Dagens pyssel med Anna-Karin

Jag börjar inte jobba förrän 16:00 idag (inventering på ica) så jag och barnen har varit hemma och fått vår välbehövliga vila.

FAST... jaghar så svårt att sitta still så jag har gjort klart min prylhylla idag, bytt gardiner i vardagsrummet och kört några maskiner med disk och tvätt.. Så lite har man ju fått gjort..



Jag fick lägga i lite vikter för att få ner papprena men till slut så torkade det..

 



Så här fint blev det. Det mesta av papprena är hyllpapper så de var lite svåra att fästa pga sin vaxiga yta men det gick ju till slut. Det rosa pappret med fjärilarna är presentpapper som mormor sparat i hur länge som helst. Konstigt att ingen slängt det förr.. men jag är glad att ingen gjort det.



Jag hade även tänkt att jag och barnen skulle pyssla tillsammans men de gick och satte på tvn och lämnade mig ensam med gipstillverkningen.

Jag köpte 2 nya gipsformar under söndagen också. 5 kr styck. Jag har varit på jakt efter sådana länge. Hittade ju en hög i umeå på en loppis när vi var där i maj och nu två till.. Lite tur har jag nog =)

Får se om ungarna vill vara med då jag ska måla dem.

Backluckeloppis i Näsåker

Under söndagen så var det anordnat bakluckeloppis i näsåker och jag och Therese bestämmde oss för att fylla bilen och åka dit och försöka sälja lite grejer.

Tyvärr så var det väldigt kallt ute och halvregnigt så det dök inte upp så mycket folk. Jag sålde bara 3 grejer men det är ju ändå tre saker som jag inte behövde ta hem så jag är glad för det lilla.

Fick med mig lite saker hem också, suprise suprise..

Köpte 5 barnfilmer, några köksleksaker och ett litet lekbord som var magnetiskt och hade tillhörande bokstäver och siffror så att barnen kan träna på att bokstavera sina namn hade jag tänkt.

Köpte även en jättefin plastmatta som var 4 meter lång. Jag chansade på att det skulle rymmas i köket och min chansning var riktig. Den gick in precis och jag tycker att den blev perfekt till vårt kök.

 

Ignorera stöket, men visst blev den bra där??

 



Man blir så glad av färgerna på den och den var skön att gå på också.

20 kronor fick jag ge för den. Klart värt det.

Klagomuren...

Systeryster klagar över att jag inte lägger in nog med inlägg så här kommer väl ett då =)

Var en lång vecka förra veckan kändes det som och jag var inte riktigt pigg, kändes som om det var en förkylning på G och jag hade rätt. Igår bröt det ut med halsont och feber. Frös så fruktansvärt men jag jobbade på hela dagen. Det är ju sista veckan på jobbet så då vill man ju inte behöva vara hemma sjuk. Mår lite bättre idag.

Det var nog helgens alla utomhusaktiviteter som gjorde mig förkyld.

Lördag

I lördags var vi (familjen) till Hoting på bilträff med Therese och hennes familj. Det var riktigt roligt men det blåste lite kallt men vi slapp då regnet i allafall. Det ska man vara glad för..

 

Marknadsområdet var lite av en besvikelse. 2 knallare som båda två sålde t-shirts och så hamburgerförsäljare. Inte mycket att hurra för men jag köpte var sin tröja till barnen som de blev glada över.

 

 

Bilarna var det mer gott om och det fanns en hel del att titta på, både fina och fula ;)

 



Barnen (läs Milton) tyckte väl inte att det var så jätteroligt och tjatade ganska länge på att vi skulle åka hem igen. Han vill bara vara hemma nu för tiden. Vill aldrig fara någonstanns, det är rätt så mycket gråt, skrik och övertalning som gäller då vi ska någonstanns.

 



Jag gick och fotade smådetaljer på bilar som jag tycker om. Chrysler har så fint teckensnitt på deras logga.. och bakljusen är ju så fina så..

 



Jag kan inte rå för det, jag tycker om Amazoner, så det så hehehe..

Vi (läs Therese, Tommy och Fredrik) hade väldigt roligt åt mitt okunnande om bilar och motorer så man fick höra mycket fnittrande och skrattande under dagen, något som jag kan ta =) Jag vet att jag inte kan något om bilar, men jag är bra på annat. =)  

Det var en rolig lördag som tyvärr slutade lite för tidigt för mig. Barnen blev less och ville hem och jag kände mig mest kall och mojsig så vi åt pizza i Hoting och åkte sedan hem igen.

