälsade på min kompis Annika. Det var SÅ roligt att träffa henne men tyvärr så blev ungarna lessa och trätta rätt så fort så jag fick åka hem alldeles för tidigt. Nästa gång ska jag åka dit själv. Det blev ju "bara" en liten tripp på 36 mil igår. 

Har varit ensam hemma med Elliot idag. Milton och Fredrik åkte in på byn och det har varit så skönt. Jag har gått och dolat på och plockat undan lite och strukit tyger i stora lass. Var helt svettig men det gav i alla fall resultat. Nä nu ska jag ta fram kameran och fota mina projekt så att jag kan lägga ut dem nångång. Det var ju ett tag sedan. 

Ha de bra

  

inreda

Syrran påstår att jag är besatt av ugglor, VA!!! jag som inte ens har en enda uggla hemma. MEN så gick jag in på inreda och hittade dessa underbara varelser.. så jag kanske är lite besatt då...

Hängare

 

 

 

Väggklistermärke..




Sparbössa


Hittade ju även några saker som inte var ugglor.

 

 

Väskor såklart... Om du vill handla dessa så gå in här...

Tack

Måste lägga in ett tack till Bettina som tagit bort det elaka på sin blogg. Du har all rätt till att bli förbannad så jag är tacksam för att du var snäll.

Shoppat

Jag och Therese har varit och shoppat både freda och lördan så nu känner man sig lite fattig igen.. Fast det var kul. På fredagen så åkte vi tillsammans till Näsåker på bidraget (secondhandaffär) och tittade vad de hade där. Blev ett linne och ett par skor/kängor. Och igår så åkte vi tillbaka till Näsåker på bytardagen som de annordnat där. Det var bara barnartiklar och superfina grejer så jag handlade en hel del. Täcken och kuddar och en liten jacka till Elliot och lite leksaker och sånt "livsnödvändigt". Blev även en hockeyhjälm till Milton. Ska lägga ut bilder sedan på mina fynd.

Therese med familj kom även hit igår kväll och så käkade vi tacos och hade det trevligt. Tack för en trevlig kväll =)

Jag och Fredrik myste sedan framför tvn och såg en film - walk the line som jag redan hade sett men ville att Fredrik skulle se för att den är så jäkla bra.. gick inte lång stund innan Fredrik sov, så bra tyckte han att den var.

Idag så har vi tagit det lugnt och sovit länge. Vann ju också en timme tack vare tidsomställningen men fy vad den här dagen känns lång. Ska åka och hämta Fredrik inne på byn sen också och fara och handla med mormor men Elliot sover just nu så jag vill inte väcka honom. Fredrik får vänta.

Milton har tjajat sedan 8 i morse att han vill åka till mormor i Lycksele och jag funderar på att göra det också. Fast inte idag. Vi ska köpa nya vinterdäck och de kommer på tisdag så jag väntar väl tills dess. Kan ju vara bra att ha riktiga däck. Känns som om det här är den enda veckan man kan åka på. Tror att det är lov och då är Milton ledig från dagis och syrran jobbar inte så mycket då så att man hinner umgås med henne och så är Fredrik borta hela denna vecka så jag är ensam hemma med barnen ändå. Nästa vecka var det så mycket som händer

Ska tatuera mig igen på onsdag (4/11) och så ska barnen fotograferas den 5:e och så är det ju dagis och grejer som ska gås på också.. Nä det blir nog bra att åka bort denna vecka.. 

Oj man kanske inte ska skriva ut sånt.. med tanke på att tuvar nu vet att man ska bort men jag har då fan inget att stjäla så varsegod.. vill de ha en gammtjock tv så be my guest.. den håller på att gå sönder föresten. Stänger av sig själv och startar igen och så blir färgerna konstiga, väldigt mysko...........



Milton var tiger förra veckan då jag hämtade honom på dagis =)

 

väskor väskor väskor

Hittade denna underbara hemsida via facebook.. Bara handväskor och börsar...6135 stycken för att vara exakt... VILL HA!!!!!!!!!!!

 










Ni som känner mig väl vet att jag älskar väskor men de flesta blir förvånade å de hör att jag har över 40 stycken. Kan inte få nog av dem.. Om även du älskar väskor så gå in här.

