Australia

Har totalt glömt bort att rekommendera en film jag såg förra veckan, alla har nog hunnit hört talas om den vid det här laget för det är en storförsäljare. Av just den anledningen så har jag inte sett den förrän nu. Oftast blir jag lite anti då det är någon film som alla talar om.



Australia var en helt underbar film. Jag både log och grät och njöt mig igenom hela filmen medans min gubbe snarkade bredvid mig i soffan. Efter hans 67 timmars vecka förlåter jag honom.

Se den filmen, den var hur bra som helst.


Såg även Änglar och demoner förra veckan. Var lite smått förvirrad under filmens gång över att jag kom ihåg så mycket i den och har aldrig sett den förut men jag kom på efter ett tag att jag ju faktist läst boken... döhh ibland funkar inte hjärnan...





Den var lika bra som första filmen (Davinci koden) och jag vet att jag kommer att se dem igen. Älskar nästan alla av Tom Hanks filmer.. Han är ju så jäkla bra..

Såg en film som heter Push igårkväll. Den var ganska bra också men den hade helt otroliga scener. Rummen (helst badrummen) var hur snygga som helst. 



Om Push

Vissa människor kan flytta på saker med tankekraft. Andra kan skåda in i framtiden. Vissa kan tränga in i din hjärna. I åratal har topphemliga organisationer försökt använda personer med övernaturliga förmågor för att skapa mänskliga vapen. Nu är de fasansfullt nära att lyckas!


Får se vad det blir för film ikväll då. Har en hel hög att välja på. =)
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0