Snabbis

Var en snabbis till stan idag. Fredrik skulle besikta husvagnen så jag tvingade honom att ta med mig och barnen dit också. Elliot behövde nya byxor och jag behövde shoppa.. Ja jaja jag vet.. Jag ska inte shoppa mer.. Men 2 par byxor blev det och en tröja..

Elliot är så mycket bättre på att nöta kläderna än vad Milton var i samma ålder. Allt går sönder på en gång.

Var in en snabb sväng på en loppis och kom ut 3 tygbitar rikare och 5 kr fattigare. Ett riktigt fynd kan man säga..

 





Så fina tyger för en 5:a.. det är otroligt men det gör mig så glad =) Tack snälla goa gubbes om sålde dem till mig..


Var in till Margita igår för att köpa madrasskydd till våran och Miltons säng och såg ett sådant underbart tyg då jag gick in så jag var tvungen att slå till med nån meter eller två. Ska göra en tavla av det till stugan..



Det är ju sååååå fint.. Vill ha det överallt.. Blir nog några kuddar också..



Förra veckan då det var fint väder var jag ute och fotade lite också.. Hade inte tittat igenom bilderna förrän nu och jag blev jäkligt nöjd med vissa av dem, jag är ju trots allt amatörfotograf hehehee...


 



 

 

 

 

 



Jag tycker om dessa stora ståtliga blommor som brukar stå efter vägkanterna. Jag kommer inte ihåg vad de heter men jag kommer ihåg att mamma alltid brukade säga till mig då jag var liten att jag inte fick plocka dem för att de var giftiga och att man kunde få blåsor på händerna av saften från blommorna...

De är fina att ta kort på iaf..

okej ett till då..

Glömde att berätta att jag fick kläderna från Ellos i fredags.. och jag kunde ha allt i paketet, det är otroligt, det är nog första gången det händer..

Blev så glad att paketet kom i fredags för jag och Therese blev bjuden på tjejkväll hemma hos Linn på fredagskvällen så då hade jag ju något att ha på mig.

Vi hade jättekul. Vi åt sushi (en ny upplevelse för mig)  och det var supergott.. Wasabin klarade jag mig utan men resten va jättegott. Stort TACK för att jag fick komma..

Sedan så drack och åt vi hela kvällen och skrattade, sjöng och dansade.. Det var något som vi definitivt måste göra om igen =) 

Sushi ~ungefär vinägerkryddat ris 

Vi åt sushi med avokado, lax, kräftstjärtar, räkor, gurka och morötter.. Mycket gott.. Nästa gång får man prova på något annat som de ovan, de för hemskt goda ut också..

Såg ett recept igår i aftonbladets eller expressens bilaga på paella, något som jag inte heller har smakat men titta på bilderna här nere och säg mig.. Ser det inte för hemskt gott ut?? Blåmusslorna är ju en sådan fin detalj också och kräftorna...

Jag får nog bjuda in till tjejfest och knytkalas igen och så gör jag paella..  







Nä nu blir man bara sugen på en massa mat.. Nu är det dags att gå i säng..

Pratar med mig själv


Satt och snackade med mig själv nu om jag skulle göra något blogginlägg eller inte ikväll. Jag vann... ;) Jag är så fruktansvärt trött på kvällarna efter att jag haft städet på morgonen så jag funderar på att gå och sova kl 8.

Har suttit och kollat in polarn och pyrets nyheter och de hade en hel del snygga kläder till ungarna som jag gärna tagit hand hom åt dem men de är ju så dyra =(  Men se bara.. de är ju underbara..

 

 

 

 

 



 






Även Åhlens hade fått in en hel del på sin hemsida som gav ordentliga vill ha känslor...

 

Musmattor. Vilken ska jag köpa till Fredrik???

 

 

Till Mo???

 

 

Skärbräda.. Den ska jag bara ha!!!

 

 

 

 

Prickigt är skönt.. Massor av fina saker till köket..

 

 

 

 

 

Kuddar och stolsdynor i alla dess former och färger.

 



Förvaring är bra och det är härligt när det finns så här fina lådor..

 


En väldigt fin kjol hittade jag =)

 



Hissgardin



Perfekt till vårt sovrum..

