Äntligen friska igen

Nu har äntligen Milton blivit bra igen. Han är blek som ett lakan men feberfri iaf.

Har inte gjort mycket idag. Är skittrött för Elliot skulle äta med bara 1,5 timmes mellanrum hela natten inatt. Vaknade inte av hans gallskrik på morgonsidan, Fredrik väckte mig, så trött var jag.. Nu har båda barnen äntligen somnat och jag kan sitta ner och koppla av en stund men det blir nog inte långvarigt... Elliot vaknar hela tiden.  

Satt och kollade in vad syster hade lagt ut på sin blogg och hon hade hittat så underbara leksaker som både vuxna och barn vill ha.. Jag vet iaf att jag vill ha dem.. Kolla in hennes blogg här.

Har suttit och letat sängar nu ett tag. Har ändrat mig angående Ikeas säng Malm. Ville ju så gärna ha den för den tyckte jag var så snygg men så var vi ju till ikea och tittade på den och den var skitful i verkligheten. 

Nu är frågan bara den: Hur mycket kostar det att bygga en säng själv?? När ska man ha tid att göra det? Vem ska göra den?

Jag vet att jag skulle klara av att bygga en säng själv men har ingen plats att bygga den på. Jag måste fundera..


Miltons rum


Hittade en bild på ett sovrum som jag funderar på om jag skulle kopiera i Miltons rum.



Kan ju bli en rolig detalj att ha en massa olika roliga holkar på väggen och ett stort fint träd.. Ska fråga Fredrik vad han tycker..



Vad tror ni?? Passar det med ett stort träd och holkar??
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Kurt

Jaa blir bra! Om han nu gillar fåglar, holkar mm. :D

2009-02-11 @ 11:46:03
Postat av: Elin

Jag tro inte det passa med träd och holkar. väggarna är ju så jäkla fina färger i det där rummet och det blir nog för mycket med massa krafs på väggen då. Låt väggarna vara ifred, dom är assnygga!;)

2009-02-11 @ 12:59:23
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0