okej ett till då..

Glömde att berätta att jag fick kläderna från Ellos i fredags.. och jag kunde ha allt i paketet, det är otroligt, det är nog första gången det händer..

Blev så glad att paketet kom i fredags för jag och Therese blev bjuden på tjejkväll hemma hos Linn på fredagskvällen så då hade jag ju något att ha på mig.

Vi hade jättekul. Vi åt sushi (en ny upplevelse för mig)  och det var supergott.. Wasabin klarade jag mig utan men resten va jättegott. Stort TACK för att jag fick komma..

Sedan så drack och åt vi hela kvällen och skrattade, sjöng och dansade.. Det var något som vi definitivt måste göra om igen =) 

Sushi ~ungefär vinägerkryddat ris 

Vi åt sushi med avokado, lax, kräftstjärtar, räkor, gurka och morötter.. Mycket gott.. Nästa gång får man prova på något annat som de ovan, de för hemskt goda ut också..

Såg ett recept igår i aftonbladets eller expressens bilaga på paella, något som jag inte heller har smakat men titta på bilderna här nere och säg mig.. Ser det inte för hemskt gott ut?? Blåmusslorna är ju en sådan fin detalj också och kräftorna...

Jag får nog bjuda in till tjejfest och knytkalas igen och så gör jag paella..  







Nä nu blir man bara sugen på en massa mat.. Nu är det dags att gå i säng..
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Syntes gott! Vars är den där prylhyllan du håller på med då? Jag har skitmånga pysselprojekt. Men det känns alltid som alla andra håller på med mycket finare och roligare projekt;P Du börjar va dålig på att uppdatera syster! Tänk på att jag inte har nåt liv!!

2010-08-25 @ 13:05:59
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men va gött det såg ut!=) Jag fick skicka tillbaka "drömklänningen" från Topshop dock..som vanligt.. har aldrig hänt att jag inte behövt skickat tillbaks nåt paketen.. =s

2010-08-26 @ 15:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0