Julen är slut

Iaf här hemma... Blev så less igår så jag plockade bort alla julsaker.. Jag tycker inte att julen är rolig längre trots att vi har Milton och Elliot..
 
Varje år så har någon närstående gått bort dagarna runt jul och i år så oroade jag mig så hemskt mycket att något hemskt skulle hända att jag fick världens muskelknutor bak i rygg och nacke.. höll på att svimma flera gånger för att det spände så hemskt i musklerna och att ha konstant värk gör då mig på väldigt dåligt humör..  I söndags var det ett år sedan mormor gick bort och då kändes det extra ensamt. Låg i sängen mest hela dagen och såg på tv.. orkade inte mer =( och på måndagen var det årsdagen efter morfars död.. 8 år sedan.. vad fort tiden går.
 
Jag är inte rolig att vara med runt jul. Det mesta av spänningarna släppte på julaftonskvällen men jag har några hemska knutor kvar.. Och så har handleden krånglat jättemycket de sista veckorna.. Måste nog söka hjälp men tyvärr så brukar jag inte få det.. =(
 
Blev kallt igen. har verkligen pendlat upp och ner vädermässigt och nu är det kallt igen så är mest inne och eldar. Väntar på att Fredde ska komma hem från jobbet och så ska jag väl göra någon mat..
 
Försöker gaska upp mig med fina bilder från etsy.. brukar funka och så fick jag två paket idag då blev jag glad..
 
Tradera =)
 
 
 
 
 
 

Etsy kitsch

Har suttit under täcket i sängen idag.. Har kollat på etsy ocg fastnade mest för de kitschiga kannorna och kakburkarna som det finns... Så fina =)
 
 
 
 
 
 
       
RSS 2.0