Sundsvall

Förra lördagen var jag, mamma och Milton till Sundsvall och storshoppade =) Mååååånga loppisar blev det =) Det mesta har hamnat på handelsboa =)
 
 
Köpte INTE men gud vad snygg matta
 
 
Rolig loppis.. hur mycket grejer som helst. =)
 
 
Ville ha dessa.. fanns på inredningsaffären ovanför barnens hus, förlåt mig childrenshouse..
 
 
 
 
 
Böckerna fick jag av mamma och pappa, det var en hyresgäst där min pappa jobbar som skulle kasta dem så pappa tog reda på dem åt oss =)
 
 
 
Milton shoppade loss på legoavdelningen
 
 
IKEA hade vackert blomster
 
 
 
 
 
 
 

nyinköp

Köpte en studsmatta till barnen för 200 kr... oj vad de har hoppat.. =)
 
 
 

Fix på gården..

 

Tappade plånboken

Jag skulle åka och handla i söndags och min plånbok var spårlöst försvunnen.. Alla som förlagt eller tappat sin plånbok vet vilken panik som infinner sig.. Jag kollade överallt, åkte till och med på ICA och frågade där.. Men icke..
 
Jag hittade den till slut, tack och lov..... I tvättmaskinen.. som jag hade tvättat.. =/
 
 
Trodde att allt skulle vara förstört i plånboken men allt förutom en sak klarade sig.. Kvittot som jag skulle lämna till min chef på byxorna jag köpte till jobbet, det förstördes.. typiskt.
 

Jobbar

Jag har nu haft min första arbetsvecka och som vanligt så tycker min kropp inte om mig men den vänjer sig nog snart.. Den skriker gå och sätt dig istället men det är bara att jobba på...
 
Idag tog jag sovmorgon och hoppades att min fot skulle bli bra tills idag. Hade så förbaskat ont igår, har gått snett i skorna för att jag haft ont på insidan av foten och fick ont på utsidan istället.. Men den vill inte vara bra idag heller.. Men bättre är det iaf.. Ska köpa nya arbetskor och se om det blir bättre.
 
Vad har hänt i veckan då?? Det gamla vanliga på jobbet, kratta en massa, plocka grenar och fixa efter vintern, måndagskväll var jag på möte, tisdag var jag och hämtade några papper hos grannarna, onsdag var de fixar/städdag på dagis, torsdag möte med föräldraföreningen igår var rätt så lugnt. Tommy och barnen kom till oss och åt och jag såg film med ungarna. Idag tänker jag ta det lugnt men imorgon är det möte med wild west cruisers..
 
Hoppas att nästa vecka blir lugnare kvällstid..
 
 
Förra veckan var jag och barnen på bio och såg rio 2.. helt underbar film.. den ska jag köpa så man kan dansa loss hemma till all den härliga musiken i filmen =)
 
 
 
 
 
Jag har ju äntligen gjort klar min arm =)
 
 
Det var ju så fint väder påskveckan så jag ställde fram utemöblerna men de har varit oanvända än så länge.. igår snöade det =(
 

 

Jag passade på att plantera om mina tomatplantor den veckan som det var varmt och så lämnade jag dem ute på bron.. det har varit frost nästan kväll efter det.. =( men de lever =)
 

 
 
Jag har klätt om en stol som jag fått av Doris..
 

 
 
 
Veckan innan jag började jobba så åkte vi till Övik och handlade arbetsbyxor till mig, då hittade vi dessa coola krokar...
 
Storstädning
 
 
 
 
 
 
Veckan innan jag började jobba så storstädade jag hela huset och det blev så fint.. men det blev lite grejer över...
 
 
5 lådor tog jag med till handelsboa som jag kunde sälja..
 
 
Jag och Therese har suttit och pysslat lite men man blir lite smått irriterad på ungarna då man inte får sitta ifred utan att de ska slåss hela tiden. =(
 
 
 
 

Men två hattar blev det..
 
 
 
 
 
Och så har vi varit till Annika och Per och tittat på deras lilla nyfödda kalv Elis och så valpen Ludde såklart =) Så söta =)
 
       
RSS 2.0