Inget liv

Har haft en bra dag med Therese idag, promenad, god lunch och en massa snack.. Tyckte jag hade en bra dag tills jag började läsa syrrans blogg..

Hon har ju varit borta 1 månad i asien (Borneo, Malasya mm..) Fan va avundsjuk jag blev.. Ville bara bort.. Vart är mitt äventyr???

Jajaja jag har barn, det är ett äventyr det med men jag vill bara bort nu... Vill ha semester, göra av med pengar må gott i värme (men inte för varmt) och bara ha det bra tillsammans med min man och goda vänner..

Blev glad igen då jag fick paket idag.. Alla de gröna knopparna till kökskåpen had kommit =)

Har inte alls humörsvängningar =/

Ännu mer Sundsvall

Fick åka till Sundsvall även denna lördag nu tillsammans med mor och sönerna.. Bänkskivor skulle inhandlas, en blandare åkte ner i kundvagnen också (dock inte från IKEA, jag lyssnar på er)

Jag skulle aldrig ha åkt om jag kommit ihåg att det var lönehelg.. Fy fan vad jag hatar allt folk, jag kom verkligen ihåg varför jag bor i lilla Junsele.. Å det var idioter så långt ögat kunde nå och inte en parkeringsplats heller för den delen, helst inte åt oss som hade släpvagn med oss också.

Vi fick parkera långt borta i helskotta och gå till ikea och sedan försöka turbopacka utanför ingången...

Jag blir å jäkla stressad och minst varannan förare undrar jag om de ens hade något körkort för de var hur usla som helst att sitta bakom ratten...

Stress!!!! Skönt att komma hem var det då.

Hade mor här i söndags också. Jag blev arg på Fredrik för att han gnällde på mig att jag köpt lampor så jag svarade med att bli förbannad och lägga ut dem på blocket.. ÄR DU NÖJD NU???? Skrek jag... hehehe jag har ju lite temperament ibland..

Tog tillfället i akt och la ut lite mer grejer också på blocket och tradera. Förhoppningsvis blir de sålda.. Lamporna får gärna förbi osålda.. Men vafan, jag säljer ju dem hellre än att bråka om dem...... Då är ju ett förhållande viktigare än inredning... 

Idag har ungarna varit på dagis och jag har fått lite tid med mina kompisar =) Först sjukgymnasten och sedan möte hos en kompis om hur vi ska locka turister till Junsele.. Ni som inte är här ifrån får ju gärna komma med förslag om vad ni skulle vilja se om ni kom upp till de Ångermanländska skogarna =)  

Har även myst med ungarna med semla och varm choklad och nu medans de ser på film har jag börjat slipa väggarna i köket men det är ju så tråkigt =( 

Vad gör ni en måndagkväll??  

Mår inte bra

Har yrsel idag så jag sitter där jag sitter.. Borde ha fattat inatt då jag skulle gå på toan och ramlade in i dörrposten helt plötsligt.. För min yrsel är så, jag känner mig väldigt tjock i huvudet och så har jag svårt att fokusera blicken och så när jag går så tappar jag balansen tvärt och far alltid åt höger..

Jävligt besvärligt..

Sitter bara på rumpan idag och lägger patians på datorn..

Trevlig helg till er iaf =) Hoppas ni håller er friska

Skulle väl ha gjort nån nytta

Jag har skrivit listor för vad jag ska göra idag men kommer inte igång..

Igår mådde jag inte alls bra. Kände mig spyfärdig så fort jag rörde på mig och magen bara bubblade men det var allt också som tur var.. Ungarna tog det lugnt runt mig då jag sagt att jag mådde illa och mitt på dagen så gick de över till mormor och hälsade på.

Då fick jag ett energiryck och drog de sista tapetresterna från väggarna. Vet inte riktigt hur jag ska göra nu men jag antar att jag ska spackla och klistra på näten över sprickor och skarvar.. Jag kör lite på känn men brukar få bakläxa av Fredde ;)  Väntar tills han kommer hem så jag får höra hur jag ska göra.

Har gjort upp eld till morgonen. Idag är en av de kallare dagarna den här månaden och det är bara -10 ute idag. Konstigt väder, det brukar ligga ner mot -40 grader den här månaden..

