Har inte varit hemma

Vi har varit ute och rännt (översättning: farit runt) hela helgen. På lördagen så tog min mor barnen och jag och Fredrik åkte till Sundsvall, på Fredriks förslag måste jag ju tillägga. Det händer inte ofta.

Jag blev jätteglad att vi kunde åka dit trots att jag inte hade mycket med pengar. Fredrik var då på shopparhumör må jag säga. Han slog äntligen till och köpte sig en ny mobiltelefon. Hans var så trasig som den bara kunde bli så det var dax.



Jag stog länge och väl och tittade på de här kuddarna på lagerhaus. Älskar dem men till slut så bestämde jag mig för att jag INTE behövde dem.

Jag fyller år nästa vecka så jag fick köpa lite födelsedagspresenter till mig själv. Snälla goa Fredrik köpte en ny dammsugare till mig som jag kan ha på övervåningen och så en pappersskärarmaskin.

Det har jag velat ha länge och den kommer väl till pass nu då vi ska kapa upp en massa affischer till midsommarträffen. Ingen förstår varför jag vill ha en sådan apparat men jag ville bara det.



Vi handlade en hel del i Sundsvall och vi var snabba. Vi var klara ungefär 2 timmar tidigare än vad vi brukar och vi gick dit vi brukar. Nytt personligt rekord ;)

Vi var in på Ikea för att handla lite kuddar och så kanske det slank med lite tyger också ;) men då vi skulle till kassan så var det kaos där. Kortläsningsmaskinerna i hela Sverige var överbelastade så det gick inte att betala med kort. Tack och lov att vi tog ut pengar innan vi for.



Igår (söndag) så var vi ute hela dagen med min mor, far och syster. Vi åkte skoter till ett vindskydd och satt där i solen och grillade korv och så åkte vi (läs syster och Fredrik) bob med barnen.

 

 





Det blev lite för mycket för det goda för Elliot som somnade ute och sov hela skoterresan hem också.
Sedan så sov han hela eftermiddagen och natten. Inte konstigt för han hade 39 grader feber =(

Inatt så var det som att sova bredvid ett element och han hade då 39,5 grader. Jisses vad jag svettades. Nu på morgonen var han iaf feberfri men det blev iaf ingen resa till Sollefteå sjukhus som det var inplanerat iadg för EKG test på lilleman. Ska ta det på fredag istället. Jag skulle även ha varit till sjukgymnasten idag pga min axel men jag fick även ställa in det.



Idag är min första arbetslösa dag. Jag ska till arbetsförmedlingen imorgon i Åsele. Får se vad hon säger. Jag har redan varit runt här i Junsele och lämnat ut cv:s till företagarna, har en del kvar att besöka. 

Det låter lite dystert med jobb men inte helt hopplöst heller. Jag är då inte orolig. Jag brukar alltid klara mig. Det brukar alltid ordna sig, det finns andra som är mer orolig än mig och Fredrik. Finns ingen orsak till att oroa sig. 

Jag har varit ute och gått idag med barnen i vagnen, postade bara ett brev för det blåser så och så var det snorhalt ute på vägen.

Vi gick in och fikade istället. Eller Milton fikade och jag blåste ur ägg för Milton ville måla påskägg.



Milton är som jag, måste hålla tungan rätt i munnen då vi koncentrerar oss hihihi..



Nu syns det lite dåligt då jag tog med mobilen men vi har iaf plockat påskris också och hängt upp äggen och fjädrarna och så har jag hunnit baka muffins. Vanliga muffins, blåbärsmuffins och chokladmuffins.

Får se om jag smakar dem sedan, ligger ju i diet men det gick mindre bra i helgen då man blir så sugen på allt möjligt då man går och shoppar en hel dag. Slank väl ner en och annan chokladbit och en mjukglass.

Annars så har jag försökt få ihop lite funktionärer till Junsele midsummer meet. Konstigt att allt folk blir så himla upptagna då man frågar... Man blir lite besviken på Junseleborna. Man vill väl att det ska hända något roligt under sommaren och så är det ju väldigt bra för alla företagare och turismen om det händer något men det är nästan ingen som vill hjälpa till, det är de gamla vanliga typerna som ställer upp. Tur de finns.. Rosor till er!! 

Jajaja jag ska jaga vidare.. Om ni vill läsa mer så finns det nu en facebooksida om Junsele Midsummer meet här.

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0