Orka

Har inte orkat med att blogga något i veckan, det har varit fullt upp. Fredrik jobbar eftermiddag så man måste upp tidigt på morgonen utan att väcka honom och så är man själv med barnen på kvällarna. 

Trodde att jag var tvungen att missa träningen denna veckan men Lasse och Lilian (grannar) ställde upp och passade barnen åt mig. Tusen tack!!! Det hade gått jättebra som tur var. Inte för att jag var så orolig att det inte skulle ha gått bra. 

Imorse så var Milton så ledsen och undrade varför Lasse och Lilian var tvungen att åka hem. Han ville ha dem där idag med. =) 

Vi har haft inskolning på dagis denna vecka för lilleman också. Det har gått superbra. På tisdagen var vi bara där i 2 timmar och lekte lite men på onsdag och torsdag så var han 5 timmar var dag. På onsdagen var jag där också men han var inte fram till mig en enda gång på hela dagen. 

Igår så var han där själv och det har gått jättebra. Så himla skönt. 



Jag var till Therese igår då barnen var på dagis och vi sydde lite. Sydde äntligen klart klänningen som har hängt och hånat mig så nu kan jag lägga ner den i väskan. Klänningen är sydd i det vita och gula tyget till höger.



Therese köpte denna väska av mig och spenderade gårdagens pysseldag med att byta tyg på den. Var ju inte det enklaste att komma på hur man skulle sy fast tyget i trähandtagen. Å jag är så loppissugen... Kanske ska dra till Näsåker idag? 

Nu ska vi iaf åka på dagis för ännu en inskolningsdag =) ..

Ha de

 
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anonym

vad skönt att det går bra för honom på dagis, snart ska mira också böjra...



kram

2010-03-21 @ 19:12:49
Postat av: Erika

Det var jag som skrev förra inlägget :P

2010-03-21 @ 19:13:16
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0