Har städat lite

Sitter vid datorn nu och lyssnar på Lynyrd Skynyrd och njuter av lugnet i huset. Fredrik och Milton for in på byn så jag fick en dag för mig själv vilket är jätteskönt. Kan vara så himla skönt att bara vara för sig själv ett tag. Jag kommer ju inte kunna vara det på ett tag nu framöver. Bebisen är ju rätt så bunden vid en. Men jag får passa på och njuta idag.

Har städat lite uppe. Plockat undan rena tvätten och gått igenom Miltons garderob och lagt iordning kläderna i den. Allt var i en enda röra där. Jag har inte varit i hans garderob på ett tag och det syns. Inga kläder som var rena var lagda in heller. Milton har bara haft dem i en tvättkorg nu ett par veckor så nu var det dax plus att jag inte hade någonstanns att lägga bebiskläderna så jag var tvungen att göra lite plats åt dem.

Bebiskläderna tar ju inte så mycket plats som tur är. Tvättade alla kläder i storlek 50-56 igår så nu är det klart. Vad skönt. 

Jag som tyckte att vi hade så färggranna bebiskläder men de vi har i minsta storleken var vita och beiga allihopa. Verkligen tråkiga färger. Men bebisen kan nog inte ha dem så länge ändå, sen när det blir större storlekar så blir det lite roligare färger. Hade mycket rosa, lila och grönt till Milton.

Jag har suttit och tittat lite på Ellos och H&Ms sidor till morgonen och hittade så mycket fina bebiskläder men vi har rätt så mycket så jag tänker inte köpa något.

Men titta går ju. =)


Ellos







H&M







Jag tycker ju hemskt mycket om Nalle Puh så givetvis så föll jag för dessa kläder då =)





Snygg huvjacka



Roliga t - tröjor



Föll för färgen =) 




Söt kanin




Hittade även en snygg pyjamas =)


Åh vad man blir handlarsugen =/ Men nu måste jag ta det lugnt ett tag. Jul är över....

Nä nu ska jag ta och leta åt en rullgardin till Miltons nya rum.

Ha de gött

Lite bilder från lördagen i stan

Vi blev ju som sagt glömda bort lite granna i lördags då vi var på förlossningen för koll så vi blev smått uttråkade. Eftersom vi hade kameran med oss ås tog vi en massa kort från förlossningssalen. Här kommer de.







Utsikten från förlossningsrummet. Inte så jätterolig precis.
 




Låg här låg jag över en timme. Fick så ont i ryggen, visste inte var jag skulle ta vägen.



Stjärnhimmel över bubbelbadkaret.



de hade på en DVD med en eld som sprakade så fint så. Blev nästan varm av att titta på den.



Mina fina fötter *skrattar*


De har då sköna sängar. Men tycker inte om plasten som de bäddar med, man svettas ihjäl.  



Fredrik i korttagande. han blir så himla rastlös min gogubbe. Älskar dig!!!!

Det var allt från sjukhuset. Återkommer antingen med bilder från söndag då vi ska dit eller förlossningen vilket nu som kommer först.

Ha det gött!!

Här kommer bilderna som jag lovat så länge.. massor av bilder

Har varit dålig på att ta bilder de senaste veckorna och lägga upp dem så här kommer MASSOR av bilder. Mest blir det väl från julafton och juldagen. Enjoy!!


Skrev för ett par veckor sedan att jag gjort tavlor till Milton och bebisen, här kommer det en bild på Miltons tavla iaf =)




Snodde motivet av en bild som jag sett på internet.. Tyckte att det var så fint. Ville ha en grön eller blå ram men det fanns bara gula ramar kvar på ikea då vi var där så det fick bli det. Tycker egenligen inte om gult så mycket men jag tycker att det blev jäkligt bra med den här ramen iaf =)


Kom på att jag glömt att ta kort på julgranen i år så jag gjorde det idag istället. Jag som brukar vara så duktig på sånt. Tyvärr så lade jag aldrig fram julklapparna under granen i år. Orkade helt enkelt inte. Milton ville bara öppna dem så fort han såg dem också. Orkade inte ens bära ut kartongerna som julpyntet var i så den hamnade under granen.. Fy va lat jag varit.



Köpte en större gran ifjol men inge mer pynt. Jag vill ha mera pynt i granen för det ser så fjuttigt ut. Fredrik höll förvånansvärt med mig om den saken, annars så tycker han att pynt inte är någon prioritet och han brukar sucka högljudt då jag ens tittar mot ett pynt. 



Mitt favoritjulgranspynt. Lila kulan och istappen tycker jag är så fina.



Måste ju bada och göra sig snygg innan jul =) Så här glad blir man då, vår lilla sötnos.



Har nya kläderna han fått av "gammelmoster" Karin.


På kvällen den 23 december satt jag i köket på kökssoffan och sydde julklappsstrumpor. Hade verkligen skjutit på det in i det sista men det är tur att de är så enkla att göra så det gick ju jättefort.

 

Det blev 2 nya strumpor i år. Milton blev alldeles till sig då han sett att tomten varit och tittat till honom under natten och lämnat en liten julklapp i strumpan (två filmer, Arthur och minimojerna och Tingeling) och att även pappa fått en julklapp i sin strumpa (tvspel supernintendo).


Julklappar


Vi hade tydligen varit snäll i år också för vi hade med oss 4 st blå ikea kassar hem med julklappar, Visserligen var det mesta Miltons men jag och Fredrik fick en hel hög med bra saker också.

Bland annat: Kupévärmare, förlängningssladd, skruvdragare, ugnsplåt, bakformar, skål, lampa, tidningsprenumeration, ,almanacka, prydnadsaker, kuddar, och mycket mer. Fredrik blev jätteglad över mina klappar till honom och så syrrans så klart. Jag hade köpt ett tvspel till supernintendot, bärbar dvd med 2 skärmar till och så en hög med dvd filmer och av syrran så fick han en radiostyrd helikopter som han började leka med så fort vi kommit hem. Han var då väldigt nöjd.

Här kommer massor av bilder från jul.

Julafton




Självklart så såg jag Kalle på jul fast det var bara jag och min far som tittade. Milton var då inte intresserad.



Mormor slog på stort i år. Är bara ungefär hälften av maten som hunnit fram på bordet då denna bild togs. Allt var så himla gott.. Jäkla bebis som gjorde att jag inte kunde stoppa i mig mer =/



Milton fick en ny snygg chockrosa cdspelare i julklapp av mormor och morfar. Samma färg som Miltons nya stolar och bord som han ska ha i sitt nya rum, det blir snyggt med den spelaren där inne också.



Fina bamsepappret drogs i småbitar.





Milton älskar dammsugaren han fick av moster Elin.





Syrran och Fredrik bildade en egen liten hörna. Fredrik gömmer sig bakom sin nya helikopter. Elin ser då väldigt glad ut för en skotork..

Milton fick ett jättepaket.

Min kusin Johan lurade i Milton att det var hans (Johans) paket så Milton vågade nästan inte öppna det på julafton. Vi sa att han hade fått ett likadant, då gick det bra. Mormor fick hjälpa till lite också.



   



Det var en bob som gömde sig i jättepaketet. Var ute och provåkte bobben då han var hos farmor och farfar under lördan. Det var en bra julklapp, från mormor Britt.



Byggare Milton fick ett verktygsset av mammas kompis "moster" Marianne.



Mycket julklappar blev det. Milton försvinner nästan under paketen... Mormor blev fint halshuggen också =/



Milton fick en tomte av mormor Britt. Ska hänga i Miltons rum nu varje jul framöver.

 

Skulle ju ta kort på min fina lampa som jag fick av mor och far men det gick inte så bra. Tacka vet jag internet då man bara kan söka reda på en ny bild på den. Vänstra bilden = min bild, högra bilden = bild från markslöjd (som lampan ser ut).






Fick nya kuddar av syster. Snygga. Du är bäst på presenter ; )



Fredrik blev glad över sina jaktkläder som han fick av mina föräldrar.



Fredrik är också bäst på att köpa julklappar. Fick mig en ny kamera jag =)



Och en väska till den.


Juldagen

Spenderade juldagens kväll med Miltons farmor och farfar. Det blev en lugn och skön dag fast jag var så trött så jag och Milton gick och lade oss och sov 1,5 timme innan vi skulle till farmor och farfar, höll på att somna hela kvällen ändå. På förmiddagen var vi ju tvungna att leka lite med våra nya leksaker också. Jag testade kameran och Milton drog ut alla leksaker över vardagsrumsgolvet.



Testade kameran lite, var tvungen att ta på sötnosen då han lekte, många leksaker fick han.


 


Man kan ta svartvita foton också upptäckte jag. Milton lagar mat.



Uttråkad Dixie. Hon fick inga nya leksaker i julklapp.



Testade en närbild.



Svärmor är då bra på att göra mat =)  GOTT!!!!!!!!!


Julklappsöppning




Fick en massa bilar av farmor och farfar och lite kläder.



   

   





Milton älskar lego och det var just det han fick av mormor Gunda och morfar Rolf, första han hittade åt i lådan var givetvis legogubbarna som han nu bär med sig överallt. Han fick även en liten leksaksskruvdragare som han nu går runt och lagar allt med.



Nu hade han ju inte tid att öppna fler julklappar. 



Roligt med lego. Inte roligt att trampa på.



