Min nya telefon

oooo.. kom på att jag glömde att visa en bild på min nya telefon, en Nokia N8.. chockrosa såklart.. Tråkigt med svart.. Rosa ska det vara ;)


En sammanfattning...

Den här sommaren har verkligen passerat jättefort och att inte ha haft internet och delat med mig av allt det roliga som har hänt har varit hemskt.. Ska bli skönt att snart få internet igen så att allt blir som vanligt.. =)

Har åkt till mamma och pappa och passar därför på att göra en liten sammanfattning av sommaren med lite bilder som jag har på telefonen.

Den mesta tiden har gått åt till att flytta som ni vet och att jobba på världens bästa jobb.. Jag längtar redan till nästa år igen =)

Fast på måndag så ska jag jobba lite i Resele på kyrkogården där. 2 veckor ska jag få vara där och det känns så roligt.. =)

Jajaj det var ju egentligen inte det jag skulle göra en sammanfattning om utan sommaren som varit..


Kidsen

Jag har ju inte bara burit flyttlådor och jobbat utan jag och barnen har hunnit umgås en hel del då Fredde jobbar borta hela veckorna..



Vi har turen att omges av hästägare dit vi flyttat så nu har vi promenadavstånd till alla fina hästarna som Milton och Elliot är så förtjusta i.. Ni skulle ha sett deras leenden hehehe...



Marie kom med en bilmatta till pojkarna så vi har fullt upp med att köra med bilar och tuta och skrika och parkera och allt vad man nu kan göra på en bilmatta.. 



Hahahaha.. hade inte sett den här bilden i stort format förrän nu.. håller på att skratta ihjäl mig. Elliot ser ju ut som en liten vampyr med afrofrilla.. hahahahha...

Jobbet

Efter en supersommar följde en superhöst och en superbra personalfest.. Micke bjöd på mat, vi bjöd på oss själva hehehe.. Några proffsbowlare var vi ju inte men roligt hade vi..







En rolig kväll tog till slut slut och jag fick vandra hem i mörkret.. Det tog ett tag, jag förstår inte varför jag var så vinglig ;)


Pysslandet

Jag har bara hunnit med lite grann men nu så har vi startat en studiecirkel i sömnad då vi träffas en gång i veckan hos mig och syr så förhoppningsvis så ska jag ha något att visa upp framöver =)



En kudde till systeryster på hennes födelsedag har det blivit iaf..





Jag och barnen har tillverkat nyckelringar. Har blivit lite smått besatt av dem. Men de är ju så färgglada och fina och lätta att göra.. Elliot har gjort 2 till sin nya bästis, moster Elin.. Det är bara hon som duger nu, hon och Therese... han vill inte veta av mig om någon av dem är i närheten.

Jag har även börjat klä om en kontorsstolsom jag fick av Marie. Den är så fin, sliten och härligt använd.. Sydde nytt tyg till den idag och ska klä om den då jag kommer hem igen.


Tatueringen

Har äntligen varit och påbörjat slutet av min helsleeve.. Är så himla nöjd. Ska dit på torsdag egentligen och fortsätta men då har jag fått jobb så jag måste ringa och ändra det imorgon.. Längtar efter att det kommit på färg också..







Alla linjer han vi inte fylla i därför ser den lite tanig ut på en del ställen men det blev bråttom och hans inte klart för jag var tvungen att hämta ungarna på dagis och skjutsa Therese på jobbet.. Men snart så..

Jo visst ja.. Känns motivet bekant så är det för att det är från Villeroy & Boch Acapulco porslinsserie från 70 talet.



Älskar detta porslin. Jag har några assietter och en tekopp och även en stor duk.  Ska bli de här färgerna på tatueringen också...


Shopping

Okej det har blivit en hel del inköpt denna sommar. Oftast är det så för jag har bara jobb på sommaren och passar på då man har mer pengar..

Jag har äntligen köpt mig en jaktdress och den har jag på mig så fort jag ska ut i skogen, världens skönaste dress och vatten och vindtät så den är helt perfekt.

