softisanna.blogg.se

Mumford & Sons, Och lite om cykling

Publicerad 2015-08-29 17:26:00 i Allmänt,

Åkte till Oslo förra veckan för att catcha Mumford & Sons sista spelning på turnén och jag blev då inte besviken. Dem är ett sånt band som är 10 gånger bättre live (som att det vore möjligt tänker ni, men ja). Vi lyckades knipa platser nästan längst fram och det var ju en upplevelse må jag säga, speciellt när hela Spektrum överröstade bandet.

Jag tycker det är så härligt med ett band som är riktigt grymma på att spela instrument med, det blir liksom en annan grej än att gå på en, låt oss säga, Britney Spears konsert där själva showen står i fokus och musiken glöms bort. Här står musiken i första hand. Att deras texter är magiskt fina hjälper såklart med.

Hade lätt kunnat se samma konsert ett par gånger till!

Är dock hemma igen och pojkvännen har fått för sig att han ska skaffa sig en gps till cykeln. Om jag inte tidigare berättat något så gör jag det nu: Min pojkvän har fått dille på cykling, särskilt efter han blev polare med Jocke på Mynav som tillverkar cykelprodukter. Han tänker nu köpa en från dem, men jag vet inte om det är bäst alternativ om jag ska vara helt ärlig. Någon som har lite input på deras produkter? Ni kan finna dem här: www.mynav.se

Själv kommer jag aldrig att börja cykla, Yoga är min grej och det står jag för!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela