Wild west cruisers

Wild west cruisers är äntligen en officiell förening nu tack vare eldsjälarna här på byn som jobbar så hårt för att fixa roliga evenemang till Junsele.

Igår var det möte igen fast nu för festkommitten för midsommarträffen som jag nu är med att annordnar.

Känns riktigt roligt att få vara med att annordna en sådan här grej, att jag var enda tjejen igår var väl en annan sak. Det behövs mer tjejer =)

Vad är det som ska hända då frågar ni?

Jo vi ska ha en fordonsträff på midsommarafton här i centrala Junsele med fordonsträff, veteranmarknad, speaker, öltält, underhållning och sedan kvällscruising och så blir det fest hela natten lång.

Jag ska då stå på marknadsdelen (och även ha ansvaret för att det ska flyta på där) och jag ska sälja min kläder och grejer som jag samlat på mig. Det ska bli så roligt.  

Vi hoppas på mycket folk och många fina bilar.

     


Mötet i går kväll var första mötet med kommitten och jag tycker att det gick rätt så bra.

Vi gick igenom en massa saker och Peter från Kälarne var en bra informationskälla och han var guld värd.

Ingen av oss andra har varit med och annordnat något sådant här förut och Peter har mängder med erfarenhet så vi fick lära oss mycket. Superbra!!!




Eftersom vi har olika områden som vi är ansvariga för så får man ju delegera arbetet, så nu är vi på jakt efter massor av funktionärer till midsommarafton.

De flesta behövs under dagen för att hjälpa till med parkeringarna, matförsäljningen, marknaden med mera men det behövs väl några stycken som kan stå och göra hamburgare och korv på kvällen med.

Vi hade tänkt samla ihop så många som vi bara kan så slipper man stå hela dagen utan man kan bytas av efter 1-2 timmar. Sedan så är man klar och kan gå runt och kolla på alla granna bilarna och äta en hamburgare eller lyssna på musik resten av dagen.

Alla som kan, vill och är intresserade att fixa ett roligt evenemang för Junsele hör bara av er till mig här på bloggen eller ring eller skicka ett mail till mig. 

Dagen efter på lördagen så hade vi tänkt ordna en gigantisk grillfest med alla som varit med och hjälpt till under fredagen. Man äter gott, dricker gott och sedan så går man upp på djurparken och lyssnar på the Boppers och the Refreshments som spelar där då.

 

Klicka för att se nästa bild



Nu är det bara så att vår bil står där den står så om det finns någon vänlig själ som vill köpa denna bil till mig får gärna göra det =) Den finns här på blocket.

Klicka för att se nästa bild



Eller den här.

Nämen jag hoppas att Janne hinner fixa vår bil innan sommaren så att vi kan använda den.

Syningen står rätt så still nu. Jag har totalt tappat inspirationen att sy kläder. Jag måste ta mig i kragen nu men jag känner att jag kommer att få mer tid till det då Elliot skolats in på dagis och jag har blivit arbetslös.

Ja jag ska ju givetvis söka arbete men mellan jag gör det så hinner jag nog sy lite också medans barnen är på dagis sina 15 timmar.





En annan grej var att vi enades igår om att det inte blir den här bilden som blir vår logga utan Anders Nolsjö visade sig ha dolda talanger och hade ritat en nästan likadan bild som han visade igår.

Den var mer stilren och vi har möjligheter att sätta in lite färg i den också, och så blir det lättare att ha en sådan bild om vi ska ha jackor med tygemblem på. (Jag kommer att kämpa för att det ska vara jackor och inte skinnvästar)  =)

Anders var riktigt duktig på att rita. Gubbarna kan bara de vill hehehe.

Nä nu ska jag ta och städa lite. Fredrik for just och jobbade. Han jobbar eftermiddag denna vecka så jag fick fixa barnvakt tills imorgonkväll så att jag kan träna då. Lasse och Lilian kommer hit. Tack och lov för underbara grannar. =)  

Ha det bra och ta och hör av er nu om att hjälpa till på midsommar så att den dagen kan flyta på bra. Gör den det så kan vi ha sådana dagar fler år också.

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: M.

Roligt att ni fick lite hjälp utav Peter :) Han var vaktmästare på skolan jag gick i när jag bodde i Kälarne :) Sen så är han pappa åt min storasyrras barndomskompis :)

Han kan ju en hel del av 50talet ^^,

2010-03-15 @ 17:50:22
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: peter50tal

Hej!



Väldigt bra skrivet, sådana eldsjälar behöver vi fler av. Jag håller med dej om att det behövs flera tjejer i föreningen, det brukar som bli trevligare då.

Jag tror stenhårt på succé nu första året,

atmosfären känns helt rätt.



Vi syns & hörs / Peter i Sollefteå.

2010-03-15 @ 21:10:05
URL: http://peter50tal.com
Postat av: Anna

Finfina bilar=) det låter som en trevlig midsommarträff!

2010-03-16 @ 09:03:33
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0