Blev inte som man tänkt sig

Igår skrev jag att jag skulle spika upp dörrlister men det blev inte så.. Jag sågade hål i tvskänken istället och flyttade tvn in till vardagsrummet..
 
Skänken före..
 
 
Skänken efter
 
 
Jag kom ju på det att det var ju inte bara att ställa dit tvn och sedan titta utan det var ju en massa jäkla kablar också som skulle få plats. Och jag vill inte ha skänken stående en dm från väggen så jag borrade hål och sågade precis så stora hål så att jag fick igenom alla kablar.. Synd inte nu då man har tvn där..
 

 
jag fick upp klockan också men blev så osäker på om jag hängt den för högt så jag fick skicka en bild till Therese och fråga =)
 
 
Soffan som jag köpte i veckan har ju stått inne sedan i torsdags då Fredde och Tommy bar in den åt mig (STORT tack gubbar =) ) Jag luktade på den då jag köpte den och då den stod ute i garaget och då luktade den ingenting men nu efter att ha stått inne ett par dagar så stinker den...
 
Tog vatten och såpa och skrubbade den idag så alla fläckar försvann då men lukten sitter i..
 
Hittade ett medel på nätet som skulle vara bra för att ta bort lukter så nu har jag beställt det och väntar på det...
 
Om inte det funkar får jag väl försöka ta bort tyget på sitsen på något sätt och byta ut skumgummit.. Funkar inte det så får jag väl kasta den =/
 
 
Nu är den fortfarande blöt på bilden..
 
 
Trots att jag inte kan tapetsera klart än så satte jag upp en favorittavla idag... Tycker så mycket om den färgglada tuppen =)
 
Har inte gjort så mycket mer.. Jag åkte en sväng med barnen idag, var och handlade och hälsa på svärmor och svärfar, sov till halv 11 och såg tv.. Kan inte sova för jag sov så länge men vad gör det?? Är ledig imorgon som alla andra dagar.. Ska ringa och söka lite jobb bara så då gör det väl inte så mycket att jag är lite trött..
 
Sov gott de som kan sova =)
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0