Har varit ute hela dagen

Jag har varit ute hela dagen. Började dagen med att försova oss precis som igår. Åkte i ilfart till dagis och lämnade Milton (var sista dagen idag innan sommarlovet), spurtade sedan hem till Therese och så gick vi därifrån med sågar och hammare i högsta beredskap för att röja upp på lekparken inne på byn.

Vi ska vara väldigt nöjda över oss själva tycker jag. Städade upp så att soptunnan blev helt full. Tack och lov att sopbilen kom idag och tog vår soptunna =)

Hämtade släpvagnen hos svärfar och åkte i väg med allt ris som vi tog bort då vi ansade häggen som stod där på lekplatsen. Den var väldigt stor och grenarna var en stor fara för våra barns ögon så vi sågade bort en hel del grenar på den, Släpvagnen blev full den också så nu är den så fin så. Önskar att jag hade före och efter bilder. 

Har även skruvat fast en massa lösa plankor och räfsat snyggt. Behövdes verkligen. Synd att det inte finns en gungställning bara. Den som fanns där plockade vi bort för den hade ruttnat och var inget att ha. Men vi har inte råd att köpa någon ny, de är svindyra och göra en själv får man ju inte göra tack vare alla EU bestämmelser. Om det händer något så är det vi i föräldraföreningen som är ansvariga, inga försäkringar gäller.

Åt lunch på bagis, JÄTTEGOTT!!!!

När jag ändå hade släpvagnen så passa jag och Therese på att hämta ett traktordäck som hon tiggt åt sig hos Junsele däck. Det var jättestort och jättetungt men det blir nog en bra sandlåda då det är klart =)

Träffade på Gösta idag också. Han hjälpte mig ifjol då jag ville ta jägarexamen och jag skrev provet med honom. Klarade provet ifjol och tränade hela sommaren med att skjuta men blev sjukskriven 2 dagar innan jag skulle ha skjutprovet.
 
Så jag frågade honom idag när man kunde få skjuta upp i år och det var om 2,5 vecka.... PANIK!! Fick följa med högstadieungarna nu ikväll för att träna att skjuta  med dem och det gick så där första serien men sen så gick det bara åt skogen. Gav upp. Ungarna var skitduktiga och de hade inte ens hållit i ett hagelgevär någonsin. Jag som tränade som ett djur hela förra sommaren innan och efter jobbet. Fuskigt.

Har börjat sy klänningen till Tyra nu men jag fattar fasen inte vad det står i beskrivningarna. Vill klara mig själv men jag måste nog fråga någon vad de menar.

Nä nu ska jag ta och sova också. Ska låna Tyra imorgon och så ska jag ta mig en lång promenad med hon och Elliot så att Therese kan dola på med dopgrejer eller vad hon nu vill göra =)

Ha de gött
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0