Köpte tröjor till unagrna då jag var till stan sist.. Lindex har så himla fina tröjor nu i helt underbara färger


Det blev 3 till dem var..

Har även investerat i ett skåp till Elliots rum som jag hittade på en loppis, några 70 tals assietter, en skål och några tshirts till ungarna och en tröja till mig som jag hittade på röda korset.

Jag har funderat på en klocka till vardagsrummet upp och hittade en på inmyhouse som jag föll för men den var så jäkla dyr.. 1700 spänn.. Det tänker inte jag betala för en klocka men jag gick och funderade och funderade ändå.. Jag hade ju inte sett någon annan som var så där stor och fin.. Skulle man slå till ändå?


MEN, så var jag till Ramsele förra veckan och gick in på deras nya butik hem och fritid och vad ser jag där?? Jo en jätteklocka så som jag vill ha den.. 

 



Att den är fin?? Den kommer att passa jättebra då vi gör om vardagsrummet och väggarna blir röda..






jag hittade även en "liten" på 60 cm bredd som passade i köket.. Bägge fick jag för under 1000 kr. Det lönar sig att titta runt lite..

Så det har blivit en hel del shopping i sommar ;)


Arbetslös

Blev ju arbetslös den 14 september och hade tänkt att jag skulle få något gjort hemma då men jag blir så himla rastlös och på dåligt humör att ingenting händer..

Förra veckan var jag så sjuk att jag inte ens kunde hålla mig vaken. Tisdagen kommer jag inte ihåg mycket av. Jag hade ingen förkylning utan jag fick frossa. Frös, svettades, frös, svettades om vartannat och så svällde min fot upp..

Fötterna brukar jag ha problem med och har haft väldiga problem hela sommaren men så här dålig har jag aldrig varit. Jag fick inte ens på mig Freddans skor och jag kunde bara gå längst bak på hälen. Det kändes som om jag skulle dö då jag kom åt foten eller om barnen tog i den. 

Testade alla värktabletter vi hade hemma och överdoserade troligtvis men jag blev ju bättre iaf.  

Jag han precis bli bra då Freddan ringde på torsdagen och sa att han var tvungen att jobba över hela helgen och att han inte hade några rena kläder, så jag packade en klädespåse åt honom och packade in ungarna och hunden i bilen och så åkte vi på "lillsemester".

Fredde var ända borta i Krokom så vi sov över där i husvagnen och åkte hem dagen efter, en trevlig liten resa på 60 mil.

Var in en sväng i Östersund och påmindes om att varför jag tycker så mycket om den stan. Jag skulle kunna bo där... Det är så mysigt och trevligt där. Men var tvungen att åka hem igen =(  



I helgen var vi ute rätt så mycket. Hälsade på lite folk och så gick vi på promenader, jag och barnen och min moster Karin.



I måndags tog vi en långpromenad och barnen knatade på i 3 km.. 2 timmar tog det.. Tänk vad långt det är för dem.. Jag tycker att de var superduktiga.. De tyckte att jag var konstig.. 

 





Jag låg på alla fyra i lingonriset och fotade svampar och fina rönnar och barnen tittade på mig med konstiga blickar men jag kan inte rå för det.. Hösten är min favoritårstid.. Alla färgerna är så underbara och luften är så skön och fräsch och luktar gott av jord.

Jag och mormor var ut i skogen idag med fast utan ungarna. De var på dagis idag så då passade jag på..

Vi plockade lite kvistar och grenar till kranstillverkningen senare i höst/vinter. Man vet aldrig då det börjar snöa och jag vill vara ute i god tid med att plocka det som jag brukar dekorera kransarna med. Har det snöat är det svårt att hitta..

Än hoppas jag att det inte kommer någon snö men man vet som sagt aldrig. 2006 då jag skulle få Milton så var det 1 meter snö den 20 oktober. Det kom 70 cm på bara ett par timmar.. 

