helgen blev så jäkla lyckad...

Det kunde ju inte ha gått så mycket bättre i helgen. Eller ja jag hade ju givetvis velat sälja mera men man kan inte få allt och 750 kronor är inte fy skam..

Vi hade bra väder under hela dagen, iaf fram till 4 då ovädret bröt lös men man kan inte klaga, vid halv 9 försvann regnet och åskan och solen kom fram och lockade ner folket på Nipan igen.



Festligheterna på Nipan i Junsele har varit stora och omtalade så det finns en hel del skriverier om det. Tack till medborgarkontoret och bibloteket som lät oss kopiera alla artiklarna och som lät oss sätta upp dem nere på Nipan under fredagen.

Det var rätt så mycket fylla och bråk där nere ett tag och värsta skriverierna var under 1983 då politikerna försökte få stopp på festligheterna. Det året var det 15 000 personer och festade i Junsele.



På torsdagen sattes staketen upp som omringade området men det lät jag killarna göra =)

 

Det blev en lång dag under torsadeg. Jobbade under dagen på ica och sedan skulle allt ordnas på nipan under kvällen, vi kom hem kl 2 trötta som bara den.

 



Några av försäljarna kom under onsdagen och torsdagen. Alla var supertrevliga och det var verkligen roligt att få träffa nytt folk.



Fredagen bjöd på lite blåsigt men fint väder. Det är mitt tält det med vita taket.



Jag tycker att jag fick till mitt lilla tält bra. Tur att jag hade tejp med mig så att jag kunde tejpa fast alla grejerna. Annars blåste de iväg. Vilket mitt tält gjorde senare under dagen. Tack och lov fick jag tag i ena benet på tältet och hängde mig fast vid det. Det blåste så fruktansvärt mycket. Tröjorna jag hade liggandes på bordet blåste iväg.. ja allt for.. Tack till snälla besökande som hjälpte mig =)

 

 

 

Det blev lagom många släljare under dagen med. 15 stycken var vi med blandade saker till försäljning.

 

 

Vi hade en otrolig utsikt från tälten =)

 

 

Tack vare att det är ett stort område så märktes det inte av så mycket om hur mycket folk det var under dagen men enligt entrén så var det 900 besökare under dagen.



De 900 försvann rätt så snabbt då detta ovädret kom in. Det var som om någon tryckt på en knapp och vips så var alla försvunna.

 

 

MEN efter ett kraftigt skyfall så kom solen tillbaka och även folket. Eftersom mitt tält var kaputt så intog jag bron till kansliet för försäljning av Wild west cruisers tröjor.. Det gick bra det också =)

 

 

 

 

Det var en otroligt rolig helg och man träffade människor från halva sverige vilket var jätteroligt. Ordningsvakter, funktionärer, polisen och kommitémedlemmar och bandet såklart gjorde ett jäkla bra jobb!! 700 inlösta under kvällen =)

Jag kom hem 4 på lördagmorgon trött men glad. Kl 10 var vi nere på Nipan igen för att städa och plocka undan.



Det blev grillning och drickandes av öl hos larssons... Kul kul =) 

Jag och systeryster hade ju turen att åka med i lite jänkare också.. Fördelen med att vara med i raggarklubb kanske??

 

 

 

Hela 3 bilar lyckades vi åka med i under kvällen och så fick ja åka motorcykel med både syster och far under torsdagen =) Tack tack Uffas (röda bilen på bilden) Tore och Claes för de roliga åkturerna =) 
Det var så roligt och jag blev som ett litet barn igen hiihihi..


 

Lördagen blev tröttsam med städningen och allt annat som skulle göra men vi tog oss ut under kvällen, kanske lite väl rund under fötterna men jag tog mig ut =) Boppers tyckte att det var okej att komma halv 3 på natten långt efter att de skulle ha varit där så det tyckte jag var skitdåligt.. Jag gick hem då de kom.

Som ni ser så var det inte så många kvar att se the Boppers..