Fick en ny snygg fruktskål av svärmor och svärfar =)



Igår

Skrev ju igår att Fredrik satte upp mina hjortar. Det blev så här fint. Fick upp lite halsband idag också. =)

 



Imorse



Bombnedslag i Miltons rum. Har madrasser på golvet ifall Milton får för sig att klättra ur spjälsängen på natten, han gör ju det ibland men nu var det länge sedan. Milton tycker iaf att de är bra att sitta och leka på därför får de ligga kvar på golvet. Inte snyggt men bekvämt.



Milton lagade te och mat åt mig imorse, i vår säng. Fick alla sakerna i julklapp. De röda faten, kopparna, vita bestiken och kaffekannan är i plåt och hörde till en liten väska med picknikgrejer som han också fick av oss. 

Miltons nya rum

fredrik har ju hållit på inne i Miltons nya rum nu ett par dagar så jag tänkte att jag skulle ta lite kort på framstegen. Nu senaste dagarna så syns det inte så mycket vad de gjort men det går framåt.



Taklampa uppe och blåa färgen färdigmålad.



Blev så himla snygga färger. Fasen vad jag är bra. Jag skulle kunna bo därinne. Vet att jag kommer att vara mycket uppe med barnen för att leka.



Nydragen el. Frerik fick upp listerna på lördagen. Håller på att måla runt dörren nu och resten av listerna. han har gjort dem men de är omålade än så länge. Vet inte vad han gör nu, jag får inte gå in där säger F. Han håller på med något hemligt säger han.  



Nya fina lister som Fredrik gör själv.

Det blev då många bilder idag. Måste lägga ut dem på en gång så slipper jag göra så här krångligt.
Ska gå och se ifall Milton tänker vakna nu, han har sovit drygt 3 h snart. Ska iaf hänga tvätten.

Har varit ut och hämtat in bilbarnstolen till bebis och tvättat tyget till den så att det är fräscht då vi ska åka hem från BB. Ska gå ut och hämta in vaggan och babysittern och allt annat som man kan tänkas behöva. Det har ju varit en del möss där ute i röda huset så allt måste ju diskat, tvättas och skrubbas innan jag använder dem.

Bara 2 dagar kvar till nytt år. Kan vi klara det???

Glömde lite magbilder... vecka 40+3

Glömde lägga upp magbilden från förra veckan då jag var i vecka 40+3 så här kommer den.



Tar tandborstningen samtidigt som fotograferingen =)



Strandad val i soffan hos mormor på julafton. Vecka 40+4. Var sååååååå trött......

Ska ta en ny bild ikväll. Är idag i vecka 41+1.

Skulle lägga upp text från familjeliv om graviditeten men tydligen så går det bara att vara gravid till vecka 40 där...

Jajaja.. Ska gå och sova nu.
Godnatt

Back again

Hade inte så mycket att göra så jag satte mig här igen.. Fredrik sitter och tittar på en gammfilm på tv - repmånaden och Milton har just lagt sig, han var så trött. Vi har haft tebjudning på golvet i hans rum så han var då så nöjd med livet. Han har kokat kaffe och te och lagat mat på sin leksaksspis hela eftermiddagen. Man låtsasäter och låstasdricker så att man nästan blir mätt på riktigt.

Ska se film efter att Fredrik har sen sin film klart. Vi har verkligen sett mycket film de senaste dagarna mot vad vi brukar göra. Skönt att ha honom hemma lite så man hinner göra sånt. Nu över jul så har det ju varit många filmer som det har gått att se också plus att syster kom med en hög till oss. =)

Har hunnit med Hancock (har sett den förr men fick ge mig och se den igen), Wall-E, Kung Fu Panda, Hitta Nemo, Harry Potter (de gick på tv) och en massa andra filmer. Wall-E och Kung Fu Panda var ju hur roliga som helst. De skulle jag kunna se hur många gånger som helst.


Pappa och mamma var här igår och hälsade på och pappa drog lite el inne i Miltons nya rum så nu har vi en fungerande taklampa där inne i allafall. Fredrik har målat lite idag också runt dörren så det går ju framåt. Imorgon ska jag ta lite kort och lägga ut så att ni ser hur det blir.

Är så himla nöjd. Jag blir så glad där inne. Ska leta reda på lite förvaringslådor nu till Milton. Han fick så mycket leksaker i julklapp att det behövs mer förvaring.
Ska ta och rensa lite också bland leksakerna, han behöver ju inte ha allt framme jämt. Kan byta ut emellanåt. Eller är man dum då??


Vardagsrummet

Sitter och kollar på en sida som heter victorialiving. Många fina grejer där =) Här kommer lite bilder därifrån.





Älskar dessa lotusljus. Vil ha en hel drös i vardagsrummet. Jag har 1 än så länge men jag tänker skaffa fler =)

Har börjat göra om lite smått i vardagsrummet. Fick en liten knuff av syster nu då jag fick 3 nya snygga lila kuddar från indiska i julklapp.



   

Hittade dessa snygga kuddar på samma hemsida. Skulle passa hos oss =)



Ute




Snygg sop att ha ute på bron. Lite snyggare än de vanliga kvastarna eller vad tycker ni???



Kontoret




Liten sop till tangentbordet.


Köket



Älskar denna brödbox. 599 kronor.



Vill köpa dessa plåtburkar. 3 stycken för 198 kronor.




Jag som samlar lite på kannor föll ju pladask för denna. Finns i en hög av olika färger.




Söt bakform i form av fjäril.



OJOJOJOJ!!!!!!!!!!! VILL HA!!!!!!!! Hur snygga skulle inte de här vara i Miltons nya rum?? 4 stycken för 585 kronor. Fredrik sa NEJ- för dyr!!... men jag vill ha... ska inleda tjatet...

Alla bilder kommer från victorialiving.se


Fredrik satte äntligen upp mina hjortar på väggen i sovrummet idag. Jag blev så glad. Är bra att han är arbetslös emellanåt så att han gör sådana saker. Annars så har han ju sällan tid till sånt.

Hjortarna är så snygga, chockrosa å allt. Älskar sådana färggranna udda saker.

Hittade en sådan sida idag också som har lite udda grejer.


Happystore




Snygga disktrasor, 35 kr styck. Skulle inte vilja använda dem. De var så fina.



Radio, Jättefin men priset är för saftigt för mig. 1990 kr.



Pedalhink snyggt röd. Skulle vilja ha till badrummet.  199 kr.




Älskar lampor och helst ska det vara rundade former. Denna kostar endast 375 kr.



Vill ha till Miltons rum, 95 kr.

Alla bilder från happystore

Nä nu ska jag titta vidare efter förvaringslådor som var lite billigare. Hoppas på att skriva imorgon också men man vet aldrig var man är. =)

Ha de bra.

Var på koll igår.

Sov halva dagen idag så jag känner mig väldigt mojsig. Sov nästan ingenting natten mellan lördag och söndag. Fick ungefär 3,5 timmes sömn så jag var hur trött som helst igår så jag sov väl ikapp idag antar jag.

Var ju till stan på koll igår. Låg över 1 timme på sängen där på förlossningen med maskiner kopplad på kroppen, skulle ha legat ca 20 minuter men de hade som glömt oss lite, men alla som var där på förlossningen var hur trevliga som helst så då gör det ju inget. =)

Vi fick det fina rummet också med bubbelbadkar, tv och stjärnhimmel. Väldigt stort och mysigt var det. Vill ha det då det är dax =)

Doktorn gjorde ett ultraljud och hon sa att den här bebisen inte skulle ha bråttom ut. Den låg högt upp och hade gott om fostervatten så den mår hur bra som helst och moderkakan var jättefin och fungerade alldeles utmärkt. Det känns bra att få höra, vi som vill gå över tiden till januari. =)

Fick en ny tid den 4 januari för en ny koll. Då har jag gått över 2 veckor och en dag så då ville de kolla igen. Skönt att slippa fara ner till stan var 3:e dag iaf.
 
Hoppas att vi får barnmorksan som vi hade igår nästa gång vi kommer in dit. Annika hette hon och hon var jättemysig, man blev väldigt lugn av henne =)

Milton var hos farmor och farfar igår så vi passade på att åka ner på stan en sväng för att se om det var något på mellandagsrean som var värt att fynda. Jag hittade och köpte 2 amningsbhar till mig och 2 pyjamasar åt Milton. Han har växt ur alla som han har så då blir man ju glad över att hitta på några på rea.

det var fruktansvärt mycket folk på stan igår men vi träffade inga som vi kände förutom Fredrik då som jämt springer på någon gammal klasskompis. Den här från Näsåker.

Har suttit och tittat på lite nya hemsidor idag. Men den första jag var in på var så jäkla dyr. Men som vanligt så hittade jag ett par saker som jag gärna skulle vilja ha därifrån ändå.


Ombrelli.se



Snygg ram men 210 kr styck, nä tack


Fin kudde till Milton =) 395 kr



Tvålpumpflaska som jag tyckte var JÄTTEFIN tills jag såg priset, 460 kr.

Allt från ombrelli.


Hittade länkarna till de här sidorna jag varit in på i Hemmets journal. Har fått en hel hög med tidningar av Lasse och Lilian så nu sitter jag och löser korsord och drar ut recept och mönster ur dem på kvällarna då jag inte kan sova. Sparar det jag tycker är värt att spara, resten av tidningarna åker till pappersinsamlingen.

Det är jättebra att lösa korsord innan man lägger sig för man blir så trött i huvudet. Jag brukar inte vara så bra på att lösa korsord men jag har börjat få upp ett litet förråd nu i bakhuvudet så att det blir lättare och lättare. Häromkvällen så lyckades jag få ut mitt första stora korsord. Kände mig mäkta stolt. =) 


Hackspetten.nu

Tycker verkligen om den här hemsidan, De har så fina saker.

