Bröllopsyra..

Har ju inte bara läst och torkat skit från magsjukebarnet utan jag har hunint sitta vid datorn lite också.. på etsy och tradera förstås. Jag fastnade för myckt klänningar, skor och bröllopskläder..

Igår ville jag bara gifta om mig med min man igen. Han är bäst i hela världen.. Han stod förskräckt bredvid mig vid datorn och undrade varför jag kolla på bröllopsklänningar.. Han är så lättskrämd hihihi..


Etsy



 

 

 





 






Varför inte en röd eller rosa klänning?? Hade jag kunna haft dem så hade jag köpt dem på en gång, helst den rösa som jag föll handlöst för..








Kolla in midjan måste ha till den där klänningen..


Nä det är bara drömmar det där.


Tradera




Varför inte gifta sig i röda skor?? Underbara inte sant??

 





Är det för att det har varit sol och ett par plusgrader nu ett par dagar som man får några små känningar av vårkänslor?

Jag blir så jäkla sugen på att sy när jag ser alla dessa vackra klänningar.. När jag hittade äkta 50 talsmönster på etsy i stora storlekar (48-50-52) så slog jag till och köpte dem. Det är så sällan man hittar i större storlekar så då gäller det att passa på.. Hoppas att de kommer snart, de ska ju ända från USA..

Nä dax att kolla in Americas next topmodel =)

Ha de..

 

 

2 minuter

Exakt 2 minuter tog det innan Elliot somnade ikväll. Jag han knappt lägga mig till rätta men stackarn har haft magsjuka sedan i lördags så han är helt slut. Jag har bara väntat på att resten av familjen ska bli dåliga också men än så länge (ta i trä) så är vi då friska det är bara lilleman som är dålig.

Så nu sitter jag här.. framför datorn som vanligt. Fast jag har inte suttit här hela dagen. Hade ett helt berg av tvätt så att jag knappt tog mig in i badrummet uppe så jag/vi har kört 4 maskiner  idag och så körde jag 3 diskmaskiner också och diskade bort allt. Har känt mig väldigt ordentlig de sista dagarna och småstädat och haft mig. Kan ju bero på att jag tror att det är magsjukebakterier på allt som måste städas bort..

Barnen och jag var uppe och lekte i 3 timmar också. Eller de lekte snällt och jag läste.

Idag blev jag inte störd i läsningen av bråk för jag har tagit fram en massa leksaker från kallskrubben som jag gömt från dem i några månader så det var som julafton för dem. Väldigt effektivt är det att göra så...  

Just nu läser jag Guns N Roses welcome to the jungle. Inte lika bra som Slash biografi men det går ju att läsa. Har läst klart Marilyn Mansons biografi och jag tycker att den var så där i mitten av boken. Början och slutet var bra.



Kust nu försöker jag läsa så mycket som möjligt.. Lånade nämligen böckerna på biblioteket och de ska tillbaka tills den 14 feb. Smart av mig att låna massor av böcker på en gång istället för att dra ut på det.. Men biografier är roligt att läsa så det går fort, helst då man är, som jag är, nyfiken på kändisars liv, hur det kommer att de blev som de blev..

Ikväll blir det lite läsning också men först efter topmodell på 3:an kl 20:00.

loppis

Jag är loppissugen.......

har inte lust

Har inte haft lust alls att blogga den senaste veckan men tänkte att jag fick allt skärpa till mig.

Förra fredagen så åkte Elliot in i bordsbenet med huvudet före så vi fick åka in på akuten för att tejpa ihop det. Det kändes ju lite töntigt att åka in de 10 milen (enkel väg) för att tejpa ett litet sår men jag hade ju iinget hemma att tejpa med så då fick man ju ta och köra den biten då.

Ringde sjukvårdsrådgivningen först och frågade om ambulansen var i närheten. Tänkte att om de var det så kunde de ju bara plåstra om honom men den var också i stan så då kändes det väldans onödigt att dra hem den till oss.

Höll honom vaken hela vägen till stan för han fick ju inte somna om det var hjärnskakning men det var det inte iaf.


Efter att man slagit sig så blir man väldigt ledsen och pappig och trött.. 
 


Blev inte ett sådant stort sår men ville inte att han skulle få ett ärr i pannan så sköterskorna fick plåstra ihop han.



Oj vad svårt det var att ta kort på bulan då. Det här är EFTER att svullnaden gått ner.. 

Under lördagen var vi till garaget för att börja kolla på bilen men möttes av en inte allt för rolig syn så jag var mest ledsen och arg dagarna efter det.

På måndagen så var vi på Miltons 4 års kontroll och det visade sig att han ser dåligt på långt håll så vi ska kolla det igen. Sen var jag på så dåligt humör att vi åkte direkt hem och jag lade mig i sängen och läste medans barnen lekte på sina rum. Hade sovit så dåligt och jag blev irriterad på vissa människor som jag tycker har betett sig illa.  Nä då är det lika bra att åka hem och lägga sig..

I tisdags så provade jag på att  jobba i storköket på gunillagården. Jag hade inskolning där under tisdag och onsdag och det var jätteroligt. Men oj oj oj vad slut jag var på kvällarna. Slocknade tillsammans med ungarna när jag skulle lägga dem.

De har haft det jätteroligt i veckan säger de, de har ju fått varit på dagis heldagar nu och det har varit full rulle på dem hela dagarna enligt personalen.


