Nu har jag beställt tapeter =)

Jag skulle ju få bestämma själv utan Fredriks åsikter men jag kunde inte bestämma mig så han fick hjälpa till ändå =)
 
 
 
Det blev denna.. Blir fint i sovrummet.. Pip studio från wallpaperfromthe70s.com
 
Köpte även en rulle av denna för att jag blev så kär i den. vad jag ska göra med den återstår att se... =)

Kan inte bestämma mig

Vi ska tapetsera om sovrummet nu och jag tycker verkligen om tapeterna som är där men de är så trasiga och har släppt från väggarna så nu är det verkligen dags att byta MEN det finns ju så mycket fint..
 
Älskar verkligen PIP studios tapeter och velar på.. Har kommit fram till 6 stycken tapeter som jag ska välja på men jag vet inte vilken.. Den jag verkligen älskar är den med rävarna men då är den svart och jag har en tavelvägg i vårt sovrum med svarta ramar så då tror jag att tavlorna försvinner in i väggen..
 
Vad ska jag göra???
 
 
 

Det är ju dyra tapeter så man vill ju välja "rätt" Fast jag köper dessa från Tyskland.. 350 kr rullen där jämfört med 750 kr på billigaste stället i Sverige. 950 kr / rulle på en hemsida såg jag..
 

Har väl inte så mycket nytt att komma med egentligen..

Börjar jobba på tisdag så nu har jag skyndat mig att göra allt sådant som jag hade tänkt göra i vinter men som jag har skjutit på ..
 
Förra helgen stod vi och sålde barngrejer på forum så hela veckan innan det gick åt till att tvätta alla barnkläder och diska alla leksaker. Sålde inte så mycket men tillräckligt för att äta mat på pizzerian så man får väl vara glad för det lilla =)
 
Skänkte leksakerna och barnkläderna som blev kvar till en man som brukar åka till Indien ett par gånger per år. De brukar besöka ett barnhem där så då kändes det bra att de kommer till användning istället för att de ska ligga i en låda hemma hos mig.
 
Fyndade faktiskt skitsnygga gardiner under den dagen med =)
 
 
Har hållit på en hel del nere i stugan med. Mamma och moster gick igenom grejerna efter mormor förra helgen och så fick jag ta vad jag ville då de var klara.
 
Så jag har gått igenom alla skåpen och har gjort upp en bild i huvudet om hur jag vil ha där nere så jag har rensat bort en massa möbler och har hållit på och sålt nu i helgen.
 
 
Skönt att bli av med lite grejer =)
 
 
Har målat och tapetserat om en kökssoffa som jag fått men såg då jag satte dit framdelen att det såg konstigt ut så jag ska ta och våga mig på att såga lite och bygga om den så blir den nog bra sedan. Och så ska jag lacka tapeten så att den inte förstörs så fort.
 
Soffan ska ut på vår inglasade bro sedan och så har jag en till som jag ska måla med.. Turkos tror jag att det blir =)
 
 
Har jag visat mitt fina får som jag hittade i en grupp på Facebook?? Så fin =)
 
Jajaja ska väl fortsätta med att berätta vad jag hittat på.. Fortsatte städandet uppe i mormors pysselrum. Där hade hon lådvis med mattrasor, tyger, gardiner, kläder, skor och dukar.. Har sorterat upp allt nu, och kastat 4 sopsäckar, och så blir det X antal sopsäckar och lådor till röda korset eller Erikshjälpen och så tog jag reda på lite med.. Och så fick Therese kolla om det var några tyger som hon ville ha..
 
Sedan lade jag in alla mattrasor i garderoberna så nu är det rätt så städat där uppe..
 
Nu kan ju jag ta och städa inne och flytta upp pysselgrejer och sådant som man inte använder så mycket. Vinterkläder och skor, resväskor sådant som tar onödigt med plats.. Det känns så bra. Ska tapetsera om där uppe så letar billiga och bra tapeter dit.. Lutar åt rusta men ska göra ett helt eget inlägg om det =)

Det blev nog en hel del om jag gjort ändå..
 
 
 
       
RSS 2.0