Jäkla migrän =(

Det är andra dagen med migrän, hade hela förra veckan också, är något fel i nacken tror jag eller så är det synen.. Jäkligt jobbigt är det iaf. Och ljudnivåerna på skolan hjälper inte till heller.. =(
 
Jag måste alltid gå och lägga mig efter jobbet. Idag tänkte jag att det kanske blir bättre om jag tar en migräntablett och tar en promenad i solen.. Något annat måste jag ju göra än att lägga mig varje eftermiddag... FEL!!!!! Trodde att jag skulle spy efter vägen och kände mig jättekonstig.
 
Jag brukar inte ta migräntabletterna och det kommer jag inte att göra om igen heller.. Hundra gånger värre blev det så jag fick mörklägga övervåningen helt, isolera bort ljud och bara ligga och blunda i över 6 timmar.. Det brukar gå över på en halvtimme- timme annars..Iaf så jag kan vara med min familj och äta middag.. Aldrig mer tabletterna!!
 
Nu känns det halvhyfsat. Startade datorn för att betala en räkning men känner att mina ögon är väldigt ljuskänsliga så ska försöka sova..
 
Ännu en eftermiddag och kväll bortkastad =(

Ännu en helg till ända..

Helgerna går så fort, jag skulle ju hinna med så mycket men det blev inget av det.. I fredags hade jag planerat att fortsätta jobba med vitrinskåpet efter jobbet men Therese han höra av sig och bjuda in oss på middag så vi gav bara djuren mat och så åkte vi till Tarsele =)  Å vad det var god mat och så skönt att bara sitta ner och snacka av sig =)
 
Vi kom hem 12 på natten.. Många samtal han vi med.
 
Sov länge på lördag morgon, hela familjen och det var så skönt. Tog det lugnt hela förmiddagen. Jag höll på lite med vitrinskåpet men det jäklades så Fredde hjälpte mig.
 
 
Började på vitrinskåpet för ett par veckor sedan men det har ju blivit stillestående nu då jag har varit sjuk.
 
 
Jag måste fixa till förnstren, byta glas och måla dem. Ska bara kolla dem nu på skåpet för att se om jag mätat rätt.. Spännande värre =)
 
 
Tog in skåpet i huset och det torkade då rejält, det var ingen springa innan.
 
 
Nymålat. Jag visste ju att jag gjort ett stort skåp men blev ändå förvånad HUR stort det var. ser gigantiskt ut då man tog in det.. Men det blir bra om jag får skryta på mig själv =)
 
Idag så har jag fortsatt att måla skåpet, satt in lite extra skruva och kollat att allt ser bra ut och så har jag plockat undan lite här hemma och varit på möte.
 
Sedan lyxade jag och barnen till det och gick på bio, Viana såg vi, den var jättebra. Jag skrattade hela tiden. =)
 
Det har varit en bra helg =)
 
Jobb imorgon då....
       
RSS 2.0