   

Ull-Jens, lysmaskar och ett litet ljushus.

 

Tomtemaskar

Massor av fina handgjorda saker fanns på hackspettens hemsida. Fick en tomtemask som är längst ner av min mor i julklapp =) Blev så glad för jag hade blivit så kär i dem. Lysmaskarna är jättefina också, skulle inte tacka nej  till dem.

Ska kolla in resten av sidorna nu =) Milton vaknar nog snart igen också.

Ha det gött!!!

Överlevde julen

Har nu överlevt julen och ingen bebis har då ploppat ut heller =) Milton är överlycklig för alla julklapparna och över att han fick fira två julaftnar, julafton med mormor och morfar och mormorsmor och juldagen med farmor och farfar. Många julklappar blev det och nu är det grejer överallt hemma. Jobbigt att plocka bort för jag vet inte riktigt vart jag ska göra av allt. Ska lägga ut bilder på vad vi fått senare.


Julafton


Julafton hos min mormor. Mormor hade som vanligt slagit på stort med både julmat och julgodis så man åt tills man inte kunde röra sig. Supergott!! Sedan kom ju givetvis jultomten och gav oss julklappar. Fick mycket fint =)



Ser väldigt mycket ut men det var många stora paket.



Ser mindre ut då det var uppackat.



Superglad Milton poserade fint åt oss.



Att inte Milton grinade då han såg den här tomten var då konstigt. Ser ut som the santa from hell. Jag tycker att han ser jätteläskig ut. Hundarna skulle då äta upp honom. Vår hund slutade då inte skälla. Det blev en blixtvisit av tomten som delade ut 3 paket och sedan var tvungen att jobba vidare.



Miltons paket var JÄTTESTORT. Fick en bob av mormorsmor.



Systeryster fick en halsduk och mössa av oss. Hon var sjuk på julafton så hon frös så det passade ju bra.


Juldagen


Firade en lugn och skön juldag med svärmor och svärfar. God julmat och goda kakor =)



Fina julgranen med lite mindre klappar, vi var ju inte så många på juldagen. Bara vi och farmor och farfar.



Nu har man stoppat i sig svärmors goda julmat så man håller på att spricka.
 


Milton fick dela ut julklapparna vilket tydligen var jätteroligt =)

Hoppas att ni andra har haft en bra jul också. Vi har då haft det. Idag har vi försökt återhämta oss lite innan nästa ståhej är.

Imorgon ska vi åka till Sollefteå på 41+0 kollen. Jag hoppas att det går bra och att allt är bra med bebis men det är då full rulle inne i magen så jag tror inte att det är någon fara. Hoppas på att vi får åka hem igen imorgon. Ska åka ner på stan och titta efter lite amningsbhar men det lär väl vara hur mycket folk som helst. Jaja vi få se hur det blir.

Ha det så bra

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!

GOD JUL

Vill bara önska god jul idag.. Milton är överlycklig över sin morgonjulklapp, han springer runt runt som en galning, Fredrik måste fixa ved och jag väntar på att det ska finnas varmvatten, en vanlig dag helt enkelt.

Ska åka till mormor senare och äta en massa god mat, mums!!!

Vi hoppas på att bebis håller sig inne, iaf idag.

God jul allihopa. Hoppas att ni får det bra över jul..



Lugn dag

Har inte gjort mycket idag heller. Fredrik och Milton var så snälla och lät mig slippa kliva upp kl 7 imorse utan jag fick sova ända tills klockan 10 så jag har varit så pigg idag tills i eftermiddag iaf. Då fick jag nått tröttskov och höll på att somna hela tiden.

Har tittat på tv med Milton och så har vi varit till mormor på jullunch. Min moster och hennes familj var hit över dagen så vi firade minijul med dem idag men julbord. Det var så gott. Längtar tills onsdag då det finns ännu mer gott på bordet (hoppas jag då iaf)

Milton tyckte att det var jättekul att träffa min kusin Johan. Av någon anledning så är Milton helt uppslukad av Johan men han vågar knappt titta på honom och ännu mindre prata med honom. Konstigt.

Blev så arg på Milton igår. Bara skrek på honom. Han stänger av datorn nu då jag sitter här. Kryper under skrivbordet och drar ur sladden ur eluttaget. Blir så arg. Men han fattar inte.. Då önskar jag att han ska växa upp snabbt fast han vill väl bara att man ska uppmärksamma honom.

En rolig grej har då hänt. Jag har fått kontakt med min kusin Angelica igen, det var flera år sedan vi pratade med varandra. Det är nog av ren lathet tror jag. Ingen av oss har orkat skicka brev eller ringa och tiden den går så fort men nu tyckte jag att det var dax. Hon har fått en liten dotter som är ursöt (näst sötaste ungen) ;) och så har de flyttat över halva sverige så det är jättekul att få höra hur det är med dem nu =) Har börjat brevväxla lite smått på "riktigt" Alltså skriva brev för hand och skicka med posten. Inte så många som gör det nu för tiden men det är så kul att få ett brev i brevlådan som inte är reklam eller räkningar. Brevväxlar så med min kompis Annika också. Där kommer det värsta mastodontbreven på 5-6 sidor som man får sitta och skratta och gråta till, mest skratta. Händer alltid så mycket i hennes värld.

Jag blev ensam nere nu. Milton gick och lade sig och Fredrik var tvungen att fara iväg och dra upp svärfar ur diket. Tyvärr så hade han hamnat där nu ikväll på väg hem men det ska nog gå att fixa upp honom. Han hade iaf inte gjort illa sig tack och lov.

Han skulle skjutsa hem Fredriks syster som blev jättesjuk då hon var här i helgen. Vi hoppas på att du kryar på dig snart och slipper ligga julafton



Hoppas att du ser detta.. Tänker på dig..

Nu kom Fredrik hem igen, det hade gått bra att få upp farsan ur diket.. Det är vägverkets fel som inte plogar ordentligt. Vägarna är helt värdelösa här uppe nu och inga ordentliga plogpinnar finns heller. De sätter bara upp bambupinnar här nu och de syns ju inte då det blivit mörkt. Helt värdelösa.. Skulle ha börjat en namninsamling och klagat mot det. Funderar skarpt på det. Vill ha riktiga reflexpinnar!!!!

Ska kolla tv nu. Ha de så bra.

Och nä.... det har inte kommit någon bebis än...

Fredrik målar

Jag är så jäkla trött idag, gick in i vecka 40+0 idag. Som vanligt så somnade jag på soffan så fort jag satte mig ner imorse. Sov 2 timmar men Milton var snäll och satt mest på mig och lekte. Fredrik var uppe och målade så vi har varit för oss själva. Nu så blev Milton trött och gick och lade sig så jag passade på att sätta mig vid datorn och tjattra med Mikaela lite på msn och kolla efter barnvagnar på blocket. Hittade värsta snygga från 1962. Väldigt frän men jag skulle nog inte vilja ha den.



Emmaljunga från 1962


Blev en del andra barnvagnar som jag föll för också men Fredrik håller inte med.. Undrar hur man övertalar honom då?



Hittade en fin Brio double wave som jag vill ha. Den kunde ju Fredrik gå med på sa han men så fanns den i Östersund och då tycker Fredrik att det var för långt bort =(
 



Hittade en Emmaljunga twin cerox 360, (låter så avancerat), somjag skulle vilja ha också och som Fredrik går med på men då är de ju rätt så dyra, även begagnade.
Skulle vilka prova vilken som är bäst. Är så svårt med barnvagnar. På Emmaljungas hemsida hade de vagnen i 7 färger. Jag föll såklart för den svarta med limegröna detaljer..



Fredrik målar på för fullt idag och är så duktig. Jag blir så himla glad då man kommer in i Miltons sovrum nu. Färgerna är ju helt underbara. Tog med Milton dit in och han såg ut som världens lyckligaste unge. Snacka om att skina upp.. enda han utbrister är "oooooo fiiiiint!!!" Då vet man att man har lyckats med färgsättningen =) Längtar tills jag får piffa =)

En liten reminder på hur det såg ut före...



Värsta skräpansamlingen. Nu ska det bli fint med en massa förvaring =)



HATAR furu, tack och lov är den täckt nu med ett antal lager vit färg.



Det var så himla mörkt där inne jämt. Jag hoppas att vi får till det så att det känns ljusare men redan nu så känns det gladare och ljusare ut där inne. Sängen är det enda som vi behäller där inne i möbelväg. Den är så skön att sova i.

Så här såg det ut för en timme sedan den 20/12 2008



Fredrik har gjort förarbetet, nu är det bara att rollra.



Hemska furun är borta.



Min och Miltons favvofärg. Lyckokänslor får vi. Milton bara pekar på den och säger fint fint.

Fredrik har hunnit måla klart den blå färgen nu medans jag sitter och skriver, det första lagret iaf. Får se om han hinner måla en gång till idag. Jag hoppas då det. Sen så är det ju bara resten kvar.

Har gjort en att-göra-lista till Fredrik så att han stryka över det han har gjort, men han hade inte sett den, jag som satt upp den på fönstret i Miltons nya rum.