 



Metervara..

 



Sängkläder.. mmm va fint =)

 



Världens härligaste diskhandduk.. Den blir det till att köpa då jag kommer på Åhlens nästa gång.. Måste ha några diskhanddukar till stugan...

Lagerhaus

Å vad jag blev glad då jag kikade in på lagerhaus hemsida idag. De har gjort om sidan så nu kan man kolla in deras sortiment. Det kunde man inte förut så därför var det ett tag sedan jag kollade in hemsidan.

Hittade massor av saker som jag skulle vilja ha...

 

 

Älskar mönstret på kudden och kökshandduken. Jag har redan thekoppar med samma mönster..

 

 

Blev grymt förälskad i denna klocka. Den SKA jag ha.

 

 

När jag liks har snöat in mig på ugglorna så kan jag ju fortsätta på samma spår...

 

Underbara pappersrullar.. mmmm... och så en plåtburk.. mina 2 svagheter..



Jag vill ha krokar på väggarna i stugan, Fredrik vill inte göra hål i väggarna så jag hittade en kompromiss, en dörrhängare.. Perfect..



Diskhandduk mmmmm.. i love it..

 



Finfint påslakanset.. Skulle jag inte tacka nej till..

 

 

Mamma och syster är bäst!!!

Mamma och syster var på loppisrunda runt umeåtrakten förrförra veckan och de handlade inte bara till sig själva utan var snälla nog att handla till mig med.

I helgen så kom syster och föräldrarna till Junsele och jag fick se vad de shoppat till mig.

 

En härlig 70 talsklänning för 50 kr.

 



Plus att de hittade en prylhylla till mig för 20 kr. Den har jag hunnit måla ett varv, fler lager komer det att bli i denna härliga olivgröna färgen =)



Fick en massa hyllplanspapper av mamma i helgen också. Härligt!!! De två i mitten hittade jag i svärfars lagård.

Beställde kläder idag

 Jag rensade ur garderoben på alla kläder som var för små eller trasiga och det blev inte mycket kvar, 2 tröjor och ett par byxor tror jag och så underkläder såklart. Därför kändes det verkligen som om det var dax för lite nytt och väldigt lägligt så damp det ner Ellos stora reakatalog i brevlådan igår så då passade jag på att beställa en hel hög då det ändå var upp till 70 procent rea.

 

 

2 kappor i olika längder. Får väl prova och skicka tillbaka om de inte ser bra ut.

 

 

Såååå härliga färger..

 

2 baströjor..

 


Och så en härlig kjol med fickor och ett par jeans. Hoppas bara att npgot av det passar. Det är lättsamt att bara knappa hem kläderna men besvärligt om man måste skicka tillbaka en massa för att det inte passar.

Men jag är positiv och tror att allt kommer att bli skitsnyggt på mig heheheh..

 Ska åka och hämta sängkläderna som vi beställt. De ligger på ok och väntar på mig =)

 

 

Påslakanset och lakan är alltid bra och ha.

Målar

Börjar inte jobba förrän 12 idag (skönt)  så jag tänkte att jag skulle måla klart prylhyllan, iaf måla lager nummer 1 klart och det har jag gjort nu till morgonen.

Barnen har varit så snälla oh lekt själva så jag har fått måla i lugn och ro.



På håll ser det väl bra ut men på nära håll ser det för jävligt ut. Måste nog måla minst en gång till kanske två gånger till. Känns jättejobbigt. Funderar på att köpa en sprayburk med knallorange färg och spraya den klar.

 

Igår gjorde jag klart anslagstavlan också. Systeryster och Fredrik for på skjutbanan så jag och barnen blev ensamma hemma så då passade vi på. Jag blev grymt njd med den.

 



Jag satte upp den för att kolla om den passade in och jag tycker att det blev jättebra. Nästan synd att fylla den med papper nu =/

 



Igår jobbade jag 7-17 men på lunchen så kom syster och hämtade mig på jobbet och så åkte vi på loppisar tillsammans =) Dagens fynd blev ett nästan oanvänt täcke för 50 kr och så denna fina tygbit (som är dubbla storleken) för 10 kr. Det blir kuddar av den.

Nä nu ska jag klä på mig och åka till mamma med barnen och så fara på jobbet sen. Har en kortdag idag och det känns verkligen bra.

