Dagen som aldrig vill ta slut..

Denna dagen började bra för igår mådde jag så illa och hade så ont i magen och kände att en urinvögsinfektion var på väg men vaknade imorse och mådde bra så jag trodde att citronvattnet jag hällde i mig igår kväll gjort susen.

Så jag åkte in med barnen på dagis och så tankade jag och åkte med bilen till verkstan.

Vi hade tid att lämna in den idag för det har varit något fel med den. Den visar hela tiden att det är något fel på airbagen fast det inte är det så Ulf och Krister skulle fixa det åt mig idag.

Gjorde ju inte något att stanna på byn för Therese började inte förrän 12 så vi skulle umgås på morgonen.

Först gick vi en sväng genom byn och så bestämde vi oss för att gå till Jejja som har Junsele Bed and Breakfast.

Hon ska ha loppis på lördag men då kan inte vi gå dit så vi fick en smygtitt idag och snacka om att jag handlade mycket. Fick 2 hela kassar för endast 130 kr. De fynden visar jag i morgon.

Fick även titta runt inne i det nyrenoverade B&B och det var sååå fint.. Hon har verkligen gjort det bra.



Efter storshoppingen gick vi på utförsäljning av militärgrejer på gamla posten men det var samma gamla grejer som han alltod brukar ha med sig då han kommer så där blev det inte köpt något.

Var in på PA byggvaruhus och snälla Veronica skänkte färg till klubben till väggmålningen så att jag och Therese kan börja måla..

Alla företagarna här på byn ställer verkligen upp.. Vi är så tacksamma..



Käkade lunch på bageriet, godaste paninin med fetaoströra...mums..

Efter att Therese börjat jobba så sprang jag upp till min vän Marianne, och kände att jag fick jätteont igen i de nedre regionerna så att säga, urinvägsinfektion, så klart, så jag skyndade mig att ringa vårdcentralen på en gång och fick en tid till kl 13:00. Så jag hade en snabbkurs i datakunskap med Marianne och så var jag tyvärr tvungen att kila igen för att inte missa min tid på VC.

Visade sig att, eller ja det visade ingenting på urinprovet och vi har tydligen ingen läkare i hela västra så jag satt hos sköterskan i 45 minuter medans hon ringde runt och försökte få någon hjälp till mig.

20 i 2 säger hon att jag har en tid hos läkaren i stan kvart i 3. Shit!! Det var ju bara att springa det.

Till verkstan och hämta bilen, till dagis hämta barnen, fixa barnvakt, skjutsa dem till barnvakten och fort iväg till stan.

Han ändå inte i tid, var 20 minuter sen men dr var hur trevlig och förstående som helst.

Jag känner mig så lycklig nu för det var världens bästa doktor. Hon var så trevlig, rolig, förstående och bra!! Jag har 2 problem i min kropp som jag har sökt hjälp för länge nu, i 4 år för att vara exakt men hon fixade allt ihop idag. Plus urinvägsinfektionen. 

Så det var jätteskönt att träffa en läkare som lyssnade och hjälpte mig.  Ska ringa och boka tid hos läkarna i stan igen för magen som hon hjälpte mig att ställa diagnos på för hon hade inte tid att börja utreda den idag men nu vet jag ju iaf vad det är..

Fick åka och hämta mina nya testglasögon också. Ska prova dem i några veckor för att se om mina ögon orkar med mera nu och orkar stabilisera sig och hitills må jag säga att de funkar bra. Det är ju bara läsglasögon så när jag glömmer bort mig och bara springer upp för att hämta något i köket eller nått så blir det vingligt.

Kom hem vid 6 tiden ikväll och är rätt så trött. Har suttit och ringt runt till alla i festkommiten i wild west cruisers för de snälla tjejerna på studiefrämjandet har hjälpt oss att fixa studiecirkelgrupp av våra möten. Det är ju perfekt. Ska dit på måndag och prata med dem men måste ju ha alla papper först.

Har även suttit och gått igenom en massa gamla kort..



Flyttningen av vår Pontiac 2007 06 12



Milton då han hjälper till med flytten av pontiacen Han var så liten..



Hittade mappen med bilderna då dansken körde i diket utanför huset vårat. Det är snart 3 år sedan... Vad det går fort..



 

 



Dansken Johnny tar kort på sin kraschade bil. En bil fullastad med glasrutor.. De höll.. Ja nästan alla iaf..



Han missade då telefonstolpen iaf.

 



Han var hos oss i 23 timmar stackaren. Fick ta in en stor kran, 2 bärgare och poliser som spärrade av hela vägen..



Nä nu ska jag sova..

Sov gott

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0