Jag är en riktig listnörd. Jag gör listor äver allt. Tycker att det är skoj och så får man större överblick över vad som måste göras och så är det skönt att få stryka en sak från listan också såklart =) 


Här är min lista över Miltons nya rum


Att göra i gästrummet


•o      Ta ner gamla tapeterna. FÄRDIGT

•o      Måla tretexen där det behövs. FÄRDIGT

•o      Spackla där det behövs. FÄRDIGT

•o      Sätta upp täckväven. FÄRDIGT


•o      Måla taket vitt. FÄRDIGT

•o      Måla 2 väggar gröna  FÄRDIGT     -Måla 2 väggar blå FÄRDIGT


•o      Slipa runt garderoberna. FÄRDIGT

•o      Måla garderoberna vita. FÄRDIGT

•o      Måla dörrarna vita.

•o      Slipa garderobsdörrarna.

•o      Måla garderobsknopparna turkosgröna. FÄRDIGT

•o      Göra hyllor till garderoberna.

•o      Dra in el, även i kallskrubben.


•o      Göra lister - Tak Golv Dörrar Fönster

•o      Slipa listerna - Tak  Golv  Dörrar  Fönster

•o      Måla listerna - Tak  Golv  Dörrar  Fönster

•o      Sätta upp listerna - Tak Golv Dörrar Fönster 


•o      Måla runt dörrarna, vitt.

•o      Måla runt fönstret, vitt.


•o      Bygga leksaksdiskbänken.

•o      Måla diskbänken, vit.

•o      Köpa bokhyllor.

•o      Tapetsera i bokhyllorna med någon av mina galna tapeter.

•o      Måla stolarna och bordet rosa. NÄSTAN FÄRDIGT, HAR SNART GJORT KLART DET..

•o      Ställa in möbler.

•o      Måla tavlor, köpa, hitta på Internet. FÄRDIGT

•o      Hänga upp tavlor.

•o      Hänga upp gardinstången och gardinerna.

•o      Ta in piffet.


Har gjort en ritning på en leksaksdiskbänk som jag vill att Fredrik ska göra också då han får tid, det vill säga om 10 år. Har strategiskt hängt upp den på ytterdörren så att han ser den varje gång han går ut och in =)



Hade väl tänkt mitt något sånt här och så hänger man upp ett snyggt tyg.
 
Måste även göra hyllor inne i garderoberna så att Milton har någonstanns att ha sina kläder. Det finns många garderober här i huset men det är dåligt med förvaring ändå.

Gör en massa ritningar hela dagarna över sånt som jag vill att Fredrik ska bygga och han blir så himla stressad. Nu har jag slutat visa honom för att han ska få lite lugn och ro och slippa stressa upp sig över saker. Han inser ju inte att jag inte har så stora krav på när det blir gjort. Nu eller om 10 år spelar inte så stor roll bara han lovar att göra det.. Då är jag nöjd. 

Ska ta och gå och baka lite pepparkakor nu. Fredrik och jag bakade igårkväll. Eller jag gjorde lussebullar. Lite torr blev de men de går att äta. Är bara jag som äter dem ändå.

Fredrik han stod och slet med en pepparkaksdeg igårkväll som skulle stå över natten så den blev klar idag så nu har vi 20 kg pepparskaksdeg att baka ut... Känns jättejobbigt. Tur att jag köpte jätteformarna att göra av. Då går det ju lite snabbare iaf. Ska nog vänta till Milton vaknar så att han får hjälpa till också.

Skulle ha åkt till svärmor idag och fira lite minijul med dem, Fredriks syster och hennes kille men de ringde imorse och sa att de blivit sjuka så nu har vi en massa extra tid som vi inte räknat med.. så himla skönt. Vi får väl fara in imorgon om de är bättre då =/

Nä ha det så bra allihopa.

God jul på er om jag inte hinner skriva mer nu innan jul.

Kom just på att jag bara måste visa pizzan Fredrik köpte igår på pizzerian. Det var en julpizza.



Julskinka, köttbullar, salami, prinskorv och ost.... Luktade inte så gott men Fredrik sa att den var god.

Lustiga idéer folk har...

Äntligen klar..

En av våra grannar skulle komma och hälsa på igår så jag kunde hjälpa honom att lägga ut en annons på blocket men det tog sådan tid för honom att ta sig hit att jag började sortera vår hög med papper som vi bara lagt i en låda i väntan på bättre dagar.
Jag blev äntligen klar nu idag. Lådan är ca 40 cm gånger 40 cm och 2 dm hög och den var full. Jag hade betalade räkningar och andra papper där från slutet av 2007 och framåt. Det var som dax att ta itu med det nu. Man blir så duktig då man är gravid. Vill inte ha något ogjort så då börjar man plocka och städa lite överallt. Härom natten så var jag upp och sopade inuti garderoberna, jag kunde inte sova och det kändes viktigt att gära det just då. 

Fredrik blev arbetslös idag... igen... Men det är skönt att ha honom hemma nu. Han har ju varit och kört timmer ända bort mot Östersund och Ö-vik så då är det ju skönt att ha honom hemma nu sista dagarna. Har BF imorgon men jag tror att jag kommer att gå över tiden. Isåfall så hoppas jag att jag går över till januari. Roligare för bebis att fylla år i januari än slutet av december.

Fredrik är ju som sagt hemma idag. Det var så skönt att slippa ta Milton själv imorse och skjutsa honom på dagis. Nu så gick han upp och skulle måla i Miltons rum och det är jag lycklig över.. Det händer verkligen ingenting däruppe och jag vill verkligen inte tjata på honom för han har så mycket att göra då han kommer hem från jobbet, men nu så fick han minsann gå upp och måla klart så Milton får flytta in någon gång. Han blir ju så less på mamma och pappa att vi är så sega.

Var ett tag sedan jag skrev såg jag. Har inte gjort mycket i veckan. Busade med Milton hela måndan, var på byn hela tisdan när Milton var på dagis, hälsade på en kompis då. Det var jättekul för det var så länge sedan som jag träffade henne. Pysslade ihop lite julkort på tisdagen också. De blev så där. Trodde att jag inte hade fler färgade papper så det blev inte som jag ville men så hittade jag en hel hög igår då jag letade en annan sak. Det är väl typiskt. Har iaf skickat iväg julkorten nu till alla släktingar med kort på Milton. Har som gått och väntat på att bebis ska komma så att jag kunde ta julkort på dem bägge två men nu blev det bara på Milton i år. Det går nog bra det också.
 
Igår så for jag bara in med Milton och åkte hem. Somnade på soffan och sov bort hela dagen . Eller det är inte sant. Fick faktist lite städat igår också medans jag väntade på grannen. Jag gick och plockade i köket och rätt som det var så hade jag fått bort allt och så gjorde jag lite pyssel med tändsticksaskar, Klistrade fint papper på och klistrade på små hälsningar och klistermärken så att de blev lite skojigare att titta på. Det var så skönt att få det gjort men jag hade hur ont i ryggen som helst sedan. 

Har drömt hela natten att jag fått värkar så jag vaknade hela tiden. Men jag hade ju inga värkar då jag vaknade så då var det bara att försöka somna om igen. Slängde av mig täcket hela tiden i sömnen så att jag frös. Är som lite trött idag efter en sådan natt. Vill gå och lägga mig men min kropp känns inge trött så då är det nog ingen idé.

Ska åka med Fredrik in på byn sedan då han ska hämta Milton och så ska vi åka och hälsa på svärmor, ska lämna över julkorten och hämta potatis. 



Det här är vad vi gör hela dagarna, eller rättare sagt, vad Milton gör hela dagarna då vi är hemma. Han står och bygger tågbana på vardagsrumsbordet och kör med sina tåg och jag tittar på tv. Orkar inte mycket mer men Milton verkar nöjd =) 

Ska gå upp och se hur det går för Fredrik nu.

Ha det så bra nu. 
Trevlig helg. 

 

Vi blev impulsiva och stack till sundsvall i lördags

Hade inte planerat in någon Sundsvallsresa på lördagen men Fredrik kom ju på att han inte köpt några julklappar till varken mig eller hans far så han fick lite smått panik och ville åka någonstanns. Så vi fixade barn och hundvakt och satte oss i bilen och åkte. Bestämde oss i bilen vart vi skulle åka och då blev det Sundsvall.

Var nog bra det för då fick Fredrik gå på både biltema, byggmax, bauhaus och media markt vilket gjorde att han höll sig på bra humör hela dagen. Var iofs bara 4 timmar i Birsta men jag fick gå på Åhlens och Ikea också så jag fick kolla lite på "mina" grejer.

Handlade inget speciellt. Jag köpte bara 2 skohorn och 4 ramar och lite fler tidskriftshållare på Ikea och Fredrik köpte lite byggrejer, och så julklappar såklart.
Jag fick vara med och välja min egen julklapp i år. Fredrik köper alltid bra julklappar och i år är det inget undantag. Kommer att få en ny digitalkamera med helt suverän zoomning om man jämför med vår gamla. Nu kommer jag kunna ta kort på djur och sånt efter vägen och utanför huset utan att de bara blir till en liten prick. Är även vidvinkel på den så att det blir finare kort då man tar inomhus. Är glad =)
Tur att jag slog till på en liten dyrare julklapp till Fredrik då. Han blir nog jätteglad över det han får också. Är ju något vi sagt länge att vi skulle ha skaffat. 

Milton sov över hos farmor och farfar på lördagsnatten så vi hade det lugnt och skönt då vi kom hem. Var dock lite kallt inne men värmen steg snabbt bara Fredrik fick upp eld så. Satt och såg film och myste bara vi två och så sov vi till 9 på söndagsmorgonen, det är ovanligt.

