Lycksele

Åker till Lycksele idag, jag och barnen. Fredrik blir hemma och eldar. Han ville nog följa han med men vi ska bara dit över helgen. Det är vintermarknad där i helgen som ska bli roligt att gå på. Och så mpste jag investera i en overall till Elliot och så behöver han långkalsonger och nya handskar. Han börjar ju dagis den 15 mars så då måste han väl ha ordentliga kläder. Jag har inte varit ute i snön med honom någonting så jag har inte behövt det förrän nu. Vinterna har varit så kall...

Idag skiner solen, liksom den gjorde igår, och livet känns härligt. Vi sitter fortfarande i våra pyjamasar och myser och bara tar det lugnt. Hela nästa vecka är Milton ledig från dagis (sportlov) så då kan vi mysa i pyjamasarna varje dag =)

Gjorde inte så mycket igår. Var in och lämnade Milton på dagis och så for jag hem igen. Städade sovrummet och bytte gardiner.

Det är så kul att byta gardiner, det förändrar rummet så mycket. Jag byter flera gånger per år, ibland varannan månad.



Det var de här som fick åka upp i sovrummet igår. Fredrik var väl inte så överlyckliga över att se dem men han bryr sig inte så särskilt mycket så de fick hänga kvar.

Nä nu ska jag ta och klä mig, ge hun (hunden) mat, packa och ta och åka sedan.

Ha en trevlig helg.
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: therese

hade ni skoj i lycksele???hittat någe skoj??

tråkigt att inte fredrik kunde följa....

sa de någe bra på mötet då???

kram på er

2010-03-07 @ 15:06:33
Postat av: Amanda

Visst är det kul att ändra om hemma. :) Små saker kan göra stora förändringar. Jag har också precis bytt gardiner i flera rum. Nu vill jag ha in våren! ^^



Skönt att det går att läsa med nya designen. Jag fick försöka knåpa ihop en design själv så den blev kanske inte så fin men den duger. :)

2010-03-08 @ 10:45:42
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0