Är klar med klänningen

Började ju sy en klänning till Tyra förra veckan och jag han färdigt den på torsdag då Fredrik kom hem och tog hand om barnen. Den var superenkel att sy och snabbt gick det också. Var och lämnade den i fredags till Tyra. Jag hoppas att hon kunde ha den och att mamma tyckte om den också.




Har klippt upp tyget enligt mönstret och så har jag sytt ihop de två delarna. Tyvärr så var inte tygstycket stort nog att göra utan söm framtill. Älskar det här tyget. Tror att det varit en klänning förut,har fått tyget av mormor. Har totalt struntat i mitt pysselrum i år. Har barikerat migi köket istället. Man är mer social då och så kan Milton titta på tv, annars så ska han rota i alla mina saker i pysselrummet vilket jag inte vill.  





Färdig. Gjorde snedslån av ett grönt tyg jag hade. Jag blev jäkligt nöjd för jag har aldrig sytt något efter mönster förr. Skickade med en liten body också. Är inget fan av vita bodys så jag har aldrig använt den till någon av barnen. Känns bättre att ge bort den då så att den blir använd.



Är helt slut idag så jag tog fram lilla tältet jag köpt åt Milton på ica. Har inte visat honom det förr för jag ville ta fram det då jag verkligen behövde att han var lugn ett tag.

Han tyckte att det var jättekul... i ungefär 30 sekunder. Inte fick jag någon vila inte. Har bråkat med honom idag så jag håller på att bli tokig. Det har varit mycket grin från båda barnen. Stackars Elliot är så hungrig så. Inte lätt då mamma inte kan äta ordentligt så att bröstmjölken är bra. Tackar gudarna för att han tar flaskan så att han får äta sig mätt iaf.



Elliot håller på att rymma från babygymmet. Han rullar på riktigt bra nu =)

Ska försöka få Elliot att sova lite igen. Han är så trött och grinig. Han har just fått en stor flaska ersättning så han borde kunna somna.
 

Hittade en hemsidas som ni rockabilly och pinup älskande måste gå in och titta på. http://www.pinupgirlclothing.com/

Ha de gött
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Hanna

va duktig du är! den blev jätte fin... =) jag skulle oxå vilja sy egna barnkläder!



kram kram

2009-06-16 @ 23:42:58
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Postat av: Erika

vad fint! :) duktig du är.



kram

2009-06-17 @ 22:02:08
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0