Nu jäklar..

Nu jäklar ska jag göra mig av med grejer och tjäna pengar, frivillga bidrag mottages också ;)

Är ju bara 2 veckor kvar nu tills jag åker och jag hade tänkt tjäna ihop lite resepengar innan dess. Lade ut 20 annonser på blocket igår och har fotat för fullt idag igen för att fortsätta lägga ut.

Var till svärmor i lördags och hälsade på och fick med mig några lådor hem som hon tänkt kasta. Hon är extremt allergisk och klarar inte av att titta i dem ens en gång för att de har stått ute. Bra för mig för de var fulla med 60 talskläder som Fredriks moster haft. Hur snygga som helst. Jag satt bara på golvet med ett enormt leende på läpparna =)





Blev så glad.

Lyckades också köpa på mig lite mattor och en gungstol och en gammal kontorsstol som jag nu sitter och njuter i.. så skön..

 





underbara dagar

Äntligen har värmen kommit, lagom så här till hösten. Vi har haft underbara dagar på jobbet med bara en massa solsken. 25 grader varmt och inte ett moln så långt ögat kan nå... Härligt!!!





Har gjort helgfint på körgårn så nu kan man slappna av i helgen..

Har för övrigt öppet loppisen i helgen. Lördag och söndag 11-14. Sista chansen nu. BILLIGT BILLIGT säger jag bara.. vill bli av med allt så jag är inte knusslig på priserna.. Snart börjar ju älgjakten och då måste jag ha tömt slakthuset som jag gjort om till loppis =)

Lite mer loppisgrejer =)

Gick runt i vardagsrummet och kollade och hittade ju en massa loppisgrejer som jag glömt att fota. De gömde sig =) 

 

Ljuslyktor.. vad annars??



En väldigt unik klocka, jag har då aldrig sett en sådan förr.. 10 kr betalade jag för den.



Hittade en fönsterlampa med ampel som jag målat om och som ska hänga i mitt köksfönster och lysa upp höst och vintermörkret..



2 ljusstakar till... vilken överraskning ;)



Hittade fler koraller och fina ficklampor..





Tapetrullar.. massor av tapetrullar hittade jag hos svärmor =) Den nedre är till salu.. hela 8 dubbelrullar..

Fixat lite till...

Jag hade tänkt lifta med någon av raggarbilarna ikväll tillsammans med barnen och följa med på onsdagsutflykten som Wild west cruisers har varje vecka men vi var så jäkla trötta..

Åkte till Backe och hämtade ut några listor på mina mediciner som behövs inför resan till England och så köpte jag åksjuketabletter för jag blir ju så dålig i planet. Nu är jag garderad =)

Sov ner barnen och så har jag fixat lite hemma istället.

Ställde iordning mina tapeter, funderar på att sälja några så jag har räknat rullar hela kvällen hehehe..

Målade stolarna en gång till och så har jag klätt in sitsen till den petrolfärgade stolen.



Fint grön blev den =)



Så här blev den andra stolen som har fått ny färg och nytt tyg på sin sits med.. Färgen hade runnit så jag bestämde mig för att slipa bort det och måla om men då jag såg hur den såg ut slipad så bestämde jag mig för att den fick vara så =) Jag tycker att det blev snyggt.



Anledningen till att bordet och de andra stolarna blev gröna är pga dessa två stolarna som mamma hade med sig hem till mig för att lämna på loppisen. Jag föll för dem direkt så de sparade jag. Jag bytte stoppning och tyg på sitsarna bara för det gamla var så trasigt..



Och så sista stolen att visa.. Så mycket bättre i denna färg än vit.. Fan vet ni vad jag just kom på??? Jag hade bestämt att jag skulle ha 6 stolar på bron men nu kom jag på att jag har 7... bra ma är på att räkna då.. jajaja det blir nog bra det också =)

Vackert

Nu känns det verkligen att hösten är här. Morgnarna är dimmiga och lite kyliga och det är väldigt fuktigt. Men jag älskar hösten så det gör inget. Det är så vackert då solen lyser genom dimman och varje spindelnät syns av daggen....



 



I fixartagen..

Hade öppet loppisen i söndags och det var då ingen rusning hit precis. 2 kunder kom. Tack Annika och Per som kom och räddade mig från tristessen ett tag och handlade av mig. Hoppas att det blev ett bra fodertråg =)

Var ju tvungen att vara ute och vakta loppisen ifall vågen av kunder skulle komma så jag passade på att städa slärvhuse som vi säger.. En bod i ladugården skulle nog normalt folk säga.

Jag skulle bara ta ut en gammal orgel som jag tänkt slänga länge men det var en hel del rat där inne. Högen till höger är skräphögen och då har jag hälften av grejerna kvar inne i boa...

Släpvagnen blev då full iaf. Ska på soptippen på torsdag och sedan försöka lasta resten av grejerna och köra dit igen. Ska bli så skönt att bli av med allt. Nu fik jag äntligen plats med alla mina möbler som jag fyndat och fått men inte hittat någon plats åt än.

