Husvagnar

Egentligen så skulle jag städa nu men jag känner mig nere och helt slut. Orkar ingenting så jag tänkte att jag skulle försök pigga upp mig själv med lite inspirationsbilder på husvagnar...





Härligt röd husvagn. Bild lånad här. Tyckte bättre om den som helröd..men blomrankan var fin..



Härliga färger i farbros sids (inte min farbror) husvagn. Lånade bilder av han här.

 


Så här ska det se ut!!!! Härliga bilder från Kenneths. De hittar du här.



Decor Maison har gjort om en husvagn så här snyggt.

husvagnar

Den här bilden tyckte jag var väldigt rolig. Den hittade jag här.



Så här ska ett förtält se ut. Väldigt hemtrevligt. Jag hittade bilden här. MEN jag tycker att det behövs lite mer färger än grönt.. Orange kanske ;)

Har man för mycket grejer då??

Jag och Therese har surrat om husvagnar hur länge som helst och vi båda är så sugna på att skaffa husvagn.. Då kom vi på igår att varför surrar jag om att skaffa husvagn då jag har en???

Har man för mycket grejer då?? Alltså jag hade ju inte glömt bort att vi har husvagn men det är det att jag tycker att den är otroligt ful och vill ha en annan, finare husvagn, en smv (se bild nedan)



Jag försöker intala mig själv att det bara är fånigt av mig att vilja ha en ny husvagn när vi redan har en så jag var ut i vår igår, la mig på sängen d'r och tänkte ut hur man skulle kunna göra om den inomhus.

Lite vit färg inne i hela husvagnen, kanske någon snygg tapet och en massa nya färgglada gardiner och några snygga mattor och accessoarer så är den ju inte så tokig alls..

zzzzzzzz

Sitter i telefonkö....snark..

Hittat på blocket

Hittade lite på blocket som jag vill ha.. Samlarmanin tar i igen...



Härligt fin 70 talssoffa (bäddsoffa)

 



Fin barnvagn

 



Är det bara jag som tycker att det skulle vara läckert att ha det här badrumsinredningen??? =)

Samlandet förstör mitt liv...

Ur Samlandet förstör mitt liv. Foto: Reveille LLC

Jag har börjat titta på 5:ans serie om tvångsmässiga samlare. Hur de samlat genom årtionden så att de till slut inte ens kan vistas i sina egna hem.. Det började lite smått säger de allihopa och jag tittar in i mitt kontor och börjar känna svettdropparna komma.. Jag vet ju att jag är samlare men kan det bli så hemskt som på bilden??

Jag städade upp kontoret igår.

Samlandet förstör mitt liv, Kanal 5 torsdagar 20:00

Röda korsetbordet

Röda korsetbordet som jag fyndade för 50 kronor har äntligen fått bli slipat och inoljat och har nu hittat en plats i tillvaron också. Det fick följa med till stugan och pryda sin plats framför soffan.. 

 

Det andra bordet jag hade tippade så lätt så det här blev mycket bättre..

Nya projekt.

Denna vecka så börjar jag inte jobba förrän 13 eller 14 på eftermiddagarna så jag har en massa energi att bränna av innan jag börjar jobba. Jag har svårt att sitta och bara vänta tills jag börjar.

Igår så började jag 14:00 och då fick jag ett tokryck och sydde lite grejer till Pauline. Jag har sytt gardiner till hennes ursöta lilla husvagn och då fick jag iden attt jag skulle sy matchande kuddar också.

Det blev en svart kudde med ett P på i prickigt tyg och en prickig kudde med ett M på i svart tyg. Det blev rätt så bra. och så gjorde jag en liten  mindre kudde som var svart på sidorna och prickig i mitten.

Och så när jag ändå höll på så slängde jag ihop en liten necessär i det prickiga tyget. Det var så roligt. Hoppas att inte Pauline misstyckte.

Tyvärr så glömde jag ju ta kort på dem men jag får väl kanske fota i Paulines husvagn sen, får fråga om det.

Började måla jätteprylhyllan igår med. Jag började ångra mig när jag gjort ungefär 1/4 del. Det är ett evighetsgöra säger jag ju bara, alla dessa små minihyllor som man ska in i och måla. Och så behövs det målas flera gånger.. Usch vad jobb det blev.

 

Jag målade hälften igår, får se då jag får nån inspiration att måla resten.

