Överlevde julen

Har nu överlevt julen och ingen bebis har då ploppat ut heller =) Milton är överlycklig för alla julklapparna och över att han fick fira två julaftnar, julafton med mormor och morfar och mormorsmor och juldagen med farmor och farfar. Många julklappar blev det och nu är det grejer överallt hemma. Jobbigt att plocka bort för jag vet inte riktigt vart jag ska göra av allt. Ska lägga ut bilder på vad vi fått senare.


Julafton


Julafton hos min mormor. Mormor hade som vanligt slagit på stort med både julmat och julgodis så man åt tills man inte kunde röra sig. Supergott!! Sedan kom ju givetvis jultomten och gav oss julklappar. Fick mycket fint =)



Ser väldigt mycket ut men det var många stora paket.



Ser mindre ut då det var uppackat.



Superglad Milton poserade fint åt oss.



Att inte Milton grinade då han såg den här tomten var då konstigt. Ser ut som the santa from hell. Jag tycker att han ser jätteläskig ut. Hundarna skulle då äta upp honom. Vår hund slutade då inte skälla. Det blev en blixtvisit av tomten som delade ut 3 paket och sedan var tvungen att jobba vidare.



Miltons paket var JÄTTESTORT. Fick en bob av mormorsmor.



Systeryster fick en halsduk och mössa av oss. Hon var sjuk på julafton så hon frös så det passade ju bra.


Juldagen


Firade en lugn och skön juldag med svärmor och svärfar. God julmat och goda kakor =)



Fina julgranen med lite mindre klappar, vi var ju inte så många på juldagen. Bara vi och farmor och farfar.



Nu har man stoppat i sig svärmors goda julmat så man håller på att spricka.
 


Milton fick dela ut julklapparna vilket tydligen var jätteroligt =)

Hoppas att ni andra har haft en bra jul också. Vi har då haft det. Idag har vi försökt återhämta oss lite innan nästa ståhej är.

Imorgon ska vi åka till Sollefteå på 41+0 kollen. Jag hoppas att det går bra och att allt är bra med bebis men det är då full rulle inne i magen så jag tror inte att det är någon fara. Hoppas på att vi får åka hem igen imorgon. Ska åka ner på stan och titta efter lite amningsbhar men det lär väl vara hur mycket folk som helst. Jaja vi få se hur det blir.

Ha det så bra

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0