Det var som fan...

2 inlägg på en och samma dag, det är inte illa för att vara jag. =)



Kontraktet är nu påskrivet, de dök upp =) Är i huset nu och städar. Jag har haft hjälp av Milton men han följde med Fredrik och Kent nu då de åkte med ännu ett lass från ladugården. Hur mycket som helst verkar rymmas där.

Jag var tvungen att sätta mig ner en stund. Har bara kontoret köket och lilla toan kvar och hallen, golven alltså.. men jag tar toaletten sist för det springs in och ut hela tiden här.. Golven tar jag nog imorgon eller på söndag innan de kommer för att besikta huset. Lär dras in gräs och grus innan dess.

Måste ju ta datorn och skrivbordet imorgon, det är det sista kvar i huset nu, det ekar rätt så tomt då jag spelar musik på högsta volym.

Elliot han for på semester han till Lycksele med mormor och morfar. Vad han ska ha det bra nu =)

Nu längtar jag tills det är över, vill bara vila men på måndag måste jag packa upp lådor och jag har tills på torsdag på mig att tömma vardagsrummet för då ska golvet upp där.. Får väl vila då jag blir pensionär eller då jag dör..

Jag - En skurkärring

Ser till och med ut som jag hihihi..... Hade varit trevligare om man såg ut som den första tjejen =)

Är på jobbet

Sitter på jobbet och sänder ett litet blogginlägg. Har lunch men varken jag eller Elin har matlåda eller bil med oss så det blev en kaklunch idag, väldigt nyttigt och god lunch, innehåller alla näringsämnen man behöver ;)

Idag är dagen med stort D. Kontraktet ska skrivas på av oss och köparna, mycket spännande men de sista dagarna har varit väldigt hektiska med flytt av allt i ladugården och uthus. Tur vi har tills på söndag på oss. Jag måste städa ikväll också. Igår tog jag badrummet och aldrig för har det varit så blänkande rent. Hoppas att de blir nöjda =)

En kaka till nu och sedan vattna blommor, vi synes =)

Trött

Är så trött nu och jag känner mig helt avskuren från yttervärlden då vi varken har tv eller dator. Man har tagit en ofrivillig bloggpaus. Har inte tid med något annat än arbete och flyttning men har passat på att ta några dagar ledig ändå trots att det börjar dra ihop sig till utflyttdatum.

fast vi flyttade ut för länge sedan. Det är bara våra saker som inte flyttat ut helt.

Har packat en hel del saker i bilen idag och passar på att slänga in ett inlägg. Det var ju ett tag sedan.



Barnen hinner njuta av sommarlovet och har förhoppningsvis roligt. De kom in bra i nya huset och somnar i sina sängar varje kväll (till och med Elliot) De delar rum just nu och det går jättebra.



Vi packar saker och leker kurragömma. Elliot var inte så svår att hitta.



Har varit på några loppisar och hittade denna byrå till hallen för 150 kr.

 

En tavla för 20 kr

 

 

Och en tavla för 30 kr (ca 150 cm hög) Mormor sa att det var den fulaste tavla hon sett och tyckte ju inte att jag kunde hänga upp den i vardagsrummet för det var ju ett fint rum som tavlan skulle förstöra, jag höll på att skratta ihjäl mig.. Den är ju skitsnygg..

 

 

Har hunnit tömma vardagsrummet där golven måste rivas upp. Trossbotten har farit och allt under golvet är genomruttet men....

 

 

Vi har även hunnit fylla upp rummet igen.. =(

 

 

Kontoret..

 

 

Systeryster hjälper till med flytten men blev trött..

Ska packa vidare och hoppas att vi hinner tömma allt. är inte så jättemycket kvar men ladugården och det är ju kvar men Fredrik har tagit 2 veckors semester nu så det ska nog hinnas med..

Jobba på!!!

Vi ses till hösten, vet inte när jag kan blogga nästa gång.. =/

       
RSS 2.0