mycket händer men jag skriver lite

Det har ju inte blivit så mycket skrivande på sistone som ni kanske har märkt.. Jag har haft fullt upp med Junsele midsummer meet, får, höns, familj, vänner, handelsboa och jobb..
 
Ska vi börja med midsummer meet??
 
Det var uruselt väder. 2 grader varmt ute och nordliga vindar som gjorde att det kändes som hade is i märgen. Man frös så in i norden men folk trotsade ändå kylan och vindarna och besökte oss.. Jätteroligt var det men på kvällen så lärde man ju sig att klä på sig mera.
 
Jobbet flyter på som vanligt fast förra veckan så fick jag göra något som jag inte gjort förut och det var att ha hand om 2 begravningar.. Jag tycker att det gick bra för att vara första gångerna och jag var sjukt nervös innan..
 
Idag har det varit varmt och skönt till och med. Igår kunde jag ta av mig fleecejackan och gå i linne.. Hittills så har jag haft täckjacka och handskar på mig då jag kört gräsklipparen. Det är svensk sommar det.
 
Men idag så är jag röd och fin om axlarna =)
 
Jag har umgåtts en del med Therese och hennes familj i sommar. Torsdagar träffs vi alltid hos oss och äter. för en månad sedan åkte vi in på byn, jag och Therese, och då var det en gubbe som kollapsade mitt på byn och en tant såg det
och rusade dit för att hjälpa honom och vi kom strax efter så vi fick springa dit och hjälpa till också. Det visade sig att hans hjärta stannat så vi fick göra HLR på honom. Det roliga var att vi fick igång pulsen på honom och han lever än =)
 
I lördags så åkte jag och Therese till stan och på hemvägen så kör föraren framför oss i diket.. Bilen bara vek av rakt ut i skogen bredvid en bro. Så då var det bara att springa men tjejen hade änglavakt och fick några blåmärken och en chockerande upplevelse. Bilen stannade bara 2 meter från ån...
 
Hon hade somnat bakom ratten... Så jäkla tur och vilken adrenalinkick man fick alltså.. Så nu tror jag att vi måste sluta åka runt så mycket jag och Therese, man vet ju inte vad som händer nästa gång... ;)
 
 
 
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0