Imorrn så har jag städningen igen. Javisst ja, jag kanske har glömt att skriva det men jag har fått ta över städningen nu på ica för hon som brukar göra det har semester så imorrn börjar jag 7 igen.

Roligt då cheferna säger att jag har varit jätteduktig med städningen. De var supernöjda. Då blir jag glad.

Vad jag har gjort förutom att jobba jobba jobba..

Det är bra länge sedan jag gjorde klart en av prylhyllorna men jag tror inte att jag lagt ut den och ifall jag gjort det så får ni se den igen nu..




Tråkigt furufärgad, inte jag känns det som..



Börjat måla men det tar tid.. Tålamod är inte  min starka sida..



Dax att mäta och klippa till tapetbitar till alla "luckorna".



Klar =)

 

Började måla en av de andra prylhyllorna, ångrade mig halvvägs igenom, vilket evighetsgöra... Alla "luckorna" är ju minimala och tar hur länge som helst, jag tappade tålamodet och gav upp rätt så snabbt.. Kanske gör klart den då Fredrik jobbar borta igen, då brukar jag bli rastlös.



Målade om denna anslagstavla istället, återkommer med resultatet. =)



Har varit på loppisar. Jag och mamma och barnen har varit på loppisrunda och tro det eller ej men jag gjorde bara av med 25 kr. Enda som jag köpte var en ficklampa Den till vänster på bilden här nedanför och några småbilar till barnen. Konstigt för att vara jag..




Hittade en till ficklampa i mamma och pappas nya hus (den i mitten), jag tog med den hem då men erkände det senare ;). Den röda fanns i stugan då gubben köpte det. Det var bara för mig att hitta den också =)



En fin liten träask.  


 



2 nya plåtburkar blev det under en loppisrunda på lunchen i lördags. Denna svarta fina och en vit med bruna klövrar på. 10 kr styck.

 



Blev superglad då jag hittade de här tygerna på Jejjas loppis i måndags. 5 kr styck.

 



Knappar 10 kr påsen.

 



Fick elefanten på köpet. Den står nu med sin nya familj i bokhyllan..

 



2 fina blommiga rullgardiner blev det också hos Jejjja. 30 kr.

 



Och en indian fick följa med hem för att göra eskimån sällskap ovanför Elliots säng. 10 kr.

 

Se så fint det blev.  




En liten hylla hittade hem från Jejja också.

 


Den får tjänstgöra som kryddhylla i stugan.


 



Hittade även lite plåtburkar i mammas hus som fick följa med hem.. Elin om det är någon du vill ha så säg till så får du dom..

Var en snabbis till urkult i söndags. Köpte världens mysigaste, skönaste och varmaste filt.. Vill dö och bli begraven i den så att jag får känna mjukheten för evigt, så skön är den.

 

 

Jag köpte även en underbart blommig väska på urkult. Älskar den..


Fredrik har varit jätteduktig och byggt in rören i köket nu. Det tog bara 3 år men nu är det då gjort ordentligt iaf.



Före





Efter




Det blir bra det där =)

Det är spacklat en gång så det ska väl slipas och spacklas igen och så målas sen. Ska försöka tjata till mig att vi ska tapetsera om också. Jag köpte några tapeter för 6 år sen som kanske kunde komma till användning nu.  


Idag har jag och barnen varit till Åsele och hälsat på Therese och Astrid. Sötaste Therese hade hittat tapeter uppe på vinden och tänkte på mig.. Hon är för gullig =)

 

Här är lite smakprov på vad det var för slags tapeter som jag fick.






Min favorit =)

 

 

 

 

Finaste tapeterna =) Får dela med mig till systeryster..

 



Var till Axbergs och köpte mig ett par jaktkängor också. Hade tänkt köpa jaktställ också men hittade inget. Kan ha morfars gamla jacka och byxor, de duger nog fint =) Jag är ju varm och torr om fötterna =)

 

 



Är ledig i 2 dagar så nu ska jag bara umgås och gosa med mina underbara, söta, gosiga barn...

Ha de

 

 

 

 

 

 

Urkult

Idag har jag och Elliot varit på Urkult i Näsåker. I regnet gick vi och tittade på allt folk som packade ihop sina tält och pinaler och grämde mig över att jag missat alltihopa i år igen.

