Valborg

Idag är det valborgsmässoafton, det är kallt ute och det regnar för fullt. Känns inte roligt att gå ut alls idag fast jag har redan varit iväg en sväng idag.

Jag har varit till sjukgymnasten i Ramsele och Milton, Therese och Tyra följde mig dit.

Det gick fort hos sjukgymnasten och jag behövde tack och lov inte klä av mig idag. Känns så pinsamt då man måste det.  

Efter sjukgymnasten så åkte vi på bolaget och Therese köpte lite dricka, ja det slank ner 2 öl i min korg också. Det var så snygg flaska =)

 

Håller inte ni med??

 

Efter bolaget så åkte vi på röda korset och där lyckades jag också handla tro det eller ej...

 



 



Jag såg det här bordet på röda korset förra gången jag var dit och har tänkt på det sedan dess. Jag tycker att det är så fruktansvärt fint och jag är så kär i det. (ignorera dammet)

Bordskivan är inte i det bästaste av skick men efter lite slipning och oljning så är nog bordet som nytt igen. Det blev mitt för 50 kronor.  




Igår så var det 1 årskontroll för Elliot och han fick 2 sprutor, Elliot var jätteduktig =) 

Efteråt så gick vi på biblioteket och de hade rensat i sina böcker och hade massor av böcker till försäljning. Det blev 3 stycken som följde mig hem.

 

 



Har varit så sugen på att växtfärga nu en längre tid så jag blev väldigt glad då jag såg den här boken med recept och instruktioner i och allt.

Vår

I veckan har det varit skapligt fint väder men det har blåst så himla kallt. Jag och barnen har suttit inne och tittat på solen genom fönstret istället nu då vi varit så förkylda.


Det töar fort nu. Ser inte ut som om det är så mycket snö kvar nu på gården. Det är ju bara där Fredrik skottat upp snödrivor.

Stod uppe i sovrumsfönstret och tog kort...



Och drömmer om en pergola där nere i hörnet på häcken. Undrar om jag ska/kan bygga en själv???

Klippt och sytt

Denna vecka har jag haft jättemycket med tid till att sy men det har inte blivit av just av förkylningen. Har inte orkat men jag har iaf stått och klippt till fyrkantiga bitar ur olika tyger 15*15 cm som ska vara till bokstavskuddar och lapptäcken.

Tänkte att det var lika bra att klippa ut en hög så att man hade färdigt.

Hade tänkt sy ett litet lapptäcke till en vän som fått barn men jag måste ta reda på vad den lille gossen ska heta först. Det blir Fredriks jobb =)

Har eventuellt en beställning på bokstavsklosskuddar också fast helt säker är jag inte. Ska fråga henne igen.

Har hunnit sy en klänning denna vecka iaf, eller börjat på den iaf. Kantbanden ska bara på så är den klar sedan.

 

Elliot var min provdocka den här gången och den satt perfekt. Dock ville inte provdockan stå stilla då jag skulle fotografera så det var att jaga honom.

 


 



Jag tror att han tycker att han var väldigt fin =)

Jag bara älskar det tyget som jag sydde i. Det har varit en blus en gång i tiden och det går i mörklila med ljuslila prickar.

Närbilder

Har fått dille på att ta närbilder på allt möjligt här hemma. Oftast blir det bara suddiga bilder men lite då och då får jag till skarpa fina bilder.



Leksaksbil jag köpte i Näsåker förra helgen.


Katten Maja.


Min röda fina telefon =)



Skopis såg så ledsen ut..

 

Ljusstakar.

 

 

 

 

 

 

 

Mina blommor =)

Fortfarande sjuk

Sitter hemma och hostar och snörvlar men mår lite bättre idag trots att jag hostar tills jag kräks.. =( 

Barnen drev mig till vansinne imorse men nu är de så snälla så.. Milton gick och lade sig och sov en stund på soffan och nu då han vaknade igen så somnade Elliot så det är så lugnt så.. Milton sov så djupt att han vaknade inte ens då Elliot hoppade på honom. 

Vi (jag och Elliot) har organiserat städskåpet idag och städat lådor, jag städade medan E satt inne i städskåpet och skrattade.

Har även ringt till pappa och frågat om hantaxar, han hade ingen koll alls.. 

