Back again

Hade inte så mycket att göra så jag satte mig här igen.. Fredrik sitter och tittar på en gammfilm på tv - repmånaden och Milton har just lagt sig, han var så trött. Vi har haft tebjudning på golvet i hans rum så han var då så nöjd med livet. Han har kokat kaffe och te och lagat mat på sin leksaksspis hela eftermiddagen. Man låtsasäter och låstasdricker så att man nästan blir mätt på riktigt.

Ska se film efter att Fredrik har sen sin film klart. Vi har verkligen sett mycket film de senaste dagarna mot vad vi brukar göra. Skönt att ha honom hemma lite så man hinner göra sånt. Nu över jul så har det ju varit många filmer som det har gått att se också plus att syster kom med en hög till oss. =)

Har hunnit med Hancock (har sett den förr men fick ge mig och se den igen), Wall-E, Kung Fu Panda, Hitta Nemo, Harry Potter (de gick på tv) och en massa andra filmer. Wall-E och Kung Fu Panda var ju hur roliga som helst. De skulle jag kunna se hur många gånger som helst.


Pappa och mamma var här igår och hälsade på och pappa drog lite el inne i Miltons nya rum så nu har vi en fungerande taklampa där inne i allafall. Fredrik har målat lite idag också runt dörren så det går ju framåt. Imorgon ska jag ta lite kort och lägga ut så att ni ser hur det blir.

Är så himla nöjd. Jag blir så glad där inne. Ska leta reda på lite förvaringslådor nu till Milton. Han fick så mycket leksaker i julklapp att det behövs mer förvaring.
Ska ta och rensa lite också bland leksakerna, han behöver ju inte ha allt framme jämt. Kan byta ut emellanåt. Eller är man dum då??


Vardagsrummet

Sitter och kollar på en sida som heter victorialiving. Många fina grejer där =) Här kommer lite bilder därifrån.





Älskar dessa lotusljus. Vil ha en hel drös i vardagsrummet. Jag har 1 än så länge men jag tänker skaffa fler =)

Har börjat göra om lite smått i vardagsrummet. Fick en liten knuff av syster nu då jag fick 3 nya snygga lila kuddar från indiska i julklapp.



   

Hittade dessa snygga kuddar på samma hemsida. Skulle passa hos oss =)



Ute




Snygg sop att ha ute på bron. Lite snyggare än de vanliga kvastarna eller vad tycker ni???



Kontoret




Liten sop till tangentbordet.


Köket



Älskar denna brödbox. 599 kronor.



Vill köpa dessa plåtburkar. 3 stycken för 198 kronor.




Jag som samlar lite på kannor föll ju pladask för denna. Finns i en hög av olika färger.




Söt bakform i form av fjäril.



OJOJOJOJ!!!!!!!!!!! VILL HA!!!!!!!! Hur snygga skulle inte de här vara i Miltons nya rum?? 4 stycken för 585 kronor. Fredrik sa NEJ- för dyr!!... men jag vill ha... ska inleda tjatet...

Alla bilder kommer från victorialiving.se


Fredrik satte äntligen upp mina hjortar på väggen i sovrummet idag. Jag blev så glad. Är bra att han är arbetslös emellanåt så att han gör sådana saker. Annars så har han ju sällan tid till sånt.

Hjortarna är så snygga, chockrosa å allt. Älskar sådana färggranna udda saker.

Hittade en sådan sida idag också som har lite udda grejer.


Happystore




Snygga disktrasor, 35 kr styck. Skulle inte vilja använda dem. De var så fina.



Radio, Jättefin men priset är för saftigt för mig. 1990 kr.



Pedalhink snyggt röd. Skulle vilja ha till badrummet.  199 kr.




Älskar lampor och helst ska det vara rundade former. Denna kostar endast 375 kr.



Vill ha till Miltons rum, 95 kr.

Alla bilder från happystore

Nä nu ska jag titta vidare efter förvaringslådor som var lite billigare. Hoppas på att skriva imorgon också men man vet aldrig var man är. =)

Ha de bra.
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0