PRÄGEL Bänkskiva, valnötsmönstrad Längd: 246 cm Djup: 62 cm Tjocklek: 3.8 cm
HJUVIK Köksblandare med dusch, rostfritt stålfärg Höjd: 50 cm

Jag har suttit på Ikeas hemsida på morgonen och gjort en inköpslista.. Vet ni vad fredrik sa då jag kom hem från Sundsvall??

 "Men älskling, du skulle ha köpt bänkskivor ändå, det är väl lika bra att byta dem också..."

Har jag inte tjatat om det i 2 veckor då?? Och frågade 10 gånger dagen innan jag åkte om jag inte skulle köpa ändå... Trögare än trögast..

Vill iaf ha laminatbänkskivor som den ovan och en så behöver vi en ny kran för den vi har funkar knappt..

Någon som har erfarenhet av kranen ovan?? Är det bra att kunna ta loss handtaget och spola på närmare håll eller är det bara besvärligt?? Jag tyckte att det var så bra då jag jobbade i ett storkök..

Får väl se vad gubben bestämmer sig för.. Han ska ju fundera på saker i 2 år. Nu måste han bestämma sig om jg ska klicka på köpknappen på ikeas hemsida.. =)

Söndagslunk

Som jag skrev i det förra inlägget så har jag mest gått och småplockat hela dagen och flyttat grejer från ett ställe till ett annat men jag har även donat på lite i köket.


Köket som det såg ut förra veckan, stökigt som vanligt..



Jag och Fredrik plockade bort listerna under skåpet för att se hur det skulle se ut och jag tycker att det blev en klar förbättring men man måste nu ha en lite smal list för att dölja kablar och lampor och annat.. Men bort med 80 talet =)

Har rivit tapeterna också och så ska det bruna stänkskyddet bort och erstättas av vitt kakel. Ska se vad svärfar har hemma =)

Mycket extra arbete blir det men jag tror att det blir bra. Skåpen kan vi ha bra länge till men skulle vilja köpa ny bänkskiva. De är så trasig och ful nu och en del är bara en gammal skolbänksskiva som lagts på diskmaskinen. Inte fint..

Bara å sätta igång =)

En härlig dag =)

Igår hade jag en härlig och väldigt fnittrig dag tillsammans med Therese. Vi åkte iväg bara vi två till Sundsvall för att storhandla och köpa en säng till Milton (som han har tjatat)

Jag hade så roligt men ojojoj vad trött jag var då jag kom hem.. Halv 12 i går kväll kom jag innanför dörren och då var det bara att börja att packa upp alla matvarorna..

Tur vi hade med oss släpvagnen för vi köpte massor av frysvaror och då la vi dem bara bak i släpvagnen. Perfekt!!

Hittade något roligt i matväg men totalt onödigt. Men idag blir det det till middag =)



Smilepotato... hehehe.. Hoppas ungarna uppskattar de leende potatisarna tillsammans med kyckling =)


Blev en hel del shoppat som vanligt. Åkte på Bauhaus först och det var då tur för allt som jag hade tänkt köpa på byggmax var det rea på Bauhaus så jag sparade en massa pengar. Iofs köpte jag lite färg också som jag inte behövde MEn det var 70 % rea på sandolins färg å jag betalade 40 kr för 1 liter färg (jämför här hemma då de tar 260 kr för 1 liter)

Köpte även 2 filtar, gipsskiva till köket, spackel (10 liter för 89 kr) och så hjul till några lådor som jag tänkt bygga..

Åkte på fyndlagret också. Där hittade jag en frän lampa som jag tyckte skulle passa till köket men så var det bara en. Men jag köpte den ändå.

Då vi kom på ikea såg vi att de hade dem där så då kunde jag ju köpa en till =) Sparade 200 kr på att köpa en på loppis =)



Lagerhaus är ju ett åste å man är någonstanns som det finns. Therese hade premiär då hon aldrig varit på lagerhaus men som vanligt så är det jag som handlar och hon som hejjar på ;)

De hade rea på metervarorna så jag köpte det här tyget. 150*300 cm för 90 kr. Jag har ju letat ett tyg att kläom en fotölj med så det här var perfekt =)



Så nu står vi här. Med sängar och gipsskivor lutandes mot väggarna och grejer i påsar överallt.. Har gått och småplockat hela dagen men jag får ta ett ordentligt ryck imorgon och storstäda =)

Tack för en rolig dag Therese =)

Sparkrace

Jag och ungarna hade sparkrace men jag vann med hästlängder efter att ha tagit hundarna till hjälp.. ;) Mohahahaha jag vann över en 5 och en 3 åring... hahahahaha....