Ringde och pratade med taxklubben igår och de sade att de har tagit bort alla provtagningar innan parning så det var bara att hitta en taxkille till Dixie då. Undrar hur man startar en kennel???? Om det skulle passa mig...hmmmm...

Ja visst ja har kanske inte skrivit att vi funderat på att para Dixie så till sommaren kanske vi har en hög med taxvalpar här hemma som kan springa runt och nafsa efter barnen och kissa överallt. =)   



Lånad bild av Eds brukshundklubb


Snörvel snörvel.. nu ska jag ta och plugga lite också, ringa en massa samtal.

Vill tapetsera om..

Jag är så himla sugen på att göra klart min 70 tals stuga. Jag har tapeter till köket men är nu sugen på att köpa något snyggt till vardags/sovrummet. Just nu ser jag gult. Jag har aldrig tyckt om gult förr men nu så hittar jag bara gula tapeter.

Här från interiör 1900



Jaha typiskt mig, då skriver jag om gula tapeter och första tapeten jag lägger upp är röd. Men den är en ev mina favoriter.

 

 

 

 























Trodde att det bara var gula tapeter jag hittat men vad fel jag hade.. Underbara är vad de är.

Bilder från interior1900

lugn dag

Igår söndag så var jag rätt så dålig men mamma och mormor kom hit ändå och tog hand om barnen så att jag och Fredrik kunde gå ut i skogen. Ja alltså Fredrik skulle bara lära mig såga med motorsåg till er som tänkte på annat..

Jag blev skitnervös så Fredrik fick kapa ner 2 träd först så jag fick se hur det går till fast jag vet precis hur man gör... Har väl sett det göras minst 100 gånger, alla gångerna man varit ute i skogen med morfar och avverkat.

Tillslut så sågade jag ner min björk iaf och kvistade den men motorsågen tyckte inte om mig utan dog hela tiden så vi gav snabbt upp.

Tror att det hade gått bättre om inte Fredrik stått och tittat på, jag är sådan, tittar någon på så blir jag nervös och osäker.

Milton följde med mamma och mormor till Bölen och Elliot somnade så jag och Fredrik kunde för första gången på jättelänge sätta oss ner i soffan mitt på dagen och se film. Vi bäddade ner oss i massor av filtar och såg en av mina favoritfilmer - äppelkriget. Har sett den ett 20 tal gånger och jag blir aldrig less på den. 

 

 

 

 

 

 

Loppis

I lördags åkte jag och Therese till Näsåker på bytardag och vi gjorde rätt i att åka tidigt och vi var där bland de första så vi fick första tjing på gogrejerna =)

Milton handlade en byggare bobtraktor för 30 kr, kattfiguren Maja ur byggare bob för 1 kr och så köpte jag ett påslakanset (mumintrollen) för 30 kr och några småbilar till mig själv bara pågrund av färgerna på dem. =) 

Efter att vi fyndat där så åkte vi runt i Näsåker och satte upp affischerna för midsommar i väntan på att nästa loppis skulle öppna. 

Jag kände mig lite snål efter fredagens spenderande men jag handlade ändå för 20 kr på denna loppis. För den tjugan fick jag en hatthylla, en barnbok och 3 leksaker. 

 



Jag hade tänkt sälja den på midsommar men jag känner att jag inte kan skiljas från den och så märkte jag vad bra den passar ovanför barnens klädhängare så den ska upp där har jag bestämt. Den var så liten och nätt. =)

Vi gick och fikade också och hade en väldigt trevlig dag tillsammans. Blir ju allt mer sällan nu då man inte är på orten på veckorna =(



Javisst ja... i torsdags var ju jag och Doris till en loppis i Åsele också. Jag kom hem med 3 klänningar. Jag vet inte om jag tycker att de är fina eller fula men jag hade inte tänkt behålla dem ändå. Jag har svårt att lämna kvar sådana saker på loppisar när de är billiga så det blir oftast så att jag köper dem oavsett vilken storlek det är på dem.



En brun-vit klänning.

70 tal =)

 



Synd att de fina vecken på kjolen inte syntes så bra. Denna är min favorit av de här 3...

Kanske någon anna som tycker att de är jättefina och vill erbjuda ett hem till dem?

Äntligen

Äntligen har jag tagit mig i kragen och varit upp till Miltons rum och fotat hans nya hylla..





Den blev så bra där på väggen. Nu letar jag fler hyllor som kan målas i andra färger.. Det är en sådan stor vägg..