Igår torsdag så tjatade de om att vara på dagis också så de fick vara sina 5 timmar då med. Då hade jag turen att få umgås med Therese så vi tog en långlunch och satt bara och pratade =)


Annars så har jag suttit på etsy och glott..

Hittade en underbar konstnär dom målar med vattenfärger..





 



httpwww.etsy.comshopsilverridgestudiopage=2

 

 

Etsy

Anna har fått mig beroende av etsy, tack och lov så tycker jag att det är lite för krångligt för att trycka på köpknappen vid allt jag tycker om för isåfall skulle jag vara skuldsatt upp över öronen vid det här laget.

Förstår inte hur en del gör.. Vill kunna göra sådana fina saker också och jag får en massa ideér till saker jag kan göra men tyvärr så faller de flesta av ideérna vid själva tillverkningen.. kollar runt lite.. 

Här är en hel del grejer som jag skulle kunna tänka mig att ha här hemma.. 



 

Det här kan jag ju faktist sy själv men att de är vackra? =)



Underbara tavlor..



Sådana här saker skulle jag vilja kunna göra men vem har tillgång till ett glasblåseri? Den är nämligen av glas och handgjord...



Härligt härligt, man kan ju inte bli annat än glad då man ser denna resväska..



Jag gillar kranier.. Detta är en parakit tror jag.. Detta ger mig ideér..



Jag skulle vilja lära mig flugbindning så att jag kan göra så här snygga örhängen och smycken.



Jag tycker att det är så jäkla snyggt med ett chestpiece men är för feg att skaffa en.. Men nu så kan man ju fejka ett med detta halsband.. übersnyggt!!

 

Var får man tag i sådana här behållare??

 

 

Eller sådana här halsband så att man kan gra sådana grejer?? Vill veta var folk hittar saker.. Loppisar kanske?

 



Tycker mycket om dessa broscher.. Tycker om det som är annorlunda =)

Mycket fint hos etsy alltså..

 

 

ännu en kall dag

Spenderade denna dag inomhus... Barnen har varit hemma från dagis idag med för att pigga på sig. Egentligen är det ju bara Elliot som snorar men det är det enda han gör också så det är då ingen dunderförkylning precis.

De har lekt och jag har ritat. Det blev 2 tavlor till idag med. Vet ju inte hur mycket jag kommer att få jobba sedan om jag hinner måla någonting så det är lika bra att göra så många som möjligt då man är ledig.

 

En ford Torrino..

 



Och så Wild West cruisers ordförandes bil en ford det också =)

Igår blev det även en väldigt speciell bil målad =) Husvagnen var rolig att göra.. Vad jag längtar efter en egen liten husvagn som jag kan göra om... =/

Det blev en sväng in på byn idag med. Svärmor fyller år idag så det måste ju firas samt att det var rätt så tomt i kylskåpet så det behövdes handlas också så vi slog två flugor i en smäll. God tårta fick vi =)

Sinners and saviours

Nu har jag gjort det igen.. handlat av Anna som har bloggen Sinners and saviours, via den så hittar ni även hennes hemsida där ni kan köpa hennes underbara och unika verk.

Jag har nu 2 halsband och en ring som Anna gjort och jag älskar dem. Varje gång som man öppnar paket från henne så blir man lika glad. Innte bara för det man köpt utan varje gång är det paketerat på ett nytt sätt också och det är så fina visitkort som föjer med.. Ni ser jag är inte så svår att göra gla ja.. =)


Denna gång kom ringen i en fin papperspåse med tryck.

 



Ser ni alla fina kugghjul och de mini mini skruvarna.. så fint..





Stor och fin är den också. Perfekt =) och färgen är densamma som mina halsband så att de skule matcha.

Kvar i påsen ligger en liten present till syster också ;) Men den får du när vi åker till Umeå, ok?? =)

 

Medlemsbilarna..

Jag hade det så skönt igår. Åkte och lämnade på dagis och så åkte jag hem igen. Han måla 3 tavlor under de där få timmarna som barnen är på dagis och det var så tyst och lugn och skönt i huset. Jag bara ritade och åt lite mat och åt lite choklad.. =) Skönt!!!

Egentligen så blev jag inte nöjd med tavlorna. Den första blev ganska bra, en födelsedagspresent så jag kan inte lägga ut den här men med den andra blev jag lite besviken på mig själv.. Det är flames på bilen vilket visade sig väldigt svårt att måla.. Iaf för mig.. Jajaja ska titta på den idag igen. På bild ser den inte så dålig ut om jag får säga det själv..





Bil nr: 2 En Impala SS från 1965. Vad ska jag göra åt flammorna?? HJÄLP mig....



 



Nr: 3 en Chevrolet från 1956 

Den blev ganska bra men funderar på att ge den lite färg. Den är en röd härlig bil som bara ser blaha ut på bilden då den är svartvit om det är någon som förstår vad jag menar.. Den behöver den röda färgen för att poppa ut.

Det enda som jag stör mig på då är attt jag vänt bilden spegelvänd så då jag skulle måla dit ratten upptäcker jag ju att den är på fel sida vilket jag målade dit den på andra sidan.. Blev ju ganska bra tyckte jag och så färglade jag med tusch, och så kom Freddan hem och påpekar att även vindrutetorkarna sitter fel.. Gaaaahhh.. Jag fick en smärre hjärnblödning.. därför ska man inte rita bilar när man inte kan ett skit om dem och hur det sak se ut..

NÅ vad tycker ni? Färg eller inte??