Har beställt kläder

Är less på min brist på bra kläder så jag passade på nu då det var rea på ellos. Kunde inte bestämma mig för vilken kappa som skulle passa mig så jag beställde 3 stycken för att sedan testa och välja hemma. har ju tänkt beställa en kappa länge men det var nog tur att jag velat. De har 60 procent rea på ellos just nu så en kappa blev inte en sådan dyr historia som jag trodde.

Blev iaf 3 kappor, en kjol och 2 tröjor beställda .

pysslat på igen

Är lite bättre idag, beror nog på att Fredrik klev upp inatt och sov ner Elliot så att jag fick sova. 8 timmar ostörd sömn på rad gör ju under. Därför har vi orkat pyssla lite idag.

Skulle testa symaskinen lite mer igår men den bara krånglade, det var nog inte min dag helt enkelt. Idag så gick jag igenom bruksanvisningen noga och gjorde som det stod i den, ruta för ruta och då slutade den krångla och så jag fick en förvaringsficka sydd.

 

Förvaringsfickor i härligt 70 talstyg. Ska ta den till Mo tror jag, där passar den bra in.

 

Har även hunnit rita lite med barnen idag med.

 



Här är påfågeln som jag ritade igår. Tycker om den fast den skulle kunna bli snyggare.



Jag tycker om hus och gamla byggnader så det en sådan tavla idag. Tänkte bara göra den i en färg men jag kan ju tydligen inte låta bli färgpennorna... Är roligt att sitta och göra sådana här saker. man behöver inte tänka så mycket och Milton tycker att det är roligt att titta på vad jag ritar för något.

Fredrik kunde inte låta bli att tyckta att den såg konstig ut, att den inte var ritad verklighetstroget men det var ju själva meningen. Den SKA vara knasig, för de är ju jag med =)

Ska rita lite till idag, blir nog nått med inspiration från 70 talsgrejer. Ska även åka in på byn och handla, bara Elliot vaknar och har ätit så. Hade lite problem med bagagekuckan imorse så jag fick inte ut motorvärmarsladden men med lite våld så löser sig allt. Måste väl klä på mig också antar jag =/



Elliot mådde inte så bra igårkväll så han somnade djupt mot Fredriks axel då han skulle få honom att rapa.





Han klart med hyllan i helgen också.. Gud vad jag är duktig då =)



Inspiration

Jag hittar inspiration från allt möjligt, oftast är det färger. De här bilderna tycker jag om.




Massor av härliga påfåglar.



Karottunderlägg på tradera



På vår gata



Härlig liten bil



Tapeter från Rusta



Miltons sovrumslampa



Milton hade precis kommit från frissan och hon färgade hans hår med sprayfärg. Älskar färgen.





Ljung i höstsolen




Hus i London





Älskar kontrasterna mellan gammalt och nytt.



Gud vad jag älskar detta fönter..

Har suttit och ritat en vad jag tycker är 70 tals inspirerad bild. Kommer med bild på den senare då den är klar. Har bara ritat den med blyerts än så länge =)

Nä nu ska jag gosa med barnen och lägga dem snart. De sitter och river ut pappersinsamlingen runt över hela golvet.

Ha de

Dörrkransar

Både Elliot och Milton tog en låååååång eftermiddagslur igår så jag han göra 6 stycken dörrkransar, fast en ska vara till en gravsten. Tycker att alla blev snygga, mycket snyggare än de jag gjorde förra gången så jag är nöjd med dem. Så nu kan jag ringa till grannen och säga åt dem och komma och välja en.

Jag han med väldigt mycket igår faktist, bara jag lägger manken till så.. Milton fick se skrotnisse och hans vänner och så städade jag. Sedan så hjälpte Milton mig att skura golven. Han var jätteduktig på det. For runt med skurkäppen som om han aldrig gjort något annat. Blev riktigt fint här hemma.

Skulle byta vardagsrumslampa också, för den vi har tycker jag ser lite för liten ut för rummet men den andra som jag skulle hänga upp hade fel kontakt så den gamla får hänga kvar ett tag till.