 

 

Jag och Fredde promenerade hem i midsommarnatten medans solen höll på att gå upp och vi mådde rätt så bra =)

 

Minisemester

Jag har gjort mycket roligt de senaste dagarna. I fredags så var jag till Åsele på tjejfest och fick träffa en massa nytt roligt folk. Jag hade jätteroligt men tyvär så var jag tvungen att fara hem så tidigt.

I lördags så jobbade jag på Ica mellan 9 och 16. Det var också roligt fast jag var hemskt trött på kvällen sen och inte på det bästa humöret då =(

I går, söndag så tog Fredrik oss på en liten minisemester och så fick Milton bestämma höger eller vänster i varje korsning vi kom till och så såg vi vart vi tog vägen. Jag tycker att det är så roligt.

Vi åkte över Ramsele, Borgvattnet, Hammarstrand, stannade i Långsele och åt pizza på Terrassen och så åkte vi hem. Det tog hela dagen men ungarna och jag hade då roligt.

 

Jättefin natur och en häftig tunnel (ja jag vet, jag har inte stora krav på underhållning) var det efter vägen. Tyvärr så ville inte min gamla kamera vara med..

 



Har även tittat på då pappa grävt avlopp =) Vilket spännande liv jag har =)

Jag har plockat fram alla grejerna och kläderna som ska vara till midsommar också och strykit allt. Letade reda på lite små killskjotror i Miltons garderob också som jag kan sälja. Jag kommer inte att ha på honom dem ändå, inte min smak..

Nä nu ska jag åka och köpa presenter, vi ska på 4 års kalas idag =)

Ha de

Oj vad veckorna går fort

Denna veckan bara flög förbi. Jag har sytt klart kuddarna till Algot och Kimona och ska leverera dem idag då jag åker till Åsele.

Ska på tjejfest ikväll och det känns verkligen roligt =) Jag har tagit fram klänningen och allt :)

Denna vecka så har jag mest suttit och sytt på kuddarna medans barnen varit på dagis men vi gjorde även en liten utflykt i onsdags till Strömsund, vi tog med oss en fikakorg med saft bullar och mackor och så gick vi lite på byn där och kollade in röda korset och andra second hand affärer och så åkte vi till Dollarstore.

Hittade 1 liten klänning på röda korset.

Igår kom Fredrik hem... Yeah!!! Vi åkte tillsammans till dagis för att hämta barnen och de blev så glada =)

Javisst ja, jag var ju till stan (Sollefteå) i tisdags. Jag var till optikern och det visade sig att jag behöver nya glas i glasögonen vilket var en kostnad jag inte behövde just nu. Dyrt blev det men förhoppningsvis så kanske jag ser på nära håll framöver också. Jag har haft lite problem då jag sitter och syr, eller ganska stora problem för jag ser inte på nära håll så jag har fått gissa ganska mycket hur det ser ut och hur rakt jag sytt och det har lett till ganska mycket sprättande =(  Men nu ska jag få progressiva ?? glas alltså där det är starkare glas nertill så att man ser bättre på nära håll.



Eftersom jag även har solglasögon med styrka så blev det ett par nya solisar också, inte de på bilden men liknande med 60 talskänsla =)

Klicka för att visa Megabild! Nya hudfärgade STRUMPBYXOR m söm Pinup Rockabilly Retro

Idag så kom mina strumpbyxor som jag vunnit på tradera. Jag ska ha dem ikväll.. Tänkte verkligen bjuda på mig själv idag =) De finns att på tag i på miss Smith hemsida också.

Hoppas att jag har kompenserat lite nu

Det var ju så länge sedan jag skrev men jag hoppas som jag skrev i överskriften att jag har kompenserat det lite nu med dessa 6 nya inlägg idag.

Jag blir i stugan ett par dagar till för jag har mer att sy och så ska jag till stan på tisdag till optikern så de blir ett par dagar till innan jag skriver igen. Ska kolla upp hur mycket det kostar från mobilen.

Jag vill ha en bärbar dator Fredrik!!! Med mobilt bredband...

Nä nu ska jag väl tvätta klart, är inne på andra maskinen, och så ska jag väl hämta Fredrik och Milton som jag lämnade hos mormor. De fick sätta potatis medans jag for hem hehehe..