Fredrik har gjort så fina dekorationer här utanför bron. Han skottade av taken igår och slog loss is och när jag kom ut för att titta på vad han gjorde så hade han satt upp jätteistappar i snödrivorna på bägge sidorna av bron. Jag tycker iaf att det var väldigt fint =) 



Man skulle ha haft lite lampor som lyste upp underifrån så att de syntes bättre. 



De syns inte så bra på kort.. =( 





Det börjar bli riktigt mycket snö nu. Det är skönt att ha en "riktig" jul. Det ska vara mycket snö på jul, så är det bara...Förstår inte dem som åker utomlands över jul. 



"Lill" huset ser så mysigt ut i snön..

Korten är tagna kl 1 på dagen och det är ser så mörkt ute. Blir aldrig riktigt ljust nu på dagarna. Man får tända lamporna inne hela tiden.



Fredrik tog bara en sida av huset. Som ni ser så har vi lite dålig isolering så att det smälter bra på vårt tak men jag tycker ju att istapparna är så fina så mig gör det inget. Mest jobb för Fredrik.

Medans Fredrik var ute och skottade och höll på så passade jag på att gå ut och leta reda på tomtarna och julgransprydnaderna så att jag kunde göra lite julfint. 

Har ju äntligen lyckats bestämma mig för en duk i hallen. Blev inte en julduk men jag tycker att det blev fint. Det är huvudsaken. Mattan jag hade där passade perfekt till den också, men så fick Dixie något knäppryck och gick och satte sig och kissade på den. Tror att jag kommer att koka över någon dag.
 


Milton bestämde vilka tomtar som skulle vara i hallen. Viktigt att hunden sitter där.



Har satt upp nya gardinerna som jag köpte på Ikea också. Jag tycker att de blev bra men de tog lite tid att vänja sig vid dem. Nu behövs bara nya kuddar till sofforna. Ska fara på byn imorgon och kolla vad Margita har för något. Skulle vilja ha kuddar från Åhlens men det får vänta tills efter jul. Har man tur så kanske man får dem i julklapp =)



Soffa i desperat behov av nya kuddar och plädar. 



Hade gjort så fint i köket och lagt in min julmatta som min mormor gjort och det var fint i 10 minuter. Det var så länge den fick ligga i fred innan Dixie satte sig och kissade på den. Förbannade hund!!!!!



Dagens projekt

Har tagit det väldigt lugnt idag. Milton och jag har varit ensamma idag men det har gått så bra så. Klev upp halv 8 (det är ju rekordlänge sovit för att vara Milton), åt frukost och stängde in oss i vardagsrummet framför tvn. Milton var snäll och bäddade ner mig på soffan med filt och skön kudde så självklart så somnade jag ju där. Men Milton lade sig skavfötters med mig och tittade på Tv. Snäll pojke =) 

Har ätit lunch och Milton har varit på potta och gjort nummer 2 så han var väldigt nöjd med att gå och lägga sig efter det. Riktigt sköna dagar då han är så, inget bråk idag, han är bara hjälpsam.

I lördags då han sov över hos farmor så trodde han tydligen att vi åkt till BB så nu så är han ju lite mammig. Han hade inte varit ledsen, bara konstaterat att (med Miltons ord) "mamma på bb pappa hämta Milton".

Vi har pratat mycket om det, att när mamma är på bb så ska Milton sova hos farmor och farfar så det var nog det han kom ihåg då. 

Han blev så glad på söndagen då han kom hem och såg mig hemma. Goknölen =) 
 


Värsta mössfrillan. Han såg så frän ut.... Det var varmt i bilen på vägen hem igår.



Tyvärr så hade jag samma frilla utan att ha haft mössa... Luggen rakt upp..



Kontoret




Började plocka lite inne på kontoret idag. Som ni ser så behövs det rensas lite. Möblerade om förra veckan så att det skulle vara enklare att ta sig fram till fönstret. Har varit så svårt att vattna blommorna där. Mitt skrivbord fick åka in i hörnet men det gjorde inte så mycket. Sitter aldrig där ändå..

Vi har just nu 500 kartonger som ligger runt omkring på golvet i kontoret och jag försöker få Fredrik att ta med sig dem på byn och kasta dem men det går dåligt att övertala honom. Vi ska, vi ska, får jag  bara till svar. Får väl göra det själv då.

Inte lätt att plocka bort saker då det mesta är kartongerna som ska källsorteras. Tog dock upp lite grejer till mitt pysselrum som inte behöver vara ner så lite fick jag bort iaf. Ska bära ut gamla symaskinen också så att det blir mer plats här inne. Har ledsnat på den lite. Kan ju ta in den igen då jag saknar den. Kanske ska bära ut den själv (väger ton) så att förlossningen sätter igång. *skrattar*

Ledsnade ganska fort med städandet. Satte mig och letade mönster på julstrumpor istället, ska sy nya, de jag gjort förr är inte snygga alltså. 






Hittade lite bilder på google på julstrumpor som jag tyckte om. Ska köpa tyg imorgon och sätta mig ner och sy ett par. Ska göra det ordentligt den här gången, inget slarvjobb...



Hittade så jäkla snygg kalender på poppilopps hemsida. Man får ju värsta vill ha begäret. 179 kr kostar den "bara"

Nä man kanske ska ta och städa vidare medans Milton sover. Brukar ju inte gå så bra då han ska hjälpa till, Han drar fram mer än vad han tar undan.

Ska bara lägga upp en uppdatering av magen =)

Var till barnmorskan i fredags. Den hade inte fixerat sig helt men den var då på väg ner iaf. Urin utan anmärkningar, 120/65 i blodtryck, 114 i blodvärde och 150 i hjärtljud. Det var full rulle på den lille krabaten som vanligt så det var svårt att mäta.

Känner mig lite lättare nu iaf. Annika mätte magen och den har inte växt något mer. Nu är snart kurvan nere på normalnivå. Väldigt konstigt. Kurvan har gått zickzack hela tiden men nu pekar den då neråt igen så det kanske inte är en så stor bebis ändå.



Bjussar på den här bilden av mig. Snygga bhn jag köpte i Övik. Stor kula har det då hunnit bli. Förhoppningsvis så blir den inte så mycket större. Tycker att den kan komma ut nu.

Vecka 38+6

Du är på dag 273 av 280. (97,5%).
Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 6 fulla dagar (v38+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 19 dec 2008
Du har 7 dagar kvar till förlossning.


Vecka 39 - 6 dec - 12 dec 2008

Kroppen:

Barnmorskan kontrollerar nu om barnets huvud är fixerat. När barnet slutgiltigt har lagt sig med huvudet nedåt är först huvudet rörligt (R), sedan brukar det gå över till att bli ruckbart (Ru). Slutligen fixeras huvudet (F) vilket kan kan göra lite ont just som det sker, det kan kännas som något stort och hårt surrat sig fast i bäckengången. Man kan också känna som ilningar i slidan och neråt benen vilka beror på att barnet kommer åt nerver när det vrider sig ned i bäckenet.
Kroppen har förberett sig, livmodertappen har mognat och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet:

Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältingssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.
Vecka 40 - 13 dec - 19 dec 2008

Kroppen
:

Förlossningstidpunkten är nådd och värkarna kan nu förväntas att börja. Det är vanligt att man som förstagångsföderska går över 40 veckor, man anses inte vara överburen förrän efter vecka 42. Skulle det dröja längre övervakas fostret noga och man blir ofta igångsatt. Vad som egentligen startar en förlossning är fortfarande ett mysterium, vissa tror att det är barnet som bestämmer när det är dags att komma ut.
Nu kan trycket bli så stort att fosterhinnan riskerar att spricka, vilket gör att fostervatten börjar rinna ut. Kontakta då alltid förlossningsavdelningen för vidare information och omhändertagande. Om man mår bra och inte fått värkar än kan man få åka hem igen. Fostervatten byts ut var tredje timma och produceras på nytt ända tills barnet är fött. Om det finns mekonium i vattnet kan det vara en signal om att barnet är stressat eller inte mår bra och då får man stanna kvar för att kunna övervaka barnet.

Barnet:

Barnet är redo att möta omvärlden, 92% av alla barn föds mellan vecka 38-42.


Milton har diarre

Är ju jättekul att vara hemma med Milton, höggravid, då han har diarre. Vi har "bara" varit på toa var tionde minut. Min höft slutar snart att fungera, jag går inte bra nu alltså. Önskar att man kunde göra något magiskt trick så att det slutar göra ont men det går inte =(

Tack och lov så gick han och lade sig en stund nu och Fredrik är på väg hem till min undsättning. Jag ska nämligen till mvc idag. Jag ringde dit och fick en senare tid så att Fredrik skulle hinna hem. Kändes inte kul att behöva klä på Milton och dra in han på byn nu då han är dålig trots att det är full rulle på ungen.

Milton har varit rätt så snäll idag så det har väl gått ganska bra. Han bäddade ner mig på soffan och lade sig i andra änden av soffan själv och där somnade ju jag imorse. Byggare Bob är rena rama sömnpillret för mig. Som alla andra barnpogram som Milton ser.