 

Här är gamla lampan (skitsnygg som jag fått av systeryster men liten) Tänkte lägga in en bild på den jag tänkte sätta upp också men hade ingen i datorn så då får det vara. Fredrik tycker att den är ful men de få han tycka, jag måste få ändra om något.

Jag flyttade lite möbler igår, mest för att skydda kablar och sånt från Elliot. Då ställde jag möbler framför. Får vara så ett tag. Är så svårmöblerat i vårt vardagsrum.

Idag så har vi ritat, jag och Milton alltså. Var meningen att Therese och Tyra skulle komma idag men Therese ligger i feber (KRYA PÅ DIG) så jag ocj Milton fick pyssla själva. Milton målade en tavla till farmor, han skulle göra bilar sa han och jag har sett en bonad på tradera som jag ville ha så jag gjorde en egen version av den. Blev ganska bra. Är skönt tidsfördriv att sitta och rita.  

Vi har även hunnit med att göra l ite chokladbollar. Vi satt och läste en bok och i den så åt de chokladbollar och vi blev så sugna. Ska mumsa på dem efter middagen. Blir förresten hemmagjord köttsoppa ikväll till middag. Stod och kokade älgben på lördagen och så gjorde jag soppan igår. Den blev supergod om jag får säga det själv.

Mår skit

Mår skit alltså, i dubbel bemärkelse. Först för att jag är förkyld och har ont i kroppen men också för det här med Bettina.
Fan att man är så jävla dum, tänkte ju fråga om lov först men så hittade jag inte tillbaka till hemsidan och så istället för att anstränga sig lite så tänkte jag att det nog inte gjorde så mycket om jag "lånade" hennes design, men det straffade sig. Snäll som hon är så anmäler hon mig inte pga av jag inte har hållit på och sålt men det dåliga samvetet ligger och gnager och jag kan inte tänka på något annat. Jag håller på att bli tokig.  

Är lite förbannad också för att hon hängde ut mig så på sin blogg, EFTER att jag bett om ursäkt. Det låter som om jag är värsta skurken och det känns taskigt skrivet. Jag har ju inte massproducerat mina tavlor utan gjort som present till mina egna barn och min kompis barn. Men jag förstår henne samtidigt. Är väl förbannad för att man känner sig förödmjukad (stavning?) Jajajaja jag har lärt mig min läxa.... Fråga först....

En ursäkt är väl på sin plats

Ber så hemskt mycket om ursäkt till Bettina för att jag stal hennes taveldesign. Ska sluta måla dem nu. Har bara gjort till en kompis och till mina egna barn men det är ju ändå stöld så jag ber tusen gånger om om ursäkt. Jag hoppas att du kan förlåta mig.

Ny symaskin

Onsdag

I onsdags så kom Therese och Tyra till min mormor och så gick vi ut och gick en promenad på ett par kilometrar. Det går ju så himla fort då man är två och går och pratar hela tiden. Visste inte riktigt vad vi skulle göra då vi gått rundan utan vi fick lite fika av mormor och så åkte vi in på byn och gick på Palles byggvaruhus och tittade vad han hade. Jag skulle ha några ståltrådsrullar (väldigt tunna) till kransbinderierna men det hade han inte.




Elliot och Tyra hemma hos min mormor i onsdags.

Efter att ha varit på Palles så var jag tvungen att åka och hämta Milton på dagis. han skulle till tandläkaren kl 1 så det blev kortdag på dagis den dagen. Han var super duktig hos tandläkaren och han hade fina tänder.

Var och gympade på badet sen på kvällen. Gud va skönt det är och denna gång var det superjobbigt men trots det så är det så himla roligt och skönt. Jag känner mig som en ny människa efteråt. Jag funderar på om de har vattengympa i Åsele också, tänkte om man kanske skulle börja gå där med. Vill gympa mer än en gång i veckan. Ska ringa dit och kolla.


Torsdag
Jag och Therese åkte till Strömsund i torsdags och köpte en ny symaskin till mig =) Det blev en symaskin som heter Brother och jag tycker att den kändes bäst då jag provade de olika maskinerna där. Har inte hunnit prova den än hemma men jag är väldigt sugen på att sy.





