Inspiration nr 2

 

Inspiration

Jag känner att det var länge sedan som jag lade ut några inspirationsbilder och jag har hittat många på sistone.. Här kommer en hel drös =) NJUT!!!
 
 
 

Mer sytt

Trots att jag känt mig ganska orkeslös så tänkte jag i helgen att jag skulle sy en rund kudde till sofforna. Jag har sytt en förut och den blev bra men i helgen så orkade jag inte räkna så mycket så jag tänkte att jag bara kör på känslan och det blev lite fel.. Hmmmm... Det blev en jättelik golvkudde istället.. Tänkte lite fel, eller rättare sagt jag tänkte inte alls, men jag är nöjd med den ändå.
 
 
Piffade upp med lite bollfransar i 2 olika färger.
 
 
Undersidan
 

Jag gjorde även en Doriskudde =)
 
 

Skulle ju se film

Jag har varit i stan idag på röntgen för att kolla lungorna och så var jag och handlade då jag ändå var där tänkte jag och jag blev helt slut. Jag orkar ingenting och bara hostar och hostar hela tiden, höll på att somna på vägen hem men lyckades hålla mig vaken så direkt jag kom hem så slängde jag mig i säng och sov bort 2 timmar.
 
Fredrik och barnen fick hålla på ett tag för att få upp mig ur sängen 16:00 då vi skulle fara hem till Thyra och gratta henne på 5 års dagen. Jag var som död då vi åkte dit.
 
Men det var trevligt där, trevligt sällskap, god mat och supergod tårta och Thyra blev glad för kudden som jag sytt åt henne..
 
 
Fram och baksida..
 
Synd bara att Therese måste jobba varje måndag ända till halv 8 =(
 
Åkte hem halv 7 för att sova ner barnen och jag klädde av mig direkt och hoppade i sängen för att se en film. Jag hittade Narnia - Prins Caspian på en loppis och det var en av mina favoritfilmer som barn så jag var väldigt sugen på att se den men den funkade inte så jag hamnade vid datorn istället. Köpte mig lite godis i Sollefteå som jag haft här bredvid mig i sängen men nu mår jag bara dåligt.. Där fick jag straffet på en gång för att jag åt onyttigheter =(
 
 

vaknar

Vaknar för att jag hostar så hemskt.. Var till dr i fredags och fick astmamedicin vilket hjälpte med andningen att det blev enklare att andas men jag hostar som en galning,
 
Jag valde att gå ner för att inte väcka hela huset. Att vara uppe och gå, ta en halstablett och gå ut på bron i den milda vinterkylan (+3,5 grad ute) hjälper men jag måste ju sova också. Ska testa att lägga mig på soffan nere där det är svalare.. Får bädda rent Tommys säng sedan =)
 
Visst ja, här kommer lite bilder på min nya tatuering.. Tog själv med mobilen så kvaliten är ju inte det bästa, har lite kvar men det närmar sig iaf. Den 18 december ska jag fortsätta..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänk på att den är alldeles nygjord så den ser ju inte sitt bästa nu.. Jag smörjer och smörjer men jag är jättenöjd med färgerna =)

Jag behövde verkligen sova

Jag vaknade nu.. halv 2 på eftermiddagen.. Ja jag har varit upp tidigare. klev upp halv 7 för jag hade så problem med att andas då, tungt och jävligt var det så jag och Milton gick ner, jag tog medicin, åt frukost och skickde iväg Milton med taxin, sedan lade jag mig igen och jag har sovit, sovit, sovit och hostat...
 
Jag har hostat sedan andra veckan i oktober nu och jag börjar på att bli rejält less. Jag har gått en hel penicillinkur nu men det har inte blivit bättre. Det bara piper och rasslar i bröstet. Jag ska ringa doktorn igen så får de ta några prover..
 
Har inte orkat göra så mycket de senaste veckorna, har mest hostat och sovit men lite har jag fått gjort, på de bättre dagarna.
 
 
 
Hittade denna underbra lilla gris Från Bay West Germany. Hittade den på röda korset i Lycksele då jag var dit och hämtade ungarna under höstlovet.
 
 
Vi har firat Milton som fyllt 7 år.
 