Fick mina retrogrejer igår som jag köpte häromdagen. De var så fina, blev så lycklig men Fredrik var inte så lycklig han. Tycker inte om att jag handlar grejer. Fick även mina kuddfodral som jag vann budgivningen på, på Tradera. Milton blev jätteglad då han såg dem. Det är ju elefanter på dem, Ska bara leta åt lite innerkuddar. Har bara hittat en, än så länge. Kan bli så att jag måste köpa fler men de är inte dyra på Jysk så det ska nog gå bra. Längtar tills rummet är klart så att man får piffa =)


Julmarknaden i Lycksele

Var ju till Lycksele i lördags på julmarknad och nu har jag äntligen laddat över bilderna från kameran til datorn.Jag är inte så snabb alltid. Tänkte att det kanske är bäst att ha kameran tom och redo ifall vi måste åka in på bb.

Här kommer iaf lite bilder från marknan.



Jag, Milton, min mor och min farbrors fru. Har just kommit till gammplatsen. Är så mysigt där med alla gmla byggnader och en riktig gammal lanthandel finns också där man kan handla saker.  



Milton var inte så imponerad av marknan. Det roligaste var att åka pulka och titta på hästarna. Milton fick bära mina nyinköpta rosa fårskinnstofflor.



Lite folk var det ju...



Milton med sin heffaklumpsmamma.. Känner mig som en iaf. Hästarna var jätteroliga att titta på. Milton vill bara springa fram till dem. Förstår inte riktigt att de kan vara farliga.



Hittade de här söta maskarna på marknan, vill ha!!!


Pyssel

Har ju lovat att lägga ut bilder på resten av pysslet jag gjort.




Ljusbricka i vardagsrummet med mina egenhändigt torkade apelsiner. Prydnadsäpplena från Rusta, kottar från skogen. Kanelstängerna köpte jag på ica.



Jag äter inte nötter men jag tycker att det är så fint att ha i en skål. Mossan köpte jag i en blomsteraffär, ljuset har jag fått i present och pinnarna hittar jag lite här och där under mina skogspromenader. Brukar plocka på mig sånt då jag är ute och går.



Födelsedagskortet jag gjorde till Fredriks mormor. Hon blev glad =)

Ska snart åka nu och bli stucken och petad på men jag har sett fram emot det så jag är inte ledsen hehehe... Är roligt att veta om bebis mår bra där inne. Trots att det är full rulle hela tiden i magen så oroar man ju sig lite. Nu har jag börjat oroa mig för hur det ska gå att få ut h*n. Men Fredrik är så lugn så, tack och lov.
Det ska nog gå bra men vissa dagar oroar man sig för allt.

Nu jäklar har jag shoppat..

Har gått in och tittat på en väska, en napp, en filt och en napphållare på barnlyckas hemsida hur länge som helst nu utan att köpa dem men idag så gick jag in och beställde det.
Det var rea på väskan så jag kunde inte låta bli. Har funderat ordentligt i 4 månader så det är ju inte något impulsköp precis....

 

Jag vet, jag vet, jag har lagt upp dem förr men de är ju så snygga... Har beställt dem nu iaf =)


Impulsköp blev det däremot då jag gick in på ginzas hemsida idag. Hittade en massa filmer som jag ville ha så jag beställde dem. Jag beställde Hook (Peter Pan med Robin Williams), Tingeling (nya filmen då det även följde med en bok), Nightmare before christmas (Tim Burtons film) och Arthur och minimojerna. Milton ska få dem i julklapp.. Jag hoppas att han tycker om dem. =)  

      




Har hittat en barnvagn på blocket idag som jag föll för.



Det är en Emmaljunga twin cerox. Det är en tvilling/syskonvagn. Ser inte ut att ta så mycket plats tycker jag. Den finns i Ö-vik så det var ju inte så jättelångt bort heller. Det följde med jättemånga saker till och så går det att vända på styret så att barnen kan sitta mot en eller ifrån en. Det är jättebra då man är ute och går och det blåser kallt eller om solen ligger på. Då kan man vända vagnen så att barnen slipper ha solen/blåsten i ansiktet. Det var en av mina krav iaf. Nu gäller det bara att övertala Fredrik. Han är så svårövertalad då det gäller vagnar.. Jag vill ha en vagn nu. Tycker vi har väntat så länge på att köpa en. Är bra att ha en vagn hemma. Miltons är på dagis. Han sover i den på dagarna.   


Behövde pigga upp mig lite idag tyckte jag. Jag har haft mardrömmar hela natten så jag har sovit skitdåligt och så vaknade Milton runt halv 5 imorse så jag är väl inte så pigg idag. Har varit och lämnat honom på dagis nu på morgonen och skyndade mig hem igen. Det är svinkallt ute idag med. Det var -19 grader när vi åkte in på byn. Idag så klev jag upp så tidigt att det bara var att lägga in ved i pannan eftersom Fredrik gör upp eld på morgonen.
Igår sov vi så länge att det hade hunnit slockna å då iddes jag inte göra upp eld igen. Det blev lite kallt inne innan Fredrik kom hem igen =/

Har suttit och gluttat på Tradera sedan jag kom hem. Hade en hög med saker som skulle ha gjorts hemma men jag känner att jag inte har någon ork. Tänker sitta där jag sitter utan dåligt samvete.

Hittade iaf en massa på Tradera och jag lade bud på en hel del saker. Saker som jag har letat jättelänge men inte hittat. Tur jag gjorde det nu då, hoppas på att vinna budgivningarna också...





Tur att jag gick upp och mätade innan jag lade bud på de här rullgardinerna, de var på tok för små till Miltons rum. Men de skulle passa så bra... Helst den gröna =( Vet inte riktigt hur man ska mäta för rullgardiner. Om det är någon som vet så hojta till och berätta.



Hittade denna snygga dopklänning också. Men vi har en redan. Eller egentligen så har vi har 3 att välja emellan när det är dax för dop. Men det blir nog samma som vi hade till Milton. Fredriks gamla.  





Har letat gipsformar länge. Jag tror att folk har slutat leka med gips nu för tiden. Ville lägga bud men det var så många med i budgivningen så jag såg ingen vits med det. Man får den ändå inte då och om man får den så blir det dyrt.



Däremot så lade jag bud på en massa olika ritmallar som de här.. Hade en kompis som hade sådana då vi var små och jag tyckte att de var jättekul att rita med. Hoppas på att vinna budgivningarna =)

Självklart så hittade jag en hel hög med barbapapasaker som jag vill ha....



Fin målarbok



Fina burkar




Snygg bebismössa



STORT golvpussel..Vill ha den bara för väskan =)



Hemmagjord barbamamagosedjur





Väldigt snygga pyjamasar



Hittade det här påslakansetet som jag budade på men jag fick aldrig vara högstbjudande. Det lär nog gå för en hel del.



70 talet... I love it....




Fina tygmärken.. Älskar fräna tygmärken... give me.....



Fina gardiner. Jag skulle inte säga nej till dem om jag fick dem =)



En jag-vill-ha burk



Snyggt frottéöverkast..



Ett överkast till



Snyggaste duken..



Bricka med glasunderlägg.. Hur snygga är de inte då???



Vill ha glasknopparna.. men var ska jag sätta dom?



Glasmobil ugglor. De kastar nog fina färger på golvet då solen lyser på dem.



Jättefin lampfot i glas. Synd att det inte följde med lampskärm också. Då hade jag kanske budat på den.



Jag tycker iaf att den här adventsstjärnan är jättefin. Tänker på min mor då jag ser den. Vet då inte varför så fråga inte....

 

Jag älskar färggranna brickor. Såg en person som hade hängt upp en hög med sådana här brickor på väggen, det blev riktigt snyggt. Jag har så dåligt med väggplats bara...



Supersöt elefant



Tyg med dunderklumpen.. åååå vad jag vill ha..... och färgen är ju så snygg!!!



Är så förälskad i dunderklumpen.. De är så söta figurerna som är med.



Hittade denna söta dunderklumpendockan också.



En Beppe Wolgers bok



John Blund påslakan..



och ett örngott

 

Jag vet inte varför men jag tycker om brödboxar så mycket. Våran står tyvärr inne i ett skåp för att vi inte har bänkyta att ha den framme =(

Sist men inte minst så hittade jag denna fina julbonad.

Tycker egentligen inte om julbonader men de här från 70 talet är ju så fina =)



Nä nu ska jag gå och hämta posten och se vad för räkningar man har fått idag =/ Ska även lämna lite papper till grannen.. Bäst att man klär på sig. Kanske bäst att ta skinnmössan så man ser ut som en riktig rumpnisse *skrattar*

Ha de gött

Inreda.com... vill ha allt!!!

Har suttit och kollat på inreda idag och hittar så fruktansvärt mycket grejer jag vill ha. Nöjer mig med att spara bilder på sakerna än så länge, men jag har inte hunnit kolla så mycket än så man vet aldrig =)

Vann förövrigt budgivningen på kuddfodralen på tradera så de ska nog dyka upp snart, ser fram emot det, är så glad..  =)


Lite ögongodis från Inreda
 
  
De här korgarna är perfekta till Miltons nya rum både i storlek och färger men tyvärr kostar de 520 kronor STYCK.


Fin rosa korg 375 kr.



Att de är roliga??

Hittade hur många barngrejer som helst idag men iofs så är det inte så svårt att hitta heller. Finns ju mängder med roliga barnprylar. Tack och lov så är jag för snål att köpa allt jag tycker om hehehee...

Har inte gjort så mycket idag. Var in och lämnade Milton på dagis imorse, åkte sedan och hämtade upp mormor för att sedan åka vidare till Harry. Trodde att det bara skulle vara att åka tvärt in på byn fram och åter men mormor ville handla så det blev ändå 2 h på byn.

Bytte bil med Fredrik så att han kunde hämta Milton då han slutade och åkte hem. Det har varit -20 grader idag så man vill inte vara hemifrån så länge. 