Nya symaskinen. Jag fick välja mellan rosa och blå och då blev det givetvis rosa =)

Vi gick även på en massa andra affärer i strömsund, bland annat Jojo (en affär som har både nya och begagnade grejer och ett café. Där hittad jag flera underbara klänningar men bara en fick följa med hem för det var så underbart tyg. Kommer att bli till flera små fina barnklännigar och tunikor de =)



Är ju så härligt tyg, fast den är mer åt lilahållet i verkligheten.

Var in en snabbsväng på röda korset och hittade ett par mönster från 60 talet  bland annat på en fin bröllopsklänning, de kostade bara 10 kr styck





Är det bara jag eller tycker fler att de här mönstren håller även idag. Tycker att brudklänningen är skitsnygg och sådana här tunikor säljs ju nu också.

Blev en massa småprylar på dollarstore också. Man måste ju bara gå på den affären då man har en i närheten =)

Blev en hal och moddig resa hem. Hade ju snöat men så blev det 10 plusgrader under dagen så det var ju bara slask på vägen hem, fast det gick ju bra ändå. Kom hem precis i tid för att hämta Tim på dagis. Milton hämtades av farmor den dagen. Skönt med flera barnstolar. 


Fredag 

Hade inte fått nog av Therese utan for en sväng hem till henne på fredan också. Vi gick en liten sväng med vagnarna i slasket och så satt vi och pratade en hel del. Vid 12 så åkte jag och barnen till Näsåker och åt pizza och gick på biståndet (secondhandbutik) och där inhandlades det en hel del.

 

Ny dress till Elliot, tröja och byxa för 40 kr. Ser helt ny ut.

 



Två tröjor som jag tyckte att det var fint tyg i, 10 kr styck.



3,5 meter tyg för 20 kr. Inte illa... Blir fina barnklänningar och väskor =)



Köpte även en tunika till min syster som jag tycker var fin.. tänk dig din nya väst till den du...

Det blev även en liten grej för 10 kr till Therese i julklapp som bara skrek THERESE!!! Hoppas att du tycker det också ;) Jag ÄLSKAR att köpa grejer till folk.. =) 

Milton och Elliot köpte var sin leksak också... surprise surprise, jag måste ge mig med att köpa leksaker åt dem hela tiden, men det är ju så roligt..


Sitter hemma idag för vi har, som alla andra, blivit förkylda. Jag känner rätt så risig och Milton han är snorig så han fick stanna hemma från dagis idag. Fast det är skitjobbigt för han är ite sjuk så att han sitter stilla och tittar på tv eller nått utan har är tillräckligt pigg för att vara rastlös och springer bara runt och hittar på olika grejer. Elliot är nog värst av oss. Han hostar och snorar så hemskt. Han kan ju inte sova på nätterna heller så det känns som om jag är vaken både dagar och nätter nu. Allt jag vill är att sova och bli bättre... ÄSch sova får man väl göra då man är dö.. Ska gå och kolla vad busungarna gör för något.

Ha de bra

Elliots nya kläder

 



Här kommer det bilder på Elliots nya kläder som vi köpte i Ö-vik i torsdags. Tröjan och byxorna hittade jag på rea hos Polarn och pyret. har aldrig handlat där förr, tycker att de är så jäkla dyra men jag kunde bara inte motstå den här dressen. Så fin... Köpte även mockasiner åt honom (de på hans fötter) på Lindex. Helt suveräna. Nu ramlar han inte lika mycket. Milton tyckte att det var en kul dag i Ö-vik som tur var.

Jajaja blöjbyte var det ja...

Städar

Har varit på så jäkla dåligt humör hela helgen, får inget gjort med bägge barnen hemma och Fredrik har bott i Mo hela helgen och jagat. Tack mamma som har hjälpt mig i helgen, jag höll på att explodera ett par gånger..

Inte vaknade jag på bättre humör idag heller. Jag blir fruktansvärt grinig då jag inte får sova ordentligt och Elliot vaknar JÄMT kl 1 på natten och ska till min säng där han ligger och rullar runt som en propeller och Milton har ju börjat med det också att han ska komma till vår säng tidigt på morgonen så min sömn störs hela tiden.