Jag passade på att ta sovmorgon i morse och då jag vaknade såg det ut så här i Miltons rum. De små vildjuren hade tänkt riva hela rummet... Tydligen letade Milton efter en traktor..

Möte

Igår var det möte med wild west cruisers igen. Denna gång medlemsmöte och det kom hela 17 personer till mötet. Riktigt roligt =) Jag åkte dit trots dunderförkylning och (jag tror iaf det) feber.

Det blev en hel del surrande men det är bara trevligt. Inte alltid som jag hör vad folk säger men men det får jag väl ta.

Det bestämdes vilka t-shirts vi skulle beställa och vi tjejer fick vår vilja igenom att beställa tjejtröjor också så man slipper de oformliga t-shirtsen. Även barntröjor beställdes.

Jag hade för första gången kameran med på mötet men jag tog inte så jättemånga kort. De flesta vill ju inte vara med på kort heller.

 

Suddade ut ansiktena på deltagarna på mötet för jag glömde fråga dem om jag fick lägga upp dem på bloggen. Hoppas att det inte gör något att jag gör så här istället. 

På tisdag ska vi träffa Börje och diskutera öltält och dess placering. Ska bli intressant, och på söndag ska kommiten träffas igen. Ikväll så är det möte med föräldraföreningen så det är fullt upp just nu. Får se om jag orkar ta mig till mötet ikväll.



På lördag så är det bilträff i Ö-vik och det bestämdes att så många som möjligt från Junsele ska försöka åka dit tillsammans och visa upp oss. Jag vill ju så gärna åka dit men enda kruckset är ju att vi inte har vår bil än.. Men det går ju att lifta =)


Snälla grannen Ulrich har satt upp affischer åt oss ända upp till norska gränsen och det uppskattades verkligen mycket. Tack tack.

Jag fick en ny hög med affischer igårkväll som ska sättas upp i Lycksele och Umeå är det tänkt. Är ju inte länge tills jag ska dit nu med systeryster =) Nordic rock baby!!!!

Mitt skrivbord

Vårsolen inspirerar till att fotografera...




 

 

Nya tyger

Det blev en snabbsväng *harkel* på Ikea innan vi åkte hem i fredags och jag fyndade massor av tyger på fyndlagret.

De hade påsar med stuvbitar i på 3-4 meter i varje påse för 20 kr så jag storshoppade alla påsar med stuvbitar de hade lagt fram.

Det blev en hel del.



 

 

 

 

 


Det är rött och knallgula tyger.

 

 


Har 3 stora tygbitar av detta.


Mitt nya favorittyg från ikea.


Har 2 stora bitar av detta tyget.

 


Det gula tyget är ett duschdraperi som jag hade tänkt att använda som insida på necessärerna.



Av detta tyget så har jag 2 bitar av.

 

Detta tyget har jag 2 stora bitar av.

 

Vårmässa i Sundsvall

I fredags så åkte jag och tjejerna från kursen (Linda, Therese och Cissi) till Sundsvall för studiebesök på vårmässan.

Vi hade superroligt och vi träffade massor av leverantörer och folk att prata med.

Bjuder på lite bilder därifrån.



Glada så åkte vi bil ner till Sundsvall.


Framme!!!



Man möttes genast av något vackert att titta på.

 



Hade gärna haft det så här i mitt vardagsrum, blev grymt inspirerad.

 



Vill ha denna soffa med som stod i samma monter.

 



Smyckesdelar som tilltalade mig. Har beställt ett halsband av Linda nu =)

 


Vi var ju tvungna att provsmaka choklad och prata lite med dessa trevliga tjejer från pralinhuset



Träffade på en krokodil utanför..

Nytt möte



Hade ett nytt möte med wild west cruisers i söndags. Mycket intressant kom upp och jag fick nu reda på att det är klart med öltältet. Corner kommer att ha hand om öltältet och det är ju superbra!!! =)

Vi hade även fåt de nya affischerna så nu har jag varit och satt upp runt om i Åsele och så har jag även skickat med affischer till Vilhelmina och Dorotea. Bra med kontakter =)

Fredrik fick med sig ett par stycken också så nu ligger det affischer på olika sågverk runt om i länet.

Milton följde med på mötet han också. Efteråt så tyckte han att det var jätteroligt men han blev lite less efter 3 timmar. Tur att Pauline och Micke hade lego att låna ut. Supergott fika var det också.