 

Förra veckan s var vi hos mormor en dag. Jag fick för mig att slå sjögräset med lie nere i loken som vi kallar det för det började växa igen och barnen fick ner sin mormor i vattnet och badade.

 





Jobbigast var ju att ta upp allt sjögräs ur vattnet och köra bort det... Ja jag är lat av mig.. Det är ingen hemlighet, men mormor är 76 år, jag kan inte begära att hon ska göra det...

 



Mormor har en stor gård så det finns alltid något att göra där..




Här är "mitt" rum hos mormor. Det bara kliar i fingrarna när jag är där, jag vill slita ut och göra om.... 





Fast jag sitter mest på arslet och leker med Elvira, mamma och pappas hund. Hon är galen i pinnar och simmar som en tok för att hämta dem.

 



Vi var även till mamma och pappas nya gård som de köpt och slog gräset där och då hittade vi dessa små krabater i brevlådan. SÅÅÅÅ söta..

sexperience

Såg ett program från england på 3:an häromkvällen. Det handlade om att upplysa engelsmännen (och vi andra) om sexuellt överförbara sjukdomar. Jag blev rent chockad över statistiken och okunnigheten. Är det så här bland de svenska ungdommarna också? Vet de inte vad klamydia, herpes, aids, hiv, könsvårtor med mera är för något. För i england hade de  ingen aning. 

Varje dag blir 20 skolungdomar gravida i england... 20 VARJE DAG. Och var 80 sekund så drabbas någon i England av en könssjukdom.  Det är fan sjukt.  

Det var ett bra program, lite äckligt men de fick nog alla som såg det att jämt ha kondom i fortsättningen. De visade ganska kraftfulla bilder av könsorgan som smittats av olika könssjukdomar. Nasty!!!

Ni kan kolla in klippen från programmet och lära er mer här.


The Sex Education Show: Am I Normal?
 

Kom på en sak till ...

Fick ju träffa lilla Nicole i veckan med. Fredriks systerdotter som föddes den 24 juni. Hon var liten... Gav henne lite klänningar som jag tyckte var pytti pytti men hon var mindre.. Kan kanske ha dem till hösten.

Åsele

Bilder från Åselemarknaden



Milton och Elliot fick en löjligt stor traktor med vagn av Fredrik. Elliot var helt tagen av den.

 



På morgonen då vi kom till Åsele var det inte så mycket folk men de kom så småningom...



Milton shoppade loss på lite bilar från filmer cars..



Vi stannade och tittade på hästarna med. Milton vägrade att rida.. Nåja det finns nästa år med..

Det händer inte mycket just nu

Mitt liv går på tomgång just nu, jag kliver upp, äter frukost, går på jobbet och jobbar hela dagen, kommer hem, äter middag, ser på tv och går och lägger mig, that´s it!

Iof var vi på Åsele marknad i fredags så då gjorde vi ju något roligt.. Sockar och äppelmosfyllda munkar blev fynden hem. Jag köper alltid samma på marknader, detta resulterar i en tjock mage och överfyllda socklådor..

Köpte faktist 3 filmer också. 3 barnfilmer.



coraline-movie-poster1



Jag älskar barnfilmer så jag böev glad över att hitta några bra. 3 för 99 kr är inte farligt =)



Jobbar kvart i 11 till kvart över 5 idag, känns helt okej, är trött i kroppen och det är jättemycket folk i farten på Ica hela tiden så man blir trött i huvudet också. Men man sover bra om nätterna. =) Alltid nånting.

Somnade med boken uppe igårkväll. Kan inte hålla mig vaken.

Nä nu ska jag läsa lite andras bloggar och så gå och sy ihop mina arbetsbyxor. De sprack i arslet igår på jobbet.. hehehe...

Ha de bra

Telefonbilder

Kom på att jag hade lite bilder i telefon som jag kunde visa..

I fredags så var det avslutningskalas på dagis och som vanligt var vi på badet då.

 

 

Jag vill mest visa er alla härliga badbilderna men det är förjävligt att man inte vågar lägga upp sånt nu längre på grund av alla äckel pedofiler.. Fy fan va jag hatar dom....

 

 

Sen kom några gubbar och grävde ett stort hål utanför min bro hemma.. 2,5 meter djupt..

