Lugn dag

Har inte gjort mycket idag heller. Fredrik och Milton var så snälla och lät mig slippa kliva upp kl 7 imorse utan jag fick sova ända tills klockan 10 så jag har varit så pigg idag tills i eftermiddag iaf. Då fick jag nått tröttskov och höll på att somna hela tiden.

Har tittat på tv med Milton och så har vi varit till mormor på jullunch. Min moster och hennes familj var hit över dagen så vi firade minijul med dem idag men julbord. Det var så gott. Längtar tills onsdag då det finns ännu mer gott på bordet (hoppas jag då iaf)

Milton tyckte att det var jättekul att träffa min kusin Johan. Av någon anledning så är Milton helt uppslukad av Johan men han vågar knappt titta på honom och ännu mindre prata med honom. Konstigt.

Blev så arg på Milton igår. Bara skrek på honom. Han stänger av datorn nu då jag sitter här. Kryper under skrivbordet och drar ur sladden ur eluttaget. Blir så arg. Men han fattar inte.. Då önskar jag att han ska växa upp snabbt fast han vill väl bara att man ska uppmärksamma honom.

En rolig grej har då hänt. Jag har fått kontakt med min kusin Angelica igen, det var flera år sedan vi pratade med varandra. Det är nog av ren lathet tror jag. Ingen av oss har orkat skicka brev eller ringa och tiden den går så fort men nu tyckte jag att det var dax. Hon har fått en liten dotter som är ursöt (näst sötaste ungen) ;) och så har de flyttat över halva sverige så det är jättekul att få höra hur det är med dem nu =) Har börjat brevväxla lite smått på "riktigt" Alltså skriva brev för hand och skicka med posten. Inte så många som gör det nu för tiden men det är så kul att få ett brev i brevlådan som inte är reklam eller räkningar. Brevväxlar så med min kompis Annika också. Där kommer det värsta mastodontbreven på 5-6 sidor som man får sitta och skratta och gråta till, mest skratta. Händer alltid så mycket i hennes värld.

Jag blev ensam nere nu. Milton gick och lade sig och Fredrik var tvungen att fara iväg och dra upp svärfar ur diket. Tyvärr så hade han hamnat där nu ikväll på väg hem men det ska nog gå att fixa upp honom. Han hade iaf inte gjort illa sig tack och lov.

Han skulle skjutsa hem Fredriks syster som blev jättesjuk då hon var här i helgen. Vi hoppas på att du kryar på dig snart och slipper ligga julafton



Hoppas att du ser detta.. Tänker på dig..

Nu kom Fredrik hem igen, det hade gått bra att få upp farsan ur diket.. Det är vägverkets fel som inte plogar ordentligt. Vägarna är helt värdelösa här uppe nu och inga ordentliga plogpinnar finns heller. De sätter bara upp bambupinnar här nu och de syns ju inte då det blivit mörkt. Helt värdelösa.. Skulle ha börjat en namninsamling och klagat mot det. Funderar skarpt på det. Vill ha riktiga reflexpinnar!!!!

Ska kolla tv nu. Ha de så bra.

Och nä.... det har inte kommit någon bebis än...
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0