Målade en till också men målade lite fel som jag försökte rädda (med svart tusch) och så målade jag lite till och lite till och helt plötsligt så var halva bilen svart.. Den åker ut i vår lagård säger jag ju bara.. Men det ska väl bli fel ibland också antar jag annars lär man sig inget.

Men det är som Freddan säger.. Du måste sluta måla på tavlorna då det känns som du nästan är klar för då är du troligtvis klar redan.. Jag tendenserar att övermåla på allt..

Ska åka med dem till garaget och hänga upp dem någon dag så får jag väl se vad gubbarna säger...

Bilarna som jag målar är våra medlemmars bilar och vill ni ser mer bilder så kika in på vår hemsida http://www.wildwestcruisers.se/ Skriv gärna något i gästboken också..

Typiskt

Igår ringde jag till storköket på gunillagården här där jag bor och frågade om jobb och de behövde mig så jag ska börja inskolas på tisdag. Det känns bra. Jag ska servera mat, torka borden och hjälpa gamlingarna och diska och plocka undan. Det verkar vara ett roligt jobb så jag hoppas att det är det också =)

Det som är typiskt är att efter att jag pratat med dem på gunillagården så skulle jag hämta på dagis, och vad ser jag då jag kommer dit?? Jo en VÄLDIGT snorig unge... min unge.. Så idag är de hemma från dagis, Elliot kändes lite varm och så var han jättehes inatt.. Det är typiskt. Då blir väl jag görförkyld lagom till tisdag =(



Glad är han ju inte idag.. går mest runt och gnäller och blir förbannad över allt.. Milton bara tjatar om att se film och jag funderar skarpt på att ge efter idag och låta dem se film mitt på ljusan dag bara så att det blir lite lugn och ro här hemma..


Gubben

Gubben har haft det väldigt besvärligt med bröstsmärtor de senaste åren men nu de senaste 3 veckorna så har det förvärrats ganska mycket så han har varit till doktorer hit och dit utan att de kommit på vad det är för fel.

I fredags skulle han åka till vårdcentralen men de skickade vidare honom till akuten i Sollefteå så där blev han kvar, de skrev in honom på en avdelning för mer tester under kvällen och även lördagen.

Fast gubben ville ju inte vara kvar där över natten så han åkte hem istället och kom tillbaka på lördagmorgonen. Det var bra egentligen för då kunde jag följa med också.

Jag satt ju hela fredagen och bara väntade på att han skulle ringa och berätta något och så satt man och föreställde sig allt hemskt det kunde vara, hjärtoperationer, cancer, obotliga fel..

Men under lördagen så kom de fram till att hans hjärta, lungor och njurar var hur friska som helst men att de inte visste riktigt vad som var felet med honom.

Men hjärtat var det inget fel på iaf. Det var verkligen skönt att höra.


Vi var i Sollefteå hela lördagen och eftersom det var -33 grader kallt ute så var jag tvungen att gå ut och varmköra bilen 1 gång i timmen. På de varmkörningskörningarna så passade jag på att springa på alla loppisarna i Sollefteå =)

Under första rundan så såg jag att loppisen uppe vid konsum var öppen så jag sprang in där och köpte den där fotöljen som jag sett några veckor tidigare och inte kunnat sluta tänka på.

Den fotöljen som skulle passa perfekt till soffan nere i klubblokalen på nipan. Så den fick äntligen följa med hem och den passade perfekt på nipan. Jag gav 100 kr för den men glömde att ta ett kort på den men det hinns nog.



Under andra rundan med bilen så sprang jag in och köpte oss en ny micro för våran gamla gick sönder förra lördagen och ni får gärna kalla mig bortskämd men en vecka utan micro är inte lätt då man är van vid att ha en.

Sedan sprang jag in på en loppis som ligger under näbbar och klor (djuraffären) och hittade en massa klädesmönster.



2 fick följa med mig hem, de kostade 25 kr styck. Tycker så mycket om capen. Så fort jag hittat ett tyg som passar så ska jag sy mig en sådan =)

 

Jag hittade även en fin kudde som jag förälskade mig i. 10 kr.



Då jag skulle betala så hittade jag en gratislåda bredvid kassan som jag plockade gardiner ur... Den oranga kappan är exakt likadan som 2 längder jag har så jag blev glad att hitta dem =) Gratis är gott.. 

Under tredje körningen så måste jag få upp värmen ordentligt i bilen så jag åkte till Långsele för att gå och äta där och s såg jag att även loppisen där mitt inne i byn var öppen så jag kunde ju inte låta bli och tur var väl det.

 

 

Jag fick både den underbara lampan i glas och skärm i nyskick och högen med 70 talsinredningsböcker för 80 kr. Han var givmild under lördagen ägaren =) Tur för mig. Annars så kostar böckerna 10 kr styck =)

Köpte mig en stor baguett på CK:s café i lokalen bredvid och körde tillbaka till lasarettet sedan precis i tid för Freddans ultraljud av hjärtat.

Efter att de konstaterat att han inte hade några hjärtproblem så fick vi åka hem och så spenderade vi kvällen tillsammans med vänner. Vi blev ju bjudna på så god mat =) TACK!! Det var riktigt skönt att slippa stå och laga mat efter en lång dag.

Broarne - inredning för egensinniga

Jag vill vinna den superfina väskan hos Broarne så jag länkar förstås dit =)

images/uploads/Pip studio/pipstudio_carryall_red.jpg

Supersnygga väskan som jag vill vinna hos Broarne....

