Önskelista

Det här är min önskelista för i år min kära make ;) Finns på etsy eller tradera
 
Auktionen på denna vas går ut imorgon är så himla sugen på att buda på den men kände mig snål också. Har handlat en del på sistone.. Var till Sundsvall med mamma i lördags.. Men oj så fin den är..
 
 
Fast med denna vas är habegäret väldigt mycket större.. Auktionen på tradera går ut den 18:e och denna ska jag hålla koll på. Har likadana i 4 olika färger.. inte den här färgen... än =)
 
 
ÄLSKAR JIE!!!!!!
 
 
Keramikfågel.. håller koll på den med på tradera =)
 
 
 
 
 
 

renovering

Det har ju bara nästan gått ett år sedan jag började på vardagsrummet uppe men nu har jag äntligen startat igen med att göra något.
 
Jag har spacklat väggarna och rivit garderoben som var så ful och trasig. Fredde sa att den skulle vara kvar, att han skulle laga den och bygga till den och bygga hyllor men jag känner min man.. Han kommer inte att ha tid till det så jag rev den. Det blir ingen garderob inne i vardagsrummet.. Snygghet framför praktiska saker.. Jag ställer in en teakbokhylla istället och fyller den med min keramik istället =)
 
Ett litet problem bara.. Tapterna jag har till vardagsrummet räckte nog precis innan jag rev garderoberna.. Nu fattas det så jag söker tapeten på bilden.. Det är en papperstapet från ECO.. Hoppas att någon har den så att jag får ett snyggt vardagsrum =)

       
RSS 2.0