Hemma med sjukt barn

Imorse ringde de från fritids och sa att Elliot mådde illa och ville kräkas.. Åkte dit på en gång och hämtade bägge grabbarna och Elliot var då så ynklig och grinade hela tiden.. Men så fort vi kom hem så piggnade han på sig konstigt nog. Han mådde illa men han blev lugnare av att vara hemma. Han ville inte kräkas på fritids sa han..
 
Gav honom massa vatten och gav mig upp på övervåningen för att göra någon nytta nu då jag liks var tvungen att vara hemma..
 
 
Som ni ser så var jag ju inte göralös..
 
 
Efter 5 minuter så ropar Elliot nere men jag hör inte vad han säger så jag går och möter honom i trappen.. Då höll han för munnen och sa förlåt mamma, förlåt..
 
Jag trodde att han kräkts på golvet nere men så tog han bort händerna och då ser jag vad han pysslat med..
 
Målat i ansiktet och fulla armarna... =(
 
Inte så sjuk.. Trora tt han mådde dåligt pga vätskebrist.. Det har varit supervarmt här flera dagar så han har nog druckit för lite.. idag så tvingade jag i honom en massa vatten och han mådde bättre sen.
 
 
 
 
Färgade håret idag med.. Blonderade först.. Ser inte riktigt klok ut men nu är det rött och fint igen =).. Måste ju göra sig fin nu då man ska på bröllop i helgen =)
 
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Mamma bläckfisk

Åh, underbart att se att det finns fler som har rejäla tvätthögar! En egoistisk kommentar, jag vet, för jag borde väl istället lida med dig, men kan inte låta bli att känna mig lättad över att inte vara ensam om det. Fast jag bräcker dig. Med fyra små barn (en fyraåring och tvååriga trillingar) så blir det helt galet mycket tvätt. Hur det har ser ut hos oss när barnen har varit magsjuka vill jag helst inte ens tänka på. Skönt att ni slapp undan och att han mår bättre!

2016-06-29 @ 23:30:44
URL: http://mammablackisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0