Om Elliot vore bebis

skulle jag köpa det här spjälsängsskyddet och madrassskyddet till honom..

 

Finns ute på tradera.......

Nipan

Igår umgicks jag hela förmiddagen med underbara Therese och vi gick i de få affärer som Junsele har att erbjuda men lyckades handla lite grann ändå =)

Sedan gick vi och åt på brödboden och gott var det. Det var så skönt att sitta där i lugn och ro och prata och äta gott medans barnen var på dagis.

Tyvärr så slutade det roliga kl 12 då Therese började jobba. Då fick jag ju hitta på något att göra så jag åkte ner på nipan (klubblokalen) och skottade bort snö utanför bron som inte traktorn kommit åt och sopade av bron och sådant. 

Gick även in för att fota lite och kunde inte låta bli att möblera om lite =) 

Flyttade bara en soffa och en frys.. 

 

 

 

 

Det var en underbar dag igår. 15 grader kallt och sol. Snön gnistrade så fint över älven och det är så vackert då snön ligger orörd.

 

 

 

Det är så vackra fönster på det här gamla huset.

 

 

Inne var det svårt att fota pga solen.. Allt blir ju så mörkt..

 

 

 

Köket måste jag städa upp i och byta gardiner i så att det blir finare.. Och ta ut den enorma bänken som står mitt i rummet och tar upp plats. Den behövs inte..

 


 

 

Soffan fick byta plats till andra sidan.



Där stolarna står väntar jag på att hitta den perfelta lilla bokhyllan som vi kan ha alla saker i. Frysboxen fick flytta in i hörnet också.



Soffbordet ska bytas..


Fick in nya bordet igår också men strömmen i kameran tog slut så det fick bli ett mobilkort. Att det passar bra till soffan!? =)

 

Styrde ihop de 2 borden så att vi fick ett stort.

 



Soligt och kallt ute..

Det ska bli roligt när vi kan börja vara nere på nipan och starta studiecirklar där. Alla som är intresserad av att vara med eller som har något roligt att lära ut, hör av dig till mig...

STORT tack

Ett stort stort stort tack till Kiiromi för de underbara tygerna. Jag skickade iväg en hög med tapeter och fick tillbaka en hög med tyger. Tycker om dem allihopa och blev speciellt glad då jag såg att jag fick en tygbit som jag redan hade fast i en annan färg =)

 



En stor underbar duk..

 

Mitt favorittyg i paketet

 



Den här blev jag extra glad över. Jag har en bit i gult som jag sytt en kudde av..

Jag blev så glad så TACK. Nu gäller det ju bara att klura ut vad man ska sy för något ;) Lyxproblem kallas det hehehe..

Jag blev så inspirerad av tygerna igår att jag pysslade om en av mina pärmar. 

 

Veckans pyssel

Vi har ju inte bara sprungit hos doktorn den senaste tiden utan jag har ju faktist hunnit med att pyssla lite. 

Jag målade 2 tavlor. (med hjälp av oh-apparaten)

 

Tycker ju som om amazoner. Gubben blev lite sur och sa: "du bara ritar andras bilar, när ska du rita våran då?" Får väl bli det nästa gång då..



Målade en tavla av Min tremenning (stavning?) Claes bil också. Hoppas att han blir nöjd med den och att han tycker att den är lik. Jag är rätt så nöjd iaf.

Therese vill ha en också, av deras bil, ska leta upp nå kort så att jag kan börja..

Jag köpte bokstäver på panduro som jag har målat och tapetserat också. De blev rikigt bra tycker jag med 2 olika tapeter eller presentpapper.







Min favorit bland presentpappren, från panduro.



Oj nu ser jag att jag glömt klippa bort lite utstickande tapet.. Jajaja får göra det sedan. Elliots bokstav blev såklart grön. När jag tänker på Elliot så tänker jag grönt, samma som jag tänker blått då jag ser Milton. Och lila om mig själv. Fredrik är också en grön och min vän Therese är orange =)



Hittade mina gamla spargrisar ute i en låda i röda huset också. Tycker att de är så fina, trots att det står föreningssparbanken på dem. milton fick en och Elliot en.

Jag vet inte varför men nu har ungarna en hel hög med spargrisar i olika former. De är ju så fina helt enkelt..

Igår (tisdag) åkte jag hem och slipade ett vardagsrumsbord jag köpt på loppis för 50 kr och så han jag olja in det också och det blev jättefint. Det bordet ska få följa med ner på nipan och bo där ett tag i klubbhuset och jag tror att det kommer att trivas bra tillsammans med soffan och resten av möblerna där nere.





Som ni ser så var skivan rätt så ful..

 



Men med hjälp av en slipmaskin så blev den snabbt fin igen.

 



Och sedan lite vaxolja på det så blev bordet som nytt igen.

 

Har även klätt om en pärm i mitt favorit inslagningspapper från panduro (samma som Fs bokstav) Den blev bra.. Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha i den pärmen. Mankanske ska ta och göra om alla pärmar man har =)

 

Man har ju hunnit med en hel del i veckan. Jag hoppas att den energin håller i sig och att jag slipper att ha ont.

 

Nu ska jag gå och göra mat. Som vanligt har något elektroniskt gått sönder hemma hos oss och denna gång är det micron.. Glömde ta fram maten ur frysen så nu måste jag komma på något sätt att tina den.. hmmm...

Doktorn kommer..

