Har varit lat med skrivandet nu.

Har inte hunnit med så mycket skrivande på sistone men idag ska jag skärpa till mig och ge er en massa bilder på vad vi har pysslat på med de senaste dagarna.

Milton blev väldigt rastlös förra veckan så jag tog honom till grusgropen så att han fick springa av sig lite





Junseles största sandlåda?? =)


Midsommarhelgen så var min mor, far och syster hit så då var man ju med dem hela långa helgen. Grillade 3 dagar i rad  och åt av mormors goda tårta (mums). Elliot och Milton tror jag har haft det bra. Blev många sena kvällar men de verkar ta det bra iaf. Milton älskar att vara hos mormor Britt, hon har en lekstuga.



Morfar låg på golvet och läste för Milton men jag tror inte att Milton lyssnade så bra..

I lördags så åkte vi (jag och barnen) upp till stugan men jag stannade till vi hällby kraftverk ett litet tag på vägen dit.






Man kände sig ganska så liten då man stod så här nedanför kraftverket.











Jag tycker att det är så fint här i forsen. Jag skulle kunna vara här hela dagen men barnen blev less.



I söndags var vi på djurparken (i Junsele). Det var djurparkens dag så det var proppat med folk där. Var en varm och skön dag, precis lagom varmt att gå på djurparken.



Det roliga var att Fredrik följde med också och så Therese och barnen. Fredrik hade fullt sjå att springa efter Milton och Tim hehehe.. Vi mammor tog det lugnt vi med småbarnen =) .



Kaninerna var söta att titta på men Milton trodde att det var en vovve..



Tur man har pappa med sig som kan lyfta upp en så att man ser bättre.



Jag har aldrig lyckats se lon på djurparken men idag så hade jag tur, den traskade förbi ett par gånger. 



Björnarna tyckte att det var varmt och låg i vallgraven mest hela tiden.



Under lejonuppvisningen samlades det mycket folk för att titta. 




 

Lejonskötaren (sköterskan)  sitter och gosar med lejonen inne i inhängnaden, fattar inte att de vågar, de är ju inte små precis. Han försökte ju smaka lite på han som stod inne i buren med dem och berättade om dem men han lyckades få dem intresserade av en pinne i stället.


Det blev en lång dag på parken och barnen blev väldigt trött och griniga. Efter lite små skador och skrubbsår så åkte vi hem och grillade. Therese och Tommy med barnen kom också och vi åt en massa gott. Grillade en älgfilé som blev hur bra som helst.



Världens bästa polers =) De är så söta, Tyra och Elliot.

I måndags så var vi bara hemma hela dagen förutom en snabbsväng in på affärn och till farmor och farfar. Han med hur mycket som helst i måndags. Jag och Milton sydde en påse till klädnyporna och så gick vi och satte upp den på torkvindan, vi var ute och cyklade lite på gården med trehjulingen, städade hela övervåningen, tvättade 7 omgångar med tvätt (är lite imponerad själv på att jag han så många tvättar) och så ammades det emellanåt och gjordes lunch och middag. Barnen var så himla snälla i måndags. 

På tisdan så bjöd vi hem tjejerna från föräldraträffen. Vi blev 8 vuxna och 8 barn. Det var jätteroligt för det var några som kom som inte brukar vara med också och det är alltid kul. =) 

Elliot sov fram till halv 11 på tisdan så jag och Milton han göra jättemycket. Vi satte upp partytältet och tog ut bord och stolar, städade lite, bäddade sängarna och var ute i solskenet.

Efter träffen så tog jag fram grästrimmern och tog bort allt långt gräs efter husväggarna och runt brunnarna här utanför och så tog vi oss en promenad ner till badplatsen här i Gulsele så att Dixie fick bada lite. Hälsade på Bengt på vägen hem så att hundarna fick leka också.

Jag som jämt brukar ta kort glömde totalt bort det i tisdags.. Inte ett enda blev taget.  =(

Barnen var väldigt morgonpigga igår (onsdag) och vaknade 5-6 tiden. Jag vet inte säkert tiden för jag är en riktig sjusovare så det tar ett tag för mig att höra barnen men 6 vaknade då jag och då satt Milton och lekte i min säng och Elliot grinade så de hade nog varit vakna ett tag.  
 
Vid 9 så packade jag in barn och hund i bilen, åkte till mormor med hunden och så åkte jag och barnen till Sollefteå för att hälsa på pappa Fredrik. Han var inte vaken då vi kom till stan så vi fick åka runt en sväng medans han vaknade till liv. Han jobbar till 5 på morgonen så han fick inte så mycket sömn igår inte. Förstår att han är trött. 

Åkte iaf och handlade på ica och gick på Nipans restaurang då han vaknat. De har lunchbuffé där. Ät så mycket du vill för 70 kr. Var jättegod mat och så har de flera maträtter att välja på och ett stort salladsbord med världens godaste röror. Efter att vi ätit oss sprickfärdiga så var Fredrik tvungen att åka och jobba igen så vi for ner på stan efter att vi lämnat av F på Svevia (vägverket)

Vi gick på leksaksaffären och på skattkistan och så gick vi och hämtade ett paket på Lindex.



Vi fick ett gratis paket från Libero nu då Elliot blir 6 månader så vi var och hämtade ut det på Lindex. Tack Libero, var suveräna grejer =)

Såg 4 loppisar i stan som var öppet igår men det var så himla varmt i stan (+24) så jag höll på att svettas ihjäl, ville inte utsätta barnen för mer värme så vi åkte hem efter 2 timmar i stan. Hade ju tänkt åka raka vägen hem men vi tog turistvägen  så det tog oss 3 timmar att ta sig hem till Junsele igen. Såg några loppisar efter vägen hem som vi stannade och gick på. Var bara en som var bra dock, där köpte jag en massa saker. Väldigt trevliga människor som hade den också.  



Två stycken gardinlängder - 30 kr. Märkt Borås cotton. Love them! 



2 böcker 2 kr / styck



Milton kom med de här och viskade "snälla mamma, kan jag få de här?? " De kostade endast 10 kronor så då tyckte jag att han kunde ta hem dem.



En liten fisk i trä för 5 kr.  Blev väldigt förtjust i den, nu står den och glor på mig vid datorn. Den är ungefär 1 dm stor.



Och en ljuslykta för 10 kr.



Den snälla tanten gav Milton 2 böcker också så han var glad =)


SUMMA: 59 kr det är ju ingenting för så många grejer..

Tror att jag lyckats få Milton att bli loppisgalning också för igår så skulle han på alla han såg. Stannade och fikade efter vägen också och så stannade vi i Näsåker och köpte med oss thaimat som vi åt hos farmor och farfar. Kom inte hem förrän 7 på kvällen och då var det bara att slänga ungarna i säng och gå och lägga sig själv. Var helt slut.

Idag har det varit lika varmt och Milton har sprungit runt naken mest hela dagen. Han badae i älven idag och så plockade vi fram barnpoolen så att han och jag fick svalka oss lite i den. Har haft Dixie lös ute nästn hela dagen och hon har varit duktig att lyssna på mig. Elliot har sovit nästan hela dagen, han är inte riktigt kry, han är jättehes fast är inte dålig på något annat sätt.

Fredrik är på väg hem nu också så nu är livet bra härligt =)

Oj nu kom han in genom dörren =)

Ha de gött

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Erika

Fina saker till ett bra pris :) roligt med loppis.

2009-06-25 @ 18:19:39
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0