 

 

Fredrik och Elliot var så söta =)

I söndags var vi till djurparken och MIlton åkte bil. Vi tittade på djuren, blev blöta av ett åskoväder och köpte glass.. En ganska så bra dag om jag får säga det =)

 

 

De hade så jäkla snygga tapeter inne i kiosken =)

 

 

 

Igår var vi till mormor och tittade på hennes fina rabatter.

 

 

 



Och så tog jag kort på alla härliga tapeter som finns i mormors hus.

 



Var även in på 2 loppisar igår tillsammans med mormor och barnen. Resultatet blev ett par gardinlängder. Blev så kära i dem.

Nu ska jag på jobbet. Ha en bra helg =)

 

 

Tidningen Ångermanland 6 juli 2010

Det här stod i gårdagens tidning om dramat i min by =(


Häktad för mordförsök på sin bror

Sollefteå Han sköt sin bror och sen tog han den skadade brodern som gisslan. I dag häktades 50-åringen för mordförsök.

Relaterat

Vid 23-tiden i fredags larmades polisen till en bostad i en ort utanför Sollefteå. Inne i huset hade en man barrikaderat sig tillsammans med sin bror. Han skrek att han hade skjutit brodern och att denne var skadad, men han vägrade att låta sin bror tas omhand av sjukvårdspersonal.

Insatsstyrkan i länet kallades då in och började förhandla med 50-åringen. Men trots flera timmars försök, vägrade mannen att ge upp eller släppa ut sin bror.

Till slut fick insatsstyrkan bryta sig in i huset för att rädda livet på mannens skadade bror. Samtidigt greps 50-åringen, som själv fick föras till sjukhus med lindriga skador. Även brodern klarade sig under omständigheterna bra och har inte fått några livshotande skador.

50-åringen har suttit anhållen sedan i lördags och i dag häktades han av Ångermanlands tingsrätt, som på sannolika skäl misstänkt för mordförsök. Mannen nekar till brott.

Anna Wikner 0611-554822 [email protected]

lite gamla grejer

Hittade en massa foton som jag tänkt blogga om men som jag glömt bort.

Fick titta in i ett gammalt hus, så mycket fint det fanns.. Alla härliga färgerna.



En hel hög med 60 tals klänning.. *dreggel*


En liten fin gungstol.




Synd att det syns så dåligt i mobilkameran, hela trappen är klarblå, turkos och grön. Härligt!

 

 


Köket är härligt turkost med oranga väggar =)




Finfin trappstol

 

 


En vedlåda helt i min smak =)



Hittade en härligt orange plåtskylt ute i ladugården.

ledig

Eller ja det känns som det iaf. Slutade kl 14 idag och börjar inte förrän kl 15 imorgon så det känns som om man har en hel dag ledigt.. Konstigt..

Har inte hunnit med mycket. hämtat ungarna på dagis, gjort mat och bakat en äppelkaka. Trodde att jag var sen ifrån jobbet idag till dagis men det var jag inte. Jag stod och skvallrade lite med tjejerna på jobbet innan jag gick. Tydligen så var det full skottlossning under fredagskvällen i byn där jag bor utan att jag ens hört det .

I fredags så sköt ena av mina grannar sin bror, det går så mycket rykten om vem som skjutit vem och hur det gick till så man vet egentligen ingenting. Otäckt är det iaf, jag tycker om de där gubbarna. De ska iaf leva bägge två tror jag.  

Tydligen hade det kört hit 6 polisbilar och ambulanser med syrener på under kvällen och de hade tydligen varit kvar ända till halv 5 på morgonen.

Jag sov mig igenom alltihop. Hörde inte ett jotta...



En närbild av min nya tatuering. Den är lite bättre nu, han körde strecken en gång till med en grövre nål och det blev så bra =)

Är supernöjd. Jag längtar efter att färgerna är på, notera att jag skriver är på inte när färgerna ska på. Kan klara mig utan smärtan ;)

ny tatuering

Jag var till Mika i fredags och fick mig en ny tatuering. Jag stod inte ut så länge och jag hade inte mycket med pengar men nu är den iaf påbörjad - min 70 talsarm =)

Jag är väldigt nöjd med början och hela armen kommer att bli supersnygg med massor av färger..

Jag ska ta kort och lägga in den då gubben kommer hem till helgen.

Annars gör vi inte mycket, smörjer in armen, svettas i värmen, jobbar en hel del,nu har allvarlet dragit igång.
       
RSS 2.0