INTE på hembesök utan vi har varit till vårdcentral eller sjukhus hela familjen denna vecka.. Milton skulle till BVC i måndags men det blev inte av, han är ombokad till den 24:e istället.

Elliot var till sjukhuset igår, på öronmottagningen. Han har varit röd i öronen varje gång vi varit till doktorn så hon skrev en remis till öron.

Han var glad och sprallig hela dagen tills vi tvingade honom att lägga sig ned på undersökningsbordet. Han HATAR att ligga ner. Han skrek som en galning och var helt hysterisk under hela undersökningen och var sedan glad som bara den efteråt igen.

Det visade sig att han har vätska bakom trumhinnan så nu ska vi på återbesök igen om 2 månader för att se om det är kvar eller har försvunnit av sig själv.





Idag var det min tur hos läkaren, igen. Var dit 2 gånger i december och så idag då. Det är som vanligt min mage som är det som ska undersökas och det tas prover efter prover utan att hitta något. Vi vet bara vad det INTE är fel på.

I helgen var min värsta helg någonsin och jag har aldrig haft så ont i magen förut. Jag låg på golvet i badrummet och grät och kunde inte röra mig och jag trodde helt ärligt att jag skulle föda barn. Kändes precis som värkar. Tänkte att det kanske var lika bra att föda en unge så det onda skulle ta slut. Men ingen unge kom och till slut lyckades jag ta mig till sängen och lägga mig.

Beror nog mycket på att jag ätit dåligt under dagen. Vi flyttade pontiacen från kompisens hus till WWC garaget under lördagen så det var inte mycket tid till att äta.

Efter mig så var det Fredriks tur hos doktorn. Han har haft sådana hemska bröstsmärtor men det var inte hjärtat tack och lov.


Vi han ju med ett 2 årskalas på lördagen också, innan jag blev dålig, och Elliot var jättenöjd med sina presenter.





Elliot fick en gosehund med koppel och barbapapasparbössa som Milton genast tyckte om.



Hoppas att gubben blir bättre och att Elliots öron blir bättre med. Själv ska jag till doktorn igen nästa onsdag. Ska kolla tarmen då, känns ju inte så roligt =(

Tänka sig..

Imorgon fyller lilleman 2 år.. vad tiden går fort.. Jag tycker att det var igår han föddes men nu är han stor. Det är rätt så skönt att han blir större tycker jag, jag föredrar barn då de är 2 år och uppåt. Då de pratar och kan vara med på ett annat sätt än de små hjälplösa varelserna de var tidigare..



En alldeles nyfödd Elliot i pappas famn.



Dagen efter så fick Milton komma och hälsa på. Milton var så glad för sin lillebror.. Eller liten och liten var han ju inte. 4840 gram tung och 55 cm lång kom han till världen på Elvis födelsedag..

Älskar dig lilleman..


Vi firar födelsedagen med att flytta pontiacen till Wild west cruisers garage där vi nu hyr en plats och sedan så blir det kalas med tårta och presenter tillsammans med släkt och vänner här hemma i huset. Det blir nog en bra dag. =) Elliot längtar iaf.



Elliot från sommaren 2009.



Julafton 2010, Elliot med sin nya mussebil

Abbondio

Genom Green is the new black´s blogg fick jag nys om Abbondio, en läsk med världens finaste flaskor.

Efter att ha letat genom massor av sidor så hittar jag tyvärr ingenstanns vart de går att köpa.. De som skriver om dem har antingen varit utomlands då de sett dem eller så bor de i Göteborg där de verkar finnas på en del fik.

Jag vill ju ha sådana.. Hjälp.. Finns de inte att köpa i Sverige, annat än i Göteborg...?  =( 









 

 

Favoritskådespelare

När jags krivit om Tim Burton kände jag att jag var tvungen att kolla på lite bilder på Johnny Depp.. För ja ska man vara ärlig så är han ju bara den bästa av skådespelarna (och snyggast) Vet ju att syster inte håller med om det.. du och din Harrison Ford ;)

Efter att jag tittat på herr Johnny Depp så bara rullade det på med skådespelare...

Nr:1 Johnny Depp



 

 

Han är ju en sådan lyckosam kille som bara ser bättre och bättre ut ju äldre han blir.. Älskar pirates of the caribbean filmerna.. Han är bra då han spelar galen =) Tycker också om honom i Gilbert Grape.. och i sleepy hollow och i Sweeney Todd.. och i.. ja allt jag har sett honom i =)



Nr: 2 Keira Knightley

Hon är snygg, talangful och jäkligt duktig på vad hon gör..

 

 




Nr: 3 Helena Bonham-Carter

Samma där som Keira..





Nr: 4 Reese Witherspoon





Nr: 5 Sean Connery






Nr: 6 Alec Baldwin..


Bara för att han är så bra i 30 rock



Det finns så många bra skådespelare där ute men tycker mest om engelska och amerikanska. Har svårt för svenska filmer.. Ser nästan aldrig någon, (ja, förutom rallybrudar då) =) Jag vet inte varför.. Tycker mest att det blir jobbigt.. Kan inte förklara varför.. MEN jag skulle vilja se I rymden finns inga känslor. Den verkar bra. 

Ska ta och elda lite nu. Känns kallt inne men det beror nog på attd et blåser värsta stormen ute. Det snöar och blåser så det driver för fullt på gården. Det blir till att skotta sig varm sen och så får man belöna sig själv med en film sedan =) 

Ha en bra helg.. Hoppas att ni får se riktigt bra filmer i helgen med ERA favorit skådespelare..  

