Fisketävling

I fredags stod jag och sålde korv och fika på Bölens fiksetävling, vi hade så himla fint väder och mycket folk så det var en riktigt härlig dag..
 
Å Tessan höll mig sällskap =)
 
 

Pysslat brickor

Jag har testat en ny teknik. ja ny för mig alltså och klätt brickor i tyg. Jag är nöjd med resultatet =)
 
Nytt tyg som jag köpte på tygaffär i Sundsvall.
 
 
 
Och två brickor i retrotyger. Brickorna har jag lackat då de torkat så de är avtorkningsbara.
 
 

Sovrummet

Vi har satt igen under fönstret det som jag rev för att kolla skicket på fönster och träet i väggen men allt såg bra ut så nu har vi byggt igen det igen. Det går inte snabbt men vi har börjat röra oss framåt igen. Det tar ju sådan tid då man inte kan jobba med sovrummet varje dag pga värk. Det tar fruktansvärt mycket på ryggen och handleden att bära gipsskivor.
 
 
Fredde visar fint vad vi satt upp. =)
 
 
 
Vi har satt upp gipset i taket ckså. Det var jobbigt men nu så är det klart =) Här ligger jag på golvet och vilar ryggen och passar på att ta kort på Fredrik när han inte kan smita undan.
 
 
 
Vi har spacklat också, men inte slipat än. Underarbetet är ju såååååå tråkigt.. Måste bära in gipsskivor till väggarna också men då jag har haft en gubbe hemma och vi har kunnat bära in så har det antingen snöat eller regnat så vi inte kunnat bära in =( Men en vacker dag så.. Längtar efter nya tapeterna.
 
 
Nisse följer med överallt och hjälper till.. =)
 
 
Ja nu kommer ju en del bli väldigt upprörda men jag har målat om mormors gamla ekskåp. Jag tycker att det blev mycket snyggare så här.. Ska måla ett lager till men färgen passar perfekt till nya tapeten =)
 

just be

 

Känner mig seg

Idag så är det inte en jättebra dag.. Igår så städade jag, målade köksluckor, plockade och donade och när Fredde komhem så bar vi gipsskivor och började sätta upp gips i taket i sovrummet..
 
Har så ont i kroppen idag, armar axlar, knän.. Tur att Jonas var snäll och kom in och hjälpte oss med sista stora plattan som skulle upp i taket. Vi orkade inte.. Nu är det bara några småbitar som ska upp i taket och så ska väggarna gipsas och så är det spackling vilket tydligen blir mitt jobb...
 
Jag bor ju med en perfektionist så det är inte så roligt att göra sådant där då han kommer och trackar ner på arbetet sedan.. Jajaja han kan ju ha ändrat på sig sedan förra gången..
 
 
 
Jag längtar tills allt tråkigt underarbete är klart så man får börja tapetsera och inreda =)
       
RSS 2.0