Åkte hem direkt efter att ha lämnat på dagis idag för att städa lite och jag har hunnit dammtorka hela vardagsrummet och dammsugit lite. Det känns jäkligt skönt för det så förjävligt ut här hemma. Man mår ju dåligt då det ser ut så här. 

Har hunnit sitta en stund framför datorn också i lugn och ro för Elliot somnade på vägen hem så jag bar bara in honom och lade honom i vagnen. Nu leker han nöjt på golvet men han vill väl snart ha mat antar jag. Vet inte vad vi ska äta men det ordnar sig väl. 



Gårdagens tur ut i skogen, var rätt så mycket snö där..

Var och plockade en och granris igår så jag har fulla bagaget med det, måste tömma den idag. Ska göra en hög med kransar till. Gjorde 6 stycken på lördan, 2 stycken gav jag till dagis auktion på söndan. De gick för 160 kr styck så de måste ju ha tyckt om dem. 


 
I full koncentration på lördagen. Jäkla Fredrik som smygta bilder på mig... Så här såg iaf köksbordet ut efter 5 gjorda kransar. Ni kan ju tänka er ur mycket ris det låg där från början.



Kransar fulla bron. Ska ta och sälja kransar på julmarknan hade jag tänkt, om jag blir nöjd med dem, är svårt det där. Blir aldrig nöjd med resultatet.

 



I kyrkan på söndagen. Det var familjegudstjänst i söndags så vi gick dit med min mormor och min mamma. Fredrik jagade istället. Barnen från dagis (inkl. Milton) sjöng framme i kyrkan, de var så duktiga. =)


Måndag




Milton var det full fart på igår men jag satte honom ner med lite ritpennor så jag fick chansen att prova symaskinen efter att Fredrik fixat den. Den var värdelös!!!



Gjorde en napphållare. På håll duger den men på nära håll...



ser man att den bara hackar sig fram... Nu blir det en ny....

Fick iaf se att min teori om hur jag ska göra napphållarna höll... Den duger till Elliot.



Elliot var då glad =)





Jag han ju plocka fram mönstren och tyget och allt annat också då Fredrik sa att han fixat symaskinen. Hade tänkt hinna sy ett par klänningar men icke.

Tyget är en gardin som jag köpte på röda korset då jag och Therese var där och plockade ihop en hel sopsäck med kläder och gardiner och grejer för endast 125 kr. Jag fick så himla mycket och jag har så många ideér men ingen symaskin... suck.



Han med att börja tapetsera skåpet lite granna också så dagen var väl inte helt värdelös igår. Fredrik kom hem tidgt också (kl 5) så jag fick hjälp. Har hunnit en sida till idag =) Sakta men säkert..

Ska byta blöja nu, Elliot är överallt så det kan ta ett tag att få honom att ligga still för att hinna byta blöjan. Ska åka och häma på dagis sen. Måste åka och kolla efter lite ståltråd till kransarna också, den tog slut i lördags.

Ha en bra dag!!!!

symaskin

Ska köpa en ny symaskin men vet ju ingenting om dem. Någon som kan tipsa om ett bra märke som inte kostar skjortan?

Tänkte först köpa en sy och broderimaskin men kände att 30 000 kr var lite för mycket. Någon som har någon erfarenhet av Pfaff, husqvarna eller Singer?

Åh fy fan

Höll precis på att skita ner mig, ursäkta uttrycket, men då jag satt och skrev om London så kände jag något som duttade till på foten och då jag tittar ner så är det en levande näbbmus som springer omrking på golvet. Är inte rädd för dem men man blir så jäkla rädd då man inte är beredd så med hjärtat i halsgropen så hittade jag en petflaska och slog ihjäl den. Nu är det en död mus... Usch så jäkla äckligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Londonbilderna, försöker igen

Torsdag 1 oktober


Stockholm Arlanda



Väntade på Arlanda i 5 timmar innan flyget till London gick. Fanns mycket att titta på men mådde illa hela tiden så det var inte så jätteroligt. Det kändes som en dålig fylla. Allt snurrade.



Väldigt åksjuk jag men glad ändå. Hade bara åkt 1 timmes flyg till Arlanda från Umeå, tur att de har apote på Arlanda så att jag kunde gå in och köpa åksjuketabletter, Min fina lila halsduk glömde jag i London =(

London, Finsbury park, Central park hotell



Nice hotell... eller inte.. stod att det var nyrenpverat i april i år.. ser inte vart..