 

 



Mr Tim Burton

Är jag väldigt förtjust i =) Det är min absoluta favorit bland filmskaparna och jag ÄLSKAR hans filmer..

Kunde inte sova igår kväll så jag satt och googlade på honom ett bra tag in på natten =)

 

Tim Burton med hans fru Helena Bonham-Carter, en av mina favoritskådespelerskor..

 



Jag kan bli ganska så nostalgisk då jag ser Beetlejuice.. Jag och min granne och bästa vän Johan såg den bra många gånger då vi var små..



Jag visste inte ens att Tim Burton gjort Big fish förrän jag googlade honom igår.. En av mina favoritfilmer..

 



 



Måste jag säga mycket om Alice i underlandet?? Älskar kläderna och scenerna.. 

 

 

Johnny Depp är också en av mina favorit skådespelare. Här som Edward Scissorhands.

 

 

 

 



Corpse bride..




 



Och vem tycke inte om Kalle och chokladfabriken??

Jag har fått ihop ett bra gäng med Tim Burton filmer nu, men jag fortsätter att samla.. Har faktist inte storsäljarna Kalle och chokladfabriken och Alice i underlandet än, vilket känns konstigt eftersom jag älskar de filmerna..

En favoritfilm jag har som min syster introducerade mig med är 9. Vilken underbar film..



 

 

 

 

 

 

 



9 är en film som jag verkligen rekommenderar..

 

 

 

 

Nyårslöften

Ja det är väl sed att man ska göra några nyårslöften inför det nya året som man senare ändå bara bryter, ja jag brukar då det iaf men jag ska försöka allt jag kan att hålla dem i år..

NR 1: Som vanligt försöker jag lova mig själv att börja äta nyttigare och börja motionera och det har jag iaf försökt göra. Jag testar att vara utan mjölk nu ett tag för att se om min mage tycker bättre om mig och så försöker jag äta på fasta måltider och mindre portioner.

NR 2: Jag har passat på att skriva in mig på boxningen som börjar nästa vecka så där får jag verkligen in motion på schemat. Är som dålig på att ta mig för att träna om jag inte har någon som pressar mig. Och det är Laila bra på =) Nu gäller det ju att ha någon som passar barnen varje tisdagskväll också... =/

NR 3: Jag ska försöka prova på nya saker fast det verkar skrämmande, otäckt, pinsamt, korkat ja ni fattar, allt som gör att man inte vågar testa nya saker. 

Passade på att börja med det nyårslöftet lite tidigare och gick på bio i onsdags (29 dec) SJÄLV!!  

Jag är ju en riktig Harry Potter nörd (filmerna) och jag kunde inte utstå tanken att jag måste vänta ända tills den släpps på DVD innan jag skulle få se den så jag gick själv.. Det var skönt på ett sätt men kändes knäppt samtidigt men jag struntade i den känslan och jag ångrar inte en sekund. Filmen var underbar.

Har hittat en massa bilder från filmen på google.. Jag längtar så efter del 2...



 

 

 



 



 



Gubben och syster kan inte förstå vad jag ser i dessa filmer men jag älskar verkligen filmerna.. Jag lever mig in i dem och kände en sådan upprymdhet då jag åkte in de 2 milen för att gå på bio. Jag satt och skrattade högt för mig själv under filmens gång och satt och höll för ögonen under vissa ögonblick. Ja jag erkänner, jag tycker att de kan vara otäcka och att jag blir rädd.. Men på ett bra sätt =)

Jag tror att del 2 kommer ut någon gång under sommaren 2011 men jag vet inte. Jag hoppas den kommer ut snart och jag kommer att köpa del ett och två så fort den kommer ut på DVD så att jag kan besöka Harry Potters magiska värld när jag vill.  =)

Broarne

Var in på broarnes hemsida idag och vad hittade jag då?? Jo en till sak som jag känner att jag bara MÅSTE ha.



Jag har ju redan 2 rosa hjortar som hänger på väggen i sovrummet och tjänar som smyckeshållare



Men nu finns det ursöta små kaniner också... Vill ha vill ha vill ha

Shoppingsugen

Jag är så jäkulst shoppingsugen idag men jag har noll med pengar (har glömt skicka in till a-kassan*suck*) så jag ringde till gubben min och försökte övertala honom om att han skulle ta och köpa lite nya kläder och att det bara råkade vara så att jag hade uppe Laredoutes hemsida nu och hittat en massa fina kläder till honom.. 

Han tyckte inte det.. Inte för att han inte behöver nya kläder, för det gör han. Han äger 1 par jeans som snart är lika håliga som min plånbok och alla tröjor han har är så där trevligt urtvättade och fladdriga som de blir efter åratal av användande.. 

Men men han lät sig inte övertalas.. Vadå.. 1200 kr för ett par ursnygga jeans är väl ingenting ;) Nä jag kan förstå honom, det tycker jag är dyrt också.. 

Men det finns ju så många andra snygga kläder till honom. 

 

De här kostade ju "bara" 999 kr. Levis.

 

 

 

 

En sådan snygg karl man skulle få en sådan skjorta...

 

 



Snyggaste skinnjackan jag har sett på ett tag. 2799 kr.

 



Hittade denna också, blev eld och lågor för jag ahr velat ha en sådan jacka ett bra tag nu. 599 kr och den fanns i min storlek också.. jihoo!!! Alla bilder är från Laredoute.

