Ingen bebis nu heller...

Har idag gått över tiden med 18 dagar. Undrar hur många dagar som är mesta någon gått över tiden? Måste googla på det..



Var i stan igår på koll. Blev undersökt av läkare och barnmorskor och barnmorsestudenter och de sa att jag var öppen ca 2 cm men barnmorskan var och drog i livmodertappen och retade slemhinnorna så då var jag helt plötsligt öppen 3-4 cm. Det var inte helt smärtfritt må jag säga.. Vi fick iaf INTE åka hem på en gång sa de. Ville att vi skulle stanna i stan ett par timmar så att jag inte bara åkte hem och så satte det igång då jag kom hem. De var helt säkra på att det skulle sätta igång av sig själva igår.

Var iaf på stan ett tag, gick och käkade och köpte blöjor till Milton sedan så visste vi inte vad vi skulle göra. Har inte några vänner i stan, bara sådana som vi känner ytligt och som vi inte kan våldgästa hur som helst och självklart så var varenda affär stängd igår på grund av att det var en röddag. Men jag kom ju på att jag har en farbror ca 1 mil utanför stan så vi for dit och fikade ett par timmar och det gick ju bra men jag hade inte en enda känning igår av att det var på något på gång så vi kände att vi kunde åka hem. Var tvunga att titta in på förlossningen innan vi åkte så att de fick titta på mig och de blev så besvikna att det inte hänt något.



Åker 22 mil varje gång vi åker till bb på koll. (varannan dag)

Fick en ny barnmorska på eftermiddagen. Tyckte om henne. Hon har nog jobbat i 20-30 år som barnmorska så det kändes som om hon visste vad hon gjorde. Hon kände på tappen igen (väldigt smärtsamt denna gång) och sedan så fick vi åka hem. Kändes rätt så meningslöst att stanna kvar där då det inte hände något. Kan ju ta flera dagar till.

Fick ganska onda sammandragningar på vägen hem så jag trodde att det skulle sätta igång inatt men det hände då inget då heller. Vi bestämde oss för att åka hem och avvakta. Kände mig helt överkörd igårkväll och ar helt slut av dagen så jag damp i säng runt halv 9 igårkväll och somnade på en gång. Fick sova nästan hela natten också förutom de obligatorsiska kisspauserna. =) 

Vi får vänta på bebis tills imorgon tror jag. Doktorn sade att den här veckan så kommer vi att ha en beis iaf. Det känns bra att veta det. De ville bara ge mig en chans att starta själv säger de.



Milton blev då glad över att vi kom hem igen. de var så söta i soffan igår så jag kunde inte låta bli att ta ett kort men jag glömde tyvärr blixten. =(
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Linn

Hej gumman. usch vilken resa du har haft. jag hoppas och håller tummarna för att det är över snart... jag känner så med dig. hoppas du får vila dig och ta det lugnt det behöver du.. men snart gumman har du en liten bebis.. jag önskar dig all lycka till... kram på er alla

2009-01-07 @ 11:51:36
URL: http://linzzo.blogg.se/
Postat av: M.

Haha ja jag må vara bra konstig;)

ah ja trodde ju hon ahde slutat.. märkte av några fläckar igår. Men det börjar avta iaf:) Hon hära städar ingenting hon heller.. hon bara gör ren sig själv efter ett X antal timmar!



Härligt att det blir bebis den här veckan iaf! Och de har ju börjat iaf nu när du har börjat öppna dig:D hoppas allting kommer gå bra!

2009-01-07 @ 17:46:16
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: M.

Haha men det är rätt:)

Ska in på koll igen?

2009-01-07 @ 20:45:39
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: angelica nordlander

Grattis till lillpojken gummis :D



måste kännas skönt att han kommit ut nu =)



kramar från kusinen och co

2009-01-08 @ 21:09:55
URL: http://jelis.bloggsida.se/
Postat av: anikin

men hej annakarin! nu ha ja hitta din blogg å kolla runt här lite =) de va då en envis bäbis du ha som vägra å komma ut! ja googla faktiskt lite grann på va som va rekordet å gå över tiden men ja hitta ingenting ;) hoppas att allt gå bra när de väl sätter igång, ja håller tummarna! =) kram kram från annika!

2009-01-09 @ 00:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0