Och så hjälptes vi åt att skotta snö. Elliot var så duktig =)

Funderar på att ta sparken ner till dagis imorgon då jag ska hämta dem för det är ju inte så långt men det beror på vilket väder det är.. Latmasken i mig skriker: Ta skotern dit!!!!

Vi får väl se vem som vinner =)

Tjejdag

Jag och Therese har haft en tjejdag idag och åkte till Näsåker av alla ställen =) Therese hade ett paket att hämta ut och då vi liks var där så hittade vi en loppis att titta in på också..

Det var inte så bra loppis och det var jättedyrt för bara skräpsaker men jag hittade en burk med knappar som jag fick ett bra pris på..





Jag har inte tittat i lådan än så jag vet inte vad för roliga grejer som döljer sig i den =) Det stod knappar 1 kr styck på burken men jag fick hela burken för 30 kr så det var ju bra.



Jag hittade även två glas till lampor som jag ska prova på en spegellampett som jag har.. De var billiga s jag kände att jag hade råd att köpa dem och testa iaf..

Som sagt så var det inte en bra loppis så jag kommer nog inte att åka tillbaka dit..

Fast jag har en bra dag med Therese iaf, lunch på bageriet, bokat tid för att fortsätta tatueringen och en massa surr =)

I lördags var jag på Jejjas loppis här i Junsele för hon skrev till mig på facebook och tipsade om att hon hade glasknoppar till salu.. Givetvis körde jag dit direkt de öppnat =)



Nu har jag en lite hög med olika knoppar. Jag sparar ihop till kökskåpen, alla 30 st. Måste bara hitta 30 stycken i samma färg och form =)

Ugglefeber..

Winter White Owls - Woodland - Upcycled Vintage Decor - TREASURY ITEM

Fick hem mina ugglor från i veckan, ända från Californien hade de flugit och jag är så glad för dem. Nä jag har tapetserat om i köket ska de hänga där bredvid den stora klockan.

Fast jag är glad för dem så fick jag ugglefeber igår och tittade på ugglor på etsy i flera timmar efter fler liknande.. Jag köpte inget men hittade många fina =)









Så rolig den sista.. Synd att de var så himla dyra bara, eller ja frakten är dyr =(

Vad hittade jag idag då, då jag skulle köpa en present till svärmor??? Jo ett kastrullunderlägg  form av en uggla.. Jag var ju bara tvungen att köpa den.. =) Greta har då allt =)



Jag såg något som glimmade till under alla grejer på en hylla och det var den här godingen =) 

Ett litet projekt

Barnen itter och leker med lego och skriker så att man kan tro att det är andra världskriget.. Jag har stoppat in öronproppar i öronen för nu är jag (&#"%"¤"/#(()"=!=!**- less...Syrrans hund har gnällt och skällt hela dagen, Fredrik har jobbat hela dagen och ungarna skriker och slåss.. Jag behöver semester..

Fredde tog ut Laban nu för en sparktur, förhoppningsvis blir han lite lugnare då.



Tyckte att detta var en passande bild för hur deras beteende är ikväll.. demoner...



Barnen sprang som tur var över till mormor en stund på eftermiddagen så vi fick lugnt och skönt en stund så då passade jag och Fredrik på att göra iordning legobordet till ungarna.

Jag gick ut och hämtade ett gammalt vardagsrumsbord ute i häbret som pappa och mamma haft en gång i världen och sedan lämnat här. Fredrik gjorde bara kvartslister och så spikade vi fast dem uppe på bordskivan så nu stannar legot på bordet istället för att ligga runt om på golvena...

Ett litet projekt så här på söndagseftermiddagen

Mer etsy

Jag tycker om skelett och kranier, det har jag alltid gjort, det är väl någon slags sjuklig fascination.. När jag var liten brukade jag gå och dra ut tänderna på älgarna som min morfar och hans jaktlag skjutit och så visade jag upp tänderna på skolan.. De tyckte jag var ganska så konstig hehehe..

Men jag vill fortfarande ha några häftiga skallar hemma...