Är som sagt i Lycksele nu, imorogn börjar höstmarknaden på stan och så har några loppisar öppet så vi har det vi gör =) 

Jag hoppas att jag inte dröjer allt för länge innan nästa gång jag kan skriva. Till och med Fredde hade varit in på bloggen och ringde sedan och sa: "Där händer det inte mycket va?? Ska du inte skriva?"

Nu har jag skrivit älskling ;)  



Äntligen

Jag har beställt ett modem och skruttinternet från telia nu så förhoppningsvis kommer jag igång med bloggandet snart igen..

Arbetslös ännu en gång..

Jobbade min sista dag i fredags och det känns redan jobbigt. Har gått upp i vikt på en vecka för att jag inte rör på mig dagligen nu och jag kommer mig inte för att göra något. Fy vad tråkigt det är..

Var iaf till Therese och barnen på måndagen och så var de hit och åt middag sen på kvällen. 

I tisdags så åkte jag och barnen till stan. Milton ska genomgå en utredning varför han har så dålig motorik så vi var till en sjukgymnast under tisdagen och Milton fick leka och göra olika grejer och så ska de komma fram till vad han behöver för hjälp och träning. Det blir även psykolog och en hjärnröntgen och en massa andra tester.

Milton tyckte att det var jätteroligt för han fick en ballong så han var överlycklig och längtar tills nästa gång.

I onsdags var jag och fick min tatuering utökad.. Nu har jag en helsleeve men den är inte färdig. Alla konturerna hans inte med och så har vi all färgläggning kvar också.  Men jag är helnöjd =)

Nu ska jag ta och baka lite kakor tills imorgon. Då ska vi till Wild West Cruisers garaget och köka middag tillsammans med alla de andra funktionärena och sponsorerna som var med på midsommar. Ska bli roligt de =)

Annars händer inte så mycket. Försöker hitta ett jobb. Utstämplad som man snart är.. Men det brukar lösa sig =)

Baka kakor var det ja... känns jobbigt men jag sa ju ja när de frågade, känns bara jobbigt för att jag vet att jag måste..

ha de..

Ännu en ny favoritsida

Kolla in sidan inmyhouse.se. skulle inte tacka nej till några grejer där inte.....

Har provat länge nu

Har köpt en ny telefon, en Nokia N8 ckockrosa =) och har skaffat mobilsurf på den pga av den dåliga täckningen hemma. Det har fungerat rätt så bra men att blogga har gått dåligt. Det tar så lång tid att skriva något på telefonen pga touchskärmen.

Ikväll så hade jag bra täckning hemma med bärbara datorn så jag ska passa på att blogga lite då =)

Har inte gjort så mycket mer i sommar än att flytta och jobba så jag tänkte lägga ut lite bilder från nya huset..

.................................

Nähä efter att datorn försökt i 15 minuter så har det ännu inte dykt upp någon bild på bloggen. Jävla Telia.. får ta med mig datorn på jobbet imorgon och sitta på lunchen istället.. Just nu så känns det väldigt lockande att låta stadsnätet dra in internet åt oss.. Vad är 60 000 kr egentligen??  Måste ordna det här..

Är sista veckan på jobbet, jag och Micke skarpar dörrar och målar förråden och det blir så snyggt. Vill inte att det ska ta slut på jobbet. Har trivts så bra där, hoppas att jag får komma tillbaka nästa år igen.

I helgen ska vi ha personalfest, det ska bli så roligt. Saknar Elin på jobbet så det ska bli roligt att träffa henne igen på lördag =)

Ska bråka vidare med datorn nu och ska försöka skärpa mig med uppdateringarna..

   

Äntligen fick jag upp två bilder =) Ska tapetsera om i köket och måla furupanelen vit i hela köket (täcker halva väggarna) Funderar på vilken av de här 2 tapeterna från inreda.com som jag ska välja, tror att det lutar mot den gröna... 
       
RSS 2.0