När jag kom hem så satte jag mig och målade tavlor åt Milton och bebisen. En till varje så att de får varsin. Jag snodde motivet från internet men jag blev så nöjd med resultatet att jag skiter i att ha dåligt samvete. Varför köpa sådant man kan göra själv?? 



Hittade de här tavlorna på styleroom och förälskade mig i dem så jag har ritat egna till bebis och Milton. Bebisens har jag givetvis lämnat tom på namn, födelsedag, vikt och längd men Miltons kunde jag ju göra klar och det var jättekul. Det är en tjej som heter Bettina Johansson som gör dem.

    

Efter att jag var klar med teckningarna så blev jag så film och popcornssugen så jag satte i DaVinci koden i spelaren och tog popcornsskålen med mig till soffan för lite ensam-hemma-mys men jag somnade strax efter att filmen börjat. Vaknade av telefonen och lyckades svara till slut. Råkade ta tvdosan först men det gick inte så himla bra att svara i 
den. =/



Älskar Barbapapa

    

Snygga sparbössor

  

Vill ha barbapapahuset. Har alla figurerna så då måste man ju ha huset också...



Speldosa



Fina lakan. Tyvärr så hittar jag inte sängkläderna längre på laredoute. De har slutat sälja dem och jag hittar dem inte någon annanstanns heller. =(






Fin nattlampa



Andra leksaker från Inreda


Man vill ju bara äta upp dessa kakorna men de är nog inte så goda, de är tovade.. Hur fin är inte dom då??


Tovat tåg med vagnar och djur. Hur länge håller de att leka med?

Allt från Inreda.

Fredrik och Milton kom hem 2 idag men vi fick då inget vettigt gjort någon av oss. Milton var jättetrött men glad så då är det kul då han är hemma för han är värsta goskillen då och det tackar jag aldrig nej till. =) Han ville gå och lägga sig vid 6 ikväll och jag kanju inte neka honom att sova då han vill gå frivilligt men han sover inget vidare. Somnar till och så tappar han sin vovve, nalle eller docka och då är det stortjut uppe så vi har fått sprungit upp och ner för trappen hela kvällen. Jag hoppas att han får ro och somnar snart annars blir det en jobbig kväll.

Ska snart gå och sätta mig och titta på Äntligen hemma och se om man får några användbara tips. De håller ju på att renovera ett hus i det programmet som jag har förälskat mig fullständigt i. Jag vill jag vill jag vill bo där.... Undrar hur mycket det kommer att få för det sen?? Jag tror att de kommer att sälja det men jag är inte säker.. Äh det är inget för mig. Vill inte bo i Stockholm heller...

Nä nu börjar snart Äntligen hemma.. Dax att gosa in mig i soffan =)

Tingeling

Tröttsam dag.

Kan inte bebis komma nu?? Är så less, stor och tung. Har varit hemma med Milton idag och han var fördjävlig, han hittar på en massa hyss och jag måste jaga honom runt huset. Orkar inte med han ibland, jag blir så förbannad att jag kokar. Om inte bebis kommer nu snart så är det ju konstigt. På eftermiddagen lugnade Milton ner sig iaf och satt mest för sig själv och sjöng och lekte så då var det kul att ha honom hemma igen. 

Dixie har då varit så snäll idag så. Hon har hållit sig undan från oss, har bara legat och sovit idag. Jag tror att hon ska till å löpa för hon är lite knepig men det har inte börjat bloda än tack och lov. Jag har fått henne att ligga i sin sackosäck hela dagen idag istället för att ligga i sofforna. Ska försöka vänja bort soffliggandet. Hon har inget där att göra egentligen.

Förra löpperioden var det blod överallt. Det är nackdelen med att ha en tik. USCH!!! Fredrik tänker bara på hundvalpar hela tiden, han vill ha en hund till, men det vill inte jag. Visst, de är gulliga men det är jobbigare att ha valpar än bebisar. Valpar har ingen blöja...



Bild från blocket.se

En orsak till att vi inte skaffar fler hundar är att vi inte kommer överens heller. Fredrik vill ha en ful hund som en jämthund (har aldrig tyckt om dem) medans jag vill ha en lite knähund (som tax) Jag vill hemskt gärna ha en japansk dvärgspets som den på bilden fast svart, de är ovanliga, de är oftast vita men jag har sett en svart och det är det jag vill ha. Vita hundar syns all smuts på..

Nä... Det blir inga nya hundar på ett tag...men den här lille krabaten var då för söt iaf =)
 
Nu börjar min måndagskväll... Ska gå och se Simon and Tomas på 3:an..

Ha de gött

Var till Lycksele igår på snabbvisit

Vi åkte till Lycksele igår ändå. Det var kul men jättejobbigt. Träffade min farbror och hans fru som är från Västerås och det är ju inte ofta man får göra det. Kom till Lycksele runt halv 12 på dagen och så gick vi på julmarknaden på gammplatsen en stund och sedan åkte vi och åt på en restaurang i stan. Det blev då sent innan vi åkte hem. Kom inte hem förrän halv 11 på kvällen men tack och lov var det inga problem att lägga Milton fast han sovit hela resan hem.

Köpte mig ett par fårskinnstofflor på marknan. Mina (har 3 par) har gått sönder allihopa och nu har Dixie kommit på att det är jättekul att noppa sönder det skönaste paret så det är ett stort hål frampå dem.

Trodde bebis skulle komma igår. Hade så många sammandragningar när vi gick på marknan och då vi åkte hem. Det var rent smärtsamt att åka bilen men de gick över så fort vi lagt oss. Somnade på en gång, måste jag tillägga det ?? =)

Är helt slut idag, men Fredrik och Milton var så snälla och lät mig sova en timme till imorse, det behövdes verkligen men jag drömde en massa konstiga saker så jag sovinge vidare. Jag och Milton har ritat och lekt med trolldeg idag med men han var så grinig och gnällig så jag föröskte få honom att sitta ner med mig en stund och se Hitta Nemo men han ville inte se fiskarna sa han så han fick lägga sig en stubd och det verkar han väldigt nöjd med... 

Så nu blev jag själv nere. Fredrik har målat medans vi pysslade och nu gick han ut en sväng men jag har då ingen aning om vad han skulle göra.. han verkar inte på det bästa humöret så jag låter honom vara. Ska skicka in honom på byn sedan för att handla. Kanske han blir gladare =) 

Har hunnit diska bort allt på diskbänken idag med. Ska ta kort på det så att ni får se att vi kan faktist ha en ren diskbänk också eller så är det för min egen skull att jag ska kunna se att jag kan plocka undan bara jag vill...

Ska ta och fortsätta plocka undan lite mer nu och när Milton vaknar igen så ska jag gå upp och stryka resten av julgardinerna. Vill inte störa M nu.  Tycker att det aldrig tar slut på saker. Ska stoppa undan en hel del nu så att man inte blir less på dem. Men jag tycker ju om saker =)



Hittade en julkrubba från Serholts. Tycker egentligen inte om så stilrena saker men denna föll jag för.. Skulle kunna göra dem själv med lera... Nästa projekt??? hum....

Gravid vecka 37+6

Tänkte att jag skulle uppdatera lite om hur jag ser ut...



Byxerna går inte upp över magen, tröjan går inte ner över magen och koftan jag har haft har stickts hela dagen och Milton har härjat runt. Har inte varit på så bra humör med andra ord.... Har skrikit mycket idag

Känns som magen har sjunkit iaf och jag får sova ganska bra jämfört med när jag väntade Milton, Det är ett plus =)

Du är på dag 266 av 280. (95%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 6 fulla dagar (v37+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 19 dec 2008
Du har 14 dagar kvar till förlossning.

Vecka 37 - 22 nov - 28 nov 2008

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärthjud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet vid denna tidpunkt är 34.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan nu variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka 9 cm i diameter. De restrerande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis mellan 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 cm. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.



Vecka 38 - 29 nov - 5 dec 2008

Kroppen: Om inte barnet vänt på sig själv kan det bli tal om sätesbjudning då barnet föds med baken/benen först. Om kvinnan har rymligt bäcken kan det gå bra, i annat fall brukar barnmorskan hjälpa till att vända barnet för att undvika sätesbjudning. Man får då vila en stund och sedan kopplar man in CTG och dropp med livmoderavslappnande medel. Barnmorskan trycker sedan försiktigt barnet i rätt riktning. Det kan vara smärtsamt för mamman och barnet kan vilja vända tillbaks igen varför vissa sjukhus väljer att göra kejsarsnitt istället.

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.



Fredrik tyckte att vi skulle ta ett kort sett ur Miltons perspektiv. Jag höll på att skratta ihjäl mig...



Jag tog ett sett från mitt håll också..



Zebramagen tittade fram.... Bebis kom ut nu!!!!! Nu är jag less på att vänta. ..

Har hållit igång hela veckan..

Har hunnit med en hel del den här veckan. Har gjort juldekorationer, lerfigurerna, har städat och städat och städat lite mer och så var jag till stan i tisdags och shoppade lite pysselgrejer (lera, färg, klistermärken, kottar, prydnadsäpplen och annat fint) har även skjutsat och hämtat Milton på dagis hela veckan. Det har verkligen känts på men det verkar då inte hända något på bebisfronten iaf. H*n vill nog vara kvar där inne.

Har haft Milton hemma ensam idag och jag är helt slut. Tack och lov så sov han nästan 3 timmar idag så att jag fick hämta mig.