Jag kunde inte säga nej till Jörgen när han frågade om jag kunde jobba lördagen för man måste ju passa på då man inte vet hur mycket jobb det blir framöver. Så givetvis jobbade jag hela dagen fast jag hade glatt mig så åt att vara ledig urkultshelgen.

Tänkte att jag skulle åka dit på kvällen, slutade ju halv 7 så då tänkte jag att jag kunde ta ungarna och åka dit. Det tänkte inte Fredrik. Vi blev lite oense och det slutade med att jag inte åkte. Trots att Magnus ringde och erbjöd mig en gratisbiljett (inträdet är på 450 kr/kväll ni kan ju fatta att det sved att säga Nej tack.)

Fredrik ville umgås med mig för en gångs skull, har inte hunnit ses så mycket för jag har jobbat så mycket men det blev inte mycket umgänge bara vi två för Elliot vägrade att sova, skrek och vägrade vara still och var vaken till kvart i tolv, då var vi bara trötta, stressade och irriterade för att prata med varann så det var bara att sova. 

Jag som längtat så efter urkult hela året. 


Jag kanske ska förklara vad urkult är för något för er där ute som inte vet.

Så här står det på urkults hemsida. De kan förklara bäst själva för er =) 

Festivalen

Urkult är utan tvekan en av de vänligaste festivalerna i Sverige.

Människor i alla åldrar från alla kulturer träffas för tre dagars underbar musik, workshops och teater. Festivalen är känd för att vara en bra plats för familjer och barn.

Här finns god ekologisk mat, men kanske framförallt - en underbar stämning på en av de vackraste platser som en festival kan utspela sig på. En naturlig amfiteater inramas av norra Sveriges tallskogar mot en bakgrund av Ångermanlandsälvens mäktiga brus.

Urkult har tre olika scener där musik växlar kontinuerligt under hela festivalen. Här finns kurser, seminarier, workshops, ett cirkustält och mycket, mycket mer.

Kom med oss och upplev en fantastisk folkfest!

Det var så det började

Urkultsfestivalen, eller Festival vid Nämforsen som var det ursprungliga namnet, började över en kopp kaffe vid ett köksbord. Mia Tejle och Ken Day, dedikerade musikentusiaster, hade en idé som växte och växte. Denna idé har nu växt fram till den 16:e Urkultsfestivalen.

Vårt mål är att hålla kostnaderna för biljetter och mat så låga som möjligt. Vi är en ideell organisation. Eventuella vinster återinvesteras i festivalen för att göra nästa års festival ännu bättre.

Mer information om vår policy om att bara använda ekologiskt producerade livsmedel samt andra principer som är grunden för vårt arbete och utveckling av Urkultsfestivalen, finns att läsa under föreningen.

Festival i fullmåne

Festivalplatsen, belägen ovanför hällristningarna vid Nämforsen har varit platsen för festivalen sedan allt började i augusti 1995. När mörkret faller, tänds brasorna och festivalplatsen förvandlas till en vacker, miljövänlig och välkomnande plats. Den ursprungligen festivalen öppnades vid fullmåne. I dag är eldnatten med dans, sång, trummor och eld, ett skådespel som man inte bör missa!

Elda

Foto: Mattias Lundblad

Det goda värdskapet

Urkultfestivalen har överlevt tack vare en mängd eldsjälar som under åren lagt ner oändligt mycket tid på att utveckla och anpassa festivalen till det stora antal besökare, som allt eftersom fick upp ögonen för folk- och världsmusikfestivalen mitt i glesbygden. 2008 fick Urkult tilldelades första pris i "Det goda värdskapet" i klassen arrangemang.


©Jenny Staaf, Gylleneskor (www.jennystaaf.com) urkult 2009

©Jenny Staaf, Gylleneskor (www.jennystaaf.com) Urkult 2009

 

 

 



Jag lånade bilder från olika hemsidor.

Det är härligt, varmt, hemtrevligt, mysigt, snälla människor, bra musik, och alla andra ord som betyder att det är en bra festival. Jag har bestämt mig. Jag ska fixa till husvagn och nästa år är det jag (och kanske) barnen som sover där från torsdag till söndag första helgen i augusti.

Bluebox

Jag och Fredrik kommer då inte överens.. Han vill ha en vanlig helsvart tråkig datorväska till bärbara datorn medans jag vill ha något annorlunda och färggrannt. Får väl köpa en egen dator snart för att få som jag vill.

