Ligger efter

Jag känner ju att jag ligger efter nå jävulst med bloggandet men det är sommar..

Jag jobbar för fullt, går på en massa loppisar, tar hand om barn, målar om grejer, snickrar, ser efter kycklingar och hundar, umgås med familjen, har egen loppis och mycket mera så bloggandet hamnar på efterkälken.

Försöker städa upp huset också. Jag har inte haft någon ork till att städa på väldigt länge så nu tar jag ett rum i taget och gör en ordentlig rengörning och rensing.

Jag har lagt ut en hel del till loppisen.

Jag ska uppdatera mer utförligt någon annan dag..

Ha de

Internethaveri

Har inte haft internet på ett par dagar då jag har varit sugen på att blogga så det har varit rätt så frustrerande =(

Har jobbat och sovit, så kanske man kan sammanfatta mitt liv just nu. Orkar inte hålla mig vaken många minuter på kvällarna men det har varit skönt att sova =)

Idag och igår fick jag följa med till Näsåker och jobba där. Det var väldigt roligt trots att det jäklades hela gårdagen och allt som kunde gå snett gjorde det. Men jag höll mig positiv och dagen kändes bra ändå. Man har ju så bra arbetskamrater =)

Doris växer så det knakar. Hon är riktigt snäll och lugn liten valp men har en ovana att äta på allt hon hittar. Har kommit på att hon kan riva upp korkmattan i köket också så där inne är det inte så snyggt nu.

Kycklingarna växer också och man ser skillnad på dem från dag till dag. Mycket händer just nu.

Nu håller jag på att somna där jag sitter så jag ska upp och sätta mig framför tvn med gubben. Har gjort lite äppelpaj som vi ska ha till fredagsmys ;)
       
RSS 2.0