De hade sådana jackor på H&Ms sida också men de var ju så små =) 

 

 

Bilder från H&M


Givetvis så fann jag ju lite mer kläder som jag gärna skulle ha klickat hem..



 

 

 

 





Och så något litet till mig själv =)

Alla bilder kommer från rock rebell clothing

Gick även in på Shock och dregglade över alla vackra grejer där.. Där finns verkligen hur mycket som helst som jag gärna hade klickat hem..  



 

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

Ojoj det har kan ju bli världens längsta inlägg om jag ska forsätta och lägga in saker på min önskelista från shock. Har över hälften av listan kvar... Men jag tror ni förstår.. Jag tycker om lite udda saker=)

 

 



Mer inspiration 2

Retrovilla.dk.. Behöver jag säga något mer??

Det är ju bara att se på bilderna så förstår ni vad jag gillar..



 

 

 

 

 

 

 

 

Mer inspiration

Det är som i förra inlägget.. Kommer inte ihåg källan för bilderna.. De är ju så fina och inspirerande.. Men jag kommer inte alltid ihåg att spara info.. =(

Ni kanske fattar att jag har lust att göra om hemma lr???



Hmm man kanske ska ta och lära sig virka?? Nä.. tror inte det.. Men fint är det..

 

 

 

 



 

Inspiration

Känner mig inte helt på topp idag, magen är konstig, mina glasögon skaver. Ja visst jag glömde kanske att skriva om det. Förra måndagen då jag vaknade så satt Elliot i min säng.. med mina glasögon i handen, trasiga. Han skulle hjälpa mig på med dem men hade då råkat ha av skalmen. Orkade inte ens bli arg. Tog på mig läsglasögonen och körde halvt som halvt blind till Sollefteå för att tillfälligt laga dem.

Så nu har jag en brun skalm och en svart skalm och de skaver så fruktansvärt. Så imorgon ska jag till stan.. igen... och få dem lagade. 

Iaf, för att komma tillbaka till dit jag började så känner jag mig inte helt 100 idag så jag satte mig vid datorn och tittade på alla fina bilder som jag hittat runt om på internet. 

MEN nu är det ju så att jag inte har en aning om vart de kommer ifrån så om det är någon som känner igen någon bild, säg till så länkar jag dem.. Har haft dem liggandes i en mapp i 1-1,5 år nu så det är inte alltid lätt att komma ihåg källan.. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Det finns så många fina barnrum där ute i världen. Jag vill göra roliga barnrum för mina barn och jag hoppas att de kommer att tycka om deras rum. Barnens rum känns nästan tråkiga nu då man ser alla dessa fina bilder.

Man kommer långt med färg =)

Julgodiset

Måste ju bara visa en bild på godiset som syster gjort till mig (okej till mig OCH Fredrik) men jag åt upp det ;)

Mumisgt var det =)

 

Glömde ju att skriva att vi fick en så där 20 filmer kanske i julklapp också så nu ser vi film hela dagarna.. En massa roliga barnfilmer.

 

Draktränaren är en film som ni bara MÅSTE se.. Den var jättebra. Fast Elliot tyckte att den var lite otäck, han hoppade till lite då och då när drakarna tvärt dök upp i rutan. =)

 



Milton och Fredrik åkte in på byn igår för att handla och då passade jag och Elliot på att se nyaste Tingeling filmen.. Jag bara älskar Disneyfilmer..




Ikväll blir det nog prinsessan och grodan, den ser väldigt bra ut =)

Säljartagen

Jag vet inte vad det är men jag har drabbats av ett brgär av att sälja en massa saker. Just nu funderar jag på om jag ska sälja köksbordet och stolarna.. Det är så stort och klumpigt, fast jag tycker att det är jättefint.



 

På juldagen så tog jag in kökssoffan igen, fast jag inte hunnit måla om den. Den känns också jättestor och klumpig. Vet inte om jag ska ta och sälja alltihop och skaffa en mindre soffa och ta in ett av perstorpsborden som vi har stående ute i andra huset.

 

Har hur mycket som helst som jag känner att jag kan göra mig av med nu men jag får aldrig ändan ur och sätta in annonser. Måste nog ha en spark i ändan.. Jag är en sådan person som fäster mig väldigt vid ytliga ting... Jag har svårt att göra mig av med saker.. Men nu är det nästan så att det är sakerna som äger mig. Då är det dax, dax att göra sig av med lite..  

Nipan

Förra veckan så hade jag rätt så tråkigt och barnen blev jättetrötta så då åkte vi in på byn för att handla och så passade jag på att springa in på nipan för att se hur det blev då IOGT tagit bort en massa möbler..

Och det blev ett gigantiskt rum.. Oj vad stort det är.. Jag kunde ju inte hålla mig från att möblera om lite när jag ändå var där. Hade bara mobilen med mig så ni får stå ut med de dåliga bilderna.



Jag vill ju möblera om lite till också men klarar det inte ensam. Frysboxen är så tung.

 





Min snygga soffa =) Hittade en fin blå filt som passade till också.

 

Jag skulle vilja flytta frysboxen ner till hörnet som är tomt just nu och flytta över den rosa soffan till motsatt sida och så skulle jag vilja hitta en snygg gammal bokhylla till där soffan står nu. Men men allt kostar pengar.. Jag försöker tigga till mig grejer där jag kan =)

 

 

 



Köket måste få sig en makeover också. Det är rätt så tråkigt just nu. Ska byta gardiner och plocka bort lite 80 talslampor så ska det nog se snyggt ut snart

 



Fast jag hittade de här snygga brickorna i köket som IOGT rår om. De är s snälla att vi får låna dem. Brickbandet blev bra där på väggen också. Det var det jag köpte för 5 kr hos Jejja.