Titta bara så fina väskor det finns för datorn på bluebox.

 

 

 

 

 

 



Hur kan man vilja ha en vanlig svart?? Det förstår inte jag..

Hittade en väldigt snygg disktrasa..



 

 

 

uppiggande

Hittade fina blombilder via google som jag lånade hejvilt utan att fråga om lov för.. MEN man blev så glad och så kanske sommaren dröjer sig kvar lite..









Trött

Vaknade i natt av ett ljudligt brak och sedan ett skrik, det var Elliot som ramlat ur sängen mitt i natten med en stor bula i pannan som resultat.

Han har det inte lätt just nu min lille son. I tisdags så gick han och bar runt på en gammal plåtburk som vi hittat i mamma och pappas stuga och så ramlade han och slog munnen rakt över plåtburkens kant så han fick ett jättehack i mungipan och en tand trycktes sned.

Ojojoj vad det måste ha gjort ont och det var blo överallt. Smått chockad försökte jag leta papper i stugan men det fanns inte och vattnet var avstängt men tillslut så kom jag på att jag hade våtservetter i bilen.

Vi fick bort det mesta och och kunde sedan åka hem till vår stuga för att skölja munnen och sedan ringa sjukvårdsupplysningen. 

Det blev en sväng till akuten också för att kolla upp det men det var ingen fara sa de. 

Igår så åkte Fredrik med Elliot till tandläkaren för att kolla upp tanden. Vi skulle bara hålla koll på att det inte blir missfärgat.

Så har vår vecka varit än så länge.. Händelserik... 

Jobbar på annars och förundras hur otrevliga en del kunder kan vara mot en.. konstigt... Men alla kunderna som är trevliga överväger de otrevliga som tur är...




Här är det höst nu. Det har gått väldigt fort, en dag sommar nästa dag höst. Man hinner aldrig med i svängarna..

 

Björnträff

Ja nu var det ju inte jag som fått träffa en liten nallebjörn utan en av grannarna här runt stugan såg en igårkväll inte långt ifrån oss. Vid klockan 6 på kvällen så sprang den över vägen drygt 150 meter från vår stuga för att springa och lägga sig bakom närmaste grannens garage och sedan blev han ivägjagad därifrån så då sprang han in bakom vårt hus ungefär 50 meter ifrån och upp i skogen. 

En stor björn lär det ha varit också enligt vittnena.. 

Otäckt att de kommer så nära in på oss.. Springa runt så där inne i byn, vad tänkte nallen på?? 

 



Denna fina bild hittade jag här.

Har flytt fältet..

Jag jobbar rätt så mycket nu och imorrn och tisdag blir det långdagar så passar vi på att vara i stugan lite så slösar man inte en massa tid på att köra.

Lägger ut mitt första blogginlägg från Fredriks nya dator, går rätt så bra men det finns ju inga bilder eller nånting på denna datorn och så är ju bärbara alltid lite svårare att skriva på, tycker jag iaf.


Vad har vi gjort idag då?? Ja du jag (vi) han med en hel del. Jag har städat upp i stugan, hämtat några gipsskivor hos mormor som ska upp över ett fult innertak hemma och så har jag kört vår gamla säng till mamma och pappas nya sommarhus, de behövde en säng där så jag var snäll och sålde vår gamla...

När jag ändå var där så passade vi på att rota igenom alla saker efter "skatter" och jag hittade en hel del.

Hittade bland annat några plåtburkar, en fin lampskärmsstomme, möbler, en hög med gamla tapeter och golvprover a´la 60 och 70 tal *lycklig* och en massa annat roligt som gamla kläder som min mormors mamma och pappa haft. Milton går nu runt i en gammal 20 tals herrhatt som gammelmorfar haft. Han är tokig i hattar =)

Jag hade tänkt hinna med att rensa lite hemma också men det hans inte med. Jag fick in 14 banankartonger i gamla volvon igår. Passade på att ta reda på en hög på jobbet så att jag får bort lite (mycket) med rat. Ska blir skönt att få rensa upp..

Nä jag har hyrt en film ikväll så nu ska jag se den. 2012 heter den. Jag hoppas att den är bra. Vi har nyss sett det regnar köttbullar, den var rolig så den kan jag ju rekommendera =) 

Ha de =) 
       
RSS 2.0