Som de här



Sabeltandad tigerskalle...





And



Fladdermus



Mink tror jag att det är..



Uppstoppad påfågel.. fin...



Katt



Grodor



Rovdjur, Björn, varg, mård, mm.... Häftigt det skulle vara att äga dem... Jag tycker att de är så fina..

Mycket man vill ha, lite pengar. =(

Alla bilderna från etsy.

Jag läste igår i Aftonblades Härligt Hemma om en tjej som har skrivit in till inredningsexperten. Hon hade problem för hon skulle flytta in hos sin kille och han hade djurhuvuden och uppstoppade djur överallt och undrade vad hon skulle göra..

"experten" svarade att de fick kompromissa och ha ett uppstoppat djur i varje rum och bara färgerna beige, svart, vitt och brunt för att djuret skulle smälta in i inredningen. om man använde mycket färg i inredningen så skulle det, och jag citerar: "då blir det gensat kitschigt och lite underlig känsla."

Konstig expert det där.. Satt och diskuterade med gbben om det igår och vi båda ansåg att det ser ju mer konstigt ut om man har ett djur där och ett där.. Väl bättre att samla allt på en vägg så att dt blir mer som en installation???

Jajjaa.. Alla kan ju inte tycka som jag heheheh...

Smycken

De senaste dagarna har jag slösat bort ganska mycket tid på etsy, bara sittandes och tittandes på bilder.

Jag har sökt mycket på kranier och uppstoppade djur men det har också blivit smycken och jag har hittat mycket roligt =)

 

 



Roliga annorlunda smycken och inte alltför dyra heller =)


Har ju givetvis hittat massor med andra roliga saker på etsy. Är s mycket man vill ha..



Tycker väldigt mycket om denna lampan som är gjord av gamla glasburkar.. Jag har många fina glasburkar, man kanske ska prova på ett projekt???



Fint gammalt soffbord..



Blev väldigt förtjust i dessa ljusstakar men de var väldigt dyra.. 1200 kr tror jag att det var..



Här fick jag ju en idé serverad.. Ska göra en sådan tavla till barnen =)



Hittade en tjej som gör kakfat av gamla tallrikar, alltså tallrikarna skulle jag vilja ha, de var ju jättefina..


Alla bilderna är från etsy

Fröken Linnea

Via tradera hittade jag en hemsida som heter fröken Linnea. Det var inte så mycket där som lockade mig då allt var shabby chic men hon hade väldigt fina knoppar till salu =)



Fina polkagrisrandiga knoppa men risken är väl att man konstant skulle gå och vara godissugen (som om man inte är det jämnt ändå)







Jag har börjat få en liten ugglesamling så varför inte knoppar med ugglor då också??? =)

Sytt

Har glömt att visa sminkväskan jag sytt. Den blev i modell XXXL för den blev giganstisk men den rymmer alla sakerna och alla facken blev jättebra i den =)



Har fått upp kroken också på toaletten..



Jag och mormor var till Röåns möbler i torsdags och jag kunde inte låta bli att köpa denna fina lampa som får stå i vardagsrummet uppe.

Idag var jag på loppis också hos snälla Jejja och fick tag i 10 bruna glasknoppar... De fick följa med hem =)

Förra lördagen var jag på loppis också i Sollefteå och fick tag i 3 av Harry Potter böckerna, en fin sängkappa från 60 talet och en massa tidningar =)

mycket att göra..

Har haft fullt upp hela veckan och därför kommer bloggen på 3-4 hand..

Jag har pysslat på med väggarna i köket, tapeterna håller på att rivas och det går faktiskt jäkligt bra att riva ner dem.



Det är bara masonitskivor under så det är inga problem att få bort dem. Blöter med vattensprutan och skrapar med en spackelspade..







Nu är det "bara" det lilla utrymmet kvar i köket. Den bruna plastmattan som mormor hett på väggarna ska bort och ersättas med vitt kakel och så ska ju tapeten bort såklart... Måste bara plocka bort alla sakerna först, har ganska mycket grejer framme just nu =(

Mina etsyköp

Fick tröjan igår med posten, den jag köpt på etsy. Beställde den största de hade, XL, fö ja, jag behöver det helt enkelt, jag är en redig kvinna ;) Tyvärr så var tröjan inte i XL. Medium var nog mer åt rätt håll fast det stod XL i tröjan också..