Trappen upp till toan.. Väldigt knepigt. Hissen var för övrigt trasig också på hotellet. Inget för handikappade..



Äckelduschen



Mögel mögel överallt..



Sprucket handfat och sprucket kakel i hela badrummet och mögel i alla fogarna.

Valde att strunta i alla felen och istället försöka njuta av helgen, var ändå så sluta efter resan dt så vi gick och la oss tidgt och njöt av att få sova en hel natt, iaf jag njöt. Jag sov som en stock, Fredrik vaknade av alla ljuden hela tiden. Mycket spring i trapporna var det tydligen. Tack och lov för att jag sover som en klubbad säl...

Fredag

Vi var riktiga turister och matade på med den ena turistgrejen efter den andra.


Madame Tussoud´s




Åkte tunnelbana till Bakerstreet och hittade rätt på en gång.. fan va vi är bra..



Syrran säger att Fredrik blir som Hulken då han inte får mat så det passade ju som bra att han poserade med honom då =)



Turist turist!! Älskar Sean Connery



Såg så jäkla verklig ut att jag förväntade mig att han skulle börja röra på sig.


Souvernirbutiker




Var in i ett par, alla såg likadana ut med samma grejer.


Hop on, hop off turen

Fredrik höll i kameran under helgen. Togs kort stup i kvarten och han lyckades komma upp hela 750 kort. Inte illa.. Jag älskar hus och fina statyer så det blev en hel del sådana kort... Kände sig som japanska turister.



Köpte biljetter till sightseeingbussen, såg hela London från den och så fick man hoppa på och av så mycket man ville under 24 timmar. Var helt klart värt pengarna (det var svindyrt) för vi fick ju se alla stora sevärheter.

Perfekt väder var det också. Runt 20 grader varmt och soligt.








Me like... Den skulle du köra syster.. Säg till Robert att måla om articbussarna..



Piccadilly cirkus








Ripleys, belive it or not.


Fredrik älskade detta museum eller vad man nu ska kalla det. Han såg jämt programmen då de gick på tv så det var ganska självklart att ta honom dit då.. Var roligt att gå dit



De hade saker som den här... bro gjord av tändstickor.

Åt middag på en irländs pub en liten bit från hotellet. var ingen höjdare men det var det godaste vi åt under helgen. Maten var inte så god där men jag hade inte förväntat mig det heller.


Lördag

Åkte tunnelbanan in till Piccadilly cirkus och så gick vi därifrån. Traskade på ner till Themsen och bid ben och turistade lite där. Var skönt att vara där tidigt på morgonen för det var knappt nå folk ute alls då. Traskade vidare över bron ner till the queens walk utefter Themsen och så gick vi där tills London sea life öppnade kl 10. Det var roligt men man saknade barnen då. De hade tyckt om alla fiskarna och färgerna.



Undervattenstunnel. Var så fina färger att man bara stod och gapade. Tack och lov så gör jag inte det på bilden ;)






Efter att ha gått jorden runt och tre våningar så kom vi slutligen ut från alla fiskarna och gick tillbaka till Piccadilly cirkus och tog tunnelbanan till Kensington för att gå på naturhistoriska museet. Det var jättestort och fina grejer men jag var så fruktansvärt trött vid det här laget och vi hade båda superont i ryggen så man uppskattade inte det man såg. Stort plus att det var gratis inträde iaf.



Enormt lång kö. gratisinträdet lockade nog, och kanske dinosaurerna också.



Ett helt rum med stenar och mineraler =)





Stenar stenar. I´m in heaven...


Gick bra hela helgen att hålla sams men hunger och trötthet tog ut sin rätt så vi hamnade i diskussion då det blev dax för val av matställe.. det slutade med att vi åt brända burgare på ett dåligt matställe och jag glömde min halsduk där vilket jag inte kom på förrän på söndan då det var dax att åka. Trots dåliga hamburgare så försvann hungern och vi blev glada igen. Gick till hotellet och såg tv och åt godis och läste engelska inredningstidningar. Fick med en ikea katalog med tidningen. KUL!!

