Nu har gubben farit igen

Fredrik har åkt till stan för att han ska kunna sova lite (barnen har knappt sovit i värmen om nätterna så han var trött) och Milton har gått och lagt sig så nu är det bara jag och Elliot vakna. Ska ta och se en film - Seven pounds med Will Smith.

Har haft en bra helg fast lite småbråkig, alla har varit gnälliga och irriterade på diverse saker men det berodde nog på värmen. Är fruktansvärt varmt inne i huset nu. Går inte att röra på sig. Vill inte och orkar inte göra någonting.

Igår så var vi på bondauktion och det tog hela dagen. Fick det jag ville ha och för mycket lägre priser än vad jag trodde att jag skulle få betala. Lägger upp bilder senare på min fynd =) 

Tack och lov att vi ändrade oss i sista sekund med att ta med Milton för det var stekhett ute. Han stannade hemma med farmor istället och lekte och åt glass medans vi åkte för att fynda. Det var väl för tur det för han hade inte velat vara där hela dagen i den värmen. Elliot var med oss men han låg i skuggan i vagnen hela dagen så han klarade sig bra. han var så nöjd så. Låg och jollrade på i vagnen och skrattade åt folk och hundar.  

Jag ser inte klok ut nu, ser ju ut som en kokt hummer igen. Att jag aldrig lär mig. Struntade i att smörja in mig trots en stekande sol och 30 grader varmt i skuggan. Fredrik är lika röd han med. Auktionen tog tid också. 6 timmar stod vi ute i solen och jag brände mig rejält trots att jag kom på efter ungefär 2 timmar att jag hade ett paraply i vagnen som jag då använde. Folk kollade på mig och gav mig kommentarer om att det inte regnade men det var skönt med skuggan så jag brydde mig inte särskilt mycket. Hade även garderat mig genom att ta med 3 liter vatten, vilket jag också hällde i mig under de där 6 timmarna. Ändå hade jag ingen mat till Elliot på kvällen sen. Hade väl svettats ut allt.

Idag har det varit bättre ute. Har varit "bara" 27 grader i skuggan men det har blåst så det har varit behagligt. Har varit och badat och fikat med goda vänner så dagen har varit bra trots ömmande axlar. Även det kommer det bilder på =)

Ska gå och se filmen nu medans Elliot vill vara tyst och snäll.

Ha de gött
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0