Auktion i helgen med...

Var på auktion igår inne i Junsele. Det var ett dödsbo och det var så mycket saker att de skulle ha auktionen uppdelad på två dagar. Under gårdagen var det jättemycket med folk och med saker men vi hittade inte en enda sak på visningen som vi skulle vilja ha så vi åkte vidare till Ramsele på veteranbilsdagen där istället.





Jag drogs ju som vanligt till färsäljarna där jag hittade denna lilla gobit. Så himla fin klänning. Den fick hänga kvar till någon liten lycklig tös.



Var givetvis in på antikboden i Ramsele också. Hittade bara en sak som jag skulle vilja ha där inne men den kostade 1500 kr så då lät jag bli... Vansinne, va dyrt!!!



Orkade inte engagera mig så mycket i bilarna och på folket. Hade sådan huvudvärk och så var jag så himla hungrig. Skulle kunna äta hur mycket som helst. Jag blir på så dåligt humör så det är bäst för folk att hålla sig borta.. Stackare... Men jag sken iaf upp då jag såg den här moppen. Har alltid velat ha en sådan men inte fått tag i någon till rätt pris.

Det var kul att se alla fina bilarna men det började regna nästa på en gång som vi kom dit så vi åkte hem ganska snart igen. Tog det mest lugnt under resten av dagen. Jag har varit så himla trött på sistone så jag somnade på soffan framför tvn... som vanligt. 

Hade världens huvudvärk också då det kändes som någon stod och trampade på skallen. Var inte så skönt. Ville bara sova men Fredrik hade en massa saker som han var tvungen att göra under helgen så det blev inget sovande. Får hoppas att jag får sova ordentligt under veckan (som om..)

Klev upp tidigt imorse för att fara på auktionen idag med. Visningen började kl 9 men vi kom dit vid 10. Behöver ju inte vara där så tidigt då auktionen börjar först kl 11.





Hade sett en del grejer som jag ville ha, några fyndlådor som det heter men då auktionen drog igång så insåg jag att jag varken hade råd eller lust att köpa något. Allt blev superdyrt och alla var som galna i vad jag tyckte var skräp. Bjöd på vissa av "mina" saker men vann bara en sak. Den grej jag ville ha näst mest - en spegel från 60 talet. Älskar den och den blev min för 80 kr. Om jag säger så här så var det ungefär det billigaste de sålde under dagen.

Såg ju en liten imperialsäng i ministorlek som jag blev så kär i. Ville köpa den till Elliot och ha den i Miltons rum tills det var dax för Elliot att använda den. Stod och väntade hela dagen på att de skulle ropa upp den och då de gjorde det så började de på det pris som jag hade tänkt sluta vid så det blev ingen säng idag och lika bra var väl det. Börjar bli trångt hemma hos oss.  



Spegeln jag köpte idag för 80 kronor.

Hade ju tittat ut ett par glasunderlägg i en av fyndlådorna och tänkte att jag kunde ju köpa lådan för en 50 lapp eller så men den gic för hela 200 kronor och jag förlorade mina glasunderlägg men så samlade jag mod till mig och frågade Anneli (som var köparen) om jag inte kunde få köpa av henne underläggen och hon tyckte att de var fula så jag fick dem. TACK snälla Anneli =)



Är överlycklig över min fina glasunderlägg.


Har verkligen fått mersmak för auktioner. Tycker att det är jättekul helst om man får det man vill ha till ett bra pris.

Ska på auktion redan på tisdag igen...



Jag har fått dille på stringhyllor och denna finns på auktionen jag ska på tisdag. Den ska bli min!!



Fin radio, även den finns att köpa på tisdag.



Har alltid velat ha en gungstol. Vill ha denna lilla söta.



Har letat ett blombord i string änge nu och det måste vara svart och vad ser jag då jag sitter och tittar på verktygsbilderna?? Ser ni det också?




Så här ser det ut utan en massa verktyg runt omkring, den här bilden är från en antiksida på nätet. Hoppas jag vinner budgivningen men jag tänker inte gå nå högt för det. De säljs för ungefär 250-300 kr har jag sett på nätet på olika sidor. Tänker inte berätta var auktionen är någonstanns för då kanske det är folk som ser de sakerna jag vill ha och bjuder över mig ;)  



Har städat bron i veckan också. Hade så mycket rat på den så man skämdes ju. Blev ganska fint nu.



Den stora lådan är vår vedlåda och fastän jag ville så kan jag inte städa bort den med. Men jag är nåjd med resultatet. Hämtade ett av våra perstorpsbord och ställde ut på bron. Får använda vedlådan som bänk. Duken är köpt på loppis för en 10:a. Höganäskrukan hittade jag i lagårn. Mattan har mormor gjort.



Plockade blommor då jag liks var ute. Blev fint. Är skönt att kunna gå ut i trädgården och plocka och ut på ängen. Men nu så r det slut med att plocka på ängen för i år. Grannen har slagit lägdorna.

Ska ge lilleman mat nu och gå och sova. Ha det så bra!!!  

Kan inte vänta ända tills tisdag gaaaaaahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Erika

auktioner är så roliga :)

2009-07-13 @ 09:20:55
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej hej!



Igår avslutades "Hej Baby" -tävlingen i min blogg och idag har en vinnare dragits. Kika in i min blogg och se om det är DU som är den lyckliga vinnaren! :D



Kram Hanna

2009-07-16 @ 11:36:12
URL: http://hannaofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0