Mår bra igen

Hej hej nu mår man bra igen och Fredrik kom hem på onsdagnatt så nu är allt bra förutom en överaktiv 2,5 åring hemma. Ska åka till min mormor idag och fira lite midsommar och släppa ut hund och unge på grönbete så att de får springa av sig lite. Han har nog inte haft det lätt då jag bara velat ta det lugnt. Han har blivit väldigt rastlös med andra ord.

Igår så åkte vi bil hela dagen kändes det som, vi var och lånade släpvagnen av svärfar och lastade bråte och åkte på soptippen och lämnade det. Det tog mestadels av dagen och barnen han bli skitlessa. De har sovit jättedåligt inatt och det är väl för att de sov så dåligt på dagen igår.

Känner mig som en färgpalett idag. Grönt linne, turkos tröja och grön kofta och jeanskjol med svarta tjocka strumpbyxor. Är hemskt att man ska behöva vinterstrumpbyxorna på midsommarafton. Har även tjocksockar på mig. Inte så snyggt men nödvändigt idag.


Ska åka till lillsyrran nu, hon är hos mormor och har tråkigt. Vi väntar bara på Fredrik nu, han bestämde sig nämligen för att gå ut och snickra lite. Aldrig inne eller hemma, så är det att vara gift med skogsmulle....

Trevlig midsommar =)
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0