Så synd på en sådan fin tröja men det får väl bli en present till någon istället..

3 års kalas

Elliot fyllde 3 i söndags, min lilla kille.. =)







Tur lilleman inte har något vidare minne, han köpte en poliströja i Lycksele och filmer i Sundsvall och glömde bort dem så jag slog in dem i paket till honom nu, han blev överlycklig.

Han har tjatat om skidor i 2 veckor, ända sedan vi var i Umeå och jag köpte skidor åt Milton. Han fick ett STORT paket enligt honom som skidorna låg i.. Gladare än gladast =)

Mina gamla skidor var det som jag hittade ute i boa.. hehehe..





Givetvis skulle poliströjan på på en gång =)

Var tvungen och had en idag med, första dagen på dagis efter jullovet.. Åååå va de har längtat och jag med för den delen...

Tur man har Therese

Annars skulle inget hända här hemma.. 

Therese och barnen var hit igår och medans jag funderade på om jag skulle börja riva tapeterna i köket så hade Therese hunnit sy 2 gardinkappor och rätt som det var var hon på tapeterna också och fick igång mig med.. Iofs så var det T som gjorde det mesta jobbet.. Ungarna bråkade och slogs så jag fick skälla på dem gång på gång.. 

Höll på att bli tokig. Skönt att Fredde kom hem rätt så tidigt och fick ta över barnpassandet.. 

 



Vi kom en it på vägen och jag sitter nu och försöker på energi att fortsätta men det är tråkigt ensammen..

Håller också ett öga på Syrrans hanhund som vi tar hand om just nu medans hon är i Borneo.

Samma dag som hon åkte då började vår tik löpa så vi har ju jätteroligt hemma nu att hålla dem isär.. Konstiga är att mamma och pappas tik också löper men hon bryr han sig inte om.. Jäkla gnällande är det hemma iaf men det slutar nog snart.. Det är sista veckan nu för Dixie så nästa vecka borde allt vara som vanligt igen..

Nä skärp dig nu Anna-Karin!!! Slit ner tapeterna från väggarna!!!! 

Fredde är hemma

och det märks.. jag bloggar inte.. börjar om med förnyade krafter på måndag. Ellit fyller 3 år imorgon så det blir fullt hus och jag som inte ens gjort någon trta en.. ligger efter så att säga.. får slänga ihop en nu.. =)

Kanske ska ta och slå in hans paket också..

Jag och Elliot rymnde hemifrån idag, vi åkte till stan, gick på apoteket och en massa loppisar, fikade och myste, en toppendag =)

Alltid sökande..

Söker ständigt efter nya grejer.. oftast vet jag inte vad jag vill ha förrän jag hittat det, ibland letar jag i flera år.. 

Många kan nog inte fatta detta men det är nog många som också förstår den där känslan.

Just nu ikväll kom jag på att jag skulle ha haft 2 byråer till som förvaring för mina pysselgrejer, att ställa ovanpå varann och måla i glada tokiga färger så att jag bara kunde få ordning på alla pysselgrejer och papper som tar en sådan plats. Och så ordentliga fina etiketter på lådorna som berättar vad som är i.. Fast det brukar inte fungera i min värld.. Oordning överallt.

Men så kom jag på att: Just de ja, jag har ju inte någon plats att ställa dem. Kanske uppe i katastrofrummet.. Så får jag ordning där tänker jag för mig själv..

Fast det blir nog inte mer ordning ändå. Skulle nog snarare bli ännu värre.. Där passar det bättre med garderober. Så jag letar efter vanliga tråkiga garderober dit.. Det kan ju inte vara så svårt, eller dyrt att hitta åt. 

 
Vit garderob / hylla

Garderob

Hittar massor på blocket men som sagt, det är så långt överallt.. Vem åker till Gävle för att köpa en garderob för 100 kr???


Mina tankar flyger hit och dit. Var ute och sprang ute i mörkret i lagårn med pannlampan på, bara för en liten stund sedan. Helt plötsligt kom jag på att det står 2 byråer där och jag vara bara tvungen att kolla in dem.  De kunde ju vara perfekta för mitt lilla projekt. Jag hade hunnit glömma bort den tanken som sa att jag inte hade plast för dem.

Tur för mig så var de så trasiga så de går inte att använda.