Måste väl fundera ut vad man ska äta idag med. Vi har grillat 2 dagar i rad nu men igår var roligare för då hade vi besök av söta Therese och barnen. Det var roligt att Tommy kunde komma också lite senare.. Det gör vi om. =)




Jag tog med tre blommor till stugan och vilken förändringa av rummet det blev.. Ska man ta med sig fler?? HATAR plastblommor...

Morsdagspresent..

Fick världens bästa morsdagspresent av Fredrik i år.. Medans jag var i Umeå under helgen så hade han gjort klart sänggaveln och målat den. Det blev så himla fint!!!



Ignorera tvätthögen och dammsugare.. Nu ska sidorna målas och sättas fast också så att inte en massa grejer hamnar under sängen. Det kommer att bli så bra.



Kvällstid.. Lamporna är från ikea. Ljusstakarna är från loppis



Ljusstakarna i närbild. Fick dem för en tia för ett par år sedan. DET är ett fynd.



Lådan hittade jag på loppisen i noliahallarna i Umeå. Jag blev kär!!



Var tvungen att lägga mig och provligga sängen nu då jag fått dit nya gaveln... Det kändes skönt men jag såg även att det behöver städas... hmmm... Nä det var skönare att ligga i sängen..



Jag låg inte ensam i sängen.. jag hade sällskap.. Det du Fredrik ;)



Elliot och hela hans möblemang från hans rum står nu inne i vårt rum. Jag hade ett litet missöde med innertaket så jag fick riva ner det.. Det blev stökigt..



Men han sover lika gott inne i vårt rum som inne i sitt rum..



Oops, ett litet innertak på golvet.. Tur hade jag för det var ett fint trätak under pappen, få väl se om jag får behålla det för Fredrik, han tyckte att det var fult... Det är 100 år gammalt.. inte konstigt om det är lite snett och vint då, det gör  inte mig något.. Det har ju själ för bövelen.. Jag ska vinna mohahahaha...




Han hade även målat klart mina vaser...

Jag tror att jag ska lämna honom hemma själv fler gånger, han får så mycket gjort ;) Älskar dig Fredrik.. PUSS

Sjukhusbesök

I onsdags så åkte vi till lasarettet med Elliot. Han har fortfarande en sådan fruktansvärd hosta och vi var dit för 1,5 vecka sedan och fick ny medicin till honom och så dubblade de Pulmicortdosen... Han blev sämre..

Så, i onsdags fick vi träffa doktorn igen och han skickade oss till röntgen för att röntga lungorna och genomlysa dem. Allt såg jättebra ut och Elliot var superduktig.

Sedan så fick vi fara upp på barnavdelningen igen och ta blodprov och halsprov (genom näsan) men Elliot var superduktig nu med. Sa ingenting.

Enda gången som han grinade under dagen var då en högljudd ochmycket irriterande unge vägrade följa med sin mamma (trotsåldern och brist på uppfostran tror jag). Då blev Elliot rädd för honom och började gråta. 

 

Jag har så himla duktiga barn då vi är någonsanns (skryt skryt.. ;), de gör alltid som jag säger och lyssnar så bra.. Tur de.. Jag kulle inte vilja ha en sådan där unge som var på sjukhuset.. Måste vara jättejobbigt.. Tyckte synd om henne men samtidigt så får hon skylla sig själv då han i princip fick göra som han ville..  

Vi åkte och åt middag med Fredrik efter att vi varit på lasarettet för att fira att de var så duktiga.. de var där på restaurangen som jag fick matförgiftning =(

Elliot fick i alla fall pencilin mot hostan så ska vi se om det hjälper. Annars får vi komma tillbaka nästa vecka igen och så ska de ta fler prover..

Sytt sytt sytt

Fick mig ju en beställning på ett par kuddar (11 stycken) från en kursdeltagare och jag ahr varit så lat med att ta itu med detmen nu då vi varit i stugan så tog jag med symaskinen dot och så har jg gett mig på fan att jag ska bli klar till veckan.