Han var rent fördjävlig på förmiddan, rusade runt som en galning och hittade på hyss. Han satt iaf still i en liten stund då jag gjort trolldeg och så lekte han med den i ett par minuter innan han blev less. Eller less och less, han fick inte mata hunden med den så då ville han inte leka längre, så det slutade med att jag satt där själv och gjorde figurer av leran. Jag är rätt så nöjd iaf. 

Lerfigurerna



Trolldegsfigurerna. Använde våra pepparkaksformar i slutet och gjorde elefanten, älgen och hunden. Milton ska få måla dem sen. Andra figurerna är ett äpple, en gubbe, en elefant och en tomte för er som inte ser det.  



Gjorde en liten flicka med lockigt hår. Mycket pillergöra men kul. Jag har så dålig fantasi så det blev bara en figur med nya leran. Ja den är gjord med leran som jag köpte i stan men jag tyckte om trolldegen bättre. Denna lera ska självtorka så vi får se hur den är imorgon. Om det inte är så mycket större skillnad på den och trolldegen så gör jag ju hellre trolldeg för det är MYCKET billigare.

Trolldeg

Alt. 1

1 dl vatten
2 dl mjöl
1 dl salt
1 msk olja
ev. karamellfärg ifall man vill ha en annan färg än vit.


Arbeta ihop ingredienserna till en smidig deg. Om du vill spara figurerna kan du torka dem i ugnen i 100 grader i 1 timme och sedan låta dem stå till dagen efter.

Alt 2
2 dl vatten
1½ dl salt
4 dl mjöl

Lös saltet i varmt vatten. Rör i mjölet och knåda ihop till en smidig det. Torka figurerna i 100 grader i ugnen i minst 2 timmar. Låt figurerna sedan torka i rumstemperatur i minst ett dygn.

Testade alt 1 och det funkade jättebra =)

Mina juldekorationer.

Milton vill bara leka med kottarna han. Väldigt irriterande men han har fattat nu att han inte får röra dem.




Köpte mossa, fåglarna, jättekotten och kanelstängerna i stan då jag var dit. Tycker att det blev väldigt fint. Har även torkat lime och apelsin i ugnen så jag har lagt dit ett par skivor. De blev dock inte lika bra gjorda. 



Jag använder ju aldrig ostkupan till ost så varför inte använda den till en liten pippi??



Köpte fina prydnadsäpplen och bär i stan. De fick bo i en vas.

Ska ta kort på de andra ljusdekorationerna jag gjorde också. De kommer...


Veckans bakning



 Har hunnit baka lite muffins också. Goda blev de =)



De var väldigt söta, nästan för söta. Men de slinker ner.


Ikearamarna kom till användning.



Jag och Milton hittade en bil på internet som vi skrev ut och satte i en ikearam och så ritade jag nalle puhgänget åt honom. Han älskar Nalle Puh just nu.



Städning

Har städat och städat i veckan då jag varit ensam och så har jag gått och plockat hela tiden men det blir stökigt igen på en gång. Kunde dock inte bestämma mig för vilken duk jag ville ha på byrån i hallen. Har köpt en röd löpare till den men den passade inte alls. Har bytt duk 4 gånger nu.



Det blev inte den här duken. Men det är trevligt att se golvet i hallen iaf. Har letat ny matta hit utan något resultat. 



Bytte duk efter en dag igen. Det blev en av de turkosa jag köpte på Ikea.



Hur lär man en 2 åring att städa efter sig?? Så här ser det jämt ut hos oss. Ni ser ju att vi behöver nya plädar till soffan också. De är ju så fula.



Milton i lekartaget. Jag hade gjort fint på bordet med nya duken och lite ljuslyktor men det fick inte stå kvar för Milton, gick så dåligt att köra tågbana då sa han...



Inspektion av Miltons nya rum.




Milton var tvungen att gå en inspektionsrunda efter att morfar varit där och målat. Han tyckte att det såg bra ut =) Väntar otåligt på att få flytta in nu.



Min käre far har äntligen fått upp täckpappen på väggarna och så har han målat taket. Han är så snäll. =) 



Nymålat tak



Garderoben före. Blev så himla bra att måla den vit. Ska snart lägga upp bilder på resultatet. Fredrik har målat hela veckan. Nu kan han snart börja på väggarna också.



Julfest på dagis



Milton på väg på julfest

Igår så var det julfest på dagis och jag, Milton och mormor åkte dit. Fredrik var inte så sugen på att åka dit så mormor följde istället och det var nog hon jätteglad för. Fredrik hade börjat jobba 3 på morgonen så han var inte så pigg för er som undrar. Var iaf 2 timmar på julfesten och det räckte, Jag var helt slut och så blev det sådant liv på alla barnen (utom Milton som snällt satt i mitt knä eller under bordet hela kvällen ) 

   

Milton under bordet. Satt och flörtade med bordsgrannen där under (hon är 3 år). 

Barnen var så söta då de lussade för oss och de sjöng förvånansvärt bra allihopa. Milton struntade i sjungandet och dansade istället. =)

Jag fick tårar i ögonen när de lussade in i församlingshemmet. Jag var så känslig igår.

Efter julgröt och skinka så kom tomten och gav barnen julklappar men Milton vågade inte gå fram. Fick putta honom framför mig för att han skulle ta sitt  paket. Men han grinade inte iaf =)



Milton vågade sätta sig på golvet en liten stund med de andra barnen när tomten delade ut julklappar.


Dagens bedrifter


Som jag redan har skrivit så har jag haft fullt upp med Milton idag men medans han sov så gjorde jag klart lerfigurerna, plockade undan lite, hängde tvätt och såg på lite tv. Försöker att inte tänka på bebis och att jag vill att den ska ut nu så jag håller hellre igång.



Då Fredrik och Milton såg tv efter maten så fick jag ett energiryck och satte igång och städade skrivbordet och så bytte jag äntligen ut det fula tangentbordet mot det här betydligt snyggare som jag fått av min kära syster. Det passade så bra till den nya datorn istället för 80 tals grunkan jag hade förr. Passdae på att städa fönstret bakom databordet och satte upp ljusbollen (röd boll som jag har till jul) men kom på sen att jag inte hade något uttag ledigt så jag måste lösa det på nått sätt. Tog ner gardinerna också så jag måste stryka julgardinerna imorgon och hänga upp dem. Känns så skönt att ha fått det gjort men jag har så grymt ont i ryggen nu...

Ska kanske till Lycksele imorgon, det beror väl på om jag kan övertala Fredrik att åka dit. Min farbor från Västerås är och hälsar på mina föräldrar i helgen så det skulle vara roligt att träffa honom och så är det julmarknad på gammplatsen. Ville ta Milton och Fredrik på Lyckseles museum. De är så fina. Har ett antal...

Får se hur morgondagen blir.  

Har suttit på tradera igen

Satt ett par timmar på tradera i helgen och tittade på fina saker. Hittade en hel del som jag ville ha men jag bjöd bara på några kuddfodral till Miltons nya rum.  Här kommer lite bilder på vad jag skulle vilja ha ägt iaf =)

Lampor

Jag hittade hur många läckra lampor som helst på tradera. jag vill ha så mycket. tur att jag tycker att det är lite klatrigt att handla på tradera annars hade vi nog huset fullt med grejer. Men jag har ju lärt mig det att om jag ska shoppa så måste jag fundera ut först var grejen ska vara innan jag handlar något. Blir mindre handlat då.



Ser ut som en frukt eller nått. Tycker om den iaf.



Hur snygg är inte den här???



Lampa till barnrummet från 50 talet.



Vill ha!!!!!!!!



Magnetlampor från 60 talet. Hur snygga som helst.



Kan ju inte låta bli 60-70 tals design. Att lamporna är snygga? =)



Tycker att lamporna inte var så värst snygga men färgen var bra.



Tycker om 50 tals design.



Cool lampa.



Läcker lampfot.

Kuddar och kuddfordral

Jag tycker verkligen om kuddar och kuddfodral helst de från indiska och liknande affärer. Hittade massor av snygga på tradera också.



Låg på så lågt utropspris men jag fick aldrig ha högsta budet. De lär nog kosta rätt mycket i slutändan. Fina var de då iaf. 
 


  

Blev så sugen på dessa fina bilkuddar men utropspriset började på 200 kr och då blev jag snål.



Bjöd på dessa 2 kuddfodral. De skulle passa bra i Miltons nya rum och så tycker han ju om elefanter. =) Än så änge leder jag budgivningen.  



Tycker om dessa.

Vaser

De flesta som känner mig vet att jag är tokig i vaser så det är väl inte konstigt att jag hittade några på tradera som jag gillade också.



Härlig färg!!



Tycker om formerna och färgen.



Härlig färg på denna vas också =)


Annat



Indiska gudar - klistermärken



Fin vägghylla =)



Snygg poncho, var sugen på att bjuda på den men jag är inte så snygg i poncho så jag lät bli.



Fin handväska, batikad.



Fin elefant. Vill ha!!!



Fin väggprydnad av Ganesh.

Nu ska jag gå upp och måla garderoberna i Miltons nya rum medans Milton sover. Vi är ensamma hemma idag, skulle prova hur det gick men det har gått jättebra. Vi har städat, ritat och slagit in julklappar. Han var så nöjd så. Sa till att han ville gå och sova en stund. Det var skönt. Håller på att somna här där jag sitte vid datorn. Ska gå och lägga mig en stund också efter att jag målat.

Ha det så bra.
       
RSS 2.0