Hittade denna byrå då jag googlade runt om att återanvända saker.. Fiffigt =) 

 

En annan fix idé är att jag behöver ett pelarbord, precis ett sådant här. Ska måla det knallgult och ha det på bron.. Det här hittade jag på blocket. (Jag har INTE köpt det



Men då behöver jag ju några snygga korgstolar också, givetvis målade i någon klatschig färg.. Stol från Ikea



Och så är ju köksstolar något som snurrar runt i huvudet på mig. Tur att man bor så långt ifrån allt annars hade min impulsiva hjärna köpt mycket med möbler =) Blocket



Såg även en sådan här klocka på Tradera.. Hur snygg skulle inte den vara i grönt och turkost???

Etsy

Det finns ju så mycket roligt på etsys hemsida.. jag blir sittandes i timmar..

Igår gjorde jag något som jag inte brukar. Jag beställde något från Etsy.

En tröja =)



Den var ju så söt med de små taxarna =)

Vill ha!!







Tänk om man kunde hitta något sånt här.. Jag kanske ska åka runt i byarna och fråga folk vad de har i sina ladugårdar ;)

Drömmen

Har blivit lite smått besatt av att återanvända saker och letar hela tiden nya tips och ny inspiration. Tittade in på Etsy och skrev in recykled och hur mycket som helst roligt kom upp men det som jag verkligen föll för var Katwise jackor..

Katwise Elf Coat - Recycled Sweater TUTORIAL



Recycled Sweater Coat by Katwise -Red Orange Fire Phoenix - RESERVED

Recycled Sweater Coat by Katwise -Red Orange Fire Phoenix - RESERVED

Recycled Sweater Coat by Katwise -Red Orange Fire Phoenix - RESERVED

Hon har så underbara färger..Helt underbara jackor gjorda av gamla tröjor..

VILL HA BIG TIME men tyvärr är de inte för min plånbok.. MEN... Hon säljer till och med mönster på hur man gör dessa tröjor själv så det är bara att gå in och kika, klicka hem ett mönster och kila ner till röda korset och köpa upp alla tjocktröjor de har på lager =)

En riktig städ och pysseldag

Städade tillsammans med ungarna på förmiddagen, det gick så fort och de var superduktiga.. Kanske det berodde på att jag mutade dem =)

Jag sa till dem att när de plockat upp alla leksakerna och ställt undan leksakslådor och bilar så skulle vi ha picknik i vardagsrummet.. Det gick som bara den att städa efter den mutan =) Vad de mös då vi satt vid deras lilla bord i vardagsrummet och åt kex och drack saft och att pappa joinade oss var höjdpunkten hehehe..

Åkte på byn en sväng vid halv tolv för att handla och så passade jag på att springa in på Palles och köpa vit färg till furuskåpet i köket. Skulle köpa tapetklister också men de hade inget.


Milton är på mig om sitt rum. Han tycker att det är fruktansvärt tråkigt och vill ha blommig grön tapet som Elliot. Tack och lov så har jag kvar av den tapeten så en av kortväggarna får bli grönblommig.

Har även råkat lova att jag ska bygga en sovalkov åt honom så i helgen började hans tjat igen om sängen så jag och Fredrik satte oss ner i Miltons rum med tänkarhattarna på och med papper och penna i högsta hugg så ritade vi en ritning om hur det ska se ut..

Hade även tänkt att han skulle få lite tapetdjur





De här är från lollopard om man inte vill göra dem själv..

Jag tänkte som så att jag har ju jättemycket med tapeter, jag har en oh apparat och jag har oh papper så jag skriver helt enkelt ut bilder på oh papper, tejpar upp tapet på väggen och ritar av motiven på tapeten och klipper ut den och limmar upp dem, i teorin hur enkelt som helst.. Vi får väl se om det är det också. =)

Som sagt så har det blivit lite pysslande iaf. Har inte börjat måla skåpet än men jag har målat iaf..

Har en liten samling med ljusstakar och jag har väl ca 10 stycken likadana i stugan som jag målat svart och det var det jag hade tänkt göra med de 5 jag har hemma också men så började jag tänka att det var väl lite tråkigt ändå så jag botaniserade i mina färgburkar och kom fram till att de skulle vara hemskt snygga i olika grön turkosa nyanser.