Pauline och Micke är så snälla som ställer upp och har mötet hemma hos dem.



Nytt möte på söndag, nu måste det komma lite mer folk..

Träning

Träning ikväll längtar....

Nya tyger

Var in till Margitas och köpte mig lite nya stuvbitar som nog blir till rutor att sy kuddar och lapptäcken av.  











Ursäkta

Ursäkta det dåliga uppgraderingarna här på bloggen. Det har varit mycket att göra och jag har haft väldigt trötta och griniga (och mammasjuka) barn att ta hand om på kvällarna så jag har inte haft någon ork kvar till något annat.

Hinner ju inte vara hemma många timmar innan det är dax att sova.

Har inte gjort så mycket på senaste tiden. Är i Åsele som vanligt hela dagarna och jag vet inte hur mycket det ger mig. Kunskapsmässigt så känner jag mig väldigt korkad och fattar inte mycket av vad läraren säger men kontakterna med de andra deltagarna ger väldigt mycket och vi har roligt här iaf.

Helgen som var gjorde vi inte så mycket. Vi var in på byn en sväng jag och barnen på loppisdagen på forum. Köpte dinosarier till barnen (och till mig själv) några leksaksbilar och en inredningsbok. Fikade lite och så åkte vi hem igen.



I söndags så var vi med Fredrik hela dagen och fick åka timmerbil med honom och så for vi och lastade så att det skulle vara klart till måndagsmorgon. Ja ni ser ju hur glada barnen var över att å åka lastbil. =)  (tog bilden med mobilen i skumpande bil, inte lätt, därav den dåliga kvaliten.)

Mer spännande än så har det inte varit.

Tyg

Här har jag lagt upp de tyger som jag har som jag hade tänkt sy barnkläder eller vuxenkläder av. Det mesta blir nog till barnkläder på grund av den lilla mängden tyg som finns av varje.

 

 

 

 

 

 

 



En gammal gardin men jag tyckte att det kunde bli en väldigt fin nederkant på en liten flickklänning.

 

Tyg från stoff och stil. Tänkte sy en tröja till Milton men det har inte blivit av än.




Underbara tyget som jag köpte på tradera. Vet inte riktigt vad jag ska sy än, vågar inte klippa i det.



Gardinerna som jag fick av Jessika. Vågar inte klippa i det heller.

Tyger

På Therese och Lindas begäran så lägger jag upp lite av min tygsamling. Lägger bara upp det som går att sy väskor av för annars blir det så mycket.

Hoppas att något faller i smaken =)




 

 

 

(Blommorna är knallgula)

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 




Det gröna tyget är en favorit. Ska eventuellt sy en kjol av det så det syr jag inga väskor av. Det röda tyget med små vita blommor kan man både sy kläder och väskor av.

Konstigt, jag tycker att jag haft mer tyg men de flesta av mina tyger är väldigt tunna och går dåligt att sy väskor av. Ska lägga ut lite mer av mina tyger senare.

Nyförvärven till försäljningen på midsommar

Som jag skrev häromdagen så var jag på loppis i Åsele och fick tag i lite kläder, tänkte bjuda på lite bilder av dem idag.

Tänk på att de är mycket färggrannare i verkligheten. Kameran fångar färger så dåligt.  



 

 





3 klänningar, 2 gardinlängder och en häftig brosch för 40 kr, det är inte dåligt de.. Ska dit igen imorgon för att köpa upp resten av kläderna.

Jag behåller broschen och gardinerna (som ska bli till andra saker) och så säljer jag resten på midsommar.

Idag kom även ett paket med posten. Det var en svar 60 talsklänning som jag köpt på tradera. Jag provade den och jag fick upp dragkejdan men den satt som slimmad på mig.







Fin detalj.

Får se vad jag gör av den för jag tycker så mycket om den. Vet inte om jag kan göra mig av med den.


Jag har fått sy lite i veckan och jag känner verkligen att det var roligt så nu är jag i värsta syartaget. Har fått en beställning till på en väska, en kompis till Linda vill ha en också och det är ju bara roligt. Den blir nog sydd imorgon jag hade precis tyg till den av Ikeatyget. Måste skaffa mer.

Jag ska ta och lägga upp vilka tyger jag har så att de kan se det här på bloggen.

