Bluebox

Hittade lite roliga grejer på bluebox.
 
 
Kökshanddukar =)
 
 
 
Luftfräschare till bilen
 
 
 

Utflykt =)

Ibland blir man så där skit, ding, jäkla less på att vara hemma med sin man och sina barn så man bara vill skrika. Missförstå mig inte, jag älskar min familj men när vi är hemma alla 4, hela tiden, dygnet runt så behöver man lite egen tid också..
 
Då har jag sådan tur som har Therese som drar iväg en på utflykter =)
 
Igår var det till Strömsund till Hell road tattoo för T ville ha en ny tatuering..
 
Maria som äger Hell road är inte bara supertrevlig, hon är också jätteduktig på det hon gör och Therese tatuering blev skitsnygg!!!
 
 
 
Surrade på hela tiden så det kändes som om vi varit där bara en kvart ...
 
Therese tyckte inte om när jag tog närbilder ;P
 
 
 
Thyra var superduktig hela dagen =)
 
 
Tur att det finns mobiler med spel nu för tiden så ungen hade något att göra =)
 
 
 

Hon hade ju så läckra saker till salu också.. älskade härfärgerna . Thyra hittade hörnan med vuxenleksakerna (dildos) men ställde tack och lov inga frågor om dem.. puh...
 
Det var en bra dag. lite loppisa, dollarstore, tatueringar och en massa surrande med trevliga människor..
 
Tack Therese för att jag fick följa och till Maria säger jag: I´ll be back =)
 

Gutefår

Nu har vi blivit med får. 5 gutetackor fick följa med oss hem igår från Nordingrå.. STORT TACK till Therese och Tommy som körde och hjälpte oss..
 
Det gick jättebra med transporten och tjejerna verkar ha tagit det hela med ro för det är som om de bott hos alltid.
 
 
De är så fina och snälla.. Lilla Ulla är den gosigaste, lägger huvudet i knäet på Fredde då han sitter på huk och så vill hon bli kliad.. sötnosar allihopa.
 
De hade ju redan namn men de fick nya. Gunda, Ulla, Rut, Bärit och så den som mormor döpte, Amanda
 
Välkomna till vår familj
 

Med sorg i hjärtat

Stod jag igår och drog ner fina tapeten hemma hos svärföräldrarna. Jag tycker ju att den är så fin men förstår svärisarna att de vill ha något nytt efter att ha glott på denna i 30 år..
 
 
Trodde först att det skulle gå bra att tapetsera ovanpå men efter första våden så stod det ganska klart att det inte skulle bli så lätt så jag och svärmor drog tapeter och slipade hela dagen igår
 
 
 
Men när man liks satte igång och tapetserade så gick det fort och det blev så mycket ljusare och gladare i hallen =)
 
 
Jag försökte övertala svärmor att de skulle måla taket vitt men icke.. Ja det är deras hus =)
 
 

Loppisar

 
Ojojojoj.. denna vecka har det blivit många loppisar och många fynd. Fredde sliter håret av sig i frustration för ju mer han säger åt mig att jag inte får shoppa mer ju mer shoppar jag.. Typiskt småungesyndrom. Jag ska göra tvärt emot vad någon säger åt mig..
 
I tisdags var jag på arbetsförmedlingen men hon jag skulle till var borta utan att de hört av sig till mig så jag var där i 15 minuter. 20 mil i onödan.
 
Tur att jag hade Therese och Thyra som sällskap i alla fall =)
 
Jag hade fått telefonnumret till henne som har antik och loppisbutiken i Sollefteå, Nipstadens auktionsfirma, så vi fick komma in där och shoppade som galningar. Paula som har loppisen plockade fram säckar med gamla 60-70 tals kläder som vi fick gå igenom. Hittade hur mycket som helst men 3 klänningar fick följa med hem.
 
 
 
Therese fyller snart år så jag hade kollat in ett sminkbord där som jag ville att hon kollade på innan jag köpte det åt henne. Hon tyckte att det var fint så det fick följa med hem också.
 
 
Grattis i förskott =)
 
Sedan hade jag turen att hitta en lite tidningshylla att ha på väggen som matchar mina stringhyllor. Den ska få komma upp på väggen i vardagsrummet uppe när jag har tapetserat.
 
 
 
 
En liten ljuslykta (den röda) och en soppslev var Paula vänlig att ge mig gratis och en gammal ljusstake fick jag med.
 
 
 

Lions
 
Medans vi gick på stan såg jag några gubbar från Lions som var och hämtade några grejer hos någon så jag frågade när de hade öppet på Lions.. Just nu sa de så vi skyndade dit..
 
 
 
Det var tur det för jag hittade 2 lampor
 
 
Erikshjälpen Sollefteå
 
Sedan blev det en tur till Erikshjälpen och som vanligt hittade jag massor men till en väldigt billig peng.
 
 
Tyger och gardiner
 
 
En liten vas, har fler som ser liknande ut så de passade bra ihop.
 
 
En ytterkruka/vas
 
 
Som snabbt fick färg på sig och murgröna till hår
 
Röda korset hade inget att erbjuda under tisdagen. Där har det blivit så dyrt också så om mn hittar något så kostar det flera hundra kronor.. Inte klokt..
 
 
Graninge IF Långsele
 
Men vi åkte hem över Långsele och där fyndade jag..
 
 
 
Jag fick allt för 150 kr, fast ljusstakarna hade en prislapp på 100 kr, blombordet 300 kr och så vidare men man är ju bra på att charma tanterna =)

 
Igår var jag och Therese till Örnsköldsvik för att handla byggmaterial till vardagsrummet. Vi var supereffektiva och var klar på nolltid så vi hade gott om tid till loppisarna =)
 
 
Cervera i Ö-vik
 
Jag gick runt och kollade lite i affärer medans jag väntade på Therese medan hon var på toa. Hittade de här snygga vågarna och timrarna på Cervera i Ö-vik. Skitsnygga
 
 
 
 
Rusta
 
Jag köpte en ryamatta på rusta, ska ha den i vardagsrummet uppe
 
 
 
PMU Örnsköldsvik
 
 
 
2 blompidestaler (stavning???) 
 
 
Ett bälte
 
 
Härligaste keramikblomman att hänga på väggen
 
 
2 Ljusstakar
 
På PMU hittar man alltid något också. Mitt galnaste köp under dagen var på PMU och var ett strutsägg.. VEt inte hur länge jag har velat ha ett men Therese såg det igår i en monter och jag kastade mig över det. Brydde mig inte ens om att fråga Therese om hon ville ha det.. SORRY!!!! Ni kan se det i slutet av inlägget.
 
 
 
Gottne IF
 
På vägen hem åkte över Själevad och Gottne och passade på att gå in på deras loppis också.
 
 
Där hittade jag en bok, 2 vaser, en ljuslykta och en hackare..
 
 
 
Naturhörnan hemma
 
 
Här är det fina strutsägget som jag köpte igår.. Fint eller hur?? =)
 
 
 
 
 
Hittade de här pyramiderna i sten på PMU också, de gjorde sig fint bland skelett och andra stenar i min naturhörna.. Eskils skalle ligger bredvid. (Eskil var en tupp som vi hade)  
 
 
 

Får

Vi var och kollade på får igår, Gutefår, så fina..
 
 
Så fina, sociala och keliga får. Det blir nog så att vi skaffar ett tycken men har inte riktigt kommit på vart de ska bo då..
 
7 kycklingar föddes i fredags också, nu går de runt i sin låda inne i mitt pysselrum och piper som galningar.. Nu vill jag ha tillbaka mitt pysselrum!!!!
 
 
       
RSS 2.0