Jävla fusk!!!

Idag eldar jag och eldar jag och jag tycker fortfarande att det är så jäkla kallt.. Det kyler ifrån vart enda hörn i huset. -21 visar mätaren ute. Pratade med mormor precis och hon hade -9 grader.. Hon bor bara 2 mil bort.. Jävla fusk. Kan inte vi få mildare också. Konstigt att det skiljer så mycket.

Har ont i ryggen idag. Satt uppe i 4 timmar och gjorde adventskalendern men nu så är den klar.



Paketen är inslagna och hänga upp.. Blev ett jäkla pyssel och fingrarna är täckta med lim men jag är ganska så nöjd med resultatet. I brist på tid och engagemang så skippade jag plattan som jag hade tänkt sätta upp den på och sydde bara kantband istället.

 

Glömde ta kort på hur den såg ut utan paketen. Sydde fast små ringar att fästa paketen i. Paketen är bara små tändsticksaskar som jag klätt på utsidan så att den lilla lådan inuti fortfarande går att dra ut. Då slipper jag slå om dem igen nästa år. Är bara 2 små chokladbitar i dem.


Röda korset

Var ju till stan igår och då handlade jag på röda korset.






Hittade de här fina julgardinerna. 2 kappor och 4 längder med omtag för 30 kr, inte dåligt de..

 

Hittade 3 filmer med.

 





2 böcker följde med hem också + 2 julklappar men det är en hemlis.. ;)



Fick packa ner allt från min stringhylla i måndags. Gick förbi den och fick se att varje hyllplan hade delat sig så jag blev rädd att de skulle rasa ner med hela min vassamling.. Nu ligger den nerpackad i en låda istället.

Vet inte hur jag ska fixa det här.

 



Hur lagar man detta?? Måste ta mig en närmre titt.

Var på uruselt humör efter att jag sett detta och gick och muttrade för mig själv resten av eftermiddagen. "Vad är det för vits att försöka hålla fint... mutter mutte.. barnen bara stökar ner och saker går sönder...mutter mutter, pust, fnys"

Hade jag haft fler än en bananlåda så hade jag nog packat ner varenda grej i huset.. Var så förbannad.. Mina humörsvängningar visade sig igen ;) Tur att Fredrik kom hem och fattade att jag hade en dålig dag. Han tog med sig barnen in i köket och lät mig ligga under täcket en stund så att det gick över.. Älskar denna karl så mycket ;)

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0