Ha de

Snälla söta Therese =)

Igår kom jag äntligen iväg på gymmet och det var såååååå skönt att få sträcka ut på de stackars förtvinade musklerna. Att jag hade trevligt sällskap var inte fy skam heller. Therese kunde också komma iväg till träningen så det var roligt.

Efter träningen åkte vi hem till henne och så klippte hon luggen på mig vilket var väldigt skönt, den var så lång.

Jag fick även en jättefin present av henne med och jag blev så glad =)



Sötaste Therese vet vad jag tycker om =) Jag fick en nåldyna i en fin kopp.



Och en jättepraktisk nåldyna att ha på handleden.

Jag blev så glad för jag uppskattar verkligen hemmagjorda saker just för att hon lagt ner tid på en grej till mig. Ville bara krama om henne men så där efter träningen så höll jag den impulsen inne för att skona henne från svettiga jag heheheh..


STORT TACK Therese!!!

Tyck om dig!!

Tradera 2

Här kommer ännu fler underbara saker från tradera...



Denna låg på 3500 kr senast jag kollade.. Hutlöst men underbar..

 

 



Jag blev kär i denna kappa. VILL HA!!!!! Tycker om den så fruktansvärt mycket men kan inte förklara varför..

Tradera

Min börs är väldigt tom just nu eftersom jag just blivit arbetslös och inte alla pappren kommit in och så vidare men titta går ju =)

Tradera tradera du sköna, vad mycket jag vill ha... Åh vad jag blir poetisk ;)





 

 

 

 



 

 



Pyssel

Här kommer den här månadens pyssel =)




Har äntligen tagit mig för att måla Miltons tallrikshylla. Den blev så bra och färgen passade perfekt till den gröna väggen. Ska ta kort då den sitter uppe också med Miltons alla små prylar och kort.





De här två kuddfodralen blev snabbt favoriter. Det lila fick jag av snälla mormor, jag och syster hittade det i ett av hennes skåp och det gröna köpte jag ifjol på myrorna i Umeå.  =)

Nu så har jag äntligen tagit mig tiden att köpa innerkuddar (ikea 12 kr) och sätta mig ner och handsy ihop dem. Jag är så nöjd. De är så sköna att ligga på också och så är de så våriga =)

 



Närbilder av kuddfodralen.





Fick en kasse med stuvbitar av mormor också =)



En skjorta följde med hem från mormor också.





Nu så har jag äntligen sytt klart klänningen. Nu behöver den inte hänga och håna mig längre för att jag inte syr klart.... Nu är jag fri.... =) 



 

 

Igår sydde jag en vanlig väska (tygkasse) till Linda och jag tror att hon blev glad över den. Tyvärr så glömde jag ta kort på den. 

Idag så har jag sytt en väska till lilla Astrid som hon kan ha med på dagis. Jag blev nöjd med den, hoppas att Astrid kommer att tycka om den också. Lilla hunden Hugo fick följa med på väskan också.


Jag gjorde värsta fyndet idag med. Jag sprang in på en loppis i Åsele idag på lunchen och hittade lite 60 talsklänningar och så var det halva priset också så jag struntade i min fattighet en stund och shoppade loss.

4 klänningar, 2 gardinlängder (60 tal givetvis) och en häftig brosch för 40 kr. Har lagt dem i tvätten så jag visar upp dem då jag har tvättat dem och tagit kort på dem.

Nu är klockan snart 10 så det är dax att gå i säng nu. Är helt slut på dagarna då man kliver upp 5 på morgonen och imorgon så är det föreläsningar hela dagen. Snark!!!! Jag kommer att somna.

Hoppas att ni får en bra dag. Ha de!!!

Fina kläder från Kappahl

Såg på Kappahls hemsida dessa underbara lite retro klänningarna och solglasögonen såklart om nog måste bli ett nytt tillägg i min garderob.













Ha en bra dag idag allihopa, här skiner solen och det töar som bara den. Nu är det VÅR!!!



Fatta att jag vill ha denna!!!!!!!

Hittade denna underbara klocka på tradera.. Wow vad snygg!!



Tycker att siffrorna är helt underbar.. Ni som har pengar över till denna grej kan kika in på auktionen här.

