Hemma med sjukt barn

Imorse ringde de från fritids och sa att Elliot mådde illa och ville kräkas.. Åkte dit på en gång och hämtade bägge grabbarna och Elliot var då så ynklig och grinade hela tiden.. Men så fort vi kom hem så piggnade han på sig konstigt nog. Han mådde illa men han blev lugnare av att vara hemma. Han ville inte kräkas på fritids sa han..
 
Gav honom massa vatten och gav mig upp på övervåningen för att göra någon nytta nu då jag liks var tvungen att vara hemma..
 
 
Som ni ser så var jag ju inte göralös..
 
 
Efter 5 minuter så ropar Elliot nere men jag hör inte vad han säger så jag går och möter honom i trappen.. Då höll han för munnen och sa förlåt mamma, förlåt..
 
Jag trodde att han kräkts på golvet nere men så tog han bort händerna och då ser jag vad han pysslat med..
 
Målat i ansiktet och fulla armarna... =(
 
Inte så sjuk.. Trora tt han mådde dåligt pga vätskebrist.. Det har varit supervarmt här flera dagar så han har nog druckit för lite.. idag så tvingade jag i honom en massa vatten och han mådde bättre sen.
 
 
 
 
Färgade håret idag med.. Blonderade först.. Ser inte riktigt klok ut men nu är det rött och fint igen =).. Måste ju göra sig fin nu då man ska på bröllop i helgen =)
 

ja ja jag vet...

Jag vet att det har varit fruktansvärt dött här på bloggen men det är sommar, det är sol och jag har en förskräckligt massa djur som tar tid och ork..
 
 
 
Jobbar som vanligt på kyrkogården, har jobbat sedan början på maj så nu känns det som om halva sommaren har gått.. Hasse började i måndags så nu är vi fullskalig styrka på körgårn igen =)
 
I helgen var det midsommar som få nog missade, och vi hade Junsele midsummer meet igen för 7:e året i rad och det kom såååååå mycket folk.. Så roligt!! Det var fullt upp hela helgen men det var superkul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Möttes av detta då jag kom till jobbet på söndagmorgonen.. Att folk ids.. Toalettpapper, ölburkar, toaborste, skurmedel och buskar nedtryckt i toan och långt upp i röret.. Städade upp och åkte till Mo.
 
I söndags hängde jag med prästen Marthin och jobbade gudstjänster med honom i Mo och Ed. Det var roligt men väldigt varmt och knottigt.. Tur att kyrktjejerna hade med sig myggmedel som jag fick ta av..  
 
 
 
 
 
 
Ja... Liiiiiite trött i söndags.. Släppte ut håret och såg ut som ett penntroll..
 
Tog ledigt i måndags och så åkte vi hela familjen till Sundsvall och shoppade lite. Det var varmt och jävligt då med =(
       
RSS 2.0