 



Fanns ju redanlite snygga saker i huset som denna lampan.

Det är synd att det är så kallt där nere på Nipan just nu så att det inte går att ha mötena där nu under vintern. Det skulle nog ta ett par dagar att elda så att det skulle kännas varmt i huset.

Kom ihåg mötet i garaget på torsdag kl 18:00 

Glömde ju bort juldagen

På juldagen blev det utgång, fast det blev nyktert för mig tack och lov.. Gud vad folk blev fulla. Det var skönt att kunna köra hem dem då. Det verkade som om jag var den enda som körde på juldagen också och jag körde skytteltrafik fram och tillbaka på byn. Men roligt hade vi. Kvällen började hos Larssons och slutade på Corner. 

 



Som ni ser så blev vi en hög.. Ni som är nyfikna på fler bilder så finns de på Wild West cruisers hemsida.



Flatt foot spelade under kvällen och var så himla bra.. De får gärna komma tillbaka till Junsele =)

Det var jätteroligt ute men jag var supertrött när jag kom hem och så kändes det jäkligt bra att kunna åka och hämta barnen tidigt morgonen efter =)

Syrrans kommentar var ju fasen bäst under kvällen.

Jag sa: Fan va´jag känner mig tråkig ikväll. Kan jag se ut så här?? Bara en svart tröja, en svart kofta och jeans.
Syrrans svar: Du behöv ju int va het, du är ju gift.

Många bilder

Har ju inte ens lagt upp bilderna från Sundsvall då jag var dit till Sjukhuset med Elliot..

Blev så fruktansvärt less på datorn nu över jul och nyår.. Har inte haft lust att ens kolla mailen.

Men här kommer lite bilder på lilleman i Sundsvall

Vårt hotellrum på vårdhotellet.



Elliot hittade tvn snabbt. Här har han fått slangen och lilla väskan så han var rätt så lugn hela kvällen och dagen efter.

 

 

 



Det var väldigt snyggt och fräscht i rummet, det enda som jag hade att anmärka på var att det saknades tavlor på väggarna och att sängen var ganska så vinglig.. Men en natt överlevde vi ju. Elliot sov inte mycket ändå. Var väl besvärligt att sova med den stora väska på magen.

 



Vi passade på att gå på fyndlagret då vi var i Sundsvall och Elliot hittade ett tåg som han fortfarande bär omkring. Han tycker verkligen om det. Väskan var då i vägen hela tiden. Han skulle ha den i 24 h. Den registrerar ph värdet i magen.

 



De tejpade fast sladden rätt så ordentligt också. Fast det var ju bra, jag hade ingen lust att sätta i den igen om han skulle ha dragit ut den.

Vi hade ju 2 dagar i Sundsvall så vi han gå i en massa affärer men till och med jag han bli less på att shoppa. Handlade inte så mycket heller.. Blev ganska snål. Någon liten juklapp här och där blev det förstås.

Vart tog 2010 vägen?

2010 tycker jag försvann bara så där.. Det har gått så fort trots at jag bara varit hemma och varit arbetslös nästan hela året.

Vi har iaf haft en bra jul och nyår.

Julen firades först hos svärisarna med jullunch och julklappsöppning. Fick presentkort och tjocksockar, alltid lika bra =)

Sedan åkte vi iväg till min mormor och firade kvällen där tillsammans med min familj. Fredrik åkte hem efter att han skjutsat oss dit för att elda. Det var som lite kallt. Hemma var det "bara" -35,5 grader men hos mormor var det hela -39 grader. Burr.. Jag fick användning av tjockssockarna på en gång.  






Jag fick förutom god mat och trevligt sällskap bra presenter av mor och far (underställ och Shrek 4) och syster hade den godaste julklappen, hon hade gjort mina favoriter, fudge som jag snaskade i mig nästan på en gång.. MMmmmm vad gott det var =)

 

Elliot tyckte att han var jättefin, han sa det hela tiden medans han klappade sig på magen.. "fin, fin, fin"





Julmaten dukades upp på bordet och vi satt alla och trängdes.. Gott var det, mamma och mormor hade gjort ett bra jobb.

 



Elliot och Milton orkade inte vänta på oss andra så de tjuvöppnade ett paket var. Hästhuvuden på käppar som gnäggade.. Snacka om glada pojkar..

Sedan fick vi andra också öppna julklappar. Tyvärr så glömde jag ju bort kameran under resten av kvällen.

Mellandagarna har vi tillbringat inomhus. Jag har läst en bok. Ann Cleves heter författaren. Den var jättebra. En riktig mordhistoria med ett underligt slut.. Blev lite besviken faktist.

Nyårsafton åkte vi till Lycksele och hälsade på syster och mor och far.

Så här ser alla korten ut från nyår, ingen ville vara med på kort.. tråkmånsarna...

Hos mor och far fick vi en massa god mat och goda ostar (TACK förresten) och magsjuka..

Jag har sprungit på toaletten hela natten och förmiddagen så jag mår inte jättebra idag. Vi som hade bjudit hem vänner på middag idag, det var ju bara att avboka =(

       
RSS 2.0