 
 
Milton och Tim hade ett gemensamt 7 årskalas i år med spöktema, jag tycker att vi lyckades =)
 

Jag har orkat sy en liten tax till en söt liten tjej som snart fyller 1 år =)
 
 
Jag har pimpat några anslagstavlor, här är en utav tre.
 
 
Och så har jag och Therese gjort en presentkorg till hennes syster som fyllde 30 år. Den gula ljuslyktan är samma färg som hennes månadsten =)
 
 
 
Jag och Therese sysslar ju med återbruk så jag har tagit 2 blusar och sytt om till kuddfodral. Älskar den rosiga =)
 
 
Tommy var hit och hjälpte till att göra och sätta upp några hyllor åt mig. Efter sundsvallsresan så kom jag ju hem med fler vaser som inte fick plats någonstanns.. Nu har de en plats =)
 
 
 
 
 
 
 
Jag blev jättenöjd. Jag hade så bråttom att ha upp mina grejer där så jag iddes inte ens måla brädorna först.. Tur jag har mina gubbar som hjälper mig =)
 
 
Nu blev det ju bättre med plats ovanför vitrinskåpet också. Och så är jag inte lika rädd att det ska rasa av vikten från vaserna heller.. hehehe
 
Handelsboa..
 
iden går jättefort och tiden för öppning börjar närma sig. Snart är julmarknaden här. Då ska vi stå inomhus och sälja våra grejer och jag hoppas att gubbarna kan elda åt oss för just nu är det kallare inne än ute =/
 
Vi var dit igår och pysslade lite och ställde ut grejer.
 
 
 
 
 
 
Min mobilkamera är inte det bästa men ni ser ju vad det föreställer. Längtar men hoppades att tiden inte skulle gå så fort..
 
 
 
Pappa var här i helgen och hjälpte mig att sätta in dörrarna till bron. Att det blev fint?? =) Ja hjälpte och hjälpte, han gjorde allt medans jag hantlangade heheheh
 
 
Har fått upp lite bräder och fönster nu så snart är det iaf vattentätt men det går sakta...
 
 
 
Jag har passat på att slipa mitt soptippenfynd i helgen också. En snäll tant hade detta med sig till tippen då jag var där och jag han fråga henne om jag fick det innan hon hade kastat det. Jag blev kär i det på en gång. Men det har krävts mycket jobb och jag är inte 100 nöjd med det men vad ska jag göra? Jag har slipat och oljat in det 5 gånger och jag får inte bort alla nyansskillnader. Men jag kan inte göra så mycket mer.. Mycket bättre än innan är det då =)  
 
 
Jag har målat lite brickor med skoltavelfärg.
 
 
Jag köpte det här bordet på röda korset och har börjat slipa det.
 
 
 
 
I tisdags var jag till Mika och fortsatte min arm. Fredrik betalade som 30 årspresent =)
 
 
Gröna påbörjade..
 
 
Rött och orange påbörjat..
 
 
 
Sedan blev det även lila och blått =) Ni ska få se det färdiga resultatet senare.
 
 
Jag har ju inte bara suttit och hostat hemma och hos Mika utan jag har ju smitit iväg till bowlingen 2 kvällar och hejjat på Therese då hon tävlat =) Hon är så duktig.
 
Jag mådde inte bra igår så jag satt mest still och gjorde smycken.
 
 
Örhängen. 3 par av dessa men ett par behåller jag själv...
 
 
Fick leverans från China och jag blev väldigt glad då jag såg dessa.. Några nya halsband blev det. Ett behåller jag själv så det är först till kvarn =)
 
 
Örhängen, ringar och halsband..
 
 
Söta små örhängen blev det också =)

Junsele

Idag singlar snön ner från himlen och sakta lägger sig på marken. Världen är vit igen och jag undrar hur länge det får hålla i sig..
 
När det var som vackrast i höst var jag upp till slalombacken och fotograferade Junsele från högre höjder.
 
 
Det är så fint hemma med, alla årstider är fina men hösten är finast. Nu ligger isen och det är alldeles vitt runt huset. Kanske ska gå och ta ett kort på det också?? Ja jag måste halka iväg på mina sommardäck till ica idag ändå så det blir kanske några foton också.. =)
 
       
RSS 2.0