Håller på att bli tokig..

Milton är så jäkla busig nu och trotsig så man har lust att bara stänga dörren om sig.. Skönt att höra att det är fler som har det som jag.. Måste sättamig vid datorn och lugna ner mig lite medans barnen leker på golvet...

Har äntligen kommit på vad jag ska ge Fredrik i 30 års present.. Tänker ta honom till London över en helg. Givetvis så måste ju detta ske i jaktuppehållet men det går bra det också. =) Jag har planerat väldigt noga nu i 2 dagar.



Tänkte först ta honom till Göteborg och bo på något fint hotell men det var faktist dyrare än att åka till London, väldigt knepigt att det kan vara så...



Mamma sa: men vill Fredrik verkligen åka till England? Är det inte du som vill det? 

Men vem vill inte till London då? Är det bara jag som kommer att ha kul på den här resan lr? Jag blir väldigt förrvirrad över vad jag ska göra när hon säger så..

Ska iaf ta med honom dit. Det blir bara han och jag, så skönt. Mamma säger att hon ställer upp som barnvakt till en av grabbarna. Får väl fråga om farmor har lust att ta den andra då =)

Finansierar det hela genom att sälja caben, syrrans kille ska komma och köpa den i helgen.. så skönt att bli av med den..

Har skickat efter en reseguide idag så nog jäklar ska jag vara förberedd..

Ska ta och skriva ut en massa fina Londonbilder nu och göra ett kort till Fredrik.

Ha de
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Amanda

Härligt med busiga och påhittiga barn men jag känner så väl igen den där känslan att bara få stänga in sig. bara en liten stund. :o)



Jag har faktiskt gjort det med när jag blev så arg på Ludwig. Stängde in mig på toaletten. jag vet att han sitter ändå alltid utanför och väntar på mig då så det var ingen fara med honom. Fick blaska kallvatten i ansiktet och lugna ner mig lite. Älskade busungar! ^^

2009-08-21 @ 13:05:36
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0