Kamera nr 2 tömd

Har tagit mig i kragen och tömt kamera nr 2 nu. Var en hel del dåliga bilder i den. Tror att den har fått sig något slag för den har blivit jättesvår att ta bilder med.. Ni får ha tålamod till att det kan vara suddiga bilder ibland.



Milton hittade mina finskor och struttade runt i dem.. väldigt söt =) Tyvärr så han han ta av sig ena innan jag tog kortet.


Myrorna



Skitbild men den är ju så härlig.. Var på myrorna i Umeå och hittade denna härliga hörna med klänningar. Elliot blev ju så glad att se dem.





Älskar myrorna. Önskar att jag bodde närmre..


Nolia



Milton fick ett tokryck då han såg alla husbilarna och husvagnarna och sprang runt som hen galning och tokskrattade.. Så himla rolig, ja häll på att skratta ihjäl mig. Helst då han ville testa toaletten i en 1,5 miljoner kronors husbil. Han blev bajsnödig sa han, han var egentligen inte det men de va tydligen så man testade toaletter.

Mamma låste in sig på toaletten i en husvagn för att byta tröja (sölgris) och då kom en mycket nervös försäljare och försökte försiktigt förklara att man inte fick använda toan, att det bara var för visning. Han pustade ut då mamma bara förklarade att hon bytte tröja... hehehehe..



Man måste ju kvalitetstesta husvagnarna..



Köpte sockar på nolia. Mina nya jeans ser inte så dumma ut heller..



Köpte en lekatt på en loppis på väg hem från Umeå. Betalade endast 20 kronor för Herman.... ja han heter så. =)


Söndag 9 aug



Elliot var helt däckad på söndagen. Fick väcka honom då vi skulle åka på skogsmuseet.



Bjussar väl på en bild av mig själv, ser ut som en gammal kärring som jag står. Köpte blusen på myrorna under lördagen för 45 kr. Väska är från Gudrun Sjödén. Jeansen köpte jag i Sollefteå på Kappahl då jag var dit sist.

Står bredvid ett redwood trä från USA lilla träbiten är en svensk tall.


Bilder hemifrån



Är så himla nöjd med färgen på skrivbordet. Ursäkta röran men Fredrik har plockat bort allt från hörnet så att han kunde borra igenom väggen så att vi kunde dra in bredbandskabeln. Tydligen så var allt tvunget att stå på skrivbordet. Jag håller på att vänta ut honom nu för att se om han har förståndet att allt ska tillbaka till sin orginalplats.

Byrån Före



Efter



Är äntligen klar med byrån. Blev absolut inte som jag hade tänkt mig, för trots att jag förklarade för tjejen i färgaffären att jag skulle ha en färg som gick lätt att slipa på för att göra så att byrån såg nött ut så var den här färgen helt hopplös.

Då jag började slipa så lossnade all färg, den var som gummi och det var helt omöjligt att göra som jag tänkt mig fast den blev fin ändå. Från en grå klump till en färgglad klick i rummet och Herman fick en fin plats han med =)



Röda korstet

Var in på röda korstet igår tillsammans med mormor. Var ute efter ett par gamla hängslen men köpte 2 par gardiner till köket, 2 böcker och 2 vanthållare. Ska kapa upp vanthållarna och göra mig 4 stycken napphållare istället. Beställde gummiringar hos sygryn så jag ska prova på att sy lite. Hoppas att det inte är alltför svårt.

Kanske är det bara jag men jag tycker att gardinerna blev så grymt snygga i köket. Kanske lite för långa, ska fundera ett tag på saken...

Före





Huvva, nu syns de ju hur stökigt ja ha de på bänken... Man bara lägger ifrån sig saker där hela tiden.

Efter





Det blev så mysigt i köket efter gardinbytet. Riktiga höstfärger var det också. 20 kronor betalade jag för gardinerna. Nästan alla mina gardiner är från röda korset, är så mycket mer miljövänligt och billigt att köpa där än att köpa nytt.



Gardinerna passade så bra tillsammans med min vaser och skålar också och Elliots napp =)

Ska ta och lägga mig på soffan en stund nu. Elliot somnade i vagnen och Milton tittar på tv. Fredrik kom hem vid 3 idag och hade pizza med mig hem så vi har ätit och gjort allt sånt klart och så är det ju snart läggdax för barnen också. Fredrik for på skjutbanan nu han. Får väl se då han kommer hem igen. Det är jaktlagsskjutartävling på söndag så han känner väl pressen att träna lite inför det.

Klicka för att se nästa bild

Har ringt på en buss idag. Kanske ska fara och titta på den imorgon, får se. Vill renovera den och göra den till husbuss. Var en jättefin gammal buss från 1961. Så himla fin i mina ögon, det är så svårt att förklara, men jag kan se inne i mitt huvud hur den skulle se ut färdigrenoverad och där är den jättefin =)

Jajaja.. soffan lockar.. Ha de bra..
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: M.

Ja vi får göra det:)

2009-08-14 @ 17:44:05
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha...det där med barn som lånar skor är så himla gulligt. Det har våran lille kotte börjat göra här hemma med. Mina knallrosa foppisar är favoriten. :o)

2009-08-14 @ 18:33:16
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0