Många av möblerna väntar tålmodigt på att verandan ska bli klar.. =/



Har jobbat idag. Vi har gått och trimmat nästan hela dagen så jag är helt slut. Höll på att somna nu då jag skulle sova ner Elliot. Det var nära, men jag ryckte upp mig och gick ut och gjorde någon nytta istället..

Sågade till en skiva till en av stolarna som jag hittade ute i en av bodarna. Ska ha dem till bordet som jag fick av mamma och som jag målat om. Stolarna och bordet går i olika gröna och turkosa nyanser.



Ikväll så gjorde jag som sagt en sits till stolen ovan och ska stoppa den och klä den...



Stolen fick en fin petrolfärg =)



Och nästa stol blev turkos.. Nu är det bara att vänta på att färgen ska torka och måla igen..

6 Stolar har jag nu och ett stort runt bord med 2 iläggsskivor så det går att göra gigantiskt om man vill.

Kökssoffan ska renoveras och målas vit, locket kanske blir i någon annan färg, jag har inte bestämt mig än.. och så har jag klätt om fotöljer som jag gärna vill få plats med på verandan också tillsammans med det lila bordet som jag visat i tidigare inlägg..

Jag tror att det kan bli bra =)

Sommarens loppisar

Har inte hunnit med så många loppisbesök denna sommar men jag har handlat mycket på de få jag varit på.

Här kommer bilderna på mina fynd =)



Allt för 100 kr, inte illa..



Inte loppis men loppispris var det då. 35 kr paret på Rusta.



Trasig klocka som jag ska ha till ett konstverk hade jag tänkt mig =)

    

Massor av ljusstakar som målats i alla de möjliga glada färgerna...



Hittade en stringhylla på en loppis som jag sedan sålde vidare för dubbla priset =)



Dukar...of course..



Snyggaste gardinerna jag köpt på länge.

   

Vaser och krukor i härliga rödfärger har jag svårt att motstå..



Stor och härlig Bayvas hittade jag här i Junsele på en loppis.







Lite smått och gott..



Roligaste och mest udda grejen jag hittade på en loppis långt ute i skogen var denna mötesplatsskylt som fick sin plats i vårt kök.. Den naturliga mötesplatsen =)

Oj vad mycket jag handlat under sommaren.. Det är roligt att gå på loppisar, helst om man hittar en sådan där riktigt billig en..

Nu ska jag försöka sälja lite grejer också, har lagt ut på nätet idag men det går trögt, ingen som hört av sig än =(

Well well det är bara att fortsätta försöka..

Jag har bokat en resa till England första veckan i september tillsammans med syster så jag försöker få ihop så mycket pengar som möjligt till det.. Längtar så..

Min sommar

Hinner inte skriva så mycket men kan omöjligt sova då Fredrik är borta. Då han kommer hem på torsdagarna så däckar jag och sover mest hela helgen. Stackars Fredde..

Ska visa lite bilder från min sommar iaf..




En massa besök hos olika läkare, bland annat ögonläkaren som vill prova olika saker på mig. Tydligen skelar jag lite.. Vilket han såg efter att jag sett ut så här i 24 timmar. Ja på jobbet med...





Har byggt klart Miltons säng, allt utom sänglådorna som ska vara undertill.. Milton är jättenöjd =)



Har varit i stugan..



Upptäckt en vattenskada i husvagnen och lagat det.

 

Sytt nya lampskärmar och städat upp husvagnen ordentligt. Nya gardiner nästa..

 

 

Köpt en tavla av Andrea Boväng, en av junseles duktiga konstnärer =)

 



Volontärarbetade uppe på vår vackra hembyggsgård genom att stå och sälja fika under en dag. Det är så otroligt fint på junsele hembyggdsgård.



Har haft loppis hemma och har fortfarande. Sista veckan vi har öppet nu, halva priset på allt så passa på nu.. =)



Städat och möblerat om vardagsrummet nere..

 

 

Köpte ett litet bord av Therese som jag målade om till lila och hade lite roligt med.. Jag är helnöjd =)

 

När jag liks höll på att måla om bordet så gick det av bara farten att fortsätta.. 3 bord, 5 stolar och massor av ljusstakar är nu mycket färggrannare =)

 

 







Var på urkult med ungarna och de hade skitkul. Ser de blöta ut så ör det för att de är det, det öste ner och ungarna sprang i regnet och kanade omkull i lera hela kvällen och gapskrattade =)



Jobbar heltid, fick ett halvår i år med och det är skitkul, här är förebilden på häckarna. Började klippa dem i måndags så nu värker varenda muskel i kroppen.. BRA!!!!



Klättrade längst upp i kyrktornet i fredags, hade träningsvärk i låren hela lördagen.. Det är en hemsk klättring men det brukar vara värt det pga utsikten..



Men i fredags var det inget utsiktsväder..

Det var lite från min sommar.. Har inte gjort så mycket förutom att jobba och kommit hem och ätit och sovit. Var på loppisrunda med mor och systeryster så de bilderna återkommer jag med. Blir så mycket annars i detta inlägget.

Kanske bästa att sova nu då man ska kliva upp snart. Börjar 7 så halv 6 är väl lagom start på dagen, snart bara 5 timmar kvar till klockan ringer. usch..

Go natt alla goa vänner =)

       
RSS 2.0