Vilken vecka....

Vilken jäkla vecka det har varit. På måndagen så bestämde sig Milton att han inte tyckte om oss längre utan nu är det bara farmor farmor farmor, så han ringde dit och frågade om han fick sova där och såklart så fick han ju det så Fredrik skjutsade dit honom på eftermiddagen.

På tisdagen så fick Fredrik åka in på morgonen och hämta Milton och skjutsa honom på dagis. Den dagen var skön för mig och Elliot iaf. Vi hade hela huset för oss själva och jag fick sova ända tills halv 9 på morgonen. Vilken lyx.

Passade på att ta alla blommorna och ställa dem i badkaret och duscha av dem, dammsuga och dammtorka lite uppe och så blev det lite mys i sängen med Elliot och en massa prat i telefonen med syrran. Detta vet ni ju redan eftersom jag han blogga 2 gånger under dagen också. Men på eftermiddagen så fick jag så himla ont i handleden och det blev bara värre och värre så till slut så fick jag ringa till sjukvårdsupplysningen och höra vad man skulle göra för då kunde jag inte ens röra fingrarna. Det gjorde så fruktansvärt ont.

Gick ju inte att göra så mycket just då men hon tyckte att jag kunde ringa doktorn på onsdagmorgon. Så det gjorde jag, och självklart så var det den enda dagen som de hade stängt i både Junsele och Ramsele (utbildningsdag) så jag fick fara på vårdcentralen i stan (10 mil enkelväg) bara för att få veta att jag har en inflammation i muskelfästet i handleden och att jag inte får anstränga mig eller lyfta nånting tills det är bra igen.

Ska väl gå bra tänkte jag för Fredrik skulle få ta av bandagen på tummen samma dag. Men så fel vi hade. Tummen har inte läkt nånting. Det såg exakt likadant ut som för 3 veckor sedan så han blir sjukskriven 3 veckor till. Så himla typiskt.

Fick ju sitta en hel massa timmar på akuten igen för att få tummen bandagerad igen men jag var inte så snäll utan lämnade Fredrik där och for och hälsade på en kompis istället. Det var kul =). Milton fick iaf sova en natt till hos farmor, tills hans stora lycka.

Efter en natt med smärtor för oss båda så fick jag pallra mig upp och köra ännu en vända till stan. Både jag och mormor hade tid hos dr Karlehed på torsdagen. Var så himla trött efter den dagen i stan och så ringer Fredrik och berättar att Milton åkt på magsjuka och spyr som en tok hemma hos farmor. Härligt härligt. Kunde ju inte lämna honom hos stackars farmor utan han fick följa hem. Fredrik satt uppe till 5 den natten med Milton. Stackarna. Som tur var så gav den med sig fort.

Hörde på tvn att det är över 1 miljon människor som har eller har haft  vinterkräksjukan nu. Miltons dagis har stängt nu iaf pga det. De ska städa upp ordentligt för det bara går runt runt.

Milton är frisk igen nu och leker på som vanligt men min handled värker som bara den för jag har ju inte kunnat vila den så mycket och Fredrik har jätteont i sin tumme. Kunde ju haft en bättre vecka..



Elliot har iaf fått må bra. Han är bara lite sur för att jag inte orkar gå och bära honom hela tiden. Han var glad igår kväll då han fick bada med storebror och Milton var supelycklig över det. Så här ser han ut nu då han var tvungen att sitta i mitt knä då jag skriver. Blev bättre då han fick komma till pappa och Milton.

Nu kommer min mor och far

Ha de gött
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0