Har hittat en ny hemsida

Har gått i ett virrvarv runt i olika bloggar och läst och läst och hittade en hemsida som jag blev jättekär i. Den heter Durabel design och allt på den här sidan är gjort av gamla saker, burkar och porslin. Bra för miljön med andra ord. Tyckte mest om brickorna och skärbrädorna som de gjort av gamla påslakan. Enjoy!!!



Bricka...så snygg

    
 

Fina bilar gjorda av gamla burkar

 

Kanna av återvunnen plast



Ram gjord av kretskort



Mighty Wallet

Pris: 199,00 Kr


Miljövänlig plånbok som är gjord i ett superstarkt mikrofibermaterial. Plånboken är riv- och slittålig och 25% av dess material kommer från återvunna mjölk- och vattenförpackningar, och den är också 100% återvinningsbar. Den anpassar sig i storlek efter hur mycket sedlar och kort den är fylld med och du kan även göra anteckningar på din Mighty Wallet - Air mail.

Kolla in presentationen av den här.



Tycker att den var så himla häftig..

Kolla även in deconet, där finns allt för hemmet =)


Var förresten inget Rooomservice denna vecka, snacka om att jag blev snopen, satt och tittade på det nya programmet på 3:an, stora byggslaget.    det var väl helt okej att titta på men fy va fylt de gjorde det. Jag tyckte inte alls om inredningen. Var de verkligen de bästa amatörinredarna de kunde hitta??

Så här står det på tv3s hemsida

"Vem är bästa hemmafixaren?

Inredningsdesigners i all ära - hela Sverige kryllar av händiga hemmafixare och det har blivit dags att utse den allra bästa. Åtta deltagare tävlar om titeln under hårdbevakning av domarna Simon och Tomas samt byggexperten Jonny Ljungman. Programmet ser du på onsdagar kl 20.00."


Ska fortsätta titta iaf, måste se ifall de blir bättre.

Ska kolla vidare nu och läsa alla bloggar som jag följer..

Ha de gött!!
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0