Skulle nog ha blivit klar också om jag inte åkt på magförgiftning, det saktade ner mig något...



Jag har iaf sytt klart Algots kuddar och de ska nu få stoppning och sy igen den sista sidan på alla och så har jag nästan sytt ihop alla sidorna på Kimonas kuddar med. Barnen är på dagis imorgon (måndag) så då hade jag tänkt sitta och sy hela dagen lång..



Jag är väldigt nöjd med färgerna på Algots kuddar. Blått är flott..



Kimonas kuddar blir i rosa lila och gult. =)

Möten

Midsummer meet...

Vi hade möte för 2 veckor sedan nere på Nipan för att mäta ut allt och rita upp hur vi ska placera allt.

Det är nu klart att det blir tivoli också och det känns verkligen jättekul. Nu gäller det bara att kunna spärra av allt...  Tack vare snälla sponsorer så kan vi nu hyra staket till det.









Stor plats för både bilar och tivoli =)





Vi har Sveriges snyggaste sutsikt från området =) Här blir det marknadsstånd...


Snälla Lilian passade barnen medans jag var på mötet. Tur att jag inte tog med dem, jag höll på att frysa ihjäl, jag hoppas att det blir bättre tills midsommar, annars måste man ha täckbyxorna med sig..



På en av loppisarna jag varit på så hittade jag de här två fina tavlorna för 50 kr för båda. Jag har tänkt att jag skulle skänka dem till den framtida klubblokalen om de nu vill ha dem =)

Nu var det länge sedan

Det blir allt längre och längre mellan inläggen men det beror inte på att jag inte har något att skriva för det har jag, hur mycket som helst men jag och barnen emmigrerade till stugan denna vecka också så vi har varit utan både tv och internet.

Mycket har hänt under de här veckorna, många loppisar har besökts och så har vi har hunnit vara på nordic rock i Umeå (yeah!!!)

Men först loppisfynden. Det blev en hel del för mig...



Divesrse grejer, bonader, hushållspappershållare 3 kr, klänning 10 kr,  gardin 2 kr, gipsformar 8 stycken 20 kronor.



Fjällräven Kånkenväska för 10 kr, helt oanvänd, inte illa..



2 gardinlängder 40 kr. Jag har den gardinen fast i annan färg.

 



Tygerna 5 kr styck. 

 

5 kr för 10 stycken galgar. 

 

 

I umeå på noliahallarna så hittade jag äntligen min efterlängtade prylhylla. Tyvärr så kostade den 200 kronor och jag hade bara 100 kronor men den snälla farbrorn lät mig få den för det =) Jag är så glad


Nordic rock var skitkul!!

Syrran bokade in oss på världens mysigaste hotell.. Snyggaste hotellet jag varit på.



Lobbyn gick i lila och turkost... snyyyygt!!!!



Hallen, jag och syster gick och sa oooo aaaa titta dr och titta där hela tiden..

 



Sängen var som en dröm att sova i.. helt underbar..

 


Dusch som var mindre bra att duscha i, det blev vatten överallt..



Skid row, Riff raff ruff och Europe var suoerbra och vi hade det jättekul med Annika Malin och Daniel under kvällen också..

 



Skid row, de var bäst under kvällen.



Europe

 



Vi var självklart snygga ;) Jag kändes ganska malplacerad i mina röda jacka bland alla svarta läderjackor.


 

 

 

Jag har hunnit sy klart skötväskan som jag visade förut och fyllt den med bebiskläder modell mini. Nu kan jag ju säga att den var till min svägerska som de skulle ha babyshower för på lördagen då vi skulle till Umeå därav brådskan att få den klar.

 

Jag blev så himla nöjd med den, jag vill ha den själv..


Vad har jag mer hunnit med??


Jo.... Jag har hunnit köpa ett halsband från sinners ans saviours =)



Det är helt underbart!!! Love it! Gå in där och titta (och köp) ni blir säkert lika trollbundna som jag, jag vill köpa allt!!!

Har hunnit gjort så mycket mera också men jag måste sätta stopp någonstanns så det blir här.. Mer kommer...



       
RSS 2.0