 

Marknadsföring

Idag fick vi ett uppdrag av "fröken" Vi skulle gruppvis komma på en produkt och sedan marknadsföra den för resten av gruppen. Vi fick 1,5 timme på oss. Vi hade jättekul och vi kom på en superbra NY produkt. Vi lyckades iaf sälja in den till oss själva och 3 i publiken =)

Har ont som fasen i nacken och höften idag, nacken har värkt som bara den sedan i 11 veckor nu men sedan jag var till sjukgymnasten i onsdags så lider jag verkligen. 

Och höften värker för att vi tog en långpromenad igår.. Man får skylla sig själv. 

Jag är så sugen på att göra om nått.. Tapeter tapeter älskar tapeter.... 



 

Inget nytt på länge

Känns verkligen som om mitt liv står still just nu, det är samma samma varje dag, kliva upp lämna på dagis åka till åsele. Är jäkligt drygt att köra till Åsele men kursdeltagarna där gör helt klart värt det.. Vi har skitkul på dagarna =)

Förkylningen håller sakta men säkert på att släppa och jag har gått till sjukgymnast för min axel och nacke och har fått lite träningsprogram för den så att jag ska bli bättre. Idag värker det som bara den och jag vill bara gå och lägga mig men kan inte göra det än.

Tack och lov att Fredrik är hemma och hjälper till, hade aldrig klarat av barnen själv... Älskar dig!!!



Här är nya affischerna för midsommar också. Riktigt bra jobb av Peter Salomonsson =)



Även en snygg vägskylt ska väl Junsele ha..

Sova ner barnen nu sen ska jag krypa ner i sköna sängen och sova ända tills klockan 5 imorgonbitti då jag måste kliva upp..

Imorrn blir de till å köra 245:a =)

Dieten går åt helsike..

Jag har ju försökt gå på diet och de första 2,5 gick rätt så bra tills jag åkte till Lycksele. Sedan dess så har jag ätit slisk och godis non stopp... INTE BRA!! Och inte har jag varit på gymmet eller boxercisen under tiden heller pga att jag varit förkyld..

Känner mig som en stor deghög nu.. Måste till gymmet ikväll.. Det är bara att börja om från början igen.. =(



Dixie är helt slut efter helgens busande med Laban och Elvira och så har hon rymt ett par gånger från gården, så sprungit ordentligt har hon fått gjort..

Nu ska jag fortsätta med pluggandet.. Ha de!!!!

Förkyld

Förkylningen håller i sig för alla familjemedlemmarna. Jag och Fredrik har också öroninflammation så man kan knappt tänka.

Fast idag så känns det som om det är på väg att släppa och jag hoppas verkligen det.

Fredrik fick fara och jobba idag, de var rädd att det skulle töa för mycket i helgen så att det skulle bli svårt att få ut timret ur skogen sedan.

Jag och barnen låg och drog oss till halv 8 sedan klev vi upp, åt frukost och började städa. Milton bestämde att vi skulle byta gardiner och dukar så det har vi också gjort idag. Han med väldigt mycket på förmiddagen. Jag har så duktiga pojkar som hjälper till. Elliot är en fena på att hänga tvätt =)

 

Det var de här gardinera som fick komma upp idag. =)

 

Hela eftermiddagen har vi spenderat i Bölen hos mormor. Systeryster är där så vi har roat oss med att dammsuga lite och gräva igenom mormors oändliga tygsamlingar och gardiner. Fick ta med en del hem också =) Fick även en gammal klänning som min mammas farmor haft. Den satt som ett smäck på mig så jag ville ha den.

 

Är inte så orolig att fråga mormor om sådana saker för den har hängt på samma plats sedan 1990 då farmor dog. Inte så att någon använt den. Jag tycker iaf att den var väldigt fin :)

 

Nu så är jag helt ensam hemma. Eller ja inte helt, Elliot ligger uppe och sover men det känns som om jag är själv. Fredrik och Milton följde mina föräldrar till Strömsund för att kolla på en bil men de ska väl komma hem snart de också.  

 

Elliot var så trött efter dagens busande så han somnade i bilen på väg hem och sedan så fick jag inget liv i honom. Han sov så djupt att jag bara kunde bära  honom upp och klä av och lägga honom. Hoppas att han sover hela natten också.


Jag ska ta och snabbmåla Miltons tallrikshylla nu innan de kommer hem och innan syster kommer för att se film så ha det så bra allihopa. 


GLAD PÅSK

 

       
RSS 2.0