flytt

Packar och bär lådor för fullt och så har jag inget internet i nya huset. Jobbar på för fullt med.

Junsele midsummer meet blev en succe men bättre kan det bli. Jag hade jätteroligt =) Jag tog emot säljare på dagen och stod i entrén hela kvällen och natten. Det var jätteroligt. Jag har nog gått upp hur mycket som helst i helgen, magen börjar puta igen efter alla hamburgare, korv och gratismunkar man fått i helgen...  

Jo förresten

Trossbotten har farit i mormors hus och träet var alldeles ruttet . Ännu en sak vi måste fixa så fort som möjligt.. Rätt som det är så är det vintern igen.

Packa packa igen.. Måste ha fler kartonger, tur man har kontakter på ICA ;)  

Jag lever och mår bra =)

Men har väldigt väldigt fullt upp. I söndags skakade vi hand på husförsäljning och ska ha tömt husen, ladugården och alla småbyggnader + städa ur huset till den första augusti så det är väldigt mycket att göra just nu.

Och inte nog med det så måste jag ju först tömma mormors hus. Har hållit på med det länge nu och tvrummet är nästan tomt så när på ett skåp och 2 soffor som jag inte kunde flytta ut själv men det är hur mycket som helst.

I måndags var det roligt iaf, då gick vi igenom mormors gardin och dukskåp, alla 3 garderoberna. Skattkista av tyger kallade jag det.. Oooo så mycket fint hon hade och jag fick allt jag ville ha =) Tack!!

Mormor förfärades över att jag valde de (enligt henne) fulaste dukarna och gardinerna (60 och 70 tal, färgglatt) och ratade de hon tyckte var finast (rutiga tantgardiner). Smaken är som baken.. ;) Tur de..

I lördags tog jag en liten paus från allt och drog med Therese, Tyra och Elliot till Strömsund för en liten välbehövlig kompisdag. Givetvis hittade vi lite loppisar efter vägen och jag gjorde värsta tavelfyndet. Finaste tavlan hittade jag för 30 kr. Bilder kommer senare, glömde kameran hos mormor. 

När jag kom hem med tavlan stolt och glad så utbrister mormor "nämen det var det fulaste tavlan jag någonsin sett, inte kan du väl hänga den där inne, det är ju ett fint rum" Jag höll på att skratta ihjäl mig. Jag gillar ju annorlunda konst =)  

Jag hängde upp tavlan i finrummet hihihihi.. Mormor får vänja sig vid att vi har annorlunda smak. Hon blev lite stött då jag ratade hallmöbeln hon hade, den finaste möbeln hon hade i huset sa hon men jag tycker ju att alla teakmöbler som hon tycker så illa om är mycket finare.

Jag ställde in min nya byrå i hallen istället och mormor tog med sig hallmöbeln till sitt nya boende. Alla nöjda.

På fredag smäller det! Junsele midsummer meet. Det har gått så otroligt snabbt den sista tiden, jag har inte hunnit med alls. Ska ner imorgon så fort som barnvakterna kommer för att ställa iordning inför försäljning och säljare som kommer.

Det kommer säljare under hela dagen imorgon så jag hoppas att de ringer innan så att jag hinner placera ut dem på rätt ställe. 

Det blir nog jätteroligt.. Hoppas på bra väder =)  

Förhoppningsvis så lär jag väl mig något..

Jag köpte en stor och fin brieost för en si så där 2-3 veckor sedan. I måndags hittade jag det som var kvar av den och tänkte att det var väl onödigt att kasta bort den. Den luktade ju inte konstigt och den såg fräsch ut.. Det har jag fått ångra.. måndagnatt kantades av magknip och sedan var toaletten min bästa vän under hela tisdagen.

Jag och barnen är hemma idag med, riktigt bra är jag inte och magen den har svällt upp som en ballong så jag ser höggravid ut men förhoppningsvis så kan jag jobba imorgon igen.

Jag har ju lärt mig min läxa iaf.. ät inget bara för att det är synd att kasta bort det =(

Har inte kunnat sitta sysslolös medans jag var hemma.. Jag har varit så fruktansvärt rastlös så jag har äntligen använt mig av alla frimörken som jag köpt.. Eller ja inte alla 1/3 kanske..

 

Jag har gjort tavlor av frimärkena och skrivit alla i familjens första bokstav.. Det är ju lite extra roligt att man kan få till ett ord av våra första bokstäver.. Jag blev nöjd med resultatet.

 

Nu har ju inte jag kommit på detta själv utan såg det på etsy och ville prova själv..

 

 



Ramarna är från IKEA och frimärkena har jag bara köpt på tradera. Jag fick 500 stycken för 9 kr plus 13 i frakt.. Så jag kan göra många tavlor =)

Hoppas bara att det inte är någon dyrgrip som jag har använt nu ;)

Bra

Har haft en bra och rolig vecka. I måndags så regnade det och var hur kallt som helst men vi fick mycket gjort på jobbet ändå.

En traderavinst kom med posten så min måndagskväll lystes upp.

 

5,2 meter tyg för 100 kr inkl frakt är inte dåligt. Milton blev så kär i tyget. Han satt bara och kramade om det och frågade om jag inte kunde sy något åt honom. Vi kom överens om att det skulle bli ett äverkast till hans säng i nya rummet sedan.

 

Tisdagen var det bara jag och Marie på jobbet så vi grävde en liten grav och sedan så började det regna så hemskt så vi gjorde en liten utflykt till de andra kyrkogårdarna och hälsade på de som jobbar där. Det var jätteroligt =)

 

Onsdagen regnade det men blev fint på eftermiddagen så då var det väldigt skönt att vara ute.

En andra och tredje traderavinst dök upp med posten då. Frimärken som jag ska göra en sak med.. Ni får se sen =)

 



I torsdags var det ju Kristiflygaredagen så då var vi lediga. Vi hade tänkt åka till mormor och arbeta lite men tog en semesterdag och åkte för att titta på en traktorgrävare men de han sälja den innan vi han fram.

Fredrik måste ha varit sjuk för han stannade till och med vid 2 loppisar och lät mig gå in..

Det var tur för mig för jag hittade lite smått och gott..



Hittade den här gardinkappan på en av loppisarna. Jag har redan en liten snutt av det här tyget hemma så jag blev så glad.



Till den här gardinkappan hörde 2 mindre kappor till också som också fick följa med hem.

 


En härlig midsommarduk

 

Milton köpte ett tyg =)




Tanterna på loppisen skrattade då jag köpte juldukar i juni.. Men det är väl då man hittar de finaste för ingen annan letar efter juldukar då =)

Då kanske ni undrar vad hela det här kalaset gick på då??? Hela 40 kr för allt..

       
RSS 2.0