Söndag



Åkte tidigt, gick från hotellet halv 7 på morgonen, fick stå vid tunnelbanestationen och vänta innan de öppnade..



Bye bye England.. Tog kort som en galning på flyget. Annika poängterade sedan då jag kommit hem att det var olagligt.. Äsch!!



Lastfartyg

4 timmar på arlanda innan flyget till Umeå gick, kändes som evigheter, ville bara hem till Elliot.



Åh vad det var skönt att krama på Elliot då vi kom till Lycksele. Sov där till måndagen för det snöade som bara den..

Måndag



Måndagmorgon kl. 6. Inte lätt att ta kort då det är mörkt ute och bilen rör på sig men massor av snö var det då. Var kallt hemma. Åkte direkt och hämtade Milton. Saknade honom.

Londonbilderna

Skulle ladda upp londonbilderna idag men internet är så jäkla trögt så jag får göra ett  nytta försök imorgon istället.. Går och lägger mig istället. Fredrik har däckat på soffan och jag får ingen kontakt med honom så jag skiter i han och går upp istället, han vaknar nog så småningom. Går så där när man jobbar som en galning på veckorna, då sover han hela helgen istället.

Var till Övik med barnen idag. Milton gick på speed och ville rusa runt runt runt och skrika AJ AJ KAPTEN fattar inte nånting men jag antar att det är ur någon film de sett på dagis.

Blev iaf en ny täckjacka och nya handskar till Milton, strumbyxor, tröja och byxor till Elliot och ett par lila leggings till mig. Åkte och storhandlade lite också innan vi åkte hem. Milton var faktist superduktig idag, ja Elliot med för den delen. De blev bara lite trötta av allt shoppande.

Följde med Therese på vattengympa igårkväll, SUPERKUL!!!!!!! Ska följa med varje vecka nu tror jag, bara Fredrik kan ha hem sig så. Måste hitta barnvakter annars. Det var så himla kul, enda träningsformen som jag känner positivt inför. Vi har pratat om att börja träna ihop fler gånger per vecka också och det är ju jättebra, för mig iaf, annars så kommer jag inte igång om jag ska vara själv.

Nä nu ska jag gå och lägga mig, ska ut i skogen imorrn och plocka lite enris och granris och så ska jag göra dörrkransar. Tycker att det var nyss jag satt och gjorde det men tydligen så har det gått ett år igen...

Ha de bra, ska försöka på nytt imorrn med londonbilderna.  Ps Fredrik såg björnspår idag i snön, mammabjörn med 2 ungar, han tog kort så jag ska försöka lägga ut dem med.

Hemma igen efter Londonresan

Kom hem till Sverige igår men sov över i Lycksele igårkväll. Dels för att det var sent och vi var aströtta men också på grund av vädret. Det var ett par minusgrader och så vräkte det ner snö. Åkte kl 6 imorse istället. Mellan Lycksele och Åsele så var det bra mycket snö, ca 2 cm. Härligt med snön att se den men jag tycker att det är lite tidigt kanske.

Har haft det jättebra i London, det har varit runt 17-20 grader hela helgen och solsken så vi har inte mycket att klaga på. Han se jättemycket och göra många saker med. Hotellet var inte det fräschaste men det dög väl att sova i. Ska lägga upp bilderna sedan.

Längtade efter ungarna lite då och då men för det mesta så tyckte jag att det var skönt att få vara bara vi. Fredrik hade då kul han med. Han sa inte ett enda ord på engelska på hela helgen *skrattar* Det är så typiskt han.

Skriver mer om resan sen  då jag har lagt in korten. Det var Fredriks om skötte kameran så det ska bli kul att se vad hn tagit kort på.

Tack snälla Ulrich och Harriet som höll koll på huset åt oss. Var inte så orolig att vi skulle drabbas av inbrott men ett par vakande ögon på huset skadar aldrig.

Ska kolla vad busungarna gör nu. Jag eldar som en galning. Har fått upp tempen till 17 grader nu. Var bara 7 grader varmt inne imorse då vi kom hem.. burrrr....

Ska elda på och gosa med ungarna.. Ha de
       
RSS 2.0