Den röda ljusstaken var röd från början hade 2 av dom men tyckte att den passade så bra till resterande så jag lämnade den orörd..

Alla bockarna har fått färg på sig också och har blivit ordentligt tillpiffade =)



Den här blev favoriten.. Spraymålade alla bockarna först. Spetsen är tårtpappaer som jag sprayat också i en annan färg och som jag sedan bara har limmat fast.



Andra sidan blev så här =)



Med den största bocken gjorde jag tvärt om.. Jag la dit tårtpappret och sprayade och gjorde mönster på så vi istället..



På andra sidan av den stora bocken limmade jag fast en pappersstjärna som jag klippt ut i presentpapper från lagerhaus.





Jag och barnen plockade bort alla julsakerna idag så då passade jag på att ställa upp hela min bocksamling tillsammans med mina naturgrejer.. (fågelbon, skelett, fjädrar, stenar, ägg, snäckor)







Jag tycker mycket om alla mina natursaker. Varje vår går jag runt på gården och letar fågelägg (redan kläckta) och lägger dem sedan i boet. HIttar jag en fin fjäder kan jag ju sällan låta bli dem liksom fina stenar.. Allt samlas det på..



Jag och barnen fick ju fixa till soffan också. Lägga över ryggen och de stora kuddarna med täcken.. Hundrackarn har börjat löpa.. och givetvis är det då hon kommer på att hon ska klättra upp och lägga sig uppe på ryggen på en beige soffa.. Jävlar vad förbannad jag var.. Hon ligger ALDRIG i soffan annars.. Varför nu?? Ska försöka mig på att ta av och tvätta tyget men själva ryggen går ju inte att ta av tyget på..

Jag var då inte glad som ni kanske förstår..



Milton ville göra mig glad så han fixade och ordnade med soffan och la till alla kuddarna och se vilket bra jobb han gjorde =)

Har hållit på hela dagen vilket känns i min onda höft och mina stackars fötter så nu sitter jag bara.

Snälla Peter kom och fixade parabolen så nu kan jag se tv igen jihoo!!! Fast jag har vant bort mig från tvn.. Nu är jag fast på datorn istället.. Etsy slukar bra många timmar =)  Ska lägga in ett inlägg vad jag hittat där..

Ha de bra.

Gott nytt år 2012

Blir nog svårt som vanligt att vänja sig vid att det är ett nytt år.. Just då jag vant mig så är det ett nytt år igen..

Hade en skön hemmakväll med familjen, lagade god mat till dem och så såg vi film och myste.

I stormen förra veckan så blåste parabolen åt sidan så vi har ingen sändning på parabolen så vi får glatt klara oss utan tvn. Fast det blir så mycket lugnare och skönare då och barnen leker mer istället för att bara sitta och tjata om att få se tv..

Jag kom hem från Lycksele i fredags och jag längtar redan bort igen, känner mig så rastlös, jag vill bara resa, fast utan barn så jag får lugn och ro =)

Fick iaf se mina underbara tapeter då jag kom hem. De hade levererats från Nederländerna medans jag var borta.. Nu ska jag bara ta och fixa väggarna och göra underarbetet så att jag kan tapetsera..

Hade även en hel hög med klädkataloger väntandes. Ellos, Laredoute, Halens, Cellbes, H&M mm.

Föll verkligen för en lampa i Ellos..




Tycker att det skulle vara fint att ha 2 sådana här över köksbordet men i katalogen var de mer petrolfärgade.. Tycker inte om den här babyblå färgen..



Funderade också på att beställa den här klänningen.. Men jag vet inte.. Det är så mycket osm jag skulle vilja beställa just nu..



Vaknade rätt så sent imorse halv 8 var han så ungarna hade tagis sovmorgon. Fredrik jobbar eftemiddag så han behöver sova men jag väcktes av väldigt griniga och eländiga barn..

Elliot hade halvt som halvt feber och var jättegrinig och hade svårt att andas pga förkylningsastman han har. Och Milton puttade ut oss ur sängen, Han är lite för stor för att sova med oss men det fattar inte han.. Jag blir ju på så dåligt humör jag med då jag blir väckt och sparkad på på morgonen.

Nu är de dock lite piggare, Elliot fick sin medicin imorse och efter ett tag så slogs de som vanligt..


       
RSS 2.0